Yok canım dün yemeği fazla kaçırmadım hatda ekmek ve şekerli bişeyde yemedim iyi oldu yanii bu gün düşününce düün hiç kahve ve çay içmedim ondan başım ağrıdı herhalde bir sabah yeşil çayım vardı sonradan aklıma geldiBenim 6 ,7,8 butun hisslerim kuvvetli ve full calisiyor,gozum ustunuzde ona gore
Dun oda degistirdim ,oglana buyuk oda hazirladim,rahat calissin diye, esya cek tasi cok yoruldum, Leslie yapmakti planim olmadi. Buda bahanemden oturu bana gelsin
Aa eskileri animsadim,ne guzel bir sarki,tam depresyonlukDinleyin ama depresyona girmeyin,cikin ordan
Bugun biraz duygusalmiyiz
Gecmis olsun, yemegi cok mu kacirdin acaba
Kizz kaybolup durma habire. İki kelimede olsa yaz, wc de bile yazar insan,gelin de şenlensin buralar
Kacamak yapani affetmek yok. Simdilik bunla idare etdevami olursa bu ve ya bu
Ne guzel bir firsat degerlendir bunu. Yariş da yapin
Acemi isi birseyler yapmaya calisiyorum,bir faydam dokunuyorsa ne mutlu bana
He var, sonunda eli masali yaptiniz pambık gibin kadini
Dogum gunun kutlu olsun. Yeni yas yeni umutlar,de haydi gerceklestirmek icin ne duruyon
Getirin artik su azimlerinizi,nerden geliyorlar gelmek bilmedi
Uyku duzenin mi mi bo,ya da yediklerin mi boyle yapiyor seni cakil. İnsülinle ilgili sıkıntılarını gidermeden bunlar gecmez
@YENA nerde olursan yakalar. Sahi ben niye goremiyorum kim nerde
Yuruyen fridaya gelsin bu
Bana uyar
Efsane annelerden seninkisi
Tamam kuzum daha dikkatli ol,devam et guzel gidiyorsun
Canimkirmaktan ve kirilmaktan hep korkarim oyuzden tedirgin oldum.
Menunde kacamak var sen de biliyorsun ve gece acikacaksin bu menuyle,doyurucu seyler yemeye calis
Paylassan daha cok farkina varirdin hatalarinin
Evet gulbecigim yapabilir,bizim elimizde. Sen saglik sorunlarini hallettin mi
Tadını sevmedik anne kız cia nın yoğurda anlık katıp yiyecektim oda öylece kaldı bizde öyle bekletip şişirmiştik fakat olmadı sevemedikÖğretiyorumda öğrenmiyor:)
El açılıyor Okey kaç diyorum okey ne diyor. her seferinde. birbirimize bakıyoruz sonra boş boş, beni alıyor sinirden gülmeler :) ögrenecwk yavaş yavaş kış boyunca oynasın telden sıkılana kadar ne yapam :)
Gideydin sende komşuya bir kadehte bana diyip alaydın bir ıstaka :)
Hafi gözünaydınnn mis gii bebek kokan ev ne güzel yaaaa :) analı babalı büyüsün şansı bahtı açık olsun.
Bende bebek istiyorum yaaaaaaa
Cia neden olmadı ne yapmıştın?
Ben bir kere denedim arkadaş yapmıştı süte kattı muhallebi gibi bir şey oldu şişti tohumlar filan.
Evet tadını beğenmedik şimdi kinoaya terfi etmek istiyorum birde onu deniyelimNeyi beğenmedin tadınımı?
