Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oldu bişeyler ve bitti.

Kimse takım ve takımdakiler hakkında konuşmasın ve soru sormasın burda.
Sorusu olan özel mesajla halletsin.

+90 bambaşka bi yerdir kendine has kendine özel.

hergaf ablacım biraz sarsılmış olsakta bu hafta mortiydik seninle.
Sen kazansan bile diğer haftayada talibim.

Menüler yorumlanmış eline barnağına sağlık eboemin

Peki menüleri yorumlayacağım artık inşallah, hata kusur olursa affola şimdiden

Kıızzz hala mi baklava,iyyyy şekerli sekerli nasil yedin onu. Ben sana ac kal demedimki ,baklava yerine yumurta ye dedim. sen gittin poaça yedin
Findiklarin mensei neresi bilmiyorum ilk gordugum bim den aldim. Acliktan bayilmamak icin
Yav şu bimin şokun fındıklarıda hiç iyi değil aslında bende alıyorumda yarısına yakını acımtırak bozulmuş gibi çıkıyor : (

Tamam bıgün daha dikkatli olim ama ofiste makarna var herhalde

konuşulan bir şey yok zaten de üslup biraz sert olmuş

Senin ağzını yerim

Merhabalar

Ayılamayanlardanım ben de
Kahve çay etkilemiyor gözlerim yanıyor ; (

hergaf bizim okul büyük bir bina 2 öğretim aynı bina da giriş ve bahçe farklı...
Özetle aynı,okul değişmedi...
4 leri karıştırıp yerleştiriyorlar ama veliler öyle müdahil ki olaya gruplar ayrılsın istemiyorlar dün delirdim ya okul da..
Isı gücü olmayan kadınlar topluluğu resmen... benim kızım onun kızıyla iyi anlaşıyor aynı sınıfta olsun hocaam. . onun oğlu onunla iyi ama degismesin diye diye ordan oraya dolanip duruyorlar.kendileri yetmemiş gidip kocalarini cagirmislar trajikomik yahu.. dehşetle izledim olayları ve halen devam ediyormuş .. bi salın ya bi rahat bırakın çocukları da kişilikleri gelissin...çok kızginim

YENA ISILDURU yu kutlamışın beni de kutla yaklaşık 2 yıldır aynı kilodayım ve istanbul ve +1 az önce tartıldım 90 olmuşum.

Bonus duymasın

Işilduru hep burda ama senin gibi kaybolmuyor :)
Tamam tamam çok Tebrikler kocaman Tebrikler

Iyi aksamlar
Bugub okuldu menemenlikti derken yorucuydu epey kisa hazirlik kabak fasulye biber domates misir tum gunumu aldi simdi cok yorgunum ama mutfaga gecicem

Kolay gelsin hosgeldin yeniden ..

Hafiften midem agriyor gibi,findiklardan mi acep

Fındık bayatsa rahatsız eder. .
Taze ceviz var piyasada çok güzel onu al :)

Eboe ne listesi yapiyorsun

Bak listeyi de unutmuşsun :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…