Hoşbuldum canım ben 100 kilo yom şimdi ortalama 109 la başladım buraya galiba net hatırlamıyorum mersindeyim ben 34 yaşındayım evliyim bebişim iz yok henüz, boyum 170 çalışıyorum muhasebeciyim
Olsun abla bugün yeni bir gün.. Ben de din listeyi hazırlarken ice tea içtim. Doyurucu birşey de değil gece yarısı boşa şeker yükledim işte..Yok annem iyiki yokmuş ben dün fena kek puaça yedim sonrasında şişkinlik oluyor pişman oldum ama o kek pişerkenki kokusuna dayanamadım : (
Hoşgeldin aramıza..Hoşbuldum canım ben 100 kilo yom şimdi ortalama 109 la başladım buraya galiba net hatırlamıyorum mersindeyim ben 34 yaşındayım evliyim bebişim iz yok henüz, boyum 170 çalışıyorum muhasebeciyim
Ben de gidip kahve içeceğim heryer cıs coş dolu tam kararlı ve azimli gunumdeyken yenilmek olmaz dimi ama ya bide kahvenin yanındaki çikolatalı ciftekavrulmusa hayir diyeceğimHala kahvaltı yapmadım şöyle annemin su böreğiden olsa da yesem diye hayal kuruyorum. Gideyim de yumurta haşlayayım bari. Hayaller-hayatlar
niye olsun kızBen 7. Takımdayım burayı da takip etmemin sakıncası var mı acaba
bence sen oraya çok bulaşmaPatatesi bile guzeldi 3 tane yedim ama varya oturup bir çuval yiyebilirdim
kuzu sende mi buradaydın
Dedim şurayı Bi gezim baktım 90 üstü özgiş dal bakem millet nasıl zayıflıooo
Hala kahvaltı yapmadım şöyle annemin su böreğiden olsa da yesem diye hayal kuruyorum. Gideyim de yumurta haşlayayım bari. Hayaller-hayatlar
Hiççç
Burayı takip etmeniz yasak çıkın lütfen
Fakirler gibi su böreğimi yiyecektin?
Malzeme bile yok su böreği
Elit olduğun yumurta yemende belli.
Şablonu olaydı ben yapabilirdim belki ama tablosunu yapamam gibi geliyorDavina nerdesin ula hedef şeydicektik
Siz neden menü yazmıyorsunuz bonus hanımcım
Gelmeye çalış
Siz neden menü yazmıyorsunuz bonus hanımcım
Bak bana gecenin köründe içtiğim, ne idüğü belirsiz, saf şeker zıkkımı bile yazıyorum
Aşırı yoğun biraz hasta ve menü bakımından yamuk bi günümdü ahretlik vurma kireçleme yerlerime
Bahanesi yok biliyorum vallahi bugün yazıyorum.
Geldiiiiimmm kızma baaaaaaDavina nerdesin ula hedef şeydicektik
Geldiiiiimmm kızma baaaaaa(
Ya annem hasta grip olmuş öyle böyle değil berbattı gecemiz gündüzümüz karıştıdün zorla hastaneye götürdüm gitmem diye tutturuyor. Gece sürekli istifra ediyor sayıklayarak uyuyor agrısı cok inatla doktora gitmiyor canım cıktı götürene kadar. Antibiyotik ilaç vs verdi doktor toparlar inşallah.
Benimde dolgum var dişimde deli gibi agrıtmaya başladı 3 gündür bende onun için gittim doktora. Gargara verdi birdr diş macunumu değiştirdi bir hafta kullan bakalım eğer devam ederse kanal yapcaz dedi. Muhtemelen kanal olcak inanılmaz agrıyor
cakil80 gördüm orayı ama hiç gitmedim. Eve yakın bir mekana gidemiyorum ben eve giderim daha iyi diyorum :) gezmişim gibi gelmiyor.
E eboe çoook özür dilerim dün anlattıgım gibi işte saçma sapandı. Affet beniBugün tartılabildim. 120.1 kilo.
Hadi kızlar hayali cekirdeginizi alın gelin karsilasma dehşetLeydizinnnn centilmınnnn.... nınn nınn nınn ( eko verdim biraz)
Uzun zamanlarınnnnnn.....rın rın rın
Ortadoğunun ve balkanların......nın nın nın
Amarikanın ve rusyanın.... nın nın nın
Dehşetle ve sevinçle ve merakla beklediği rekabet sonunda gerçekleşiyor..... or or
hergaf Vs Bonus
Allahını seven dutmasın pehlivanları
Altta kalanın canı çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?