Ekmegi artirmişsin,guzel menuÖhöömmm öhöömm gelsim günün menüsü
11:00
2 domates 2 yumurtadan menemen
2 kk süzme peynir
4 zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kupa yeşil çay
14:00
1 şeftali
1 bardak tarçınlı süt
18:00
5 kaşık domates, biber,soğan kavurması
1 dolu kase dereotlu cacık
2 dilim tam tahıllı ekmek
2 lt detoks suyu
1 lt su şimdiye kadar, devamı gelir..
Spor 30 dk leslie (3 milin 30 dksını yapabildim)
Akşam 9 gibi sütlü türk kahvesi içme niyetim var..
Ve kapanış..
Iyi geceler kizlar
Tesekkur ederim kizlar
ISILDURU alinti yapmistim msjini ama yanlislikla sildim ☺ benim diger ikiside normal oldugu icin bekliyoruz cnm sezeryan olaydi simdiye dogururdum stres yapmazdim
Ay bide bana sor nasil gecti diye sanirsin 40 hafta degil 80 hafta
Gün içinde 3 dilim hakkı verdim kendime, doysam yemezdim ekmek ama akşam doymadım.Ekmegi artirmişsin,guzel menu
Yapın ula elizemi yapışır
Seviyoruz duygusal insanız paylaşıyoruz
Başak burcusun demek titizmisin uyuzmusun?
Menü veriyoruz bilmem okudun mu?
Dığım gınım gıçsın ıylı bışlıyıcım diyosan biliyim ona göre top tüfek edineyim
İyi akşamlar arkadaşlar
Ben menü yazayım çok istediğim gibi olmadı aslında napiim yazıyımda utanırsam en azından daha sonraki günler biraz daha dikkatli olurum
Kahvaltı 10:30 gibi klasik yumurtalı, kahvaltı bir dilim ekmeğe tereyağı ve bal sürdüm yedim toplam bir tatlı kaşığı yoktur bal ile tereyağı
1 saat sonra: 2 ceviz
Saat : 15:30 gibi bir moca kahve ( gerek yoktu soğukta getirdiler sanki içtikten sonra pişman oldum sadece beni biraz tutsum dedim )
Ara: saat 18:00 gibi 2 adet ceviz, 2 adet incir 2 kaşıkdondurma
Akşam: 4 kanat, 3 dilim ekmek, çoban salata
Bugün dışarda çok aç kaldım beslenme adına iyi bir gün değildi su yeterince içmişimdir herhalde
Ben suyuma her zaman limon sikarim,varsa taze nane yapragi atarim,oyle daha cok su tuketiyorumDetoks suyunu limon dilimleri taze naneyle hazırladım, 2 lt suya. Bitti bile.. Boyum 1.70 ablacım.
Ne kadar top tufek varsa cikart artik bonus,ertele ertele nereye kadar ya hu,basta beni topa tut bozarsam
Yapın ula elizemi yapışır
Seviyoruz duygusal insanız paylaşıyoruz
Başak burcusun demek titizmisin uyuzmusun?
Menü veriyoruz bilmem okudun mu?
Dığım gınım gıçsın ıylı bışlıyıcım diyosan biliyim ona göre top tüfek edineyim
Neler diyor yeni kitabinda bahsetsene birazMehmet öz ün iyileştiren yiyecekler kitabını
Hayirli olsun cakil,gule gule kullanEtti hatta benden daha becerikli annemle daha önce 2 kez yazın yapmislardi ben çalışırken bu yıl biz yapmış olduk baya baya guzel yaptı 1 saatte herseyi bitirdik bile o kadar hızlı oldu. Çok seri yaptık tıkır tıkır inşallah ağız tadı ile yeriz. Korktuğum gibi olmadı. Ama asıl bomba kondisyon bisikletimi eve getirdi çok mutluyum artık salonda kurulu bir bisikletim var sporda bana yetisemezsiniz artık kırdığı tüm spor aletlerimin yerine kendini affetmez çabası umarım bunu da bozmaz bozarsa çok pis canını yakarım valla.
Tam istersen bu sorunlari halledersin bencebaşak burcuyum ama titizlik ve ben
asla yanyana gelmez
dağınık ve üşengeçim büyük ihtimalle yükselenim başka alemlerden gelio
menü verecem de arkadaş
mesela sabah 7 . de kalktım güzel kahvaltı yaptım
öğlen çekimdeydim , gelin gider gitmez başkası geldi sadece su içebildim oldu mu saat 5
çıktım eve geliyorum müşteri aradı yoldayız geldiler oturdular onlara limonata ikram ettim
çok şekerli diye içmedim, onlar oturuyorken başkası geldi onların oturması gitmesi buldumu sana saat 8
hemen acil çıktım anneme geldim oğlumu aldım eve geldim saat oldu sana 8.15
sabah 9 dan bu yana aç bi insan hafif yese bir türlü midem açççççç
ağır yese bü türlü şişkooooo
ortasında bişyler hazırlıyorum bende
Cakiiil aksam yemegi yok ki burda,gece acikirsinMenüm
13.00
1 sis tavuk
1 kase salata
330 ml ayran
Kibrit kutusu pide
20.00
Akşam yemeği olarak 1 ince dilim kavun
2 tane ceviz
3 litre su
1 saat normal tempolu yürüyüş
1 saat bisiklet
Akşam soğuk birşeyler aradım durdum içim o kadar yandi ki keske barbunya pişireydim çok üzüldüm mis gibi olurdu valla
Aksami gec yedin heralde. Saat 18 de doyurucu şeyler yiyip biraksaymisin iyi olurmus, yarin kacamak yapma sakin oldu muİyi akşamlar arkadaşlar
Ben menü yazayım çok istediğim gibi olmadı aslında napiim yazıyımda utanırsam en azından daha sonraki günler biraz daha dikkatli olurum
Kahvaltı 10:30 gibi klasik yumurtalı, kahvaltı bir dilim ekmeğe tereyağı ve bal sürdüm yedim toplam bir tatlı kaşığı yoktur bal ile tereyağı
1 saat sonra: 2 ceviz
Saat : 15:30 gibi bir moca kahve ( gerek yoktu soğukta getirdiler sanki içtikten sonra pişman oldum sadece beni biraz tutsum dedim )
Ara: saat 18:00 gibi 2 adet ceviz, 2 adet incir 2 kaşıkdondurma
Akşam: 4 kanat, 3 dilim ekmek, çoban salata
Bugün dışarda çok aç kaldım beslenme adına iyi bir gün değildi su yeterince içmişimdir herhalde
Sen de mi eylulcusun, huzun mevsimi gelir bana sonbahar ,ben baharciyim:)
Var mi şairlik ruhunda,ben beceremem şiir yazmayi.ders sirasinda temelin siirlerine benzer uyduruk siirler yazarim bazen o kadar:)Eylül ayı bana da hep hüzün verir ...
Mayıs içimi kıpır kıpır eder mesela..
Eylül ve haziran şairlerin ayı :)
"Bir de her eylül de hazan mevsimin de aşk" kitabını hatırlarım :)
Siminin resmi mi vardi,ben gormedim gormedim hic:)Bugün ailecek sinemaya gittik köpek balıklı bir film 3D sahaneydi ürkünç kısmı da vardı :)
Menu paylaşımı başlamış ne güzel ben de paylascam :)
simeranya7 kızıl çok afettin senin rengin kızıl bence..
At bakim yeni resmini nasıl olmuşun :)
Merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?