- 28 Eylül 2015
- 5.428
- 15.299
- 248
hadi yeni yaşın sana uğur getirsin tüm planlamaların, hedeflerin gerçeklesin o zaman
Tam müslümlük modadayım
İyi ki doğdun nice senelere..
Hayırlı günler
Bugün iyi bir gün geçiriyorum diyet namına..
YENA teşekkür ederim çok severim istanbulu
huzurunmeraklisi mutlu yıllar..
Benim 6 ,7,8 butun hisslerim kuvvetli ve full calisiyor,gozum ustunuzde ona gore
Dun oda degistirdim ,oglana buyuk oda hazirladim,rahat calissin diye, esya cek tasi cok yoruldum, Leslie yapmakti planim olmadi. Buda bahanemden oturu bana gelsin
Aa eskileri animsadim,ne guzel bir sarki,tam depresyonlukDinleyin ama depresyona girmeyin,cikin ordan
Bugun biraz duygusalmiyiz
Gecmis olsun, yemegi cok mu kacirdin acaba
Kizz kaybolup durma habire. İki kelimede olsa yaz, wc de bile yazar insan,gelin de şenlensin buralar
Kacamak yapani affetmek yok. Simdilik bunla idare etdevami olursa bu ve ya bu
Ne guzel bir firsat degerlendir bunu. Yariş da yapin
Acemi isi birseyler yapmaya calisiyorum,bir faydam dokunuyorsa ne mutlu bana
He var, sonunda eli masali yaptiniz pambık gibin kadini
Dogum gunun kutlu olsun. Yeni yas yeni umutlar,de haydi gerceklestirmek icin ne duruyon
Getirin artik su azimlerinizi,nerden geliyorlar gelmek bilmedi
Uyku duzenin mi mi bo,ya da yediklerin mi boyle yapiyor seni cakil. İnsülinle ilgili sıkıntılarını gidermeden bunlar gecmez
@YENA nerde olursan yakalar. Sahi ben niye goremiyorum kim nerde
Yuruyen fridaya gelsin bu
Bana uyar
Efsane annelerden seninkisi
Tamam kuzum daha dikkatli ol,devam et guzel gidiyorsun
Canimkirmaktan ve kirilmaktan hep korkarim oyuzden tedirgin oldum.
Menunde kacamak var sen de biliyorsun ve gece acikacaksin bu menuyle,doyurucu seyler yemeye calis
Paylassan daha cok farkina varirdin hatalarinin
Evet gulbecigim yapabilir,bizim elimizde. Sen saglik sorunlarini hallettin mi
Dogum günün kutlu olsun canim,nice güzel senelere..
Yeni yaşında daha az yağlı daha çok kaslı daha sağlıklı daha mutlu bir yıl gecirmeni dilerim. Bahaneye sığınmak yok emeksiz hiçbirşey olmuyor paşalar gibi yeni yaşında gelip menü veriyorsunkızdırma bizi hedef belli kolay da olmayacak kacamazsinda yakalariz seni
Mutlu yıllar canım yeni yaşın dileklerini gerçekleştirdiğin bir yıl olsun inşallahhepinize çok teşekkür ederim,
evet yani yaşım ile birlikte biraz yerleşik ve düzenli hayata geçtim
getirilen yaş pastadan yarım dilim yedim o da yaşlanmamızı kutlama şerefineydi
güne güzel şekilde başladım inşAllah güzel devam edeceğim
pazartesi oğlum kreşe başlıcak eşim öğretmen okulları açıldı
çekimler azaldı , hayat bu ay bana düzeni kurmaamı sağlıcak fırsatlar veriyor
inşAllah güzel olur
yazın kaynımın düğünü var herkesin bana bakıp
ayy yoksa hamilemi misin değilde
vuhuuu harika görünüyorsun demesini istiyorum
Okul alışverişlerini yaptım kizlarin ,herşeyden ikişer tane, çantalar,boyalar ,defterler, kalemlik, suluk, beslenme kutusu, cetveller, oyun hamuru küçük kıza, makas, bant, defter kabı, etiket 400 TL pes valla asgari ücretlilere Allah sabır versin, daha bunların ayakkabılari, kıyafetleri,eşofmanı , spor ayakkabisi, kışlık mont, yelek, ve cizmesi alinacak
hepinize çok teşekkür ederim,
inşAllah güzel olur
niye acabaAynı durumdayız o kadar iyi anlıyorum ki 2 gecedir koltukta sızıyorum hem de üstüme klasik kıyafetle uyumak nasıldır bilirsin belki o derece rahatsızdır ve ben sızıyorum. Bunun sonu yok onu biliyorum bu hayat böyle bir çare bulmalıyız yoksa o kadar bahanem var ki sadece yorgunluk bile yetiyor. Tatilde otelde yediklerim dehşetti içki desen öyle ve ben hiç kilo almadım. Geldim ise başladım bisiklete bindim ama tık kilo veremiyorum gene sabitlendim delireceğim.