Yeni yaşında daha az yağlı daha çok kaslı daha sağlıklı daha mutlu bir yıl gecirmeni dilerim. Bahaneye sığınmak yok emeksiz hiçbirşey olmuyor paşalar gibi yeni yaşında gelip menü veriyorsunMerhabalaaaaar
bugün 4 eylül ve benim doğum günüm
yeni yaşımla artık daha düzenli bir hayata adım atmak istiyorum
yaşlanıyorum bu kiloyla devam edersem bi kaç yıl sonra dönülmez şikolukta olacağım ki istemiyorum
Bu foto supperrr
Aynı durumdayız o kadar iyi anlıyorum ki 2 gecedir koltukta sızıyorum hem de üstüme klasik kıyafetle uyumak nasıldır bilirsin belki o derece rahatsızdır ve ben sızıyorum. Bunun sonu yok onu biliyorum bu hayat böyle bir çare bulmalıyız yoksa o kadar bahanem var ki sadece yorgunluk bile yetiyor. Tatilde otelde yediklerim dehşetti içki desen öyle ve ben hiç kilo almadım. Geldim ise başladım bisiklete bindim ama tık kilo veremiyorum gene sabitlendim delireceğim.yok sıkıyor derken aşırı denetlemekten bahsediyorum kendimi. çakıl iş yönünden çok yoğunum ya bunalıyorum. gün içinde yediklerime dikkat ediyorum zaten. akşam da buraya yazıyorum. yetiyor bana. kafam rahat yani.
Ayy esimin teyzesi.evlerinde yemek yemeyi kendilerini sevmekle bir tutuyolar.yemek yemeden de bi cay kahveyle muhabbetle bi arada olup vakit gecirebiliriz
Maşallah ne güzel menü
Kilon yüksek o barbunyanın yanındaki pilav bile olur yani.
Birilerini kırmadan hayır demeden bunu aşamazsın.
Ve sanırım kaç yıllık arkadaşlar can dostlar biz bile birbirimizi kırmadan bunları aşamıyacağız.
Sen yemiycem dedin mi ortamına göre türlü bahaneler ürettin mi kimse alışmana engel olamaz inşallah.
Takımda bernamız var azim örneğimatematik61 anlatsana berna kimdi sen yemedin diye ağlayan?
Sonuç ne peki biz şişmandık hala şişmanız.
Berna zayıfladı hala zayıf 50 li kilolarda.
Ben kendi gözümle işini. yorgunluğunu, çocuğunu, moral bozukluğunu, taşınmayı, misafirliğe gitmeyi, misafir ağırlamayı, memlekete gitmeyi bahane ettiğini okumadım.
Böyle böyle başarıyor insanlar
Ayy esimin teyzesi.evlerinde yemek yemeyi kendilerini sevmekle bir tutuyolar.yemek yemeden de bi cay kahveyle muhabbetle bi arada olup vakit gecirebiliriz
Bugun alişveriş merkezinde birkaç birşey denedim,içine girmeyi başarsam da aynadaki görüntü kötüydü tabi
Fena canım sıkıldı,aklım kaldi denediklerimde bu sezon geçip gitmeden beyendiklerimin içine girebilmeliyim,olmalı başarmalıyım vesselam..
Slm kizlar
Iyi geceler
Bugun oglen taburcu olduk geldik evimize cok sukur durumumuz iyi normal dogum olmasina ragmen daha sutum gelmedi onunla ugrasiyorum insallah o da cozulecek
Hepinize dualariniz icin tesekkur ediyorum. Allah razi olsun.
Elimden geldigince girmeye caliscam buraya. Pazartesi sabah gitmeden once 105.7 ciktim bakalim yrn sabah kac cikcam ☺
Bu cuma liste birincisi benim
Oooyyy evede çilek reçeli olsa ben yerim kiii iyiki yok aslında azar azar şekersiz yapıp denemek lazım gerçi evde vakumlu 3 şişe kayısı reçeli var ama açmıyorum anca bir misafir filan gelirse açarım yoksa ben yiyorum olmuyor yaniii
Bugünün menüsü...
