- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Hiç güleceğim yoktu bir kahkaha attım ağrımi tekrar hissettim :))
Bende kendimi kipadaki elektronik reyonunda kamerada görünce taniyamayip dehşete kapilmistim demekki böyle gorunugörum diyip diyete başlamıştım
Nasıl gidiyor süt anası sütun geldimi, kızın nasıl
Hay maşallah kuzuya.Slm kizlar
Yeni egitim ogretim donemi hem ogretmenlerimize hem ogrencilerimize hayirli olsun
Bizim anaokulu haftaya baslayacakmis ogretmen gorevlendirmesi bekledigi icin hayirlisi bakalim
Bugun kontrole gittik cok sukur sarilik sorununu atlattik tahlili guzel geldi isitme testinden bir kulak gecti digerinin testi yapilirken uyandigi icin degerle dirilemedi 24undr tekrar gitcez. Kilosu 1 haftalik oldugunda dogum kilosuna erismesi gerekiyormus ama benimki dogum kilosunun hala altinda gerci cokta degil alt sinirdanda olsa normal kilo alimi digum kilosundn 120 gr eskik simdilik onuda toparlariz insallah
Biraz geldi ama hala yeterli degil mama takviyesine devam
Hadi hayırlı olsun, inşallah uyum sağlar..yaa aslında güne enerjik uyandım ama annemin çat kapı baskını
acele ile domates menemenlik soslar hazırlamaya başlaması
bi telaşlı geçirdi günü
bu hafta düzene sokma haftası olarak bakıyorum
bugün kaydını yaptım yarın ilk günümüz olacak
1 hafta deneme süresi verdi, günde 1,30 saat şimdilik
her iki tarafta uyum sağlarsa tam düzenli pazartesi gidecek
Tamam ablacım, sen yine de sık gel..Teşekkür ederim canim. Butun ogrencilerimiz icin basarili,saglikli bir yil olur insallah.
1-5- ve ozel okullar basliyor. 9 lar basliyor mu onu bilmiyorum,her sene degisiyor durum. İki sene once 1 iken biz hep beraber baslamistik,mesala,degisiyor yani
Hosgeldin,ne iyi etmissin spora baslamakla,insallah bebeginizi de saglikla alirsiniz kucaginiza. Ne guzel esin de destek olmus,gerisi kolay olacak ins
Siniflar karma derken ,ayni binada mi devam ediyorlar,ilkokul, ortaokul binalari ayri degil mi,burda hep karma olur.
Alisir en kisa zamanda merak etme,basarilar
Gecmis olsun kuzu. Yanik acisi kotudur,iz kalmaz insallah
Diyetini birakma,emeklerini bosa goturme lutfen
Çok sagol canim,ulkemiz,milletimiz ve cocuklarimiz icin hayırlı bir egitim yili olsun ins.
3 u bir aradayi icme,saglikli degil. Oglen iyi,aksami az buldum biraz. Spor yapmalisin mutlaka
Kuzum okul zamani,sık giremem,bir de benim beslenme konusundaki bilgim yeterli degil diye dusunuyorum. Mazallah yanlis yonlendiririm arkadaslari sonra.Birde eli bollardanim,bol puan veririm,insanlari uzmeyim diye oda olmaz heralde
Cok sevindim cakil. Masallah bak dikkat etmen nasil ise yaradidevam et lutfen
Sayın sipsak,az beslenmissinvur dediysek oldur demedik. su,spor bunlari da artir
Hasibecim sarılığı atlattıysa kilo da alır inşallah, maşallah kuzuna..Slm kizlar
Yeni egitim ogretim donemi hem ogretmenlerimize hem ogrencilerimize hayirli olsun
Bizim anaokulu haftaya baslayacakmis ogretmen gorevlendirmesi bekledigi icin hayirlisi bakalim
Bugun kontrole gittik cok sukur sarilik sorununu atlattik tahlili guzel geldi isitme testinden bir kulak gecti digerinin testi yapilirken uyandigi icin degerle dirilemedi 24undr tekrar gitcez. Kilosu 1 haftalik oldugunda dogum kilosuna erismesi gerekiyormus ama benimki dogum kilosunun hala altinda gerci cokta degil alt sinirdanda olsa normal kilo alimi digum kilosundn 120 gr eskik simdilik onuda toparlariz insallah
Teşekkürler canım kaç gündür devam ediyor azalarak ,yada ben kas gevşetici ağrı kesici içmeye başlayınca biraz daha iyiyim gibiÇok geçmiş olsun canım,şimdi daha iyisindir umarım..
