Ben de tüm süt ürünlerini sevmiyorum hatta beyaz pasta bile sevmem. Ama kendimi zorlama zorlaya yiyorumBen yoğurt hiç sevmiyorum yaa
Zorluyorum kendimi türlü türlü şekillerde tüketmeye çalışıyorum ı-ııh sevemiyorum ..
evetBen de iki kitabini okumustum cok onceleri. Aslinda bildigimiz seylerde uygulamada sıkıntı yasiyoruz
duymamıştım daha önce. Allah şifa versin.Mehmet Öz kanser tedavisi görüyormus. Inşallah atlatir ve iyileşir...
Kavun yerine doyurucu bir sey yeseydin iyi olurmus ama olan olmus,onumuze bakacagiz:)Sağol canım korkumdan yemedim bi de soğuk bişeyler çok istedim kavun yiyince kaptan kızar diye yemedim
Ben de istiyorum yüzeyi tatilde o kadar güzeldi kiBen de tekrar yuzmeye üye oldum,yarin arkadaslarla basliyoruz,sanki daha eglenceli olacak.
Aaa Allah sifa versin,doktor da olsan kaderden kacamiyorsun
Teşekkür ederim çok mutlu oldum artık tekrar hareketli günlere dönüyorum süper bir duyguYeni oyuncagin hayirli olsun çakıl :)
Evet,olum saati geldi mi hepsi bos. Allah rahmet eylesin.Evet maalesef. Ben hele prof.Dr. Ahmet Aydının vefatında çok sasirmistim . Sen o kadar sağlıklı beslen bunun üzerine kitaplar yaz vb ..
Özetle kaçış yok naaparsak yapalım. .
2. Kez görüyor kolay değilMehmet Öz kanser tedavisi görüyormus. Inşallah atlatir ve iyileşir...
Yuzme biraz bizim icin eglencelik birsey,yoksa cok kalori yaktigimizi dusunmuyorumBen de istiyorum yüzeyi tatilde o kadar güzeldi ki
Nefesin bitene kadar sadece bir sebepAaa Allah sifa versin,doktor da olsan kaderden kacamiyorsun
Kac yasinda2. Kez görüyor kolay değil
AynenNefesin bitene kadar sadece bir sebep
Olsun kaslarını çok dinlendiriyor. Suyun içinde ziplasan bile seni sakinleştiriyor ben şu insanıyim hem terlemiyor olmak da beni çok mutlu ediyorYuzme biraz bizim icin eglencelik birsey,yoksa cok kalori yaktigimizi dusunmuyorum
50 vardır kesinKac yasinda
ben de iki kitabını kaç yıl önce almıştım. 2-3 sayfa okudum attım kenara. şimdi okumaya başladım sardı iyice. iyi geldi bana.Fulya , yasemin Soysal'ı seneler evvel okumuştum ..
Evet mutlu ettigi dogru:)Olsun kaslarını çok dinlendiriyor. Suyun içinde ziplasan bile seni sakinleştiriyor ben şu insanıyim hem terlemiyor olmak da beni çok mutlu ediyor
50 den fazladir ya,en az 60 vardir50 vardır kesin
ne kanseriymiş?2. Kez görüyor kolay değil
60 yok da 55 falandır.50 den fazladir ya,en az 60 vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?