Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada eserekli dünyama hoşgeldin bacısı..

Nası olmuş saçlarım?

Dün temizlik günümdü saatde 4 olmuştu yemek hazırlayamadım kendime ,baktım hazırda o var o yüzden yedim..
Bende zaten iki mille leslie yapabiliyorum

Menü denirse şayet paylaşayım...

Kahvaltı 11 de az kaşarlı gözleme...
Arada 14 gibi biraz karpuz...
Akşam 18 de bi tas cacık bikaç elma dilim patates.....
Su 2 litreden sonrasını saymadım ama çok içtim...yeşilçay içicem bir ara....
Niye oyle ic gecirdin:) iyi gidiyorsun. Hatalarini soylemesek olmazdi
aa tabiki söyliceksin hiç öyle düşünmedim ki ben...rahat ol ablacım sen...ben böyle böyle düzen tutturucam inş...

İki gündür eğitimde masalar doldu doldu boşaldı. Öğlenleri birlikte yedik. Neler yedim ben de bilmiyorum. Atıştırmalıklara dikkat ettim ama yinede aldım ne yalan söyleyim..
Bu yüzden bu iki gün için menu paylaşmam anlamsız biraz..
Yarın paylaşırım büyük ihtimalle..

Ay yazık kadına öğretiver yaa bende bilmiyorum yani biliyorumda üstün körü taşları filan takip edemem tavlada öylee, dün komşumuz arkadaşıyla bahçede oynuyordu 2 kişi oynuyorlar hep 3. 4. Bulamıyorlar herhalde masalarında viskileri :)

Malum dönem öncesi gerginliği vardır geçer az sabır içini ferah tut sendeki durum birçok kişide var merak etme ....

Ama ne kadar yediğini görmen için önemli kilo verme disiplin istiyor ben onu anladim diğer türlü sıkmadan yapılamıyor
yok sıkıyor derken aşırı denetlemekten bahsediyorum kendimi. çakıl iş yönünden çok yoğunum ya bunalıyorum. gün içinde yediklerime dikkat ediyorum zaten. akşam da buraya yazıyorum. yetiyor bana. kafam rahat yani.

Pazar günü 3 kilo çilek almıştım reçel yaptim..çocuklar yemiyor, bende yemiyorum....eşim pazardan pazara evde yiyecek bulunsun....sırada domates var onuda bir yapsam rahatliycam....
afiyet olsun. reçeli şeker yerine elma veya üzüm suyuyla pişirirsen sen de yiyebilirsin az da olsa.

Eyvah yakalandım.
1 adet badem şekeri tıktım ağzıma çabucak farkedilmesin diye ama içine doğdu dimek
Benim 6 ,7,8 butun hisslerim kuvvetli ve full calisiyor,gozum ustunuzde ona gore

Fevkaledenin fevkinde .. keske yürüyüş 30 dk. Olsaydı bari dadindan yenmezdi o vakit...
Dun oda degistirdim ,oglana buyuk oda hazirladim,rahat calissin diye, esya cek tasi cok yoruldum, Leslie yapmakti planim olmadi. Buda bahanemden oturu bana gelsin

@Bonus bunu bilirsin dimi? Zamaninda dinleyip dinleyip depresyonun dibini sıyırdığım çok oldu :)

Bu arada
Aa eskileri animsadim,ne guzel bir sarki,tam depresyonluk Dinleyin ama depresyona girmeyin,cikin ordan

