Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ye-mi-cem yemİcem

Kilo veremezsem kendimi köprüden aşağı atıcam koltuk ta olabilir

@ISILDURU nice mutlu yıllar güzel kızımıza

@HasibeG Allah analı babalı buyutsun. Hayırlı evlat olsun

Kizlar bir süre mönü paylasmiycam. Mönü paylaşmak üzerimde baskı oluşturdu strese soktu beni. Biraz da böyle deniyim bakalım nasıl sonuclanicak bu süreç

Mönü paylaşmak üzerimde baskı oluşturdu strese soktu beni. Biraz da böyle deniyim bakalım

Nisan bu nasıl bir bahane kuzum? Az gelirsin ama çok samimi mesajların olur.
Bu samimiyetine dayanarak yazıyorum bende.

Bu nasıl bir bahanedir? Menü paylaşımı amacına ulaşmış ki rahatsız oluyorsun baskı hissediyorsun.
İstediğimiz şeyde bu zaten.
Neden bunu durdurmaya çalışıyosun?

Birazda böyle denim diyosunda zaten bunu deniyosun. En son ki menün 6 ağustosta verilmiş 4 eylül bugün yani 1 ay önce.
Ben yoktum yeni taşındığım haftaydı.
Araya bayram falan girdi eyvallah lafım yok.

Menü paylaşıp zora girdiğin yokki bayram sonrası kuzum yanlışmıyım?

hadi yeni yaşın sana uğur getirsin tüm planlamaların, hedeflerin gerçeklesin o zaman

Kızlar hedef listesini yapamadım ben bilgisayarımı kardeşim işyerine götürdü bir kaç günlüğüne işyerindeki bilgisayarı arızalanmış tamirde. haftasonu misafir var diye yapamamıştım, bir hafta gecikmeli başlarız sıkıntı olmazsa kimse için. Telefondan yapamıyorum listeyi karışıyor.

Bu arada annem okey ögrenmeye taktı kafayı. Yalovada akrabalarla yazlıkta oynamışlar annemde tutturdu banada ögret diye. Telefonuna indirdim program ezbere oynuyor yapamayınca bana kızıyor ay deliricem yaaa. Moralim yok zaten regl olcam ondan mı ne moralim yerlerde. Birde azar yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…