60kiloyum canım şu kinoayı denemedim ben geçenlerde epey bir oldu cia toğumu aşmıştım öylece duruyor yaptım ama inan içine katığım ananasa, süte yazık oldu bekletimde yine olmadı hadi son müdahale ile kakao kattım yok olmadı yaniii
Kinoa yı netten mi alıyorsun ? yok onun bile doğalı katlısızı varmışda
güzel oluyor. gayet de tatlı oluyor.Ilk defa duydum denemek isterim canim bakalim nasıl olacak
Devam edecegine inaniyorum,azimli ve bilinçli hatunsun sen:)
teşekkürler canımNe güzel bir menü
Okul alışverişlerini yaptım kizlarin ,herşeyden ikişer tane, çantalar,boyalar ,defterler, kalemlik, suluk, beslenme kutusu, cetveller, oyun hamuru küçük kıza, makas, bant, defter kabı, etiket 400 TL pes valla asgari ücretlilere Allah sabır versin, daha bunların ayakkabılari, kıyafetleri,eşofmanı , spor ayakkabisi, kışlık mont, yelek, ve cizmesi alinacak
Esli baslamak avantajli,degerlendir bunu canimHayirli sabahlar arkadaslar tatil donusu evi ve cocuklari toparlamakla geciyo bu haftam guya fikkat etmeye basladim ama asiri kacamaklarim gitti normal kacamak yapmaya dondu insallah bu kez yavasta olsa baslicam duzen kurmaya esimle basladik bu kez
Günaydın
Yok yok bırakmadım arada kaçamak olsa da salmayacağım hiç inşallah..iyiki varsın, seviyorum seni
BegendimDünün menüsü
08:30
1 haşlanmış yumurta
2 kk kaşar
1 salatalık
1 dilim ekmek
3-4 zeytin
13:00
1 bardak süt
Avuç içi kadar pestil
18:00
15 istavrit tava
Domates salatalık söğüş
1 dilim ekmek
Su 2 lt yi geçti.
Spor yok..
Sen de stresden fazlaca etkilenenlerdensinAynı durumdayız o kadar iyi anlıyorum ki 2 gecedir koltukta sızıyorum hem de üstüme klasik kıyafetle uyumak nasıldır bilirsin belki o derece rahatsızdır ve ben sızıyorum. Bunun sonu yok onu biliyorum bu hayat böyle bir çare bulmalıyız yoksa o kadar bahanem var ki sadece yorgunluk bile yetiyor. Tatilde otelde yediklerim dehşetti içki desen öyle ve ben hiç kilo almadım. Geldim ise başladım bisiklete bindim ama tık kilo veremiyorum gene sabitlendim delireceğim.
