Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iveeeet yarın pazartesi
havalar sonunda soğudu
hafta içi işler azaldı
eşim okula başladı
oğlum bu haftaya kreşe başlayacak
artık sık sık şehir dışına gitmekte yok

eeee bakalım bu sefer bahanesiz neler yapacaksın , dediğinizi duyar gibiyim
de hayde vira bismillah
sabah ola hayrola

Günaydın
Hayırlı haftalar diliyorum ♡

Yoğun ve yorucu bir hafta geçirdikten sonra yeni haftaya başlamak pek sevimli değil :)

Oğlumun 5.sınıf nedeniyle bugün yeni öğretim yılına başlayacak olmasi da üstüne tuzu biberi oldu :)
Bugün izinliyim o nedenle...

Yeni eğitim yılımız hayırlı ugurlu ve eğlenceli geçsin :)♡

Davina çok geçmiş olsun canım...

Ne güzel kilolar verilmiş gözlerim şenlendi listeyi görünce E eboe emeğine sağlık...
bengisu022 seni yeniden gördüğüme sevindim.. c.tesi senin Memleketindeydim bir kaç saatligine :)
Nur1835 ve OGULCUKLARIM yeniden listede olmaları apayrı bir mutluluk kaynağı zaten harika oldu iyi ki dahil oldunuz..

Haftaya başlamıyorlar miydi ben sadece 1
Sınıflar sanıyordum bu trafik ondan ozaman

Yenam gelmiş hos gelmis. Belliki cok yogun gecirmissin haftasonunu,sonuclari guzel olur insallah. Yakisikliya da basarilar ,artik ortaokullu oldu demek. Yeni ortam, yeni insanlarla tanisma vakti,dilerim cok mutlu olur

Arkadaşlar şuan 94 kgyum. Sabah 5.30da yuruyslere başladık eşimle. Egzersiz hipotiroid olan için yasam biçimi olmalıymis. Kilo verip bebeğimiz olsun istyrz nasipse ❤

Inşallah sağlıklı bir şekil de zayıflayip bebeginize kavusursunuz

Yenam gelmiş hos gelmis. Belliki cok yogun gecirmissin haftasonunu,sonuclari guzel olur insallah. Yakisikliya da basarilar ,artik ortaokullu oldu demek. Yeni ortam, yeni insanlarla tanisma vakti,dilerim cok mutlu olur

Çok yorucuydu canım yaa..

Başladık valla sınıflar karma oldu ona biraz bozuldu oğlan ama sonra alıştı hemen :)
Hayırlı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…