Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Supper 2 kilolar havada uçuşmuş

Aaaa ben sporlarımı bildirmeyi unuttum bu hafta ben de yazacağım hepinizi silip süpüreceğim

Gunaydin hanimlar ....
74FRIDA senle ayni kiloyduk sen 7 vermissin ben 5 almisim farki 12 yapmisiz
Olsun sende taşınmışsın yerleşmişsin yoğunluğun bitmiş okularda açılıyor çocuklardan okula gidicek olan varmı ? güle güle oturun huzurla ...

Son aldığın 5 kiloyu yeni almışsın verirsin hemen bir yerden başlamak lazım canım bu şekilde sağlıklı değiliz

1 burger yabancı gelmedi ismi aslında ama yine bilemedim benim kız dışarda çok yiyorya bilsem dene derdim en azından

Sağol canım elerine sağlık tablomuz çok güzel olmuş

Teşekürler Bonus E eboe sizi öpüyorum ve sevgiyle kucaklıyorum

Hala kahvaltı yapmadım şöyle annemin su böreğiden olsa da yesem diye hayal kuruyorum. Gideyim de yumurta haşlayayım bari. Hayaller-hayatlar
Yok annem iyiki yokmuş ben dün fena kek puaça yedim sonrasında şişkinlik oluyor pişman oldum ama o kek pişerkenki kokusuna dayanamadım : (

Hoşgeldin :) biraz kendinden bahsedermisin nerdensin, yaşın, boyun , kilon.....vs
Hoşbuldum canım ben 100 kilo yom şimdi ortalama 109 la başladım buraya galiba net hatırlamıyorum mersindeyim ben 34 yaşındayım evliyim bebişim iz yok henüz, boyum 170 çalışıyorum muhasebeciyim

Benim ütüm tefal kazanlılardan çok menunum tavsiye ederim kazanlıar diğer kablolulara göre daha iyi ütülüyor diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…