Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun orkide keşke bizede yazsaydın böyle böyle oldu diye.

O kadar mesaj yazmışlığım var burda sana.
teşekkür ederim .evet biliyorsun bonus kilo vermekle uğraştığımı. buraya yazamadim aklıma gelmedi kusura bakma ama takip ediyorum burayı gizli gizli .
burda bi konu açmişim dediler ki doktora git baktir tahillerini...
gaza geldim o durumda. bende gittim ve gerçegi öğrendim..;
insulin direnci..
bak sizde kilo vermekle zorlaniyorsun bende doktora bakinmak önemli.. diyetisyene gitmedim henüz ama her akşam bi tabak yiyorum.
insulin hapı ve mide hapı verdi doktor. bide demir düşüklüğüm vardi daha geçen ay % 16 şimdi % 47 sinir: 60
bol bol kırmızılı besin yiyorum.

İnşallah topraaaam

Kuzu sen toplamda kaç kilo verdin.?
Senin de başarın ortada..
Ve bir nevi koruma yapıyorsun diyelim.
Kız o benmiyim önce okudum anlamadım başkasına mi şeyetti Didim bir bakindim beni alintilamişsin :)) o vakit 103 ten geldim bende 80 e cano ama iki yılda, bir yıldır da aynı kilodayim sen biliyn

Slm canım hosgeldiniz kokla prensesi benim yerime mis gibi kokuyordur o şimdi bol suyla cozersin inşallah süt işinide

Demek bu cuma birinci olucan bencede[/QUOTE]

Aaaa çok iyi fikirmiş,hemen gidip bugun alıyım aklımda kalıcagına dolabımda kalsin dimi:)

Nice güzel,saglıklı senelere:)

Ben bile bu yaşta dogum günüm yaklaşinca seviniyorum pasta kesicem diye zarr:)
Teşekkürler canım, ablamizin doğum günü büyük partili falan oldu küçüğe öyle bişey yapmadık diye deli oldu çocuk 6 aydır sürekli mum ufleyip pasta kestiriyor bir bitmedi:)))

Geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.

Teşekkürler canım, ablamizin doğum günü büyük partili falan oldu küçüğe öyle bişey yapmadık diye deli oldu çocuk 6 aydır sürekli mum ufleyip pasta kestiriyor bir bitmedi:)))

Aaaa haklıymış o zaman:)sadece pasta kestirmekle kaldigina şükredin bence:)

Aaaa haklıymış o zaman:)sadece pasta kestirmekle kaldigina şükredin bence:)
Hahaha zaten babası beklentiyi yükseltti kızıma buyuk doğum günü yapicam süslemeleri birlikte seçelim pastayida sen seç falan dedi, misafirler de tabi olucak tamda kışlık hazırlıyorum, okul zamanı geldi alışveriş vs yoruldum ben dedim yapamam sen kime sordun ,öylemiii dedi evet öyle dedim, böylece pastaya geri döndüler baba kız

Okul alışverişlerini yaptım kizlarin ,herşeyden ikişer tane, çantalar,boyalar ,defterler, kalemlik, suluk, beslenme kutusu, cetveller, oyun hamuru küçük kıza, makas, bant, defter kabı, etiket 400 TL pes valla asgari ücretlilere Allah sabır versin, daha bunların ayakkabılari, kıyafetleri,eşofmanı , spor ayakkabisi, kışlık mont, yelek, ve cizmesi alinacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…