Yok ablacım bırakmicam inş. Kaplumbağa hızında olsa bile zayıflayacağım bu seferSagol canim,insallah diyeyim,bazen raydan cikabiliyoruz,simdilik irade gosterebiliyorum da sonrasi ne olur bilmem.
Sen de birakmiyacaksin soz mu,arada tokezleyebilirsin ama birakmayacaksin,yoksa kuserim
İyi geceler
Perşembeye yakışır menühergaf ablacım senin olmuş.
Eboe aynen dediğin gibi günü yanlış bize göre.
simeranya7 ben takviyelere pek sıcak bakmıyorum inş sana iyi gelir.
Bisküvi vs bir öğünde yediysek gerisi gelmesin.
Muz yeter zaten yanına bi kutu süt yada ayran hem dengeli olur hem güzel olur.
ISILDURU mis gibi menün varmış kuzu bu akşamlık yemeseydin keşke pilavı
philip azur. :)Hayirli cumalar
Geçen hafta 89.8
Bu hafta 87.7
Spor 30 dk
Bonus bahsettiğin durum evet bazıları için itici güç olabilir ama benim için ciddi bir stres sebebi oluşturdu. Bu arada yazdıklarına neden kirilayim? İstediğini yazabilirsin buradaki herkes gibi iyiligimi istediğini biliyorum.
@hergaf süper gidiyorsun ablacım Allah daim etsin
@OGULCUKLARIM Ne kadar duşsekte yine ayaklarimizin üstüne dogrulucak olan bizleriz. Çok sevindim donmene
huzurunmeraklisi @simeranya7 yeni yasiniz hayatınıza sağlık ve huzur getirsin
@YENA hayırlı yolculuklar
Bulamiyorum
Kızlar ütü almam lazım ne tavsiye edersiniz ?
Slm kizlar
Sabahtan kontrole gittik biraz sarardi gibi insllah yatis yapilacak kadar degildir tahlil sonuclarini bekleyip gorcez
Kilom 101.4
Hastaneden gelirken esimle konusuyoruz simit mi alsak diye sonra dedim neyse kilo alirim tam bugday ekmegi al dedim yavas yavas dikkt etmeye baslamak lazim hatta menude mi paylassamgunahiyla sevabiyla
Kilo bildirimi eyleyeyim
Geçen hafta 96
Bu hafta 94.9
Spor yok
Yarın şişeceğim çünkü bugün regl oldum.
2 gün 2 tabak makarna yedim.
1 gün dolma ve pasta yedim.
600 artım vardı
Dün midem ağrıyodu az yedim sonuç bu.
O kadar uğraştığımda gitmeyen ney gitmiş olabilir şu an bu kilom fake mi bilmiyorum.
Kuzum pilav harikaydı biraksam kendimi tencereyi yerdim, bırak şu kaşığı dedim durdum kendime işte ancak beyleİyi geceler
Perşembeye yakışır menühergaf ablacım senin olmuş.
Eboe aynen dediğin gibi günü yanlış bize göre.
simeranya7 ben takviyelere pek sıcak bakmıyorum inş sana iyi gelir.
Bisküvi vs bir öğünde yediysek gerisi gelmesin.
Muz yeter zaten yanına bi kutu süt yada ayran hem dengeli olur hem güzel olur.
ISILDURU mis gibi menün varmış kuzu bu akşamlık yemeseydin keşke pilavı
Sen kiloyu kafana takma şimdi kırkın bir çıksın hele ferah ol sütünde gelsin kasma kendini, umarim kuzunun sarılığı falan da yoktur mama ve anne sütüyle takviye et ben iki kızımada öyle yaptım aç kalıp sararmasinlar diye metabolizma düşmesinSlm kizlar
Sabahtan kontrole gittik biraz sarardi gibi insllah yatis yapilacak kadar degildir tahlil sonuclarini bekleyip gorcez
Kilom 101.4
Hastaneden gelirken esimle konusuyoruz simit mi alsak diye sonra dedim neyse kilo alirim tam bugday ekmegi al dedim yavas yavas dikkt etmeye baslamak lazim hatta menude mi paylassamgunahiyla sevabiyla
Demek daha cok godecekken makarnalardan bu kadar gitmis canim,tebrik ederim,devam:)1 tabak yani 2 tabak yedim anlaşılmasın
bonus nasılsın?Kilo bildirimi eyleyeyim
Geçen hafta 96
Bu hafta 94.9
Spor yok
Yarın şişeceğim çünkü bugün regl oldum.
2 gün 2 tabak makarna yedim.
1 gün dolma ve pasta yedim.
600 artım vardı
Dün midem ağrıyodu az yedim sonuç bu.
O kadar uğraştığımda gitmeyen ney gitmiş olabilir şu an bu kilom fake mi bilmiyorum.
selam frida sen benim bi zamanlar idolumdun:) halada idolumsunHeeey maşallah
Daim ve devamlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?