Ben ilk hamilelikte 30 kg rahat aldim,ne kadarini verdim yada verebildim mi bilmiyorum. Oglumda kontrol etmeme ragmen 16kg aldim,dogumdan sonra verdim ama hizlica tekrar aldim
Geriye bakmak yok ,basardin ya onemli olan oOğlan da zaten 95 kiloydum 6-7 kilo aldım sadece..
Kizda 80 civarıydim 25 gibi bi ağırlıkla kapattım. .
Evvelim de felaket benim poff
Valla hanimlar son hallerimle kendimle gurur duymaya basladim. Seminer donemindeyiz ve farkli okullardayiz ben yemegimi,tarcinli ya da limonlu suyumu yanimda goturuyorum, ikramlari reddediyorum kibarca, gorenler ne kadar zayiflamissin dedikce mutlu oluyorum.
Bugun cok samimi arkadasima caya gittim,kendi goturdugum yemegimi yedim,arkadasim israr etmesine ragmen kacamak hic yapmadim. Bari kahve yapayim icer misin dedi ,turk vve sekersiz olursa ok dedim. Kahveyi yaparkende kirk kere seker koymadin degil mi diye sordum,cikolataya el surmedim,
Yani heralde ben dogru dogdayim ve bu halimle gurur duyuyorum. Yazmak istedim
Caniiim inan ben bu bilinci olustururken senin destegini cok gordum, oyuzden sana cok tesekkur ederim.Harikasın hergafcim. .Ben zaten eminim senin basaracagina ciddi söylüyorum ..
Çok tebrik ederim duygulandım inan..
Daha yeni geldim eve o kadar yorgunum ki ben yorgunken çok karamsar oluyorumCakilcim yine çok karamsarsin nooldu yaa..
O nedir merak ettimGünaydın hanımlar,
Aranızda hiç glycolite karbonhidtrat bloke edici kullanan var mı?
Normalde çok yiyorum ki karbon u daha çok alıyorumniye acabayediklerini aşırı azaltma. o da direnir.
Kendinle gurur duymalisin simiEsli baslamak avantajli,degerlendir bunu canim
Begendim
Sen de stresden fazlaca etkilenenlerdensinİlk once strese neden olan hususlari kaldirmaya calis canim. Degisiklikler iyi geliyor insana
İsini degistirmenin imkani yok mu
En guzelini yapmissin,teyzede zamanla anlayacaktir seni
Ne kadar dogru, keske dur diyebilsek
Hic duymadim canim
Guclu bir irade sergilemissin, masallah
Kirmayin cocugu alin ama yemeyin
Oy oy ne guzel bir basari
Hasibe birinciligimi elimden aldin
Ama minige feda olsun birincilikler
Alem bu cocuklar. Pastada cok tehlike
Anacim
[QOUTE="simeranya7, post: 57180175, member: 776948"]Şuraya da yoğunluktan geberen, doğum günü çocuklarının getirdiği pastalara direnen bir simi çizelim.
Mutlu yıllar canım yeni yaşın dileklerini gerçekleştirdiğin bir yıl olsun inşallah
Oy oy haftaya bizim de alışveriş yapmamız lazım..
Doğum günün kutlu olsun canım.
Temenni ettiğin hersey gerçekleşir inşallah
Kendinle gurur duymalisin simiEsli baslamak avantajli,degerlendir bunu canim
Begendim
Sen de stresden fazlaca etkilenenlerdensinİlk once strese neden olan hususlari kaldirmaya calis canim. Degisiklikler iyi geliyor insana
İsini degistirmenin imkani yok mu
En guzelini yapmissin,teyzede zamanla anlayacaktir seni
Ne kadar dogru, keske dur diyebilsek
Hic duymadim canim
Guclu bir irade sergilemissin, masallah
Kirmayin cocugu alin ama yemeyin
Oy oy ne guzel bir basari
Hasibe birinciligimi elimden aldin
Ama minige feda olsun birincilikler
Alem bu cocuklar. Pastada cok tehlike
Anacim
[QOUTE="simeranya7, post: 57180175, member: 776948"]Şuraya da yoğunluktan geberen, doğum günü çocuklarının getirdiği pastalara direnen bir simi çizelim.
