Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu haftalar olsun

Çok yogun bir haftasonu geçirdim,kına,dügün ve arkadaşimin bebeginin diş bugdayı vardi hazırlıklarda arkadaşima yardim ederken elimi yakmasaydim iyiydi ama neyse
Çok yorgunum tüm gün battaniye kahve keyfi yapmak niyetim:)
Düzensiz besleniyorum yine bu ara,kaçamak yapmak nasılda geriye götürüyor insani,acilen toparlanmaliyim
Biraz geçmiş okuyim

Aaa geçmiş olsun kuzum çok mu yandı dikkat et kendine..

Günün menüsü

10:00
1 kupa 3ü 1 arada nescafe

11:00
1 kupa Yeşil çay

13:00
2 yumurta 2 domatesten menemenin yarısı
2 kk süzme peynir
1 kk kaşar peynir
2 dilim ekmek

16:00
1 avuç çekirdek

18:30
Sabahtan kalan menemen
1 kase yoğurt
1 salatalık

Su 1 lt şu ana kadar, yatana kadar çok çok içmeye çalışacağım.

Spor yok malesef

Kızlaaaarrrr listede taaammm 22 kişiyiz.. Düzenli menü veren 2-3 kişiyiz. Herkes seferber olmuşken menüleri de oturtsak iyi olacak, kaçamaklı da olsa yüzleşmek için iyi oluyor yazmak.. Menüleri de puanlamaya çalışacağım artık.. Siz de benimkileri puanlayın lütfen.
hergaf ablacım, menüleri sen de puanlayabilirsin bence, sen de demirbaş oldun burda artık. Menü 5, spor 3, su 2 puan.. Kimin fırsatı olur, müsait olursa puanlama yapalım inşallah.. O zaman daha ciddiye alınır daha çok menü paylaşımı olur belki..

Kızlar sonuçlarım çıktı gözlerime inanamadim

Homa 3.69
Homa hr 16.09
Glikoz 93
12saatlik açlık sonucu çıkan rakam
Öncesi
Homa 24
Homa hr 50.30
Glikoz 98

Sonuçlara inanamıyorum 6 ayda oluşan değişim 15 gün sonra bidaha yaptıracağım
Başardım mi şimdi ctesi doktor ne diyecek acaba o 25 e düşmesini beklerken 16.09 ben bile inanamadim. Sanirim yediğim protein yaptı bunu bide kolayı bırakmam dondurmayı ay çok mutluyum

Çakılcım o kadar sevindimki senin adına kolayı bırakmanın çok etkisi oldu sana, daim olsun inşallah şimdi yeni başlangıcınla kilo da vereceksin bol bol, moralini yüksek tut ve önüne bak artık Herşey çok güzel olacak

sabah kahvaltı da 1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
3 ısırık peynir
1 bardak çay
1 dilim ekmek

öğlen sanırım 7-8 tane yeşil biber ve biraz peynir yedim
o da elime ne geçtiyse moduydu

ara öğün 1 kahve

akşam 1 kase çorba
yarım kase yoğurt

su 1 lt zor buldu
spor yok

Canım, menün az geldi sanki bana. Sabah zeytinin, peynirin az, öğleni geçiştirmişsin.. Gündüzü biraz daha dolu geçirsen akşam iyi olabilirmiş ama toplamı az yani. Gece acıkmıyorsan sorun yok gerçi. Suyun az olmuş sen de biliyosun zaten, spor ben de yapamıyorum başlasak iyi olacak.. Menüleri saatli yazmaya çalışalım bi de :)

Menü 4
Spor 0
Su 0

Puanın 4

yaa aslında güne enerjik uyandım ama annemin çat kapı baskını
acele ile domates menemenlik soslar hazırlamaya başlaması
bi telaşlı geçirdi günü
bu hafta düzene sokma haftası olarak bakıyorum

huzurunmeraklisi kreşe başladı mı ufaklık, nasıl geçti ilk günü?

bugün kaydını yaptım yarın ilk günümüz olacak
1 hafta deneme süresi verdi, günde 1,30 saat şimdilik
her iki tarafta uyum sağlarsa tam düzenli pazartesi gidecek

Günaydın

Yeni haftaya başlarken eğitim dönemine başlayan miniklerimize ve öğretmenlerimize başarılarla dolu hayırlı bir eğitim dönemi dilerim
Teşekkür ederim canim. Butun ogrencilerimiz icin basarili,saglikli bir yil olur insallah.
Haftaya başlamıyorlar miydi ben sadece 1
Sınıflar sanıyordum bu trafik ondan ozaman
1-5- ve ozel okullar basliyor. 9 lar basliyor mu onu bilmiyorum,her sene degisiyor durum. İki sene once 1 iken biz hep beraber baslamistik,mesala,degisiyor yani
Arkadaşlar şuan 94 kgyum. Sabah 5.30da yuruyslere başladık eşimle. Egzersiz hipotiroid olan için yasam biçimi olmalıymis. Kilo verip bebeğimiz olsun istyrz nasipse ❤
Hosgeldin,ne iyi etmissin spora baslamakla,insallah bebeginizi de saglikla alirsiniz kucaginiza. Ne guzel esin de destek olmus,gerisi kolay olacak ins
Çok yorucuydu canım yaa..

Başladık valla sınıflar karma oldu ona biraz bozuldu oğlan ama sonra alıştı hemen :)
Hayırlı olsun inşallah
Siniflar karma derken ,ayni binada mi devam ediyorlar,ilkokul, ortaokul binalari ayri degil mi,burda hep karma olur.
Alisir en kisa zamanda merak etme,basarilar
Gecmis olsun kuzu. Yanik acisi kotudur,iz kalmaz insallah
Diyetini birakma,emeklerini bosa goturme lutfen
Ögretmen arkadaşlarımızın hergaf E eboe bengisu022 ve tüm yavruların egitim yılı hayırlı olsun.

Başka ögretmen arkadaşimiz var mıydı
Çok sagol canim,ulkemiz,milletimiz ve cocuklarimiz icin hayırlı bir egitim yili olsun ins.
3 u bir aradayi icme,saglikli degil. Oglen iyi,aksami az buldum biraz. Spor yapmalisin mutlaka
Kuzum okul zamani,sık giremem,bir de benim beslenme konusundaki bilgim yeterli degil diye dusunuyorum. Mazallah yanlis yonlendiririm arkadaslari sonra. Birde eli bollardanim,bol puan veririm,insanlari uzmeyim diye oda olmaz heralde
Cok sevindim cakil. Masallah bak dikkat etmen nasil ise yaradidevam et lutfen
Sayın sipsak,az beslenmissin vur dediysek oldur demedik. su,spor bunlari da artir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…