Gunaydin kizlar
Doguma 105.7yle gittim sabah 100.6 ciktim.
2 gunde 5 kilo verdiren sok diyet yaptim biraz aci verici ama sonuclari cok guzel
Geçmiş olsun orkide keşke bizede yazsaydın böyle böyle oldu diye.
O kadar mesaj yazmışlığım var burda sana.
teşekkür ederim .evet biliyorsun bonus kilo vermekle uğraştığımı.Geçmiş olsun orkide keşke bizede yazsaydın böyle böyle oldu diye.
O kadar mesaj yazmışlığım var burda sana.
Bu son olacak topraam. . Nasıl olsa artık çok düzenli yol almaya başladın..
O yüzden üzülme.
Seni gidi hızlı Gonzalez :)
Bence de bu cuma 1.sin :)
Benim de favorim çilek ve kayısı reçeli
Çok dert etme derincim kahvaltı türü hazırlamıştır sanırım. Sen de onları tercih edersin.
Diğer gunlere göre iyi de yemekten ziyade gecistirmissin hep.
Ya çok güldüm haha :)
Annen taniyamamis demek :)
Valla ben klasikciyim bilmem öyle kinoa chia anam babam usulü beslenirim .
Hep amerikanın oyunu bunlar
Okey kim?
Ben çok severim okey pişti
Kız o benmiyim önce okudum anlamadım başkasına mi şeyetti Didim bir bakindim beni alintilamişsin :)) o vakit 103 ten geldim bende 80 e cano ama iki yılda, bir yıldır da aynı kilodayim sen biliynKuzu sen toplamda kaç kilo verdin.?
Senin de başarın ortada..
Ve bir nevi koruma yapıyorsun diyelim.
Slm canım hosgeldiniz kokla prensesi benim yerime mis gibi kokuyordur o şimdi bol suyla cozersin inşallah süt işinideÇok teşekkür ederim canım , koltuktan at kendini yeter
Bende küçükte gelse beğendiklerimi alıyorum motivasyon olur sana içlerine girmeye ugraşirsin
OTE="HasibeG, post: 57175170, member: 553594"]Slm kizlar
Iyi geceler
Bugun oglen taburcu olduk geldik evimize cok sukur durumumuz iyi normal dogum olmasina ragmen daha sutum gelmedi onunla ugrasiyorum insallah o da cozulecek
Hepinize dualariniz icin tesekkur ediyorum. Allah razi olsun.
Elimden geldigince girmeye caliscam buraya. Pazartesi sabah gitmeden once 105.7 ciktim bakalim yrn sabah kac cikcam ☺
Bu cuma liste birincisi benim
Slm canım hosgeldiniz kokla prensesi benim yerime mis gibi kokuyordur o şimdi bol suyla cozersin inşallah süt işinide
Demek bu cuma birinci olucanbencede
Teşekkürler canım bizde kutlama bitmiyor, dün gene pasta kestirdi, çocuk canı sıkıldıkça mum ufluycem pasta alın diye tutruruyor
Gunaydin kizlar
Doguma 105.7yle gittim sabah 100.6 ciktim.
2 gunde 5 kilo verdiren sok diyet yaptim biraz aci verici ama sonuclari cok guzel
Teşekkürler canım, ablamizin doğum günü büyük partili falan oldu küçüğe öyle bişey yapmadık diye deli oldu çocuk 6 aydır sürekli mum ufleyip pasta kestiriyor bir bitmedi:)))Nice güzel,saglıklı senelere:)
Ben bile bu yaşta dogum günüm yaklaşinca seviniyorum pasta kesicem diye zarr:)
teşekkür ederim .evet biliyorsun bonus kilo vermekle uğraştığımı.buraya yazamadim aklıma gelmedi kusura bakma ama takip ediyorum burayı gizli gizli .
burda bi konu açmişim dediler ki doktora git baktir tahillerini...
gaza geldim o durumda. bende gittim ve gerçegi öğrendim..;
insulin direnci..
bak sizde kilo vermekle zorlaniyorsun bende doktora bakinmak önemli.. diyetisyene gitmedim henüz ama her akşam bi tabak yiyorum.
insulin hapı ve mide hapı verdi doktor. bide demir düşüklüğüm vardi daha geçen ay % 16 şimdi % 47 sinir: 60
bol bol kırmızılı besin yiyorum.
Teşekkürler canım, ablamizin doğum günü büyük partili falan oldu küçüğe öyle bişey yapmadık diye deli oldu çocuk 6 aydır sürekli mum ufleyip pasta kestiriyor bir bitmedi:)))
Hahaha zaten babası beklentiyi yükseltti kızıma buyuk doğum günü yapicam süslemeleri birlikte seçelim pastayida sen seç falan dedi, misafirler de tabi olucak tamda kışlık hazırlıyorum, okul zamanı geldi alışveriş vs yoruldum ben dedim yapamam sen kime sordun ,öylemiii dedi evet öyle dedim, böylece pastaya geri döndüler baba kızAaaa haklıymış o zaman:)sadece pasta kestirmekle kaldigina şükredin bence:)
Duymustum ben ama kullanmadimO neydi gıı :) ben bilmem ben anca oramı buram kestiririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?