E eboe istanbulu sevdiğini biliyorum :)
Bugun biraz duygusalmiyiz
Günaydınlaar

Yeni kaltım dünden beri başım fena ağrıyor ağrıkesicide içtim ama sabah 7 de bir bardak limonlu suda içtim tansiyonum yüksek biraz herhalde
Gecmis olsun, yemegi cok mu kacirdin acaba
@HasibeG hasibecim,çok geçmiş olsun.Yaşi uzun,ömrü bereketli olsun yavrunun,saglıkla,huzurla büyüt inş.
Gözünüz aydın canım
Kizz kaybolup durma habire. İki kelimede olsa yaz, wc de bile yazar insan,gelin de şenlensin buralar
Ben de var beni döv ablaa:)
Abla dayagı kendime getirir belki:)
Kacamak yapani affetmek yok. Simdilik bunla idare etdevami olursa bu ve ya bu
Günaydın güzeller nasıl gidiyor, eşimde bugün Karatay a başlamış oboww dedim beni gecicenmi hemen bende başlayım spor dalında ekleyip bi 10 kilo atsam dadindan yinmez
Ne guzel bir firsat degerlendir bunu. Yariş da yapin
hergaf ablacım menülere bakıyosun arada sağolasın.
Acemi isi birseyler yapmaya calisiyorum,bir faydam dokunuyorsa ne mutlu bana
Hegaf bizi bitirdi çok fena oklavası var

hergaf
He var, sonunda eli masali yaptiniz pambık gibin kadini
Dogum gunun kutlu olsun. Yeni yas yeni umutlar,de haydi gerceklestirmek icin ne duruyon

cümle alemin dinimiz amiiinn
inşe'Allah bu sefer bi azim neyim gelir de gider 20 kilo
Getirin artik su azimlerinizi,nerden geliyorlar gelmek bilmedi
Dün tel elimde uyumuşum kıyafetimle koltukta bi uyandım gece 2 gömlek üstümde rezil olmus. Bugün öğlen mail okurken uyumuşum akşam 6 da çıkıp uyumak istiyorum resmen
Uyku duzenin mi mi bo,ya da yediklerin mi boyle yapiyor seni cakil. İnsülinle ilgili sıkıntılarını gidermeden bunlar gecmez

Hiç de kaçmaz gözünden..
Dün ve bugün sertifika eğitimim var tüm gün..
Yolda izde bakınıyorum arada..

Gün aydı zahar..Epinize tünaydın..
@YENA nerde olursan yakalar. Sahi ben niye goremiyorum kim nerde

Yuruyen fridaya gelsin bu
Bana uyar
Efsane annelerden seninkisi
Dün temizlik günümdü saatde 4 olmuştu yemek hazırlayamadım kendime ,baktım hazırda o var o yüzden yedim..
Bende zaten iki mille leslie yapabiliyorum
Tamam kuzum daha dikkatli ol,devam et guzel gidiyorsun
Canim kirmaktan ve kirilmaktan hep korkarim oyuzden tedirgin oldum.
Menunde kacamak var sen de biliyorsun ve gece acikacaksin bu menuyle,doyurucu seyler yemeye calis
Paylassan daha cok farkina varirdin hatalarinin
Evet gulbecigim yapabilir,bizim elimizde. Sen saglik sorunlarini hallettin mi

sabah 08.45
kinoa unundan peynirli dukan tost
3 çeri domates

ara 11.00
6-7 yer fıstığı

öğlen 15.00
1 kase kırmızı mercimek çorbası

akşam 19.20
etli taze fasulye (eti az)
kırmızı lahana salatası
küçük bardak ayran
1 dilim ekşi maya ekmeği

su yatana kadar 2 lt yi geçer
şimdi maden suyu içiyorum limonla

öğlen 40 akşam üzeri 20 dk olmak üzere toplam 60 dk tempolu yürüyüş

Kinoa unu faydali mi,kinoa yi un seklinde degilde nnormal yesen sanki daha iyi olur. Un halini almasi icin miktari artiyor,daha cok yemis oluyorsun. Diger kisimlari begendim menunde

Dogum günün kutlu olsun canim,nice güzel senelere..

Ablam

Kinoa unu faydali mi,kinoa yi un seklinde degilde nnormal yesen sanki daha iyi olur. Un halini almasi icin miktari artiyor,daha cok yemis oluyorsun. Diger kisimlari begendim menunde
tostu undan yapmak zorundaydım o nedenle. yoksa haşlayıp salatalara koyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…