İsini degistirmenin imkani yok muBen bu hayattan çok sıkıldım hergun 10 da gelmekten kanepede sıkmaktan sorunlu kişilerle uğraşmaktan yemek dersi trafik derdi kıyafet derdi sağlık derdi herşey beni boğuyor burda alıp başımı gidemiyorum da. 1 haftada ruhen çöktüm ya böyle birşey girmedim. Nefes almak için kafasını çıkaran kaplumbağa gibiyim. Öfkem öyle büyük ki herşeye karşı. Daha sabah bu öfke ile uyandım günün sonu nasıl olur hiç bilmiyorum
En guzelini yapmissin,teyzede zamanla anlayacaktir seniAyy esimin teyzesi.evlerinde yemek yemeyi kendilerini sevmekle bir tutuyolar.yemek yemeden de bi cay kahveyle muhabbetle bi arada olup vakit gecirebiliriz
Ne kadar dogru, keske dur diyebilsek
Hic duymadim canimGünaydın hanımlar,
Aranızda hiç glycolite karbonhidtrat bloke edici kullanan var mı?
Guclu bir irade sergilemissin, masallahValla bacım ilk 3 hafta kendi halimde takildim sonra kk ya geldim burda yazmaya basladigim gun tum cis cos bicak gibi kestim mezun olana kadar da agzima surmedim :)
Kirmayin cocugu alin ama yemeyinTeşekkürler canım bizde kutlama bitmiyor, dün gene pasta kestirdi, çocuk canı sıkıldıkça mum ufluycem pasta alın diye tutruruyor
Oy oy ne guzel bir basariTesekkurler
Benim hedef 58 di 27 kiloyu tam 6 ayda verdim sonra azar azar 3 kilo daha gitmisti yaz tatilinde geri geldi
Hasibe birinciligimi elimden aldinGunaydin kizlar
Doguma 105.7yle gittim sabah 100.6 ciktim.
2 gunde 5 kilo verdiren sok diyet yaptim biraz aci verici ama sonuclari cok guzel
O zaman herkes üresin
Teşekkürler canım, ablamizin doğum günü büyük partili falan oldu küçüğe öyle bişey yapmadık diye deli oldu çocuk 6 aydır sürekli mum ufleyip pasta kestiriyor bir bitmedi:)))
Allah dar gelirlinin yardimcisi olsunOkul alışverişlerini yaptım kizlarin ,herşeyden ikişer tane, çantalar,boyalar ,defterler, kalemlik, suluk, beslenme kutusu, cetveller, oyun hamuru küçük kıza, makas, bant, defter kabı, etiket 400 TL pes valla asgari ücretlilere Allah sabır versin, daha bunların ayakkabılari, kıyafetleri,eşofmanı , spor ayakkabisi, kışlık mont, yelek, ve cizmesi alinacak
Bahanelerin azaliyor,senden guzel aguzel ataklar bekliyoruzhepinize çok teşekkür ederim,
inşAllah güzel olur
MenuHayırlı akşamlar kızlar..
Günün menüsü
08:30
1 haşlanmış yumurta
2 kk kaşar
1 salatalık
1 dilim ekmek
13:00
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
15 siyah üzüm
18:00
1 tabak fasulye kavurması
1 bardak ayran
Su 3 lt
Spor yok..
YENA senin alintin arada kaynamis canim. Herkese uremek iyi gelmiyor. Ben hep dogumlardan sonra aldim kilolari.
♥♥♥ Emojiler cikmiyo yena:)
Çok guzel ham yapmissin,irade timsali hatunO vakit bende ciziktireyim ham yaptiklarimi :)
Sabah,
1dilim tereyagli kepekli ekmek
1 yumurta
7-8 zeytin
Acur
Maydanoz
Ara,
7 fındık
1 kare bitter
Coffee
Öğle,
Sabahın aynısı
Yarım dilim ekmek ile
Ara,
Kavun
Aksam,
Semizotu yemeği
2 kaşık yoğurt
Şimdi , şu an :) çay
60 dk. Cardio arti plates
Ben ilk hamilelikte 30 kg rahat aldim,ne kadarini verdim yada verebildim mi bilmiyorum. Oglumda kontrol etmeme ragmen 16kg aldim,dogumdan sonra verdim ama hizlica tekrar aldimBen de emzirme dönemin de aldim hep. Hele oglan da 20 kilo almistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?