- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Canım başlamana çok sevindimGünaydın
Sabah erken kalktım ama mızmız ve yapışık danayla şu saatte girebildim anca.. Aceleyle kahvaltı yapmaya çalışırken menemenden ağzım yandı sızım sızım sızlıyor.. Sabahtan beri türlü şaklabanlıkla yemek yedirmeye çalışıyorum bebeye, bin çeşit denedim yemedi, siyah zeytin gördü tabağımda üzüm diye diye yedi manyak. Neyse kahvaltı faslı bitti başarıyla benim için de. Şimdi yeşil çayım demleniyor
Midem bir garip bugün.. Buraya yazmış mıydım, sıpam ishal-kusma hasta olmuştu yine, şimdi daha iyi ama ishali devam ediyor ve iştahsız.. Bana da bulaşmıştı ondan, maşallah benim iştahıma hiçbirşey olmadı
Canım başlamana çok sevindim
Davina 7 haftalık -7 kilo diye düşündüm ben kuzum.
Ama 5 hafta 7 kiloda olabilir. 5 hafta 5 ekime denk gelir.
Çok uzun olunca baştan gevşek tutuluyor.
Kısa olunca daha iyi olur.
5 hafta daha iyi sanki.
Özelden at bana mutlaka.
Davina
@ISILDURU
@nisan34
simeranya7
@Amethyst_1
Ula nerde menüler
Dışardayım şimdik akşam eve geçince çalışacagım bilgisayardan atcam sana :)
Dünkü menümü duymak istemezsin bence:)
Hoşgeldin sonbahar en sevdiğim güzeş mevsim :) valla bonus senden anlıyoruzki kışçılık kazanacak :))
HAFTALIK SONUÇLAR
Haftanın 1.si Hergaf 0,6 kg
Haftanın 2.si simeranya7 0,3 kg
AYLIK SONUÇLAR
Ayın tek kilo vereni Amethyst_1 0,7 kg
Eki Görüntüle 2184268
Eşin yardım ediyor mu çakılBu domatesi yapmak ne kadar çok zaman alıyormuş öyle
Ben de kaçamak yok, bugün ve bir daha olmayacak da inşallah. Ara öğünümü yaptım, akşam ne yesem diye düşünüyorum kara kara.. Betüle çorba, eşime mantı, bana ne?Öğle yemeği yiyenlere öğle yemeği vakti
Günün ilk yarısı nasıl geçiyor kaçamak var mı? Tabiki yok
Davina ben yediğim keki eboe yediği pilavı yazıyor.
Sen hayırdır
Bu akşamdan başla lütfen ne lütfeni bu akşam başlıyosun.
Bakliyat yap canım yeşil mercimekli salata veya yemeği güzel olurBen de kaçamak yok, bugün ve bir daha olmayacak da inşallah. Ara öğünümü yaptım, akşam ne yesem diye düşünüyorum kara kara.. Betüle çorba, eşime mantı, bana ne?
Yeşil mercimeğim yok evde. Bi kepçe yayla çorbası içerim, kapya biberim var onu közleyip bol yoğurtla yerim diye düşünüyorum.Bakliyat yap canım yeşil mercimekli salata veya yemeği güzel olur
Tamam benimde evde var değerlendireyim. Detoks suyunu nasil hazirladin. Eksigimiz yok fazlamiz bile varTane şeklinde koyuyorum ablacım. Detoks suyu yaptım yarına. Malzemen varsa sen de yap bizimBonus tan neyimiz eksik
Tunaydin,eylul asigi. Cok mu seviyorsun eyluluGünayyyyyydııınnnnnn
Hanimiş eylülhoşgelmiş sefa getirmiş
Eylülünüz mübarek olsun
Daha nasıl anlatayım önemini güzelliğini
Tarafımca yaşanacak bütün duygu fışkırtmalarından ben sorumlu değilimçünkü deliye her ve her gün bayram
Cok guzel eboe,baslamana sevindim,betus minigini de yerim, yesinde uzum diye yesin:) İstahimiz her daim yerinde hepimizin,ondan bu hallerdeyiz. Eboe boyun kaç senin.Günaydın
Sabah erken kalktım ama mızmız ve yapışık danayla şu saatte girebildim anca.. Aceleyle kahvaltı yapmaya çalışırken menemenden ağzım yandı sızım sızım sızlıyor.. Sabahtan beri türlü şaklabanlıkla yemek yedirmeye çalışıyorum bebeye, bin çeşit denedim yemedi, siyah zeytin gördü tabağımda üzüm diye diye yedi manyak. Neyse kahvaltı faslı bitti başarıyla benim için de. Şimdi yeşil çayım demleniyor
Midem bir garip bugün.. Buraya yazmış mıydım, sıpam ishal-kusma hasta olmuştu yine, şimdi daha iyi ama ishali devam ediyor ve iştahsız.. Bana da bulaşmıştı ondan, maşallah benim iştahıma hiçbirşey olmadı
Ooo buyuk hazirlik,bir afet dogacak deseneSaçı kaşı simsiyah yaptım dün..
