Var mi şairlik ruhunda,ben beceremem şiir yazmayi.ders sirasinda temelin siirlerine benzer uyduruk siirler yazarim bazen o kadar:)
Sabah tartilamadim. Tokken 97.9 ciktim,sanki azalmisim gibi
Bugun biraz tuhaf beslendim,kacamak yok ama ilk donerle actim yemek faslini,ekmeksiz,pilavsiz doner,salataOoo çok iyi ..
Bugun biraz tuhaf beslendim,kacamak yok ama ilk donerle actim yemek faslini,ekmeksiz,pilavsiz doner,salata
Sabah oglani hastaneye goturdum,sinav oncesi check-up gibi bisey yaptirdim,birde gozluk kullaniyor,goz muyenesi oldu,tahlil sonuclar,gozluk alma isleri yuzunden kosturdum. Hastane yakininda bulabildigim donerci oldu,yedik gitti:))
Bir gun bir tanesini paylasirsin burdan ,biz de nasipleniriz.Çok önceleri yazardım. . Şiir ve kısa yazılarım olurdu..
Uzuuuun zamandır yok.. Bir süresi oluyor sanırım :)
Temelin siirlerimi var :)
12. Sinif,universite sinavina girecek inşallah
Sinemaya genelde arkadaslarla giderim,ya komik olana ya da aglamakli olana gideriz,komikse daha cok guleriz,aglamakli ise daha cok aglariz birbirimizi etkiliyerek,guzel ooluyor boyleBugün ailecek sinemaya gittik köpek balıklı bir film 3D sahaneydi ürkünç kısmı da vardı :)
Menu paylaşımı başlamış ne güzel ben de paylascam :)
@simeranya7 kızıl çok afettin senin rengin kızıl bence..
At bakim yeni resmini nasıl olmuşun :)
Merak ettim.
Sagol canimOyyy zor seneniz. . Herşey gönlünüzce olur umarım ..
Varmı hedefi ?
Karatay gibi ama daha sıkı,meyve yok mesala,lahmacun yok,sivi alim kurallari var yemekten 2 saat sonra ve 30 dk once iciyorsun,paket gidalar gidalar da yokhergaf canım beslenmendeki amaç paketli ürün yememekmi?
Takip ediyorum seni Karatay gibi geldi bana pek fark yok.
Sagol canimHedefi cok ucuk ,yurtdisinda yazilim uzerine kendini gelistirmek istiyor.
Ben tip istiyorum( hasta ve yasli bir kadin olarak:),babasi avukat yada insaat muhendisi,ablasi eloktronik muhendisi istiyor,bakalim ne olacak:)
Ev yogurdunu da mi
Simdiki gencler cok merakli,benim ki de sever kodlamayi,nasip,Allah hayirlisini versinAhaha dört bir koldan çocuğu kusatmissiniz :)
Hayirlisiyla gönlüne göre olur inşallah.
Benim oğlan da yurt dışında yazılım okuyup slikon vadisinde calisicakmis
Şaka bir yana acaip meraklı kodlama falan yapiyoor simdiden
Ben de tekrar yuzmeye üye oldum,yarin arkadaslarla basliyoruz,sanki daha eglenceli olacak.
Ben de market yogurdunu cok sevmiyorum kendi mayaladigim daha iyi geliyor mideme.Zaten yoğurdu uzun zamandir kendim yapıyorum .
Onu da zorla yerim ..
Bakalim okulla yurutebilecek miyiz, deneyip gorecegizYaaa çok sevindim. . Okul zamanıda bırakma devam et canım. .
Yüzmeyi ben de çok isterim de klor alerji yapıyor ben de çok kaşınıyirum ..
Bir de yakın havuz karma onu da istemiyorum öyle işte. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?