- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Hiç güleceğim yoktu bir kahkaha attım ağrımi tekrar hissettim :))Sinir bozucu bi de uçak koltuğu küçük bizi görünce insanlar bir depresyon moduna giriyor tabı 50 lik çıtır gelse sıkıntı yok
Bende kendimi kipadaki elektronik reyonunda kamerada görünce taniyamayip dehşete kapilmistim demekki böyle gorunugörum diyip diyete başlamıştımBen artık her aynaya baktıgımda rahatsız oluyorum kendimden önceden hırkayla filan örtüyordum kalçayı filan göbek azdı şimdi ne mümkünyolda yürürken mağaza vitrin camlarında görüyorum kendimi koşa koşa eve kaçasım geliyor dediğin doğru aslında her gün boy aynasında kendime bakmalıyım azmim olsun
Sağolasınn iyi toparlıyor annem şükür bugün daha iyiydi.
Kiloyuda vercez mecbur karamsar oluyorum ister istemez kaçıyorum sonra kendimden vazgeçiyorum ama vazgeçmenin sonu yok daha fazla kilo almadan vermek istiyorum artık.
Nasıl gidiyor süt anası sütun geldimi, kızın nasılIyi pazarlar kizlar
Geçmiş olsun canım..Mutlu pazarlar, iki gundur belim tutuldu kipirdiyamiyorum ütü yaptım ceyranda terle soğu yamuldum
Geçmiş olsuuun dinlen biraz çabuk geçer inşallah sende yarın okula başlıyacak minik var mı ?Mutlu pazarlar, iki gundur belim tutuldu kipirdiyamiyorum ütü yaptım ceyranda terle soğu yamuldum
Davina mehtap kendini üzmek aynadan kaçmak yok gülüm.
Bu kiloda durduk yere değilsin değiliz.
Yaptığımız hataları kabul et anlayış göster kendine.
Kendi halinden anla ama bu biraz daha kilo almana sebep olmasın.
Kendi zayıflığımızı kabul edip kendimizi sevmeye devam edicez.
Kendini sevmeden aynaya bakarsan diyette yapamazsın.
Diyet özen işi kendini kendine odaklıyorsun. Yüzüne yüzüne çarpıyor kendini nasıl bıraktıkların.
İnsan sevmediği güvenmediği vucut için uğraşmıyor.
Olan olmuş işte bugün böyleyiz nasıl oldu diye vahlandıkça sadece batıyoruz.
Bundan öncesini hiç düşünme demiyorum ama artık öncesine takılma.
Kendimizi severek ama bu halinden memnun olmayarak devam edicez.
Biraz sabır inşallah sonu güzel olucak.
O aynalara bakınca neden sadece karnını görüyosun? Mehtabın başka bir özelliği yokmuydu?
Sahip olduğun öyle güzel meziyetlerin var ki önce onları gör.
Karnımızdaki yağdan ibaret değiliz.
İşte bu depresyon halleri birlikte müzik dinlemeyi bıraktığın için :))
Birde öyle farkındalık oluyor valla bende ilk yansımamı görünce nasıl yaa olmuştum dışardan görüntümü geç algıladım galiba :)Hiç güleceğim yoktu bir kahkaha attım ağrımi tekrar hissettim :))
Bende kendimi kipadaki elektronik reyonunda kamerada görünce taniyamayip dehşete kapilmistim demekki böyle gorunugörum diyip diyete başlamıştım
Nasıl gidiyor süt anası sütun geldimi, kızın nasıl
Çok teşekkürler canimGeçmiş olsun canım..
Var ya olmamı küçük kızım anaokuluna başlıycak, geçmiş olsun dileklerin için teşekkürlerGeçmiş olsuuun dinlen biraz çabuk geçer inşallah sende yarın okula başlıyacak minik var mı ?
Gecmis olsun dikkat et canim.Mutlu pazarlar, iki gundur belim tutuldu kipirdiyamiyorum ütü yaptım ceyranda terle soğu yamuldum
Ben de fotograflarda hic begenmem kendimiSeviyorum seniiiii :) bencede müziksizlikten bayadıe dinlemiyorum pek bir şey. Hatalarımı biliyorum hep erteledim kendimi, saldım bıraktım. Sonuç ortada. Asılıcam bundan sonra kendi isteklerime.
Birde öyle farkındalık oluyor valla bende ilk yansımamı görünce nasıl yaa olmuştum dışardan görüntümü geç algıladım galiba :)
Kacamak yapmissinBugünü erken kapattım menümü yazayım daha yemeyeceğim inşallah..
10:30
1 yumurtadan sucuklu omlet
Salatalık domates
6 minik küp kaşar
1 çay bardağı fındık
10 siyah zeytin
13:00
1 dilim yaş pasta
1 bardak kola
17:00
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
10 badem
4-5 kuru üzüm
2 lt su devamı gelir
Spor leslie 3 mile
Saat 9 gibi tekrar leslie yapma niyetim var, peşine süt içerim acıkırsam.
Hadi hayirli olsun. İnsallah iyi bir baslangic yapar,okulu sever minik prensesÇok teşekkürler canim
Var ya olmamı küçük kızım anaokuluna başlıycak, geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler
Yarin benim kizim da anaokulana baslayacak gecen sene de gitmisti ama simdi okulu degistik ben sisman sisman gidicem daha heyecanliyim galibaÇok teşekkürler canim
Var ya olmamı küçük kızım anaokuluna başlıycak, geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler
Çok teşekkürler canimGecmis olsun dikkat et canim.
Ben de fotograflarda hic begenmem kendimi
Kacamak yapmissin,aksaminda telafi etmissin sporunuda yapiyorsun artik kacamak yapma bir daha emi
Hadi hayirli olsun. İnsallah iyi bir baslangic yapar,okulu sever minik prenses
Hadi bismillah kuzulara, insallah güzel bir yıl olurYarin benim kizim da anaokulana baslayacak gecen sene de gitmisti ama simdi okulu degistik ben sisman sisman gidicem daha heyecanliyim galiba
Bide pantolonumu yirttim ya yenisini almak izdirap gibi bu kiloyla bu hafta hep gideceksek almam lazim istediğinde bulunmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?