Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ah canim onlari bbulduguma sukrettim.yolda peynir ve findik yiyen beni bir hayal et,yeme saatim geciyordu ve ben yollardaydim. Findik iki avuç yemisimdir.
Bugun saat 6.30 dan beri kosturdum,okul,sinifimi yerlestirme,alisverise gitme cok yoruldum,spor o yuzden yok .Ama bahane yok. Sen simdi saygidan vuramazsin ben vurayim kendime
Bahanne yok hergaf

Onca yoğunluğa gayet başarılı

Geçmiş olsun canım yanığın acısıda olur şimdi nasıl oldu su filan topladı mı ?

Oldu mu simdi fridacigim. Senin gibi cici bir bayana bu yakisir mi. Bıngıl bingil et mi olsun her tarafin
Doğru söylüyorsun bıngıl bıngılım vallahi akşam 17:30 da yarım tabağa yakın makarna 2 kaşık yoğurt vardı öğlende bir dilim baklava, bir küçük puaça vardı peynir yedim. karbon yedim ama az yedim diye düşünüyorum ne dersin sadece günüm sağlıklı geçmedi

Arkadaşlar şuan 94 kgyum. Sabah 5.30da yuruyslere başladık eşimle. Egzersiz hipotiroid olan için yasam biçimi olmalıymis. Kilo verip bebeğimiz olsun istyrz nasipse ❤
Hoşgeldin :) ümit ederim hayal ettiğin şekilde zayıflayıp bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz

Menunde sadece yogurt masum,digerleri karbon ve cok

Hafiften midem agriyor gibi,findiklardan mi acep
Akşam bende çayın yanında fındık ve kuru erik yidim :))

Yav herhaf sen nasıl benim yarım tabakçık makarnama ve bir dilim baklavama vede bir küçük puaçama çok dersin açlıktan öldürecen mi beniii :)))

Fındıklar giresundan mı geldii :)

Kıızzz hala mi baklava,iyyyy şekerli sekerli nasil yedin onu. Ben sana ac kal demedimki ,baklava yerine yumurta ye dedim. sen gittin poaça yedin
Findiklarin mensei neresi bilmiyorum ilk gordugum bim den aldim. Acliktan bayilmamak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…