Olsun,icerigi guzel,saglikli,zamanin oluyor mu peki,calasan bir bayansin diye biliyorumay sorma böyle de menüm çok görünüyor ama
anlamadım canım. yazmaya mı yoksa yemek yapmaya mı zamanım oluyorOlsun,icerigi guzel,saglikli,zamanin oluyor mu peki,calasan bir bayansin diye biliyorum
Yapmak icin dedim,hazirlamak cok zamanini almiyor muanlamadım canım. yazmaya mı yoksa yemek yapmaya mı zamanım oluyor
yemekler bazen annemden bazen bendenYapmak icin dedim,hazirlamak cok zamanini almiyor mu
Hiim,bir melek anne vakasi,o zaman butun sevgiler annelere gelsinyemekler bazen annemden bazen benden
Sinir bozucu bi de uçak koltuğu küçük bizi görünce insanlar bir depresyon moduna giriyor tabı 50 lik çıtır gelse sıkıntı yokNasil gidii morticim,benim harika,hic kacamak yok,sanki 500gr eksildim şimdidensen sanki yedin gibi ,baksana menude vermiyorsun,istahin acikken sana kremali bir kahve ismarlayim ic afiyetle
Gecmis olsun kuzu ikinize de,anneye nazar degdi,cok konustuk hakkinda,kosturmaca arasinda diyetini ihmal etme sakin
Karamsarlik yok,verddiysen yine verebilirsin
Ah o ek kemer meselesi yok mu,beni de yerin dibine sokardien son uctugumda istemek zorunda kalmadim sukur
Cok detayli menu hazirliyorsun maşallah. Ben bu konuda usengecim
Onlarin yuzunden biz giriyoruz depresyona asil,bir de mr olayi var,zaten girilmesi zor bir yer , icine sigmak icin kendimi sıkmaktan bir hal olmustum,bundan 6-7 sene evvel koskoca arastirma hastanesinde kilolular icin mr aleti yoktu,ozelde cektirmistim,velhasil zor kilolu olmakSinir bozucu bi de uçak koltuğu küçük bizi görünce insanlar bir depresyon moduna giriyor tabı 50 lik çıtır gelse sıkıntı yok
Benim gibi bende 40 kilo aldim nasıl oldu anlamadim bile bir gün uyanı verdim 98 olmusum uçakta emniyet kemeri sınırda bağlandı çok utandım allahım lütfen bana ek kemer istetme diye dua ettiğimi hatırlarım. Bazen o anları hatırlamak kilo vermede etkili oluyor
Sağolasınn iyi toparlıyor annem şükür bugün daha iyiydi.Nasil gidii morticim,benim harika,hic kacamak yok,sanki 500gr eksildim şimdidensen sanki yedin gibi ,baksana menude vermiyorsun,istahin acikken sana kremali bir kahve ismarlayim ic afiyetle
Gecmis olsun kuzu ikinize de,anneye nazar degdi,cok konustuk hakkinda,kosturmaca arasinda diyetini ihmal etme sakin
Karamsarlik yok,verddiysen yine verebilirsin
Ah o ek kemer meselesi yok mu,beni de yerin dibine sokardien son uctugumda istemek zorunda kalmadim sukur
Cok detayli menu hazirliyorsun maşallah. Ben bu konuda usengecim
Gerçekten zorOnlarin yuzunden biz giriyoruz depresyona asil,bir de mr olayi var,zaten girilmesi zor bir yer , icine sigmak icin kendimi sıkmaktan bir hal olmustum,bundan 6-7 sene evvel koskoca arastirma hastanesinde kilolular icin mr aleti yoktu,ozelde cektirmistim,velhasil zor kilolu olmak
Aynı duygu bende de var eskiden alışverişi severdim kuzenim kiloluydu beraber giderdik o istediğini bulamazdı bense çok rahat alırdım 36 beden en kotu 38 şimdi onu çok iyi anlıyorum sadece bakıp çıkmak çok sınır bozucu ve insani asosyal yapıyor.Ben artık her aynaya baktıgımda rahatsız oluyorum kendimden önceden hırkayla filan örtüyordum kalçayı filan göbek azdı şimdi ne mümkünyolda yürürken mağaza vitrin camlarında görüyorum kendimi koşa koşa eve kaçasım geliyor dediğin doğru aslında her gün boy aynasında kendime bakmalıyım azmim olsun
Sağolasınn iyi toparlıyor annem şükür bugün daha iyiydi.
Kiloyuda vercez mecbur karamsar oluyorum ister istemez kaçıyorum sonra kendimden vazgeçiyorum ama vazgeçmenin sonu yok daha fazla kilo almadan vermek istiyorum artık.
Morticigim gunaydin,cok ogunlu bir gun olmus,meyve cok ttuketmissin,sabahi anlayamadim iki yumurta mi iki lokma mi,iki yumurtadan sucuklu yumurtaysa iyi,iki lokma isi az,krakere gerek yoktu,hurma yemissin zaten. Suyu artir,yuruyusu ttempolu yap,Cumartesi
Büyük bardakla su
10:30
2 sucuklu yumurta
2 dilim tahıllı ekmek
2 çorba kaşığı köz biberli kahvaltılık sos
Misafir vardı bunlardan başka bişey yediğimi hatırlamıyorum.
12:30
2 tane ancelik erik, 1 minik dilim şeftali, yeşil çay
14:30
1 dolu tabak kıymalı yeşil mercimek
1 kaşık yoğurt
19:00
10-15 tane fındık, 1 küçük elma, 1 bardak süt
22:00
Çay bardağı süt, 6-7 tane kraker parçası
Hemen peşine 3 tane ufak hurma ve çay
Suyu ölçemedim ama yeterli değil
40 dk orta tempoda yürüyüş
hergaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?