Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın hayırlı cumalar güzel arkadaşlarım
İnşallah bol eksiler görürsünüz

Sagol canim,insallah diyeyim,bazen raydan cikabiliyoruz,simdilik irade gosterebiliyorum da sonrasi ne olur bilmem.
Sen de birakmiyacaksin soz mu,arada tokezleyebilirsin ama birakmayacaksin,yoksa kuserim
Yok ablacım bırakmicam inş. Kaplumbağa hızında olsa bile zayıflayacağım bu sefer
Misal şu an eşim tost yapıyo, o kadar güzel koktu ki tereyağı, ben yemiyorum ama..

Günaydın hatun kişiler..Kilom: 95,3 kg

Ayranı nerde bulam dağın başında hatun..
Akşam yedi sekizden önce eve giremiyorum. Hem akşam için hem de ertesi gün için yemek düşünmek işkence oluyor bazen. İşyerim şehir dışında ve yakında hiç bir yer yok hep yanımda götürmem gerek..Kolay taşınabilir olması da çok önemli..Sulu yemekler götüremiyorum mesela..

Bisküvi yine masum kalıyor beybisi..
Ofiste masanın üstünde, mutfakda neler duruyor bilsen..Bir kaç bisküvi ile göz hakkımı kurtardığıma seviniyorum ben..

Hayirli cumalar

Geçen hafta 89.8
Bu hafta 87.7

Spor 30 dk

Bonus bahsettiğin durum evet bazıları için itici güç olabilir ama benim için ciddi bir stres sebebi oluşturdu. Bu arada yazdıklarına neden kirilayim? İstediğini yazabilirsin buradaki herkes gibi iyiligimi istediğini biliyorum.

@hergaf süper gidiyorsun ablacım Allah daim etsin

@OGULCUKLARIM Ne kadar duşsekte yine ayaklarimizin üstüne dogrulucak olan bizleriz. Çok sevindim donmene

huzurunmeraklisi @simeranya7 yeni yasiniz hayatınıza sağlık ve huzur getirsin

@YENA hayırlı yolculuklar

Bulamiyorum

Kızlar ütü almam lazım ne tavsiye edersiniz ?

philip azur. :)
tefal
bosch ütüsü var markasini bilmiyorum.:) anneminki bosch ütüsü var ço güzel ütülüyor:)

Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar...
Kilom 129.4
Ancak 600 gr gitmis ogun arkadaşa gitmem etkiledi dün yoksa yine çok sağlıklı beslendim...
Bugün eltimleri yemeğe cagirdim. Kayinvalidelee görümceler çok kalabalık oluruz..menüde et sote pilav çorba yapıyorum...birde birkaç çeşit salata türü yaparım...öğlen yemegindede kısır yapıcaz eltim adanalı çok güzel yapıyor ...zaten salı günüde gidiyorlar daha sağlıklı beslenebilirim ...
Bugün nisanın ana sınıfının kura çekimi var inşallah öğlenci olur ve istediğimiz öğretmene düşer çok heyecanliyiz... nazın öğretmeni görüşecek müdürle bakalim artik öğleden sonra belli olur...

Slm kizlar
Sabahtan kontrole gittik biraz sarardi gibi insllah yatis yapilacak kadar degildir tahlil sonuclarini bekleyip gorcez

Kilom 101.4

Hastaneden gelirken esimle konusuyoruz simit mi alsak diye sonra dedim neyse kilo alirim tam bugday ekmegi al dedim yavas yavas dikkt etmeye baslamak lazim hatta menude mi paylassam gunahiyla sevabiyla

Kız sen daha kaç günlük lohusasın anaaaaa daha yatağın açıktır senin :))

Ne diyeti? Demek ne kadar içine dert olmuşki böyle sıkıyosun kendini diye düşündüm hasibe.

Herşeyin zamanı var kuzum kırkın çıkana kadar kasma kendini. Süt olsun diye ekstra tatlı yeme emzirirken gece yeme yeter sana.

Hayırlı cumalar

Sabah düne göre daha iyiydi midem derken yine sancıyo kıvrandırıyo beni. Duruyor sonra tekrar başlıyor.
Midem değil acaba karnım mı desem oda değil.

Bide regl oldum çok müthiş hislerdeyim.

Kv taşınıyor eşyaları geldi kendide gece bende kaldı onunda midesi kötü.

Kahvaltı hazırladım yedik içtik ev yerleştirmeye indiler görümceler falan.
Sonra yine çaya çıkıcaklar.
Görümcem o yorgunlukta börek kek getirmiş çayın yanına ben uğraşmiyim diye çok iyi çok güzelde diyet nolucak?

Okula gidicem kayıt için bugün beyyle yoğunum

Kilo bildirimi eyleyeyim

Geçen hafta 96
Bu hafta 94.9

Spor yok

Yarın şişeceğim çünkü bugün regl oldum.
2 gün 2 tabak makarna yedim.
1 gün dolma ve pasta yedim.
600 artım vardı

Dün midem ağrıyodu az yedim sonuç bu.

O kadar uğraştığımda gitmeyen ney gitmiş olabilir şu an bu kilom fake mi bilmiyorum.

1 tabak yani 2 tabak yedim anlaşılmasın

Kuzum pilav harikaydı biraksam kendimi tencereyi yerdim, bırak şu kaşığı dedim durdum kendime işte ancak beyle
Sen kiloyu kafana takma şimdi kırkın bir çıksın hele ferah ol sütünde gelsin kasma kendini, umarim kuzunun sarılığı falan da yoktur mama ve anne sütüyle takviye et ben iki kızımada öyle yaptım aç kalıp sararmasinlar diye metabolizma düşmesin

bonus nasılsın?
nasıl gidiyor?
23 şubat tarhlere gittim burda 100,6 deydin... :) maşallah vermişsin ben mi?
heççç veremedim. ..
89-88 gidip geliyor. kilo veremiyorum diye doktora koştum...
takım gruplara katılmak istedim korkuyorum . :/
her an menü yazamadim menümde baklagiller dolu...
off 23 şubat kızımın doğum günü...
o gün 52 kilo olabilsemm ne mutlu bana... 6 ay sürem var bunun için... delircem veremediğimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…