Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok canım dün yemeği fazla kaçırmadım hatda ekmek ve şekerli bişeyde yemedim iyi oldu yanii bu gün düşününce düün hiç kahve ve çay içmedim ondan başım ağrıdı herhalde bir sabah yeşil çayım vardı sonradan aklıma geldi

biraz canımda sıkkın benim ergen beni zorluyor basket klüp durumları oturmadı bizim ev avcılarda hergün beşiktaşa gidiyor okul açılınca nasıl olucak diye düşünmekten fenalık geçiriyorum klübün yeri ters yerde doğru düzgün toplu taşımada yok perşembe sabah akatlara gidecek ama nasıl belki ben götürürüm

Tadını sevmedik anne kız cia nın yoğurda anlık katıp yiyecektim oda öylece kaldı bizde öyle bekletip şişirmiştik fakat olmadı sevemedik

Komşulara uzaktan selam verdim işte çalışıyordum o ara hemde okeyle aram yok işte anlasana annen 2 bende :)))

Yalnız mesajını okurken fena güldüm

Neyi beğenmedin tadınımı?
Evet tadını beğenmedik şimdi kinoaya terfi etmek istiyorum birde onu deniyelim

Evde yulaf unum vardı baktım bitti bu seferde yulafım var onu robottan çekiyorum mücverin içine katıyorum yada 2 yumurtayla omletini yapıyorum benim kız anlamıyor seviyor yiyor yaniii denemek istersen

Yada aktivya yoğurt sevmiyorum ben diyor bende ya ayran yapıyorum yada kaseye koyuyorum yiyor anlamıyor

Gunaydin guzeller
Bugununuz dunden dunden daha guzel gecsin,mutlu olum hep
Soyle hizlica okudum gecmisi,alintilarim gitti,aklimda kalanlara gore yazayim
@HasibeG gozun aydin olsun,Allah anali babali buyutsun. Hayırlı ve saglikli omru olsun ,hayirli evlat olsun ins. Opuyorum ninik cennet kokulunu
Derin kahvaltiya gidiyorsun uygun olanlari ye kuzum,hamurisi olanlari kibarca reddet,samimi arkadasinsa kirilmaz kirilmaz sana. Bozarsan iki gunluk emegin cope gider unutma
74FRIDA beslenmeyi duzetmeden hic bir bitki cayinin ve kürlerin ise yarayacagini dusunmuyorum. Zaman zoman bazi seyler moda oluyor dayatiliyor,sonra baska bir sayler cikartiyorlar,kafana takma sen bildiklerini ye kuzum,menunu begendim ama meyveler bir tık az olabilirdi, birde sondaki arayi yapmasaydin olurdu
Diren Davina onunde sonunda ogrenecek annen anneleri kirmak olmaz( bir anne konusuyor)
Bonus nasil gidiyor kuzu,oturdu mu yeme sistemin,bekliyorum seni, yarisacagiz,kacmak yok

Yeni yaşında daha az yağlı daha çok kaslı daha sağlıklı daha mutlu bir yıl gecirmeni dilerim. Bahaneye sığınmak yok emeksiz hiçbirşey olmuyor paşalar gibi yeni yaşında gelip menü veriyorsun kızdırma bizi hedef belli kolay da olmayacak kacamazsinda yakalariz seni

Aynı durumdayız o kadar iyi anlıyorum ki 2 gecedir koltukta sızıyorum hem de üstüme klasik kıyafetle uyumak nasıldır bilirsin belki o derece rahatsızdır ve ben sızıyorum. Bunun sonu yok onu biliyorum bu hayat böyle bir çare bulmalıyız yoksa o kadar bahanem var ki sadece yorgunluk bile yetiyor. Tatilde otelde yediklerim dehşetti içki desen öyle ve ben hiç kilo almadım. Geldim ise başladım bisiklete bindim ama tık kilo veremiyorum gene sabitlendim delireceğim.

Ben bu hayattan çok sıkıldım hergun 10 da gelmekten kanepede sıkmaktan sorunlu kişilerle uğraşmaktan yemek dersi trafik derdi kıyafet derdi sağlık derdi herşey beni boğuyor burda alıp başımı gidemiyorum da. 1 haftada ruhen çöktüm ya böyle birşey girmedim. Nefes almak için kafasını çıkaran kaplumbağa gibiyim. Öfkem öyle büyük ki herşeye karşı. Daha sabah bu öfke ile uyandım günün sonu nasıl olur hiç bilmiyorum

Ayy esimin teyzesi.evlerinde yemek yemeyi kendilerini sevmekle bir tutuyolar.yemek yemeden de bi cay kahveyle muhabbetle bi arada olup vakit gecirebiliriz

Bu son olacak topraam. . Nasıl olsa artık çok düzenli yol almaya başladın..
O yüzden üzülme.

Seni gidi hızlı Gonzalez :)
Bence de bu cuma 1.sin :)

Benim de favorim çilek ve kayısı reçeli

Çok dert etme derincim kahvaltı türü hazırlamıştır sanırım. Sen de onları tercih edersin.

Diğer gunlere göre iyi de yemekten ziyade gecistirmissin hep.

Ya çok güldüm haha :)
Annen taniyamamis demek :)

Valla ben klasikciyim bilmem öyle kinoa chia anam babam usulü beslenirim .
Hep amerikanın oyunu bunlar

Okey kim?

Ben çok severim okey pişti

Cakilcim yine çok karamsarsin nooldu yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…