Bu saatte 103 seyredersem böyle olur yerimde duramam
Öğle yemeği yiyenlere öğle yemeği vakti
Günün ilk yarısı nasıl geçiyor kaçamak var mı? Tabiki yok
Davina ben yediğim keki eboe yediği pilavı yazıyor.
Sen hayırdır
Bu akşamdan başla lütfen ne lütfeni bu akşam başlıyosun.
Bugün ailecek sinemaya gittik köpek balıklı bir film 3D sahaneydi ürkünç kısmı da vardı :)
Menu paylaşımı başlamış ne güzel ben de paylascam :)
simeranya7 kızıl çok afettin senin rengin kızıl bence..
At bakim yeni resmini nasıl olmuşun :)
Merak ettim.
Siminin resmi mi vardi,ben gormedim gormedim hic:)
Sagol canimHedefi cok ucuk ,yurtdisinda yazilim uzerine kendini gelistirmek istiyor.
Ben tip istiyorum( hasta ve yasli bir kadin olarak:),babasi avukat yada insaat muhendisi,ablasi eloktronik muhendisi istiyor,bakalim ne olacak:)
Ahaha dört bir koldan çocuğu kusatmissiniz :)
Hayirlisiyla gönlüne göre olur inşallah.
Benim oğlan da yurt dışında yazılım okuyup slikon vadisinde calisicakmis
Şaka bir yana acaip meraklı kodlama falan yapıyor simdiden
En iyisi dün benimki saçmalıktı doğrusuMocha yi severdim bir zamanlar artık uslu bir kızım
Harikasın simii çocuklara mesleki alanlarında ışık tutmuşsun sağolHatun ben hep âfeti devran Nerimanım moreAttım zati görmedin mi? Bence bi değişik oldu..
Faceden takip ediyor beni canım..Siminin er bi çılgınlığı mercek altında..
Yurtdışında yazılım alanında gelişmek istiyorlarsa muhakkak dile ağırlık versinler. Almanya’da ciddi yazılımcı açığı var. Kodlamanın yanısıra sağlam bir İngilizce ve belki yanısıra Almanca öğrensinler. Temel kodlamayı öğrendikten sonra topcoder ya da codeforces gibi sitelerde challenge’lara katılsınlar. Zehir gibi yazılımcı olur onlardan sonra..Hayde bre..
Metro çalışması yakın mi size. Metro çalışması varken bizde de çok giderdi eskiden buzdolabın bozuldu benim geçen sene bu sebeptenSelaaam gecenin bir köründen hepinizeee.
Öglen arkadaşla buluştum çengelköye gittik dedikodu yaptık dertleştik
Eve dönerken annem aradı misafir geliyor amcanlar diye. Koştur koştue eve gittim ani bir alışveriş yemek hazırlama filan felan. Bizim binanın deposunu boşaltmışlar çok enteresan şeyler vardı :)
Neyse bir büyük kitaplık raf gibi bir şey var sağlamda baya bir. Amcam dedi alalım kuralım odaya. Onu almadan önce annem evin dört bir yanını çeyizle donattıgından yer olmadıgını farkettik sonra çeyizler acıldı. Hepsi tek yere toplandı danteller lifler tabaklar ve bir garip acayip şeyler cıktı yine ortaya :)
Onları toparlayınca dolabı aldık içeri eşek ölüsü gibiymiş meğersem.
Kurduk temizledik yarın yerleştircem ortalıgı iyice. Ama bizde bittik. Amcam bir yanda başım agrıyor belim agrıyor ben bir yanda elim ayagım tutmuyor yengem desen ayaklarım kolum bacagım.Nerden bulaştık buna diye pişmanlık yaşadık resmen. Yatalım uyuyalım dedik ortalıgı toparladık bulaşıkları makineye attık derken yine elektrik gitti. Makine mefta olacak bu gidişle kesinti denk gelip duruyor çalışırken orta yerinde.
İşte böyle bu saat oldu. Şu an yorgunluktan ölüyorum.
