Çok geçmiş olsun canım. Ben seni listeye dahil ettim zaten, bu haftaki kilonu not aldım, haftaya ikisini de yazarım inşallah.Geldiiiiimmm kızma baaaaaa(
Ya annem hasta grip olmuş öyle böyle değil berbattı gecemiz gündüzümüz karıştıdün zorla hastaneye götürdüm gitmem diye tutturuyor. Gece sürekli istifra ediyor sayıklayarak uyuyor agrısı cok inatla doktora gitmiyor canım cıktı götürene kadar. Antibiyotik ilaç vs verdi doktor toparlar inşallah.
Benimde dolgum var dişimde deli gibi agrıtmaya başladı 3 gündür bende onun için gittim doktora. Gargara verdi birdr diş macunumu değiştirdi bir hafta kullan bakalım eğer devam ederse kanal yapcaz dedi. Muhtemelen kanal olcak inanılmaz agrıyor
cakil80 gördüm orayı ama hiç gitmedim. Eve yakın bir mekana gidemiyorum ben eve giderim daha iyi diyorum :) gezmişim gibi gelmiyor.
E eboe çoook özür dilerim dün anlattıgım gibi işte saçma sapandı. Affet beniBugün tartılabildim. 120.1 kilo.
Sağol canım kanala gidecek mecbur fena sızlatıyor yerimde zıplıyorum agrı girince. Salı gününe gidicem bakalım.
Çok geçmiş olsun yaikinizede ayrı ayrı
Yaptır tedavini bir an önce fenadır diş ağrısı.
Kilo almışsın mehtap o kadar üzüldüm ki ya
Nolur daha alma verelim birlikte
Canımsın teşekkür ederim bir daha aksatmam söz. Normalde dikkat ederim gün geçmesin diye ama dün cidden yorucuydu tekrar çoook özür dilerim.Çok geçmiş olsun canım. Ben seni listeye dahil ettim zaten, bu haftaki kilonu not aldım, haftaya ikisini de yazarım inşallah.
Aşkolsun mehtap ne özürü keyfi bi durum değil, hastalık kolay mı? Allah şifa versin ikinize de..Canımsın teşekkür ederim bir daha aksatmam söz. Normalde dikkat ederim gün geçmesin diye ama dün cidden yorucuydu tekrar çoook özür dilerim.
Benim gibi bende 40 kilo aldim nasıl oldu anlamadim bile bir gün uyanı verdim 98 olmusum uçakta emniyet kemeri sınırda bağlandı çok utandım allahım lütfen bana ek kemer istetme diye dua ettiğimi hatırlarım. Bazen o anları hatırlamak kilo vermede etkili oluyorSağol canım kanala gidecek mecbur fena sızlatıyor yerimde zıplıyorum agrı girince. Salı gününe gidicem bakalım.
Evet çok aldım kilobir senede 30 kilo nasıl aldım anlamadım dikkat etmeyip salınca böyle oluyor işte.
Çalışırken düzgün bir beslenmem yoktu gecelere kadar mesai hep fast food yedik. Sporuda bıraktım sonra önünü alamadım. İlk farkettiğimde çok ağlamıştım kendime çok kızıp. O kadar ugrasmıştım 15 kiloyu verene kadarBaşkalarının isteklerini kendi isteklerimin önüne koyup kendimi bıraktım sonuç bu. İnşallah kolayca verebilirim.
