Ah canim onlari bbulduguma sukrettim.yolda peynir ve findik yiyen beni bir hayal et,yeme saatim geciyordu ve ben yollardaydim. Findik iki avuç yemisimdir.Eline sağlık. Huzurla yiyin inşallah canım
Yine ne oldu ki?
Afiyet olsun. Fındığa dikkat diyelim. Yetti mi bu kadarcık yemek :)
Menün 4(fındık çok değilse 5)
Su 2
Spor dk olarak olmadığı için 0
Puanın 6,5tan 7 :)
Onca yoğunluğa gayet başarılıAh canim onlari bbulduguma sukrettim.yolda peynir ve findik yiyen beni bir hayal et,yeme saatim geciyordu ve ben yollardaydim. Findik iki avuç yemisimdir.
Bugun saat 6.30 dan beri kosturdum,okul,sinifimi yerlestirme,alisverise gitme cok yoruldum,spor o yuzden yok .Ama bahane yok. Sen simdi saygidan vuramazsin ben vurayim kendime
Bahanne yok hergaf
Oldu mu simdi fridacigimİyi geceler hanımlar benim bugün öğünlerim karbonlu oldu her ne kadar yediklerimi kısıtlamaya çalışdamda mağlesef durum bu
Geçmiş olsun canım yanığın acısıda olur şimdi nasıl oldu su filan topladı mı ?Mutlu haftalar olsun
Çok yogun bir haftasonu geçirdim,kına,dügün ve arkadaşimin bebeginin diş bugdayı vardi hazırlıklarda arkadaşima yardim ederken elimi yakmasaydim iyiydi ama neyse
Çok yorgunum tüm gün battaniye kahve keyfi yapmak niyetim:)
Düzensiz besleniyorum yine bu ara,kaçamak yapmak nasılda geriye götürüyor insani,acilen toparlanmaliyim
Biraz geçmiş okuyim
Doğru söylüyorsun bıngıl bıngılım vallahi akşam 17:30 da yarım tabağa yakın makarna 2 kaşık yoğurt vardı öğlende bir dilim baklava, bir küçük puaça vardı peynir yedim. karbon yedim ama az yedim diye düşünüyorum ne dersin sadece günüm sağlıklı geçmediOldu mu simdi fridacigim. Senin gibi cici bir bayana bu yakisir mi. Bıngıl bingil et mi olsun her tarafin
Hoşgeldin :) ümit ederim hayal ettiğin şekilde zayıflayıp bebeğinize sağlıkla kavuşursunuzArkadaşlar şuan 94 kgyum. Sabah 5.30da yuruyslere başladık eşimle. Egzersiz hipotiroid olan için yasam biçimi olmalıymis. Kilo verip bebeğimiz olsun istyrz nasipse ❤
uzun hikaye tatlım...Yine ne oldu ki?
Menunde sadece yogurt masum,digerleri karbon ve cokDoğru söylüyorsun bıngıl bıngılım vallahi akşam 17:30 da yarım tabağa yakın makarna 2 kaşık yoğurt vardı öğlende bir dilim baklava, bir küçük puaça vardı peynir yedim. karbon yedim ama az yedim diye düşünüyorum ne dersin sadece günüm sağlıklı geçmedi
Akşam bende çayın yanında fındık ve kuru erik yidim :))Hafiften midem agriyor gibi,findiklardan mi acep
Kıızzz hala mi baklava,iyyyy şekerli sekerli nasil yedin onu.Akşam bende çayın yanında fındık ve kuru erik yidim :))
Yav herhaf sen nasıl benim yarım tabakçık makarnama ve bir dilim baklavama vede bir küçük puaçama çok dersin açlıktan öldürecen mi beniii :)))
Fındıklar giresundan mı geldii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?