O neydi gıı :) ben bilmem ben anca oramı buram kestiririm :)Günaydın hanımlar,
Aranızda hiç glycolite karbonhidtrat bloke edici kullanan var mı?
Çok teşekkür ederim canım , koltuktan at kendini yeterYe-mi-cem yemİcem
Kilo veremezsem kendimi köprüden aşağı atıcamkoltuk ta olabilir
@ISILDURU nice mutlu yıllar güzel kızımıza
@HasibeG Allah analı babalı buyutsun. Hayırlı evlat olsun
Kizlar bir süre mönü paylasmiycam. Mönü paylaşmak üzerimde baskı oluşturdu strese soktu beni. Biraz da böyle deniyim bakalım nasıl sonuclanicak bu süreç
Bugun alişveriş merkezinde birkaç birşey denedim,içine girmeyi başarsam da aynadaki görüntü kötüydü tabi
Fena canım sıkıldı,aklım kaldi denediklerimde bu sezon geçip gitmeden beyendiklerimin içine girebilmeliyim,olmalı başarmalıyım vesselam..
Valla bacım ilk 3 hafta kendi halimde takildim sonra kk ya geldim burda yazmaya basladigim gun tum cis cos bicak gibi kestim mezun olana kadar da agzima surmedim :)
İlk başladığın zamanlar nasıldın berna? Farzet rapürtaj yapıyoz burda
Valla bacım ilk 3 hafta kendi halimde takildim sonra kk ya geldim burda yazmaya basladigim gun tum cis cos bicak gibi kestim mezun olana kadar da agzima surmedim :)
Maşallah ya büyük irade göstermişsin kaç ayda verdin 30 kiloyuValla bacım ilk 3 hafta kendi halimde takildim sonra kk ya geldim burda yazmaya basladigim gun tum cis cos bicak gibi kestim mezun olana kadar da agzima surmedim :)
Kuzu sen toplamda kaç kilo verdin.?Maşallah ya büyük irade göstermişsin kaç ayda verdin 30 kiloyu
Hangisi büyüğümü küçüğümü? :))Teşekkürler canım bizde kutlama bitmiyor, dün gene pasta kestirdi, çocuk canı sıkıldıkça mum ufluycem pasta alın diye tutruruyor
Günaydın hanımlar,
Aranızda hiç glycolite karbonhidtrat bloke edici kullanan var mı?
TesekkurlerMaşallah. . Tebrikler
Benim hedef 58 di 27 kiloyu tam 6 ayda verdim sonra azar azar 3 kilo daha gitmisti yaz tatilinde geri geldiMaşallah ya büyük irade göstermişsin kaç ayda verdin 30 kiloyu
sana da günaydın bonus
Paylaştım bebeğimAk kelebek gülbe onu burda da paylaş valla sinirim çok bozuktu bi nefes aldım görünce
Geçmiş olsun orkide keşke bizede yazsaydın böyle böyle oldu diye.merhaba cuma zayıflama gruplara katılmak istiyorum bu konuda ben iyi takip edemeyecegimi düşünüyorum. kendime güvenemiyorum o konuda.
kilo vermek için yıllardan beri uğraşmakla geçti...
dün doktor kontrolune gittiğimde insülin direncim başlamiş olduğu ve demirim düşük fakat az kaldığı öğrendim.
doktorum 3 ay süre verdi şeker ölçümü de yaptırdım. yaklaşmiş. :/
yoruldum kilo vermekten..
az yiyorum gitmiyordu hamurişi tatlı yapmıyordum evde ama kilo sabit kaliyordu hep 89-88 ile takılıp kaldim.
3 ayda 20 kilo vermek.. :/ sağlıklıysan rahatça kilo verebilir...
bi hastalık varsa kilo vermeyi zorlaşiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?