Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sinir bozucu bi de uçak koltuğu küçük bizi görünce insanlar bir depresyon moduna giriyor tabı 50 lik çıtır gelse sıkıntı yok
Hiç güleceğim yoktu bir kahkaha attım ağrımi tekrar hissettim :))
Bende kendimi kipadaki elektronik reyonunda kamerada görünce taniyamayip dehşete kapilmistim demekki böyle gorunugörum diyip diyete başlamıştım
Iyi pazarlar kizlar
Nasıl gidiyor süt anası sütun geldimi, kızın nasıl

Seviyorum seniiiii :) bencede müziksizlikten bayadıe dinlemiyorum pek bir şey. Hatalarımı biliyorum hep erteledim kendimi, saldım bıraktım. Sonuç ortada. Asılıcam bundan sonra kendi isteklerime.

Birde öyle farkındalık oluyor valla bende ilk yansımamı görünce nasıl yaa olmuştum dışardan görüntümü geç algıladım galiba :)

Bugünü erken kapattım menümü yazayım daha yemeyeceğim inşallah..

10:30
1 yumurtadan sucuklu omlet
Salatalık domates
6 minik küp kaşar
1 çay bardağı fındık
10 siyah zeytin

13:00
1 dilim yaş pasta
1 bardak kola

17:00
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
10 badem
4-5 kuru üzüm

2 lt su devamı gelir
Spor leslie 3 mile

Saat 9 gibi tekrar leslie yapma niyetim var, peşine süt içerim acıkırsam.

Mutlu pazarlar, iki gundur belim tutuldu kipirdiyamiyorum ütü yaptım ceyranda terle soğu yamuldum
Gecmis olsun dikkat et canim.
Ben de fotograflarda hic begenmem kendimi
Kacamak yapmissin ,aksaminda telafi etmissin sporunuda yapiyorsun artikkacamak yapma bir daha emi
Çok teşekkürler canim

Var ya olmamı küçük kızım anaokuluna başlıycak, geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler
Hadi hayirli olsun. İnsallah iyi bir baslangic yapar,okulu sever minik prenses

Çok teşekkürler canim

Var ya olmamı küçük kızım anaokuluna başlıycak, geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler
Yarin benim kizim da anaokulana baslayacak gecen sene de gitmisti ama simdi okulu degistik ben sisman sisman gidicem daha heyecanliyim galiba
Bide pantolonumu yirttim ya yenisini almak izdirap gibi bu kiloyla bu hafta hep gideceksek almam lazim istediğinde bulunmaz

Hadi bismillah kuzulara, insallah güzel bir yıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…