Ben de market yogurdunu cok sevmiyorum kendi mayaladigim daha iyi geliyor mideme.
Kefirde mi sevmiyorsun,onu kullansan
Bizim gidecegimiz ayri havuzlar,oncesinde tadilat nedeniyle tek havuzdu.gerci karmada olsa ilaclaniyor pek sorun yasamadim benYaaa çok sevindim. . Okul zamanıda bırakma devam et canım. .
Yüzmeyi ben de çok isterim de klor alerji yapıyor ben de çok kaşınıyirum ..
Bir de yakın havuz karma onu da istemiyorum öyle işte. .
Kefir mayalarimi yasatacam derken ben bitecem ya:) 3 gunde bir sutunu tazeliyorum. Su sira mayalama yapmiyorum,biktim biraz,ozlemeyi bekliyorum:)Kefir içmeye çalışıyorum mayaladigimda. .
Acaip faydali
Benim sanırım peynir dişin da süt ürünleriyle aram pek iyi değil :)
Kefir mayalarimi yasatacam derken ben bitecem ya:) 3 gunde bir sutunu tazeliyorum. Su sira mayalama yapmiyorum,biktim biraz,ozlemeyi bekliyorum:)
Arkadaslara vermekten iki minik mayam kaldi hatta bir arkadas istiyor belki birini ona verecegim,buyusun bekle demistim. Sagolsunlar verdiklerim oldurduler mayalari,ben de kiziyorum onlar benim evcil hayvanlarim nasil kiydiniz diyorum:)Dondurucuda saklayabilirsin ben öyle yapıyorum
160
Cogalsa birini atacam dondurucuya.Dondurucuda saklayabilirsin ben öyle yapıyorum
sağlıklı ve doğal besinlerle hem zayıflamayı hem de hastalıklardan korunmayı anlatıyor. yemek yemenin sosyal bir olay olduğunu, sağlıklı beslenmenin aslında zor olmadığını, canımız cıss çektiğinde nasıl basit alternatiflerle kurtulabileceğimizi falan.... benim hoşuma gitti.Neler diyor yeni kitabinda bahsetsene biraz
Mocha yi severdim bir zamanlar artık uslu bir kızımİyi akşamlar arkadaşlar
Ben menü yazayım çok istediğim gibi olmadı aslında napiim yazıyımda utanırsam en azından daha sonraki günler biraz daha dikkatli olurum
Kahvaltı 10:30 gibi klasik yumurtalı, kahvaltı bir dilim ekmeğe tereyağı ve bal sürdüm yedim toplam bir tatlı kaşığı yoktur bal ile tereyağı
1 saat sonra: 2 ceviz
Saat : 15:30 gibi bir moca kahve ( gerek yoktu soğukta getirdiler sanki içtikten sonra pişman oldum sadece beni biraz tutsum dedim )
Ara: saat 18:00 gibi 2 adet ceviz, 2 adet incir 2 kaşıkdondurma
Akşam: 4 kanat, 3 dilim ekmek, çoban salata
Bugün dışarda çok aç kaldım beslenme adına iyi bir gün değildi su yeterince içmişimdir herhalde
Sen de mi. Bundan sonra kisaliriz uzamayiz artik,ablana soyle,banada benden kisalar benden uzun olcu veriyorlar bisey demiyorum,oyle mutlu oluyor diye:)160
Ablamla boyumuz aynı . Diyor ki ben 163 üm sende o kadarsın abla diyorum Hayır değilim. Geçen baya bi iddialastik
Bir türlü inandiramiyorum ikna edemiyorum ..
Teşekkürler jlo Teşekkürler karın kasları
1 saat bisiklet bu kadar kalori yaktirıyor mu gerçekten yürüyerek boşuna mi zaman kaybettim şimdi ben vay canına
Sağol canım korkumdan yemedim bi de soğuk bişeyler çok istedim kavun yiyince kaptan kızar diye yemedimBen suyuma her zaman limon sikarim,varsa taze nane yapragi atarim,oyle daha cok su tuketiyorum
Ne kadar top tufek varsa cikart artik bonus,ertele ertele nereye kadar ya hu,basta beni topa tut bozarsam
Neler diyor yeni kitabinda bahsetsene biraz
Hayirli olsun cakil,gule gule kullan
Tam istersen bu sorunlari halledersin bence
Cakiiil aksam yemegi yok ki burda,gece acikirsin
Aksami gec yedin heralde. Saat 18 de doyurucu şeyler yiyip biraksaymisin iyi olurmus, yarin kacamak yapma sakin oldu mu
Nisan Mayıs benim de favorim içim canlanır kanım kanlanirSen de mi eylulcusun, huzun mevsimi gelir bana sonbahar ,ben baharciyim:)
Ben de iki kitabini okumustum cok onceleri. Aslinda bildigimiz seylerde uygulamada sıkıntı yasiyoruzsağlıklı ve doğal besinlerle hem zayıflamayı hem de hastalıklardan korunmayı anlatıyor. yemek yemenin sosyal bir olay olduğunu, sağlıklı beslenmenin aslında zor olmadığını, canımız cıss çektiğinde nasıl basit alternatiflerle kurtulabileceğimizi falan.... benim hoşuma gitti.
sağlıklı ve doğal besinlerle hem zayıflamayı hem de hastalıklardan korunmayı anlatıyor. yemek yemenin sosyal bir olay olduğunu, sağlıklı beslenmenin aslında zor olmadığını, canımız cıss çektiğinde nasıl basit alternatiflerle kurtulabileceğimizi falan.... benim hoşuma gitti.
De mi ya,doganin canlanmasiyla kendimi tazelenmis hissediyorum ben deNisan Mayıs benim de favorim içim canlanır kanım kanlanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?