- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Mutlu haftalar olsun
Çok yogun bir haftasonu geçirdim,kına,dügün ve arkadaşimin bebeginin diş bugdayı vardi hazırlıklarda arkadaşima yardim ederken elimi yakmasaydim iyiydi ama neyse
Çok yorgunum tüm gün battaniye kahve keyfi yapmak niyetim:)
Düzensiz besleniyorum yine bu ara,kaçamak yapmak nasılda geriye götürüyor insani,acilen toparlanmaliyim
Biraz geçmiş okuyim
Aaa geçmiş olsun kuzum çok mu yandı dikkat et kendine..
Amin insallah tüm isteyen arkadslrmzla beraberInşallah sağlıklı bir şekil de zayıflayip bebeginize kavusursunuz
Arkadaşlar şuan 94 kgyum. Sabah 5.30da yuruyslere başladık eşimle. Egzersiz hipotiroid olan için yasam biçimi olmalıymis. Kilo verip bebeğimiz olsun istyrz nasipse ❤
Amannnn çok sağolun ❤Allah gönlünüze göre versin,inş saglıkla kavuşursunuz bebeginize.
Mutlu pazarlar, iki gundur belim tutuldu kipirdiyamiyorum ütü yaptım ceyranda terle soğu yamuldum
Yandi baya topraam,elimin üstüne yag sıçradı üç parmagımınn üzeri şişti baya,Allah korudu yine daha kötüde olabilirdi,dünden bu yana fena sızlıyor
Offf çok kötü yanık ağrısı
Bir de bengisu var :)
Çakılcım o kadar sevindimki senin adınaKızlar sonuçlarım çıktı gözlerime inanamadim
Homa 3.69
Homa hr 16.09
Glikoz 93
12saatlik açlık sonucu çıkan rakam
Öncesi
Homa 24
Homa hr 50.30
Glikoz 98
Sonuçlara inanamıyorum 6 ayda oluşan değişim 15 gün sonra bidaha yaptıracağım
Başardım mi şimdi ctesi doktor ne diyecek acaba o 25 e düşmesini beklerken 16.09 ben bile inanamadim. Sanirim yediğim protein yaptı bunu bide kolayı bırakmam dondurmayı ay çok mutluyum
Canım, menün az geldi sanki bana. Sabah zeytinin, peynirin az, öğleni geçiştirmişsin.. Gündüzü biraz daha dolu geçirsen akşam iyi olabilirmiş ama toplamı az yani. Gece acıkmıyorsan sorun yok gerçi. Suyun az olmuş sen de biliyosun zaten, spor ben de yapamıyorum başlasak iyi olacak.. Menüleri saatli yazmaya çalışalım bi de :)sabah kahvaltı da 1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
3 ısırık peynir
1 bardak çay
1 dilim ekmek
öğlen sanırım 7-8 tane yeşil biber ve biraz peynir yedim
o da elime ne geçtiyse moduydu
ara öğün 1 kahve
akşam 1 kase çorba
yarım kase yoğurt
su 1 lt zor buldu
spor yok
Canım, menün az geldi sanki bana. Sabah zeytinin, peynirin az, öğleni geçiştirmişsin.. Gündüzü biraz daha dolu geçirsen akşam iyi olabilirmiş ama toplamı az yani. Gece acıkmıyorsan sorun yok gerçi. Suyun az olmuş sen de biliyosun zaten, spor ben de yapamıyorum başlasak iyi olacak.. Menüleri saatli yazmaya çalışalım bi de :)
Menü 4
Spor 0
Su 0
Puanın 4
huzurunmeraklisi kreşe başladı mı ufaklık, nasıl geçti ilk günü?
Teşekkür ederim canim. Butun ogrencilerimiz icin basarili,saglikli bir yil olur insallah.Günaydın
Yeni haftaya başlarken eğitim dönemine başlayan miniklerimize ve öğretmenlerimize başarılarla dolu hayırlı bir eğitim dönemi dilerim
1-5- ve ozel okullar basliyor. 9 lar basliyor mu onu bilmiyorum,her sene degisiyor durum. İki sene once 1 iken biz hep beraber baslamistik,mesala,degisiyor yaniHaftaya başlamıyorlar miydi ben sadece 1
Sınıflar sanıyordum bu trafik ondan ozaman
Hosgeldin,ne iyi etmissin spora baslamakla,insallah bebeginizi de saglikla alirsiniz kucaginiza. Ne guzel esin de destek olmus,gerisi kolay olacak insArkadaşlar şuan 94 kgyum. Sabah 5.30da yuruyslere başladık eşimle. Egzersiz hipotiroid olan için yasam biçimi olmalıymis. Kilo verip bebeğimiz olsun istyrz nasipse ❤
Siniflar karma derken ,ayni binada mi devam ediyorlar,ilkokul, ortaokul binalari ayri degil mi,burda hep karma olur.Çok yorucuydu canım yaa..
