Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim dondugune cok sevindim. Hic karamsar olma belkide bu donusun basarinin baslangici olacak.
Cok guzel canim boyle boyle gonderecegiz o kilolari,napalim herkesin bir sinavi var bizimkide kilolar,sabir biraz
günaydin kızlarr
ben rüyamda incecik olduğumu gördüm hayırlısı...
Bak bu bir isaret olabilir baslaman icin
Günaydın kızlar kilomu bildirip kaçım akşam gelirim

Eski kilo 89
Yeni kilo 88.2
Tebrikler cakil,inise gecmis kilon
Nisan birinciligimi almissin elimden kiz durup durup bombayi patlatiyorsun,masallah ne yaptin bu hafta,cok guzel vermissin.
Ne diyeti hasibe,bir kendini topla sonra yaparsin,bebisin rizkini azaltma. Gecmis olsun,insallah cikmaz birsey de eve donersiniz
Yorgunluktan bunyen zayif dusmus olabilir.Tasinmalar ustuste gelmis,gorumcende dusunceli birisiymis,kekleri yeme ama
Heeey maşallah

Daim ve devamlı olsun
Sagol kuzum hepimiz icin olsun
6 ayda 30kilo cok bence. Hedefi kucult biraz

Bak bu bir isaret olabilir baslaman icin

6 ayda 30kilo cok bence. Hedefi kucult biraz

küçük bir hedeften başlamişim ama bozdum...
haziran ayinda gittiğim doktora değerlerim hazirana göre şimdi daha iyi..
insulin testi yaptırdım 2,5 -25 arasi değeri olan benim 12,5 çikmiş.
şekerim 105.. evet tatlı yiyorum bu yüzden tatlıyı azaltmam lazim...
arada bi spor yapıyorum. hemde deli gibi.
6 ayda 30 kilo verenlerde var.. insan isterse bunu yapabilir neden olmasin ki..

Hayırlı cumalar...herkes iyidir umarm.hasibenin bebisi dogmus cok sevindim. Bulamiyorum Hayırlı evlst olsun Allah anali babalı büyütsün. Uygunsa kızlar tekrar listeye girmek istiyorum.bundan sonra burda olmaya çalışacam.spor salonuna gidiyorum bakalm ins etkisi olur.subatta 95 kiloyfum hedefim eylülde 75 olmaktı tutturamadm 85 im su anda neyse buna da şükür diyelim ve önümüze bakalm.simdiki hedef 80 i görmek.

Gecen hafta 86.0
Bu hafta 85.3

Spor 200 dk

Slm kizlar
Arkadas aradi simdi dra gostermis sonucumu yatis olacak kadar yuksek degil pazartesi tekrar kontrol edelim dedi. Pazartesi isitme testinede gidecektik onuda yaptiririz artik

Kizmayin yaaa siki diyet yapacak degilim su ara sadece beyaz ekmek yerine esmer ekmek cikolata abir cubur yerine meyve hazir icecek yerine komposto meyvesuyu vs vs saglikli beslenmeye caliscam.bol bol su iccem. Kizlardan dolayi evde abur cubur oldugu icin onlara saldirmaktan korkuyorum. Digerlerindende dogumdan sonra hemen kilo almaya basliyordum hamileyken almadigimi sonrasinda aliyordum ondan dedim dikkat edeyim diye

Hoşgeldin bırakma buraları şimdi yeni oluşum süreci sıkı takip katıl bize

Hayirli cumalar

Ins.bugunden itibaren tekrar basliyayim ins. Listede degilken veremiyorum cunku

Kilo bildirimi 67.3

Kili virimiyirim

Hoşgeldin.

Ne yani sıkı tutmayak mı hacı :)

Sıkı tutacağımız için değil cano sıkıya gelemediğimiz için veremedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…