Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geçmiş olsun canım. Ben seni listeye dahil ettim zaten, bu haftaki kilonu not aldım, haftaya ikisini de yazarım inşallah.

Çok geçmiş olsun ya ikinizede ayrı ayrı

Yaptır tedavini bir an önce fenadır diş ağrısı.

Kilo almışsın mehtap o kadar üzüldüm ki ya

Nolur daha alma verelim birlikte
Sağol canım kanala gidecek mecbur fena sızlatıyor yerimde zıplıyorum agrı girince. Salı gününe gidicem bakalım.
Evet çok aldım kilo bir senede 30 kilo nasıl aldım anlamadım dikkat etmeyip salınca böyle oluyor işte.
Çalışırken düzgün bir beslenmem yoktu gecelere kadar mesai hep fast food yedik. Sporuda bıraktım sonra önünü alamadım. İlk farkettiğimde çok ağlamıştım kendime çok kızıp. O kadar ugrasmıştım 15 kiloyu verene kadarBaşkalarının isteklerini kendi isteklerimin önüne koyup kendimi bıraktım sonuç bu. İnşallah kolayca verebilirim.

Çok geçmiş olsun canım. Ben seni listeye dahil ettim zaten, bu haftaki kilonu not aldım, haftaya ikisini de yazarım inşallah.
Canımsın teşekkür ederim bir daha aksatmam söz. Normalde dikkat ederim gün geçmesin diye ama dün cidden yorucuydu tekrar çoook özür dilerim.

Benim gibi bende 40 kilo aldim nasıl oldu anlamadim bile bir gün uyanı verdim 98 olmusum uçakta emniyet kemeri sınırda bağlandı çok utandım allahım lütfen bana ek kemer istetme diye dua ettiğimi hatırlarım. Bazen o anları hatırlamak kilo vermede etkili oluyor

sabah 11.00
1 yumurtadan omlet (1,5 kk otlu peynir, 2 tk yulaf kepeği, maydanoz, zerdeçal, karabiber, tereyağ)
közlenmiş kırmızı biber
domates
1 dilim avakado
maydanoz, nane

öğlen 15.00
3 yk ev yoğurdu
1 elma
1,5 tk tahin
2 ceviz
tarçın

ara 18.00
1 türk kahvesi fincanı yer fıstığı

akşam 19.30
etli patlıcan yemeği
bulgur pilavı
salata
4-5 parça kavun

yatana kadar 2 lt su belki geçer
az sonra 2 bardak dukan birası içmeyi düşünüyorum

spor yok

Bugünün menüsünü yazayım..

11:00
2 yumurta 2 kk beyaz peynir ve maydanoz ile omlet
15 siyah üzüm
1 bardak süt

15:00
2 avuç çekirdek

18:00
3 kaşık bulgur pilavı
4-5 kaşık kuru fasulye (sonunda bitti)
1 kase yoğurt

Su 2 lt ( fazlası da var ama saymadım)
Spor 1 saat yürüyüş

pazartesiden itibaren menüsel olaylara tam teşekkülü rapor vericem
çünkü evde hala hiç birşey yok ve evde durmuyorum

ve hafta sonları menüden muaflık talep ediyorum sayın yargıç
zira sabah 8 de evden çıkıyorum 9 da anca giriyorum

bugün öğlen birinci çekim bitti 10 dakika mola vereyim gelin gelene kadar tam sandiviç yaptım 2ci
ya da 3cü ısırıktı ağzımı kocaman açmış ısırıyordum ki çift ile gözgöze geldim
ekmaağı kodum oraya gettim yanlarına

nyse akşama tavuklu salata yedim

Nasil gidii morticim,benim harika,hic kacamak yok,sanki 500gr eksildim şimdiden sen sanki yedin gibi ,baksana menude vermiyorsun,istahin acikken sana kremali bir kahve ismarlayimic afiyetle
Gecmis olsun kuzu ikinize de,anneye nazar degdi,cok konustuk hakkinda, kosturmaca arasinda diyetini ihmal etme sakin
Karamsarlik yok,verddiysen yine verebilirsin
Ah o ek kemer meselesi yok mu,beni de yerin dibine sokardi en son uctugumda istemek zorunda kalmadim sukur
Cok detayli menu hazirliyorsun maşallah. Ben bu konuda usengecim

Bulguru birakamiyoruz ikimizde
Guzel menu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…