Gunaydin guzeller
Bugununuz dunden dunden daha guzel gecsin,mutlu olum hep
Soyle hizlica okudum gecmisi,alintilarim gitti,aklimda kalanlara gore yazayim
@HasibeG gozun aydin olsun,Allah anali babali buyutsun. Hayırlı ve saglikli omru olsun ,hayirli evlat olsun ins. Opuyorum ninik cennet kokulunu
Derin kahvaltiya gidiyorsun uygun olanlari ye kuzum,hamurisi olanlari kibarca reddet,samimi arkadasinsa kirilmaz kirilmaz sana. Bozarsan iki gunluk emegin cope gider unutma
@74FRIDA beslenmeyi duzetmeden hic bir bitki cayinin ve kürlerin ise yarayacagini dusunmuyorum. Zaman zoman bazi seyler moda oluyor dayatiliyor,sonra baska bir sayler cikartiyorlar,kafana takma sen bildiklerini ye kuzum,menunu begendim ama meyveler bir tık az olabilirdi, birde sondaki arayi yapmasaydin olurdu
Diren @Davina onunde sonunda ogrenecek annenanneleri kirmak olmaz( bir anne konusuyor)
@Bonus nasil gidiyor kuzu,oturdu mu yeme sistemin,bekliyorum seni, yarisacagiz,kacmak yok[/QUOTE
Dikkatli olmaya çalıştım canim iki dilim sigara böreği tarzı fırında pişmiş börek yedim kepek ekm. Yerine diğer kurabiyelere dokunmadım....yalniz kahvenin yanında tiramisu vardı onu ceviremedim...neyseki sabahı inşallah eritebilmisimdir....
Aynen canim kahvaltı hazırlamış fırında börek birde iki cedit minik kurabiyeler vardı.. ama tiramusuyla olan oldu..Bu son olacak topraam. . Nasıl olsa artık çok düzenli yol almaya başladın..
O yüzden üzülme.
Seni gidi hızlı Gonzalez :)
Bence de bu cuma 1.sin :)
Benim de favorim çilek ve kayısı reçeli
Çok dert etme derincim kahvaltı türü hazırlamıştır sanırım. Sen de onları tercih edersin.
Diğer gunlere göre iyi de yemekten ziyade gecistirmissin hep.
Ya çok güldüm haha :)
Annen taniyamamis demek :)
Valla ben klasikciyim bilmem öyle kinoa chia anam babam usulü beslenirim .
Hep amerikanın oyunu bunlar
Okey kim?
Ben çok severim okey pişti
Hahayyy evet annem tanıyamamış anlatayım...
Düzcede babam görev yapıyordu 12 yaşındaydım yaz tatilinde ayvalığa geldim bir ay sonunda anneannem beni duzceye götürdüğünde annem karşıdan bizi görünce annem geliyor ama yanındaki kadın kim acaba demis ...surekli anlatır güleriz...
Sağol canım....iki gün evdeydim çok güzel dikkatliyim mutluydumda sağlıklı beslendiğim için ...ogleden sonra kayinvalideye gittim eltiler burada bazi seylere canim sikildi olanlar oldu o anda keşkek yapmış koca bir tabak yedim ...strese girince neden yemege saldırıyoruz önce bunu çözmemiz lazım ...
Maşallah ne güzel menü
Kilon yüksek o barbunyanın yanındaki pilav bile olur yani.
Birilerini kırmadan hayır demeden bunu aşamazsın.
Ve sanırım kaç yıllık arkadaşlar can dostlar biz bile birbirimizi kırmadan bunları aşamıyacağız.
Sen yemiycem dedin mi ortamına göre türlü bahaneler ürettin mi kimse alışmana engel olamaz inşallah.
Takımda bernamız var azim örneği @matematik61 anlatsana berna kimdi sen yemedin diye ağlayan?
Sonuç ne peki biz şişmandık hala şişmanız.
Berna zayıfladı hala zayıf 50 li kilolarda.
Ben kendi gözümle işini. yorgunluğunu, çocuğunu, moral bozukluğunu, taşınmayı, misafirliğe gitmeyi, misafir ağırlamayı, memlekete gitmeyi bahane ettiğini okumadım.
Böyle böyle başarıyor insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?