Zor olur bel tutulması dikkat et kendine.
Solgar B12 vitamin takviyesi al canım şişede 100 adet var günde 3 kez ikişer adet iç banada çocuk Dr söyledi baya sutumu arttirmistiSlm kizlar
merhaba efser nasılsın? evet maalesef kapatıldı.
Uzuldum ya bir kez daha yasamistiniz duzelmisti gene duzelir umarim 7. Tk bende diyet gruplarının olmazsa olmazimerhaba efser nasılsın? evet maalesef kapatıldı.
valla hiç sorma. kötü olduUzuldum ya bir kez daha yasamistiniz duzelmisti gene duzelir umarim 7. Tk bende diyet gruplarının olmazsa olmazi
Üzüldümmerhaba efser nasılsın? evet maalesef kapatıldı.
şükür iyiyim canım. takımın kapanmasına moralim bozuldu. sen neler yapıyorsun? kaç kilosun?Üzüldümumarım en yakın zamanda tekrar açılır iyim sen nasılsın
Koşturmaça varşükür iyiyim canım. takımın kapanmasına moralim bozuldu. sen neler yapıyorsun? kaç kilosun?
Koşturmaça varbüyük kız üniversite heyecanı ve onun hazırlığı içindeyim
Kiloma bakamadım
Amin canımhayırlısı olsun.
Eline sağlık. Huzurla yiyin inşallah canımIyi aksamlar
Bugub okuldu menemenlikti derken yorucuydu epey kisa hazirlik kabak fasulye biber domates misir tum gunumu aldi simdi cok yorgunum ama mutfaga gecicem
Yine ne oldu ki?merhaba efser nasılsın? evet maalesef kapatıldı.
Afiyet olsun. Fındığa dikkat diyelim. Yetti mi bu kadarcık yemek :)Muhtesem menumude yazayim:)
Pztesi
Saat 13.00
Finduk,finduk,finduk ( 160gr paket) in 100 gr
Bolca beyaz peynir
3 kucuk salatalik
Akşam18.30
Bol yesillikli nohut salatasi
Bir kase yogurt
Yine findık:)
Su 3 litre
Spor ara ara tempolu yuruyuslu,gunluk kosturmaca
Bonus
Bence gayet ölçülü bi menü olmuş, sadece akşama yoğurt da ekleyebilirmişsin, daha doyurucu olurmuş. Keşke suyun da bol olsaymış.Selamlar kızlar,
Okula başlayacakların annelerine ve tüm ögretmenlerimize başarılar.
Menüm
Kahvaltı
Yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Domates salatalık
Ara
Sütlü kahve
Akşam
Biber dolması 2 küçük
2kaşık bezelye
1 dilim ekmek
Salata
Geç kalktıgım için geç kahvaltı yapıyorum o yüzden iki ögün genelde. Su az içtim spor yok.
Bereketli olsun canım güle güle yiyin naptın pantulon işini haledebildin mi mevsim dönüşü insan giyecek bişey bulamıyor doğrusuIyi aksamlar
Bugub okuldu menemenlikti derken yorucuydu epey kisa hazirlik kabak fasulye biber domates misir tum gunumu aldi simdi cok yorgunum ama mutfaga gecicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?