Bir ara ünlüler reklam yapıyordu kullanan coktu Türkiye de hadi hayırlısıYag bloke edici lipoxitral de aldim. Gylicolite 700 kcal. e kadar karbonhidrat etkisini azaltiyor.
Bugün başlıycam kullanmaya..
Slm güzeller nasılsınız ,şimdide bir şarbon dur gidiyor ne kadar denetimsiz bir ulkeyiz herşey reva bize ne yesek ne icsek şaşırdım, aldığım eti hadi düdüklüde kaynatiyorumda kıymayi ne yapicam ?
Düşünüyorum bolca palamut alsam et yerine buzluğa atsam Yolda gelirken hastalanan hayvanları gemiden denize atmışlar onları yiyen balıklarda telef
Bahane hepimiz de çok önemli olan yılmadan düştügümüz yerden kalkıp hedefimize yürümeye devam etmek..
Bu son kılolu geçirdigimiz yaz olsun,seneye daha hafif ve saglıklı olalim inş
Ya evet ne fena dimi. Ozellikle Çiğli Kipa migroslar falan büyük zan altın da..
çok sinir bozucu de miBir süre kıyma kullanma canım .
Ya evet ne fena dimi. Ozellikle Çiğli Kipa migroslar falan büyük zan altın da..
Bir süre kıyma kullanma canım .
Kipa baya zan altında watsapta msjlar havada uçuşuyor bizde aylık toplu alıyoruz kıyma ve eti acaba diyor insan yesekmi yemesekmi bayramdan bir hafta önce almıştım en son
Ona bakicak olursan gemi yakıtları ne olacak. Ağır metal içeriyor dip baliklari..
Keza sebzeler de hormon vb . Noolcak bilmiyorum böyle
Sagol canim,insallah diyeyim,bazen raydan cikabiliyoruz,simdilik irade gosterebiliyorum da sonrasi ne olur bilmem.hergaf abla çok iyi gidiyosun maşallah, kendinle gurur duymakta haklısın. İnşallah daim olsun, yılbaşına 90 ın altına inmiş olursun böyle devam edersen..
Tişikkirlir canimHarikasın abla,başarıcagına gönülden inanıyorum ben ,biz de seninle gurur duyuyoruz
Azim böcügün hiç eksilmesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?