Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla herşeyi biliyom da bahanem çok ondan yoldan çıkıyorum hep. ama bu sefer olacak

Bahane hepimiz de çok önemli olan yılmadan düştügümüz yerden kalkıp hedefimize yürümeye devam etmek..
Bu son kılolu geçirdigimiz yaz olsun,seneye daha hafif ve saglıklı olalim inş

Harikasın abla,başarıcagına gönülden inanıyorum ben ,biz de seninle gurur duyuyoruz

Azim böcügün hiç eksilmesin:)

♡Günaydın
Mutlu persembeler ♡

Derin keskekten sonra bişey yemediysen iyi atlatmissin bir de spor yapaydın ne iyi olurdu .. Maksat kaçamak yaptım diye salmamak devamını getirmemek ve sporla bir nevi noturlemek. .♡

Dünkü menum:

Sabah: 1/4 kâse mercimek çorbası, 2 dilim ekmek

Ara: 4 kremalı bisküvi, 1 muz

Öğle: Barbunya, bezelye, mor lahana, fesleğen ve az mayonezli salata

Ara: -

Akşam: Patates, brokolli, kabak ve cheddarlı sufle, 1 kinder mini sandeviç dondurma, 200 gr. karpuz

Su: 2 litre
Çay: 1 litre
Mineralli Su: 0,5 l
Detoks Suyu: - ( Zencefil, Tarçın, Nane, Limon)

Slm kizlar
Soyle bir gecmis yapip geldim

Teşekkürler canım, ablamizin doğum günü büyük partili falan oldu küçüğe öyle bişey yapmadık diye deli oldu çocuk 6 aydır sürekli mum ufleyip pasta kestiriyor bir bitmedi:)))

Ayyy bi ara eminede mum ufleme meraki vardi hani buyuk paketlerde 8-9 tane dankek falan oluyo ya ondan aliyodum her aksam birine dikip ufluyodu hatta artik bunaltmisti evde bisey yoktu domatesi 2ye bolup ona mum dikip uflettigim oluyordu

Balık mevsimi açıldı pek sevincliyim... zira Hamsi/Sardalya cok ozledjm..

Bende esime dedim carsiya cikti hamsi bak diye ezik ve kucukmus almicam diye aradi bende iyisi gelince aliriz alma o zaman dedim

Yarın sabahın nurunda antepe uçup cumartesi akşam dönüyorum ...
Nasıl yorgunluk olacak

Hayirli yolculuklar kazasiz belasiz insallah gidip gelirsin

Sağol hasibecim ♡

Biraz daha beklemek gerekiyormuş balık için öyle yapalım ..

Slm güzeller nasılsınız ,şimdide bir şarbon dur gidiyor ne kadar denetimsiz bir ulkeyiz herşey reva bize ne yesek ne icsek şaşırdım, aldığım eti hadi düdüklüde kaynatiyorumda kıymayi ne yapicam ?

Düşünüyorum bolca palamut alsam et yerine buzluğa atsam Yolda gelirken hastalanan hayvanları gemiden denize atmışlar onları yiyen balıklarda telef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…