Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

SPOR TABLOMUZ

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD] YENA [/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]@hergaf [/TD]
[TD]210 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD] hergaf [/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 860"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 860"][TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[/TR]
[/tr][/TABLE][TR][/TR]

7 EYLÜL KİLO TABLOSU

eline sağlık kuzum. benim başlangıç kilom 84

Eski arkadaşların dönmesine çok sevindim en çokta hayrişe sevindim ,bırakmak yok OGULCUKLARIM en çokta senin kilo vermeni istiyorum zira çok gençsin, kendine biraz daha önem ver ve kır şu zinciri artık ben sana inanıyorum yapabilirsin, bak en yakın örnek Kıbrıslı vardı niki neydi kasabın karısı yazıyordu isminin altında çok kısa zamanda çok yüksek kilolardan düşmüş KARATAYLA ,60 li rakamlara demekki olabiliyor

Iyi geceler kizlarrr

HAFTALIK SONUÇLAR

Haftanın 1.si................. eboe...............-2,2 kg

Haftanın 2.si.............. Nisan34 ..............-2,1 kg

Haftanın 3.sü................ hergaf ...............-2 kg

Tebrik ederim kizlar
Masallah tablomuz ne guzel olmus oyle cogalmisiz eline saglik cnm
Bu arada benim baslangic kilomu 107 yazabilirsin simdiye kadar en cok 107 oldum hamilelik oncesi hamile kaldigimda 105tim ☺

Dunku menuyu yazayim dedim ama tutulacak hic bir tarafi yok dunde olmadi ekmek yemedim ama onun yerine ne varsa yedim bugunde kahvaltiya bi akrabaya gidiyoruz kayinvalidem gorumcem cocuklarla disarida olunca daha iyi oluyo bana en azindan git gel ye isleri olmuyo

Bildik bir mekanmı yoksa butik bir mekanmı nerenin köftesiydi merak ettim

Bende hamburgeri 40 yıl yemesem aklıma gelmez hiç aramam
Bizim burda açılmış 1burger ısmi şubesi var mi bilmiyorum ben diğerlerinin ve hazır köftenin ince koftesini sevmiyorum köfte kalın olmalı güzel olmalı annemin köftesi gibi olmalı. Davina görmüştür belki bulgurluda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…