Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben kadiköyde çalışıp üsküdar da oturuyorum onun için dikkatimi cekti

Ben kadiköyde çalışıp üsküdar da oturuyorum onun için dikkatimi cekti
Üsküdarda kısıklı ve altunizade kadıköyde de rıhtımda olanlar demişti bana buralarda yok diye kalanı twitterdan takip ettim. çok şükür geldide buzdolabının içindekilere yazık olmadı .

Çok iyi başladım ama iyi ve istediğim gibi bitiremedim.
Canım fazlasıyla sıkkın bu duruma.

Açlık ataklarım oluyo başedemiyorum 2 öğün yapıcam diye kasıyorum sonra bi seferde yediğim ara öğünden fazla oluyo.

Son bozuk menümdür inşallah

Cuma günü saçmalığı

10:30
2 haşlanmış yumurta
2 kk dan az fazla peynir
10 tane zeytin
İnce belli ile çiğ kaju ceviz karışık
Domates
Avuç içi kuru üzüm ve yabanmersini

14:00
3 küp tavuk, 1 bardak ayran

17:00
1 tabak bezelye
Pasta tabağında tavuk
1 kase yoğurt
2 ince dilim kek

22:00
1 kase bezelyeden
Üzüm

Su 1.5 litreyi az geçmiştir.
Spor yok.

Şunu ekleyememişim buraya sabaha kalmış.
Geceye bırakmayalım inşallah daha erken yazalım.

2.5 litre suyu içmemiz ve bunun üstüne çıkmamız gerekiyor 1.5 litre gibi suların bi puan değeri yok yani.
Bende olduğu gibi.

Çok iyi başladım ama iyi ve istediğim gibi bitiremedim.

Kekle batırmışsın geç saatte yemekle batmaya devam etmişsin

Menü 2
Su 0
Spor 0

puanın 2

Maşallah ablacım misafir menünüde beğendim ben. Hafta içi dikkat ettiysen haftasonu bu ölçüde karbon çok değil.

Menü 5
Su 2
Spor 3

Puanın 10 ☆

MENÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

Öğlen meyveyle süt yada ayran şeetsen daha dengeli olur gün boyunca yoğurt süt yok çünküm.
Akşam ettiğin benimki gibi olmuş aferin çik gizil

Pilav pattis ekmekle combo yapmışsın.
Halbuki tek pattisten yeseydin gideri vardı.
Suyu ne güzel içmişsin höç kıskanmadım

Menü 2
Su 2
Spor yok

Puanın 4

Çok canım sıkkın Bonuscan..Artık kronik üzgünlük başladı bende..Dikkat edicem menü paylaşmaya..
Dün kuaförde bir hatun gördüm zayıf, ideal ölçülerde, kırmızı bir elbise giymiş, saç şekil olunca falan süper gözüküyordu.
Ben ne kadar saçı, başı, kaşı toplatsamda boyundan aşağısı sırıtıyor. Sinir oldum kendime..
Dün akşam hiç bir şey yemedim..

Bende tok yattım mal kimin :)

Üzülme be simi olmayacak şey değil ki yavaş yavaş inicez inşallah kafadan aşşağısını toparlıycaz.

Gözlerin yeter senin.

Üzülüp yememek yok. O kronik üzüntümü her neyse hepimizde var.
Yoksa ağlayarak yer mi bi insan.

Günayyyyyydııınnnnnn

Hanimiş eylül hoşgelmiş sefa getirmiş
Eylülünüz mübarek olsun

Daha nasıl anlatayım önemini güzelliğini

Tarafımca yaşanacak bütün duygu fışkırtmalarından ben sorumlu değilim çünkü deliye her ve her gün bayram

Yalniz değilsin aynı t shirt i giyip ben paspal görünürken ilah gibi görünen arkadaşlarım var isyanın büyüğü bende

Çok beğendim ilk defa dinledim supper bu müzikle kavanoz yıkadım sabah...

Günaydın
Sabah erken kalktım ama mızmız ve yapışık danayla şu saatte girebildim anca.. Aceleyle kahvaltı yapmaya çalışırken menemenden ağzım yandı sızım sızım sızlıyor.. Sabahtan beri türlü şaklabanlıkla yemek yedirmeye çalışıyorum bebeye, bin çeşit denedim yemedi, siyah zeytin gördü tabağımda üzüm diye diye yedi manyak. Neyse kahvaltı faslı bitti başarıyla benim için de. Şimdi yeşil çayım demleniyor

Midem bir garip bugün.. Buraya yazmış mıydım, sıpam ishal-kusma hasta olmuştu yine, şimdi daha iyi ama ishali devam ediyor ve iştahsız.. Bana da bulaşmıştı ondan, maşallah benim iştahıma hiçbirşey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…