- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
sabah 08.45
kinoa unundan peynirli dukan tost
3 çeri domates
ara 11.00
6-7 yer fıstığı
öğlen 15.00
1 kase kırmızı mercimek çorbası
akşam 19.20
etli taze fasulye (eti az)
kırmızı lahana salatası
küçük bardak ayran
1 dilim ekşi maya ekmeği
su yatana kadar 2 lt yi geçer
şimdi maden suyu içiyorum limonla
öğlen 40 akşam üzeri 20 dk olmak üzere toplam 60 dk tempolu yürüyüş
saol canımNe güzel bir menü
saol canıminşallah hep böyle devam eder
Ilk defa duydum denemek isterim canim bakalim nasıl olacakafiyet olsun. reçeli şeker yerine elma veya üzüm suyuyla pişirirsen sen de yiyebilirsin az da olsa.
Oooyyy evede çilek reçeli olsa ben yerim kiii iyiki yok aslında azar azar şekersiz yapıp denemek lazım gerçi evde vakumlu 3 şişe kayısı reçeli var ama açmıyorum anca bir misafir filan gelirse açarım yoksa ben yiyorum olmuyor yaniiiIlk defa duydum denemek isterim canim bakalim nasıl olacak
Sorma canim bende zor tutuyorum kendimi kahvaltıda yemiyorum ama bazen canim çok tatlı istediğinde tereyağı ile götürüyordum bundan sonra yokk cısss onlar....kayısı marmelati var bendede....zaten çocukluğumda bana kiloyu aldıran kayısı reçeli oldu bir dahada veremedim. Çok zayıftım ...anneanneme kalmaya gelmistim bir ayligina o yaz cok kayisi receli yemistim annem geri döndüğünde tanıyamamış beni ...Oooyyy evede çilek reçeli olsa ben yerim kiii iyiki yok aslında azar azar şekersiz yapıp denemek lazım gerçi evde vakumlu 3 şişe kayısı reçeli var ama açmıyorum anca bir misafir filan gelirse açarım yoksa ben yiyorum olmuyor yaniii
İyi olmanıza sevindim canım maşallah :) sen tevrübeli annesin sütünün geleceğini zaten biliyorsun oohhh bebik şimdi mis gibi kokuyordur benim yerimede kokla annesiSlm kizlar
Iyi geceler
Bugun oglen taburcu olduk geldik evimize cok sukur durumumuz iyi normal dogum olmasina ragmen daha sutum gelmedi onunla ugrasiyorum insallah o da cozulecek
Hepinize dualariniz icin tesekkur ediyorum. Allah razi olsun.
Elimden geldigince girmeye caliscam buraya. Pazartesi sabah gitmeden once 105.7 ciktim bakalim yrn sabah kac cikcam ☺
Bu cuma liste birincisi benim
Evet canım dikkat edelim yemiyelim çocukluğu hiç hatırlatma zaten ben kilo almıyorum diye annem boyuna balık yağı içirirdi eski balık yağlarıda şimdiki gibi değildi tabiii bildiğin balık kokuyorduSorma canim bende zor tutuyorum kendimi kahvaltıda yemiyorum ama bazen canim çok tatlı istediğinde tereyağı ile götürüyordum bundan sonra yokk cısss onlar....kayısı marmelati var bendede....zaten çocukluğumda bana kiloyu aldıran kayısı reçeli oldu bir dahada veremedim. Çok zayıftım ...anneanneme kalmaya gelmistim bir ayligina o yaz cok kayisi receli yemistim annem geri döndüğünde tanıyamamış beni ...
İyi yapmışsın arada yapmak gerekiyor bak seni iyi yönde motive etmiş aynı şeyleri benimde alışverişte yaşadığım çok oluyor mağlesefBugun alişveriş merkezinde birkaç birşey denedim,içine girmeyi başarsam da aynadaki görüntü kötüydü tabi
Fena canım sıkıldı,aklım kaldi denediklerimde bu sezon geçip gitmeden beyendiklerimin içine girebilmeliyim,olmalı başarmalıyım vesselam..
Bugünün menüsü...
Sabah
Limonlu ılık su
Kepek ekm. Ile tulum peynirli yağsız tost
5 zeytin
Dom.salt
Bir yumurta
Çay
Ara
Uç ceviz bir avuç üzüm
Öğle
Barbunya
Kabak haşlama
Kızların arpacık pilavindan iki kasik
Akşam
1.5 kepçe yayla corbasi
Kiymali menemen
Kabak haslama
Dükan birası ,soda ,kahve, cay
Şu anda çok acim en iyisi uyumak...
Yarın arkadaşa sabah kahveye gidecektim birşeyler hazırlamış yemeden gel diyor tamda iki gündür alışmaya çalışıyordum sağlıklı beslenmeye ,yapma dediysemde yapmis...
60kiloyum canım şu kinoayı denemedim ben geçenlerde epey bir oldu cia toğumu aşmıştım öylece duruyor yaptım ama inan içine katığım ananasa, süte yazık oldu bekletimde yine olmadı hadi son müdahale ile kakao kattım yok olmadı yaniii
Kinoa yı netten mi alıyorsun ? yok onun bile doğalı katlısızı varmışda
Ay yazık kadına öğretiver yaa bende bilmiyorum yani biliyorumda üstün körü taşları filan takip edemem tavlada öylee, dün komşumuz arkadaşıyla bahçede oynuyordu 2 kişi oynuyorlar hep 3. 4. Bulamıyorlar herhalde masalarında viskileri :)
Malum dönem öncesi gerginliği vardır geçer az sabır içini ferah tut sendeki durum birçok kişide var merak etme ....
Hafi gözünaydınnn mis gii bebek kokan ev ne güzel yaaaa :) analı babalı büyüsün şansı bahtı açık olsun.Slm kizlar
Iyi geceler
Bugun oglen taburcu olduk geldik evimize cok sukur durumumuz iyi normal dogum olmasina ragmen daha sutum gelmedi onunla ugrasiyorum insallah o da cozulecek
Hepinize dualariniz icin tesekkur ediyorum. Allah razi olsun.
Elimden geldigince girmeye caliscam buraya. Pazartesi sabah gitmeden once 105.7 ciktim bakalim yrn sabah kac cikcam ☺
Bu cuma liste birincisi benim
Cia neden olmadı ne yapmıştın?60kiloyum canım şu kinoayı denemedim ben geçenlerde epey bir oldu cia toğumu aşmıştım öylece duruyor yaptım ama inan içine katığım ananasa, süte yazık oldu bekletimde yine olmadı hadi son müdahale ile kakao kattım yok olmadı yaniii
Kinoa yı netten mi alıyorsun ? yok onun bile doğalı katlısızı varmışda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?