Yok yanlış anladın kuzum, şeyi dedim ben gördüğün en yüksek rakamı. Tablonun ilk sütununda yazıyorya, sizinkiler eksik onu kastettimTabiki ben varım herzaman
Yeni etapta 89 la başladım.Yok yanlış anladın kuzum, şeyi dedim ben gördüğün en yüksek rakamı. Tablonun ilk sütununda yazıyorya, sizinkiler eksik onu kastettim
ben bir ara izliyordum sonra bıraktım izlemeyiAğır yaşamları seyrediyorum çok keyfi yok laf olsun diye takılıyorum
Nasil gidii morticim,benim harika,hic kacamak yok,sanki 500gr eksildim şimdidenLeydizinnnn centilmınnnn.... nınn nınn nınn ( eko verdim biraz)
Uzun zamanlarınnnnnn.....rın rın rın
Ortadoğunun ve balkanların......nın nın nın
Amarikanın ve rusyanın.... nın nın nın
Dehşetle ve sevinçle ve merakla beklediği rekabet sonunda gerçekleşiyor..... or or
hergaf Vs Bonus
Allahını seven dutmasın pehlivanları
Altta kalanın canı çıksın
Gecmis olsun kuzu ikinize de,anneye nazar degdi,cok konustuk hakkinda,Geldiiiiimmm kızma baaaaaa(
Ya annem hasta grip olmuş öyle böyle değil berbattı gecemiz gündüzümüz karıştıdün zorla hastaneye götürdüm gitmem diye tutturuyor. Gece sürekli istifra ediyor sayıklayarak uyuyor agrısı cok inatla doktora gitmiyor canım cıktı götürene kadar. Antibiyotik ilaç vs verdi doktor toparlar inşallah.
Benimde dolgum var dişimde deli gibi agrıtmaya başladı 3 gündür bende onun için gittim doktora. Gargara verdi birdr diş macunumu değiştirdi bir hafta kullan bakalım eğer devam ederse kanal yapcaz dedi. Muhtemelen kanal olcak inanılmaz agrıyor
cakil80 gördüm orayı ama hiç gitmedim. Eve yakın bir mekana gidemiyorum ben eve giderim daha iyi diyorum :) gezmişim gibi gelmiyor.
E eboe çoook özür dilerim dün anlattıgım gibi işte saçma sapandı. Affet beniBugün tartılabildim. 120.1 kilo.
Karamsarlik yok,verddiysen yine verebilirsinSağol canım kanala gidecek mecbur fena sızlatıyor yerimde zıplıyorum agrı girince. Salı gününe gidicem bakalım.
Evet çok aldım kilobir senede 30 kilo nasıl aldım anlamadım dikkat etmeyip salınca böyle oluyor işte.
Çalışırken düzgün bir beslenmem yoktu gecelere kadar mesai hep fast food yedik. Sporuda bıraktım sonra önünü alamadım. İlk farkettiğimde çok ağlamıştım kendime çok kızıp. O kadar ugrasmıştım 15 kiloyu verene kadarBaşkalarının isteklerini kendi isteklerimin önüne koyup kendimi bıraktım sonuç bu. İnşallah kolayca verebilirim.
Ah o ek kemer meselesi yok mu,beni de yerin dibine sokardiBenim gibi bende 40 kilo aldim nasıl oldu anlamadim bile bir gün uyanı verdim 98 olmusum uçakta emniyet kemeri sınırda bağlandı çok utandım allahım lütfen bana ek kemer istetme diye dua ettiğimi hatırlarım. Bazen o anları hatırlamak kilo vermede etkili oluyor
Cok detayli menu hazirliyorsun maşallah. Ben bu konuda usengecimsabah 11.00
1 yumurtadan omlet (1,5 kk otlu peynir, 2 tk yulaf kepeği, maydanoz, zerdeçal, karabiber, tereyağ)
közlenmiş kırmızı biber
domates
1 dilim avakado
maydanoz, nane
öğlen 15.00
3 yk ev yoğurdu
1 elma
1,5 tk tahin
2 ceviz
tarçın
ara 18.00
1 türk kahvesi fincanı yer fıstığı
akşam 19.30
etli patlıcan yemeği
bulgur pilavı
salata
4-5 parça kavun
yatana kadar 2 lt su belki geçer
az sonra 2 bardak dukan birası içmeyi düşünüyorum
spor yok
Bulguru birakamiyoruz ikimizdeBugünün menüsünü yazayım..
11:00
2 yumurta 2 kk beyaz peynir ve maydanoz ile omlet
15 siyah üzüm
1 bardak süt
15:00
2 avuç çekirdek
18:00
3 kaşık bulgur pilavı
4-5 kaşık kuru fasulye (sonunda bitti)
1 kase yoğurt
Su 2 lt ( fazlası da var ama saymadım)
Spor 1 saat yürüyüş
ay sorma böyle de menüm çok görünüyor amaCok detayli menu hazirliyorsun maşallah. Ben bu konuda usengecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?