Sabahın altısında dolabımı komple indirdim. Sinir olduklarımı fırlattım attım. Geçen seneden bazı eteklerim bol geliyor, terziye götürcem büyük bir keyifle..Kitaplığın yerini değiştirdim. Koşu bandını kızın odasından odama alıcam. Pilates topumu şişircem. Stepper’ı temizliycem resmen toz tutmuş. Yatak odamın bir köşesini spor salonuna çeviriyorum. Yeni yıla 9’lu rakamlarda girersem top oliyim..
Ben sabah disardaydim kahvalti yerine doner, salata ,findik yedim,akşama kahvalti yapip dengeleyecegim. Birde dolaba kabak stokluyorum,zor zamanlarda kurtaricim oluyor.Ben de kaçamak yok, bugün ve bir daha olmayacak da inşallah. Ara öğünümü yaptım, akşam ne yesem diye düşünüyorum kara kara.. Betüle çorba, eşime mantı, bana ne?
Detoks suyunu limon dilimleri taze naneyle hazırladım, 2 lt suya. Bitti bile.. Boyum 1.70 ablacım.Tamam benimde evde var değerlendireyim. Detoks suyunu nasil hazirladin. Eksigimiz yok fazlamiz bile var
Tunaydin,eylul asigi. Cok mu seviyorsun eylulu
Cok guzel eboe,baslamana sevindim,betus minigini de yerim, yesinde uzum diye yesin:) İstahimiz her daim yerinde hepimizin,ondan bu hallerdeyiz. Eboe boyun kaç senin.
Ooo buyuk hazirlik,bir afet dogacak desene
Ben sabah disardaydim kahvalti yerine doner, salata ,findik yedim,akşama kahvalti yapip dengeleyecegim. Birde dolaba kabak stokluyorum,zor zamanlarda kurtaricim oluyor.
eylül kızıyım bu kadar paylaşım yapmadımBonus
4 eylül doğum günümde tartılıp hayatıma büyük adımlar atmayı planlıyorum
inşAllah bi gün olur bu adımlar
Ne okuyorsun? :)
Davina 7 haftalık -7 kilo diye düşündüm ben kuzum.
nasıl bir program hazırlayacaksınız bonus. bana da açıklar mısın?
Ama 5 hafta 7 kiloda olabilir. 5 hafta 5 ekime denk gelir.
Çok uzun olunca baştan gevşek tutuluyor.
Kısa olunca daha iyi olur.
5 hafta daha iyi sanki.
Özelden at bana mutlaka.
Etti hatta benden daha becerikli annemle daha önce 2 kez yazın yapmislardi ben çalışırken bu yıl biz yapmış olduk baya baya guzel yaptı 1 saatte herseyi bitirdik bile o kadar hızlı oldu. Çok seri yaptık tıkır tıkır inşallah ağız tadı ile yeriz. Korktuğum gibi olmadı. Ama asıl bomba kondisyon bisikletimi eve getirdi çok mutluyum artık salonda kurulu bir bisikletim var sporda bana yetisemezsiniz artık kırdığı tüm spor aletlerimin yerine kendini affetmez çabası umarım bunu da bozmaz bozarsa çok pis canını yakarım valla.Eşin yardım ediyor mu çakıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?