Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sinir bozucu bi de uçak koltuğu küçük bizi görünce insanlar bir depresyon moduna giriyor tabı 50 lik çıtır gelse sıkıntı yok

Sinir bozucu bi de uçak koltuğu küçük bizi görünce insanlar bir depresyon moduna giriyor tabı 50 lik çıtır gelse sıkıntı yok
Onlarin yuzunden biz giriyoruz depresyona asil,bir de mr olayi var,zaten girilmesi zor bir yer , icine sigmak icin kendimi sıkmaktan bir hal olmustum,bundan 6-7 sene evvel koskoca arastirma hastanesinde kilolular icin mr aleti yoktu,ozelde cektirmistim,velhasil zor kilolu olmak

Ben artık her aynaya baktıgımda rahatsız oluyorum kendimden önceden hırkayla filan örtüyordum kalçayı filan göbek azdı şimdi ne mümkün yolda yürürken mağaza vitrin camlarında görüyorum kendimi koşa koşa eve kaçasım geliyor dediğin doğru aslında her gün boy aynasında kendime bakmalıyım azmim olsun

Sağolasınn iyi toparlıyor annem şükür bugün daha iyiydi.
Kiloyuda vercez mecbur karamsar oluyorum ister istemez kaçıyorum sonra kendimden vazgeçiyorum ama vazgeçmenin sonu yok daha fazla kilo almadan vermek istiyorum artık.

Gerçekten zor

Aynı duygu bende de var eskiden alışverişi severdim kuzenim kiloluydu beraber giderdik o istediğini bulamazdı bense çok rahat alırdım 36 beden en kotu 38 şimdi onu çok iyi anlıyorum sadece bakıp çıkmak çok sınır bozucu ve insani asosyal yapıyor.

Davina mehtap kendini üzmek aynadan kaçmak yok gülüm.

Bu kiloda durduk yere değilsin değiliz.
Yaptığımız hataları kabul et anlayış göster kendine.
Kendi halinden anla ama bu biraz daha kilo almana sebep olmasın.
Kendi zayıflığımızı kabul edip kendimizi sevmeye devam edicez.
Kendini sevmeden aynaya bakarsan diyette yapamazsın.
Diyet özen işi kendini kendine odaklıyorsun. Yüzüne yüzüne çarpıyor kendini nasıl bıraktıkların.
İnsan sevmediği güvenmediği vucut için uğraşmıyor.
Olan olmuş işte bugün böyleyiz nasıl oldu diye vahlandıkça sadece batıyoruz.
Bundan öncesini hiç düşünme demiyorum ama artık öncesine takılma.

Kendimizi severek ama bu halinden memnun olmayarak devam edicez.
Biraz sabır inşallah sonu güzel olucak.

O aynalara bakınca neden sadece karnını görüyosun? Mehtabın başka bir özelliği yokmuydu?
Sahip olduğun öyle güzel meziyetlerin var ki önce onları gör.
Karnımızdaki yağdan ibaret değiliz.

İşte bu depresyon halleri birlikte müzik dinlemeyi bıraktığın için :))

Cumartesi

Büyük bardakla su

10:30
2 sucuklu yumurta
2 dilim tahıllı ekmek
2 çorba kaşığı köz biberli kahvaltılık sos
Misafir vardı bunlardan başka bişey yediğimi hatırlamıyorum.

12:30
2 tane ancelik erik, 1 minik dilim şeftali, yeşil çay

14:30
1 dolu tabak kıymalı yeşil mercimek
1 kaşık yoğurt

19:00
10-15 tane fındık, 1 küçük elma, 1 bardak süt

22:00
Çay bardağı süt, 6-7 tane kraker parçası

Hemen peşine 3 tane ufak hurma ve çay

Suyu ölçemedim ama yeterli değil
40 dk orta tempoda yürüyüş

hergaf

Gunaydin guzeller
Puslu bir istanbul sabahi ama olsun icimiz aydin. Yagmurun karartisi olabilir,yagmur da bereket,varsin yagsin
Bugun domates sos hazirliyacagim,biraz yorulabilirim ama olsun onlari yerken kolaylik olacak
Reglden dolayi yuzmeye gidemeyecegim ama odemim,siskinligim gidecek
Her olumsuzlugun arkasinda iyi bakarsak guzellikler gizli,bakmak gormek gerek

Morticigim gunaydin,cok ogunlu bir gun olmus,meyve cok ttuketmissin,sabahi anlayamadim iki yumurta mi iki lokma mi,iki yumurtadan sucuklu yumurtaysa iyi,iki lokma isi az,krakere gerek yoktu,hurma yemissin zaten. Suyu artir,yuruyusu ttempolu yap,
Bugun iyi gunumdeyim,morti olarak degil orti olarak yaptim yorumumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…