Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Yeni egitim ogretim donemi hem ogretmenlerimize hem ogrencilerimize hayirli olsun
Bizim anaokulu haftaya baslayacakmis ogretmen gorevlendirmesi bekledigi icin hayirlisi bakalim

Bugun kontrole gittik cok sukur sarilik sorununu atlattik tahlili guzel geldi isitme testinden bir kulak gecti digerinin testi yapilirken uyandigi icin degerle dirilemedi 24undr tekrar gitcez. Kilosu 1 haftalik oldugunda dogum kilosuna erismesi gerekiyormus ama benimki dogum kilosunun hala altinda gerci cokta degil alt sinirdanda olsa normal kilo alimi digum kilosundn 120 gr eskik simdilik onuda toparlariz insallah

Biraz geldi ama hala yeterli degil mama takviyesine devam

Hay maşallah kuzuya. Geri kalan sıkıntılar da biran once gecer insallah.

Hadi hayırlı olsun, inşallah uyum sağlar..
Tamam ablacım, sen yine de sık gel..
Hasibecim sarılığı atlattıysa kilo da alır inşallah, maşallah kuzuna..

Selamlar kızlar,
Okula başlayacakların annelerine ve tüm ögretmenlerimize başarılar.

Menüm
Kahvaltı
Yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Domates salatalık

Ara
Sütlü kahve

Akşam
Biber dolması 2 küçük
2kaşık bezelye
1 dilim ekmek
Salata

Geç kalktıgım için geç kahvaltı yapıyorum o yüzden iki ögün genelde. Su az içtim spor yok.

Solgar B12 vitamin takviyesi al canım şişede 100 adet var günde 3 kez ikişer adet iç banada çocuk Dr söyledi baya sutumu arttirmisti

Iyi aksamlar
Bugub okuldu menemenlikti derken yorucuydu epey kisa hazirlik kabak fasulye biber domates misir tum gunumu aldi simdi cok yorgunum ama mutfaga gecicem
Eline sağlık. Huzurla yiyin inşallah canım
merhaba efser nasılsın? evet maalesef kapatıldı.
Yine ne oldu ki?
Afiyet olsun. Fındığa dikkat diyelim. Yetti mi bu kadarcık yemek :)
Menün 4(fındık çok değilse 5)
Su 2
Spor dk olarak olmadığı için 0

Puanın 6,5tan 7 :)

Bence gayet ölçülü bi menü olmuş, sadece akşama yoğurt da ekleyebilirmişsin, daha doyurucu olurmuş. Keşke suyun da bol olsaymış.
Menü 5
Su 0
Spor 0

Puanın 5 :)

Iyi aksamlar
Bugub okuldu menemenlikti derken yorucuydu epey kisa hazirlik kabak fasulye biber domates misir tum gunumu aldi simdi cok yorgunum ama mutfaga gecicem
Bereketli olsun canım güle güle yiyin naptın pantulon işini haledebildin mi mevsim dönüşü insan giyecek bişey bulamıyor doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…