Başladık valla sınıflar karma oldu ona biraz bozuldu oğlan ama sonra alıştı hemen :)
Hayırlı olsun inşallah
Gecmis olsun kuzu. Yanik acisi kotudur,iz kalmaz insallahMutlu haftalar olsun
Çok yogun bir haftasonu geçirdim,kına,dügün ve arkadaşimin bebeginin diş bugdayı vardi hazırlıklarda arkadaşima yardim ederken elimi yakmasaydim iyiydi ama neyse
Çok yorgunum tüm gün battaniye kahve keyfi yapmak niyetim:)
Düzensiz besleniyorum yine bu ara,kaçamak yapmak nasılda geriye götürüyor insani,acilen toparlanmaliyim
Biraz geçmiş okuyim
Çok sagol canim,ulkemiz,milletimiz ve cocuklarimiz icin hayırlı bir egitim yili olsun ins.Ögretmen arkadaşlarımızınhergaf E eboe bengisu022 ve tüm yavruların egitim yılı hayırlı olsun.
Başka ögretmen arkadaşimiz var mıydı
3 u bir aradayi icme,saglikli degil. Oglen iyi,aksami az buldum biraz. Spor yapmalisin mutlakaGünün menüsü
10:00
1 kupa 3ü 1 arada nescafe
11:00
1 kupa Yeşil çay
13:00
2 yumurta 2 domatesten menemenin yarısı
2 kk süzme peynir
1 kk kaşar peynir
2 dilim ekmek
16:00
1 avuç çekirdek
18:30
Sabahtan kalan menemen
1 kase yoğurt
1 salatalık
Su 1 lt şu ana kadar, yatana kadar çok çok içmeye çalışacağım.
Spor yok malesef
Kuzum okul zamani,sık giremem,bir de benim beslenme konusundaki bilgim yeterli degil diye dusunuyorum. Mazallah yanlis yonlendiririm arkadaslari sonra.Kızlaaaarrrr listede taaammm 22 kişiyiz.. Düzenli menü veren 2-3 kişiyiz. Herkes seferber olmuşken menüleri de oturtsak iyi olacak, kaçamaklı da olsa yüzleşmek için iyi oluyor yazmak.. Menüleri de puanlamaya çalışacağım artık.. Siz de benimkileri puanlayın lütfen.
hergaf ablacım, menüleri sen de puanlayabilirsin bence, sen de demirbaş oldun burda artık. Menü 5, spor 3, su 2 puan.. Kimin fırsatı olur, müsait olursa puanlama yapalım inşallah.. O zaman daha ciddiye alınır daha çok menü paylaşımı olur belki..
Cok sevindim cakil. Masallah bak dikkat etmen nasil ise yaradiKızlar sonuçlarım çıktı gözlerime inanamadim
Homa 3.69
Homa hr 16.09
Glikoz 93
12saatlik açlık sonucu çıkan rakam
Öncesi
Homa 24
Homa hr 50.30
Glikoz 98
Sonuçlara inanamıyorum 6 ayda oluşan değişim 15 gün sonra bidaha yaptıracağım
Başardım mi şimdi ctesi doktor ne diyecek acaba o 25 e düşmesini beklerken 16.09 ben bile inanamadim. Sanirim yediğim protein yaptı bunu bide kolayı bırakmam dondurmayı ay çok mutluyum
Sayın sipsak,az beslenmissinsabah kahvaltı da 1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
3 ısırık peynir
1 bardak çay
1 dilim ekmek
öğlen sanırım 7-8 tane yeşil biber ve biraz peynir yedim
o da elime ne geçtiyse moduydu
ara öğün 1 kahve
akşam 1 kase çorba
yarım kase yoğurt
su 1 lt zor buldu
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?