Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşbuldum canım ben 100 kilo yom şimdi ortalama 109 la başladım buraya galiba net hatırlamıyorum mersindeyim ben 34 yaşındayım evliyim bebişim iz yok henüz, boyum 170 çalışıyorum muhasebeciyim

Memnun oldum bende istanbuldayım 44 yaşındayım 2 çocuğum var. Yarım zamanlı çalışıyorum emlakçıyım mersin güzel yer şanslısınız :)

Şu ara 110 kiloyum daha önce 96 kilolarıda görmüştüm ama geri aldım verilen kiloyu korumak vermekten daha zor

Yok annem iyiki yokmuş ben dün fena kek puaça yedim sonrasında şişkinlik oluyor pişman oldum ama o kek pişerkenki kokusuna dayanamadım : (
Olsun abla bugün yeni bir gün.. Ben de din listeyi hazırlarken ice tea içtim. Doyurucu birşey de değil gece yarısı boşa şeker yükledim işte..
Hoşbuldum canım ben 100 kilo yom şimdi ortalama 109 la başladım buraya galiba net hatırlamıyorum mersindeyim ben 34 yaşındayım evliyim bebişim iz yok henüz, boyum 170 çalışıyorum muhasebeciyim
Hoşgeldin aramıza..

Hala kahvaltı yapmadım şöyle annemin su böreğiden olsa da yesem diye hayal kuruyorum. Gideyim de yumurta haşlayayım bari. Hayaller-hayatlar
Ben de gidip kahve içeceğim heryer cıs coş dolu tam kararlı ve azimli gunumdeyken yenilmek olmaz dimi ama ya bide kahvenin yanındaki çikolatalı ciftekavrulmusa hayir diyeceğim hayat bebi sınama artik

kuzu sende mi buradaydın

Dedim şurayı Bi gezim baktım 90 üstü özgiş dal bakem millet nasıl zayıflıooo

Burayı takip etmeniz yasak çıkın lütfen

Hala kahvaltı yapmadım şöyle annemin su böreğiden olsa da yesem diye hayal kuruyorum. Gideyim de yumurta haşlayayım bari. Hayaller-hayatlar

Fakirler gibi su böreğimi yiyecektin?
Malzeme bile yok su böreği

Elit olduğun yumurta yemende belli.

Aşırı yoğun biraz hasta ve menü bakımından yamuk bi günümdü ahretlik vurma kireçleme yerlerime

Bahanesi yok biliyorum vallahi bugün yazıyorum.
Bak bana gecenin köründe içtiğim, ne idüğü belirsiz, saf şeker zıkkımı bile yazıyorum günahıyla sevabıyla yazacağız, yazmamak olmaz

Leydizinnnn centilmınnnn.... nınn nınn nınn ( eko verdim biraz)

Uzun zamanlarınnnnnn.....rın rın rın

Ortadoğunun ve balkanların......nın nın nın

Amarikanın ve rusyanın.... nın nın nın

Dehşetle ve sevinçle ve merakla beklediği rekabet sonunda gerçekleşiyor..... or or

hergaf Vs Bonus

Allahını seven dutmasın pehlivanları

Altta kalanın canı çıksın

Davina nerdesin ula hedef şeydicektik
Geldiiiiimmm kızma baaaaaa (
Ya annem hasta grip olmuş öyle böyle değil berbattı gecemiz gündüzümüz karıştı dün zorla hastaneye götürdüm gitmem diye tutturuyor. Gece sürekli istifra ediyor sayıklayarak uyuyor agrısı cok inatla doktora gitmiyor canım cıktı götürene kadar. Antibiyotik ilaç vs verdi doktor toparlar inşallah.
Benimde dolgum var dişimde deli gibi agrıtmaya başladı 3 gündür bende onun için gittim doktora. Gargara verdi birdr diş macunumu değiştirdi bir hafta kullan bakalım eğer devam ederse kanal yapcaz dedi. Muhtemelen kanal olcak inanılmaz agrıyor

cakil80 gördüm orayı ama hiç gitmedim. Eve yakın bir mekana gidemiyorum ben eve giderim daha iyi diyorum :) gezmişim gibi gelmiyor.

E eboe çoook özür dilerim dün anlattıgım gibi işte saçma sapandı. Affet beni Bugün tartılabildim. 120.1 kilo.

Çok geçmiş olsun ya ikinizede ayrı ayrı

Yaptır tedavini bir an önce fenadır diş ağrısı.

Kilo almışsın mehtap o kadar üzüldüm ki ya

Nolur daha alma verelim birlikte

Hadi kızlar hayali cekirdeginizi alın gelin karsilasma dehşet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…