Canim dondugune cok sevindim. Hic karamsar olma belkide bu donusun basarinin baslangici olacak.Selamun aleyküm hayırlı cumalar kızlar
Tilki yeniden Kürkçü dükkanında düştüğüm kuyuda beni bırakmayıp el uzatanlara selam olsun
Evet bi yerden tekrar başlamak lazım nefes aldıkca umutta var inşallah bugün bilirim yapıp devam etmeyi nasip etsin Rabbim utandirmasin
Kilom 170.6
Cok guzel canim boyle boyle gonderecegiz o kilolari,napalim herkesin bir sinavi var bizimkide kilolar,sabir birazGünaydın hayırlı cumalar güzel arkadaşlarım
İnşallah bol eksiler görürsünüz
Yok ablacım bırakmicam inş. Kaplumbağa hızında olsa bile zayıflayacağım bu sefer
Misal şu an eşim tost yapıyo, o kadar güzel koktu ki tereyağı, ben yemiyorum ama..
Bak bu bir isaret olabilir baslaman icingünaydin kızlarr
ben rüyamda incecik olduğumu gördüm hayırlısı...
Tebrikler cakil,inise gecmis kilonGünaydın kızlar kilomu bildirip kaçım akşam gelirim
Eski kilo 89
Yeni kilo 88.2
Nisan birinciligimi almissin elimden kizHayirli cumalar
Geçen hafta 89.8
Bu hafta 87.7
Spor 30 dk
Bonus bahsettiğin durum evet bazıları için itici güç olabilir ama benim için ciddi bir stres sebebi oluşturdu. Bu arada yazdıklarına neden kirilayim? İstediğini yazabilirsin buradaki herkes gibi iyiligimi istediğini biliyorum.
@hergaf süper gidiyorsun ablacım Allah daim etsin
@OGULCUKLARIM Ne kadar duşsekte yine ayaklarimizin üstüne dogrulucak olan bizleriz. Çok sevindim donmene
huzurunmeraklisi @simeranya7 yeni yasiniz hayatınıza sağlık ve huzur getirsin
@YENA hayırlı yolculuklar
Bulamiyorum
Kızlar ütü almam lazım ne tavsiye edersiniz ?
Ne diyeti hasibe,bir kendini topla sonra yaparsin,bebisin rizkini azaltma. Gecmis olsun,insallah cikmaz birsey de eve donersinizSlm kizlar
Sabahtan kontrole gittik biraz sarardi gibi insllah yatis yapilacak kadar degildir tahlil sonuclarini bekleyip gorcez
Kilom 101.4
Hastaneden gelirken esimle konusuyoruz simit mi alsak diye sonra dedim neyse kilo alirim tam bugday ekmegi al dedim yavas yavas dikkt etmeye baslamak lazim hatta menude mi paylassamgunahiyla sevabiyla
Yorgunluktan bunyen zayif dusmus olabilir.Tasinmalar ustuste gelmis,gorumcende dusunceli birisiymis,kekleri yeme amaHayırlı cumalar
Sabah düne göre daha iyiydi midem derken yine sancıyo kıvrandırıyo beni. Duruyor sonra tekrar başlıyor.
Midem değil acaba karnım mı desem oda değil.
Bide regl oldum çok müthiş hislerdeyim.
Kv taşınıyor eşyaları geldi kendide gece bende kaldı onunda midesi kötü.
Kahvaltı hazırladım yedik içtik ev yerleştirmeye indiler görümceler falan.
Sonra yine çaya çıkıcaklar.
Görümcem o yorgunlukta börek kek getirmiş çayın yanına ben uğraşmiyim diyeçok iyi çok güzelde diyet nolucak?
Okula gidicem kayıt için bugün beyyle yoğunum
Sagol kuzum hepimiz icin olsunHeeey maşallah
Daim ve devamlı olsun
6 ayda 30kilo cok bence. Hedefi kucult birazbonus nasılsın?
nasıl gidiyor?
23 şubat tarhlere gittim burda 100,6 deydin... :) maşallah vermişsin ben mi?
heççç veremedim. ..
89-88 gidip geliyor. kilo veremiyorum diye doktora koştum...
takım gruplara katılmak istedim korkuyorum . :/
her an menü yazamadim menümde baklagiller dolu...
off 23 şubat kızımın doğum günü...
o gün 52 kilo olabilsemm ne mutlu bana... 6 ay sürem var bunun için... delircem veremediğimden