Sabah
Limonlu ılık su
Kepek ekm. Ile tulum peynirli yağsız tost
5 zeytin
Dom.salt
Bir yumurta
Çay
Ara
Uç ceviz bir avuç üzüm
Öğle
Barbunya
Kabak haşlama
Kızların arpacık pilavindan iki kasik
Akşam
1.5 kepçe yayla corbasi
Kiymali menemen
Kabak haslama
Dükan birası ,soda ,kahve, cay
Şu anda çok acim en iyisi uyumak...
Yarın arkadaşa sabah kahveye gidecektim birşeyler hazırlamış yemeden gel diyor tamda iki gündür alışmaya çalışıyordum sağlıklı beslenmeye ,yapma dediysemde yapmis...
Benimde günüm saçma geçti sanki yazayımda göreyim gerçi frenli gitmeye çalıştım ama ...
Kahvalt: 2 dilim ekmekle yağsız tost, 2 çatal peynir, domates, salatalık, 4 adet zeytin 2 ceviz
Ara: bir incir, bir çay bardağı kefir
Ara ve öğlen gibi : bir büyük bardak flitre kahve, 5 adet hurma
2 saat sonra bir avuç fındık
Akşam geçti saat 20:30 gibi: bir kade mercimek çorbası, bir tabak semiz otu salatası
Ara: 2 dilim kavun
Yeterince su içildi
Ay yaz yaz bitmedi ööfff
Sorma canim bende zor tutuyorum kendimi kahvaltıda yemiyorum ama bazen canim çok tatlı istediğinde tereyağı ile götürüyordum bundan sonra yokk cısss onlar....kayısı marmelati var bendede....zaten çocukluğumda bana kiloyu aldıran kayısı reçeli oldu bir dahada veremedim. Çok zayıftım ...anneanneme kalmaya gelmistim bir ayligina o yaz cok kayisi receli yemistim annem geri döndüğünde tanıyamamış beni ...
@60kiloyum canım şu kinoayı denemedim ben geçenlerde epey bir oldu cia toğumu aşmıştım öylece duruyor yaptım ama inan içine katığım ananasa, süte yazık oldu bekletimde yine olmadı hadi son müdahale ile kakao kattım yok olmadı yaniii
Kinoa yı netten mi alıyorsun ? yok onun bile doğalı katlısızı varmışda
Öğretiyorumda öğrenmiyor:)
El açılıyor Okey kaç diyorum okey ne diyor. her seferinde. birbirimize bakıyoruz sonra boş boş, beni alıyor sinirden gülmeler :) ögrenecwk yavaş yavaş kış boyunca oynasın telden sıkılana kadar ne yapam :)
Gideydin sende komşuya bir kadehte bana diyip alaydın bir ıstaka :)
Hafi gözünaydınnn mis gii bebek kokan ev ne güzel yaaaa :) analı babalı büyüsün şansı bahtı açık olsun.
Bende bebek istiyorum yaaaaaaa
Cia neden olmadı ne yapmıştın?
Ben bir kere denedim arkadaş yapmıştı süte kattı muhallebi gibi bir şey oldu şişti tohumlar filan.
Tadını sevmedik anne kız cia nın yoğurda anlık katıp yiyecektim oda öylece kaldı bizde öyle bekletip şişirmiştik fakat olmadı sevemedik
Komşulara uzaktan selam verdim işte çalışıyordum o ara hemde okeyle aram yok işte anlasana annen 2 bende :)))
Yalnız mesajını okurken fena güldüm
Ben bu hayattan çok sıkıldım hergun 10 da gelmekten kanepede sıkmaktan sorunlu kişilerle uğraşmaktan yemek dersi trafik derdi kıyafet derdi sağlık derdi herşey beni boğuyor burda alıp başımı gidemiyorum da. 1 haftada ruhen çöktüm ya böyle birşey girmedim. Nefes almak için kafasını çıkaran kaplumbağa gibiyim. Öfkem öyle büyük ki herşeye karşı. Daha sabah bu öfke ile uyandım günün sonu nasıl olur hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?