Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah elma
Öglen
Limonata çay kahve ( arkadaşla bulustumda) çengelköye gittim galeta cubuk tarzı bişey almış ondan yedik birde bir dilim muzlu pasta

Akşam
Etli Patates yemegi
Makarna
yogurt

Selaaam gecenin bir köründen hepinizeee.
Öglen arkadaşla buluştum çengelköye gittik dedikodu yaptık dertleştik
Eve dönerken annem aradı misafir geliyor amcanlar diye. Koştur koştue eve gittim ani bir alışveriş yemek hazırlama filan felan. Bizim binanın deposunu boşaltmışlar çok enteresan şeyler vardı :)
Neyse bir büyük kitaplık raf gibi bir şey var sağlamda baya bir. Amcam dedi alalım kuralım odaya. Onu almadan önce annem evin dört bir yanını çeyizle donattıgından yer olmadıgını farkettik sonra çeyizler acıldı. Hepsi tek yere toplandı danteller lifler tabaklar ve bir garip acayip şeyler cıktı yine ortaya :)
Onları toparlayınca dolabı aldık içeri eşek ölüsü gibiymiş meğersem.
Kurduk temizledik yarın yerleştircem ortalıgı iyice. Ama bizde bittik. Amcam bir yanda başım agrıyor belim agrıyor ben bir yanda elim ayagım tutmuyor yengem desen ayaklarım kolum bacagım.Nerden bulaştık buna diye pişmanlık yaşadık resmen. Yatalım uyuyalım dedik ortalıgı toparladık bulaşıkları makineye attık derken yine elektrik gitti. Makine mefta olacak bu gidişle kesinti denk gelip duruyor çalışırken orta yerinde.
İşte böyle bu saat oldu. Şu an yorgunluktan ölüyorum.

Hatun ben hep âfeti devran Nerimanım more Attım zati görmedin mi? Bence bi değişik oldu..

Siminin resmi mi vardi,ben gormedim gormedim hic:)

Faceden takip ediyor beni canım..Siminin er bi çılgınlığı mercek altında..

Sagol canim Hedefi cok ucuk ,yurtdisinda yazilim uzerine kendini gelistirmek istiyor.
Ben tip istiyorum( hasta ve yasli bir kadin olarak:),babasi avukat yada insaat muhendisi,ablasi eloktronik muhendisi istiyor,bakalim ne olacak:)

Yurtdışında yazılım alanında gelişmek istiyorlarsa muhakkak dile ağırlık versinler. Almanya’da ciddi yazılımcı açığı var. Kodlamanın yanısıra sağlam bir İngilizce ve belki yanısıra Almanca öğrensinler. Temel kodlamayı öğrendikten sonra topcoder ya da codeforces gibi sitelerde challenge’lara katılsınlar. Zehir gibi yazılımcı olur onlardan sonra..Hayde bre..

Harikasın simii çocuklara mesleki alanlarında ışık tutmuşsun sağol

Senin kızlar meslekleri anlamında eğitimlerinde alan seçtiler mii ?

Yeni saçlarınıda güle güle kullan canım benimde dipler fena çıkmışta mağlum dönemde boyatmıyayım diyorum bu akşamda gitmemiz gereken düğün var

Metro çalışması yakın mi size. Metro çalışması varken bizde de çok giderdi eskiden buzdolabın bozuldu benim geçen sene bu sebepten

Günaydın sabah şekerleri ben bu küslük işini sevdim şuan kahvaltı hazırlıyor beni uyuyor sanıyor bu iş çok şevkli hep mi kussek acaba hem de duygusal parçalarla al ömrümü al ömrüne caliyor valla severim ben bu şarkıyı çok şımardım. Diet kahvaltı hazırlasa bari

tekrar edeyim üzme enişteyi

Bu iyiymiş işte :) neyse bu gidişat kahvaltı sonrası barışmaya delalet iyi değerlendirip öğleden sonrasınıda keyifle geçirebilirsiniz :)

Gece gece ne yorulmussunuz ins degmistir,bugun yerlestirince yorgunlugun gecer,çeyiz olayini anlamadim,kimin ceyizi,kim evleniyor:) Anneye selam

Sagol simicigim,yeni nesli biliyorsun,islerine karistirmiyorlar, insallah guzel bir yol belirler kendilerine,,hayirlisi olsun herseyin.
Kizz fazla nazlanma ,fazla naz asik usandirir ona gore,

Kefir mayalarimi yasatacam derken ben bitecem ya:) 3 gunde bir sutunu tazeliyorum. Su sira mayalama yapmiyorum,biktim biraz,ozlemeyi bekliyorum:)
Kefir mayalarını küçük bir kavanozda içme suyunun içinde buzdolabında uzun süre saklayabilirsin. sadece bir sonraki kullanımına kadar büyümez öylece kalır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…