Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de market yogurdunu cok sevmiyorum kendi mayaladigim daha iyi geliyor mideme.
Kefirde mi sevmiyorsun,onu kullansan

Kefir içmeye çalışıyorum mayaladigimda. .
Acaip faydali

Benim sanırım peynir dişin da süt ürünleriyle aram pek iyi değil :)

Yaaa çok sevindim. . Okul zamanıda bırakma devam et canım. .

Yüzmeyi ben de çok isterim de klor alerji yapıyor ben de çok kaşınıyirum ..
Bir de yakın havuz karma onu da istemiyorum öyle işte. .
Bizim gidecegimiz ayri havuzlar,oncesinde tadilat nedeniyle tek havuzdu.gerci karmada olsa ilaclaniyor pek sorun yasamadim ben

Kefir içmeye çalışıyorum mayaladigimda. .
Acaip faydali

Benim sanırım peynir dişin da süt ürünleriyle aram pek iyi değil :)
Kefir mayalarimi yasatacam derken ben bitecem ya:) 3 gunde bir sutunu tazeliyorum. Su sira mayalama yapmiyorum,biktim biraz,ozlemeyi bekliyorum:)

Dondurucuda saklayabilirsin ben öyle yapıyorum
Arkadaslara vermekten iki minik mayam kaldi hatta bir arkadas istiyor belki birini ona verecegim,buyusun bekle demistim. Sagolsunlar verdiklerim oldurduler mayalari,ben de kiziyorum onlar benim evcil hayvanlarim nasil kiydiniz diyorum:)

Neler diyor yeni kitabinda bahsetsene biraz
sağlıklı ve doğal besinlerle hem zayıflamayı hem de hastalıklardan korunmayı anlatıyor. yemek yemenin sosyal bir olay olduğunu, sağlıklı beslenmenin aslında zor olmadığını, canımız cıss çektiğinde nasıl basit alternatiflerle kurtulabileceğimizi falan.... benim hoşuma gitti.

Mocha yi severdim bir zamanlar artık uslu bir kızım

160

Ablamla boyumuz aynı . Diyor ki ben 163 üm sende o kadarsın abla diyorum Hayır değilim. Geçen baya bi iddialastik
Bir türlü inandiramiyorum ikna edemiyorum ..
Sen de mi. Bundan sonra kisaliriz uzamayiz artik,ablana soyle,banada benden kisalar benden uzun olcu veriyorlar bisey demiyorum,oyle mutlu oluyor diye:)

Sağol canım korkumdan yemedim bi de soğuk bişeyler çok istedim kavun yiyince kaptan kızar diye yemedim

Ben de iki kitabini okumustum cok onceleri. Aslinda bildigimiz seylerde uygulamada sıkıntı yasiyoruz

Mehmet Öz kanser tedavisi görüyormus. Inşallah atlatir ve iyileşir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…