Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım başlamana çok sevindim

Saçı kaşı simsiyah yaptım dün..
Sabahın altısında dolabımı komple indirdim. Sinir olduklarımı fırlattım attım. Geçen seneden bazı eteklerim bol geliyor, terziye götürcem büyük bir keyifle..Kitaplığın yerini değiştirdim. Koşu bandını kızın odasından odama alıcam. Pilates topumu şişircem. Stepper’ı temizliycem resmen toz tutmuş. Yatak odamın bir köşesini spor salonuna çeviriyorum. Yeni yıla 9’lu rakamlarda girersem top oliyim..

Dışardayım şimdik akşam eve geçince çalışacagım bilgisayardan atcam sana :)

Dünkü menümü duymak istemezsin bence:)

Hoşgeldin sonbahar en sevdiğim güzeş mevsim :) valla bonus senden anlıyoruzki kışçılık kazanacak :))

Ben de kaçamak yok, bugün ve bir daha olmayacak da inşallah. Ara öğünümü yaptım, akşam ne yesem diye düşünüyorum kara kara.. Betüle çorba, eşime mantı, bana ne?

Ben de kaçamak yok, bugün ve bir daha olmayacak da inşallah. Ara öğünümü yaptım, akşam ne yesem diye düşünüyorum kara kara.. Betüle çorba, eşime mantı, bana ne?
Bakliyat yap canım yeşil mercimekli salata veya yemeği güzel olur

Tane şeklinde koyuyorum ablacım. Detoks suyu yaptım yarına. Malzemen varsa sen de yap bizim Bonus tan neyimiz eksik
Tamam benimde evde var değerlendireyim. Detoks suyunu nasil hazirladin. Eksigimiz yok fazlamiz bile var
Tunaydin,eylul asigi. Cok mu seviyorsun eylulu
Cok guzel eboe,baslamana sevindim,betus minigini de yerim, yesinde uzum diye yesin:) İstahimiz her daim yerinde hepimizin,ondan bu hallerdeyiz. Eboe boyun kaç senin.
Ooo buyuk hazirlik,bir afet dogacak desene
Ben sabah disardaydim kahvalti yerine doner, salata ,findik yedim,akşama kahvalti yapip dengeleyecegim. Birde dolaba kabak stokluyorum,zor zamanlarda kurtaricim oluyor.

Detoks suyunu limon dilimleri taze naneyle hazırladım, 2 lt suya. Bitti bile.. Boyum 1.70 ablacım.

eylül kızıyım bu kadar paylaşım yapmadım Bonus

4 eylül doğum günümde tartılıp hayatıma büyük adımlar atmayı planlıyorum
inşAllah bi gün olur bu adımlar

Yapın ula elizemi yapışır

Seviyoruz duygusal insanız paylaşıyoruz

Başak burcusun demek titizmisin uyuzmusun?

Menü veriyoruz bilmem okudun mu?

Dığım gınım gıçsın ıylı bışlıyıcım diyosan biliyim ona göre top tüfek edineyim

Eşin yardım ediyor mu çakıl
Etti hatta benden daha becerikli annemle daha önce 2 kez yazın yapmislardi ben çalışırken bu yıl biz yapmış olduk baya baya guzel yaptı 1 saatte herseyi bitirdik bile o kadar hızlı oldu. Çok seri yaptık tıkır tıkır inşallah ağız tadı ile yeriz. Korktuğum gibi olmadı. Ama asıl bomba kondisyon bisikletimi eve getirdi çok mutluyum artık salonda kurulu bir bisikletim var sporda bana yetisemezsiniz artık kırdığı tüm spor aletlerimin yerine kendini affetmez çabası umarım bunu da bozmaz bozarsa çok pis canını yakarım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…