Günaydın sabah şekerleri ben bu küslük işini sevdim şuan kahvaltı hazırlıyor beni uyuyor sanıyor bu iş çok şevkli hep mi kussek acaba hem de duygusal parçalarla al ömrümü al ömrüne caliyor valla severim ben bu şarkıyı çok şımardım. Diet kahvaltı hazırlasa bari
Kahvaltıyı ekmeksiz yapamıyorum yada en azından hergün ekmeksiz yapamam. bugünde pazar evdekiler uyansında kahvaltı yapalım diye bekliyorumcanım sanki karbonhidratlar çok olmuş.
Bu iyiymiş işte :) neyse bu gidişat kahvaltı sonrası barışmaya delalet iyi değerlendirip öğleden sonrasınıda keyifle geçirebilirsiniz :)Günaydın sabah şekerleri ben bu küslük işini sevdim şuan kahvaltı hazırlıyor beni uyuyor sanıyor bu iş çok şevkli hep mi kussek acaba hem de duygusal parçalarla al ömrümü al ömrüne caliyor valla severim ben bu şarkıyı çok şımardım. Diet kahvaltı hazırlasa bari
Gece gece ne yorulmussunuz ins degmistir,bugun yerlestirince yorgunlugun gecer,çeyiz olayini anlamadim,kimin ceyizi,kim evleniyor:) Anneye selamSelaaam gecenin bir köründen hepinizeee.
Öglen arkadaşla buluştum çengelköye gittik dedikodu yaptık dertleştik
Eve dönerken annem aradı misafir geliyor amcanlar diye. Koştur koştue eve gittim ani bir alışveriş yemek hazırlama filan felan. Bizim binanın deposunu boşaltmışlar çok enteresan şeyler vardı :)
Neyse bir büyük kitaplık raf gibi bir şey var sağlamda baya bir. Amcam dedi alalım kuralım odaya. Onu almadan önce annem evin dört bir yanını çeyizle donattıgından yer olmadıgını farkettik sonra çeyizler acıldı. Hepsi tek yere toplandı danteller lifler tabaklar ve bir garip acayip şeyler cıktı yine ortaya :)
Onları toparlayınca dolabı aldık içeri eşek ölüsü gibiymiş meğersem.
Kurduk temizledik yarın yerleştircem ortalıgı iyice. Ama bizde bittik. Amcam bir yanda başım agrıyor belim agrıyor ben bir yanda elim ayagım tutmuyor yengem desen ayaklarım kolum bacagım.Nerden bulaştık buna diye pişmanlık yaşadık resmen. Yatalım uyuyalım dedik ortalıgı toparladık bulaşıkları makineye attık derken yine elektrik gitti. Makine mefta olacak bu gidişle kesinti denk gelip duruyor çalışırken orta yerinde.
İşte böyle bu saat oldu. Şu an yorgunluktan ölüyorum.
Sagol simicigim,yeni nesli biliyorsun,islerine karistirmiyorlar, insallah guzel bir yol belirler kendilerine,,hayirlisi olsun herseyin.Hatun ben hep âfeti devran Nerimanım moreAttım zati görmedin mi? Bence bi değişik oldu..
Faceden takip ediyor beni canım..Siminin er bi çılgınlığı mercek altında..
Yurtdışında yazılım alanında gelişmek istiyorlarsa muhakkak dile ağırlık versinler. Almanya’da ciddi yazılımcı açığı var. Kodlamanın yanısıra sağlam bir İngilizce ve belki yanısıra Almanca öğrensinler. Temel kodlamayı öğrendikten sonra topcoder ya da codeforces gibi sitelerde challenge’lara katılsınlar. Zehir gibi yazılımcı olur onlardan sonra..Hayde bre..
Günaydın sabah şekerleri ben bu küslük işini sevdim şuan kahvaltı hazırlıyor beni uyuyor sanıyor bu iş çok şevkli hep mi kussek acaba hem de duygusal parçalarla al ömrümü al ömrüne caliyor valla severim ben bu şarkıyı çok şımardım. Diet kahvaltı hazırlasa bari
Kefir mayalarını küçük bir kavanozda içme suyunun içinde buzdolabında uzun süre saklayabilirsin. sadece bir sonraki kullanımına kadar büyümez öylece kalır :)Kefir mayalarimi yasatacam derken ben bitecem ya:) 3 gunde bir sutunu tazeliyorum. Su sira mayalama yapmiyorum,biktim biraz,ozlemeyi bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?