- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
valla herşeyi biliyom da bahanem çok ondan yoldan çıkıyorum hep. ama bu sefer olacak
Valla hanimlar son hallerimle kendimle gurur duymaya basladim. Seminer donemindeyiz ve farkli okullardayiz ben yemegimi,tarcinli ya da limonlu suyumu yanimda goturuyorum, ikramlari reddediyorum kibarca, gorenler ne kadar zayiflamissin dedikce mutlu oluyorum.
Bugun cok samimi arkadasima caya gittim,kendi goturdugum yemegimi yedim,arkadasim israr etmesine ragmen kacamak hic yapmadim. Bari kahve yapayim icer misin dedi ,turk vve sekersiz olursa ok dedim. Kahveyi yaparkende kirk kere seker koymadin degil mi diye sordum,cikolataya el surmedim,
Yani heralde ben dogru dogdayim ve bu halimle gurur duyuyorum. Yazmak istedim
Anladım canım sağol denk gelirsem alıp bir deneyeyim :)yok netten almadım. yayla markanın alıyorum ben. migrostan. tarifler var. haşlayıp salataya koyarsın vs.
chiayı da kullanacağın tarifler var. mesela ben ekmek yaparken bile içine koyuyorum.
Kolay gelsin yolmu yoruyor ev dışında değişiklik olur bakarsın iyi gelir
Postanede sıra bekliyorum ilerlemiyorda bir kadın ayakta kitap okuyor bende ney kuşu olmuşum kirap okumayı bırakmanın çok eksikliğini hisediyorum
O zaman yarın işler biter inşallah diyelim :)Cuma full çalışıcam orda .. bir de stres olacak..
C.tesi gezebilirim eğer cuma biterse. .
Etkisini görürsen mutlaka haber ver ben de deneyimYag bloke edici lipoxitral de aldim. Gylicolite 700 kcal. e kadar karbonhidrat etkisini azaltiyor.
Bugün başlıycam kullanmaya..
Teşekkürler canım, ablamizin doğum günü büyük partili falan oldu küçüğe öyle bişey yapmadık diye deli oldu çocuk 6 aydır sürekli mum ufleyip pasta kestiriyor bir bitmedi:)))
Balık mevsimi açıldı pek sevincliyim... zira Hamsi/Sardalya cok ozledjm..
Yarın sabahın nurunda antepe uçup cumartesi akşam dönüyorum ...
Nasıl yorgunluk olacak
Slm kizlar
Soyle bir gecmis yapip geldim
Ayyy bi ara eminede mum ufleme meraki vardi hani buyuk paketlerde 8-9 tane dankek falan oluyo ya ondan aliyodum her aksam birine dikip ufluyodu hatta artik bunaltmisti evde bisey yoktu domatesi 2ye bolup ona mum dikip uflettigim oluyordu
Bende esime dedim carsiya cikti hamsi bak diye ezik ve kucukmus almicam diye aradi bende iyisi gelince aliriz alma o zaman dedim
Hayirli yolculuklar kazasiz belasiz insallah gidip gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?