Karataya mı başladın canımYarından itibaren bol spor, bol su, sıfır kaçamak, sıfır ekmek devam edeceğim inşallah cumaya kadar... Bir nevi şeker orucu da diyebiliriz ama meyve hariç. Meyve yerim çünkü..
Yok canım karatayımsı birşeyler yapmaya çalışacağım bakalım olursa..Karataya mı başladın canım
Haftaya başlamıyorlar miydi ben sadece 1Günaydın
Hayırlı haftalar diliyorum ♡
Yoğun ve yorucu bir hafta geçirdikten sonra yeni haftaya başlamak pek sevimli değil :)
Oğlumun 5.sınıf nedeniyle bugün yeni öğretim yılına başlayacak olmasi da üstüne tuzu biberi oldu :)
Bugün izinliyim o nedenle...
Yeni eğitim yılımız hayırlı ugurlu ve eğlenceli geçsin :)♡
Yenam gelmiş hos gelmis.Günaydın
Hayırlı haftalar diliyorum ♡
Yoğun ve yorucu bir hafta geçirdikten sonra yeni haftaya başlamak pek sevimli değil :)
Oğlumun 5.sınıf nedeniyle bugün yeni öğretim yılına başlayacak olmasi da üstüne tuzu biberi oldu :)
Bugün izinliyim o nedenle...
Yeni eğitim yılımız hayırlı ugurlu ve eğlenceli geçsin :)♡
Arkadaşlar şuan 94 kgyum. Sabah 5.30da yuruyslere başladık eşimle. Egzersiz hipotiroid olan için yasam biçimi olmalıymis. Kilo verip bebeğimiz olsun istyrz nasipse ❤
Yenam gelmiş hos gelmis.Belliki cok yogun gecirmissin haftasonunu,sonuclari guzel olur insallah. Yakisikliya da basarilar ,artik ortaokullu oldu demek. Yeni ortam, yeni insanlarla tanisma vakti,dilerim cok mutlu olur
Haftaya başlamıyorlar miydi ben sadece 1
Sınıflar sanıyordum bu trafik ondan ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?