Daha cuma gelmedi,cabuk havlu attin:)Oldu bişeyler ve bitti.
Kimse takım ve takımdakiler hakkında konuşmasın ve soru sormasın burda.
Sorusu olan özel mesajla halletsin.
+90 bambaşka bi yerdir kendine has kendine özel.
hergaf ablacım biraz sarsılmış olsakta bu hafta mortiydik seninle.
Sen kazansan bile diğer haftayada talibim.
Menüler yorumlanmış eline barnağına sağlık eboemin
Korumakta onemli elbet ama bir 5 kilo verseydin iki yilda daha iyi olmazmiydi
Efferin sana,buyuk sozu dinle. Makarna yerkende beni boyleYav şu bimin şokun fındıklarıda hiç iyi değil aslında bende alıyorumda yarısına yakını acımtırak bozulmuş gibi çıkıyor : (
Tamam bıgün daha dikkatli olim ama ofiste makarna var herhalde
Velilerin istekleri bitmez,idsre kararli durmali bu noktada. Halbuki iyi anlasmak demek bir nevi derste kaynatmak demektir,orasi sinif,disarda iyi anlasmaya devam edebilirler.bir de siniflar karistirilirki seviye farklari en aza insin.Merhabalar
Ayılamayanlardanım ben de
Kahve çay etkilemiyor gözlerim yanıyor ; (
hergaf bizim okul büyük bir bina 2 öğretim aynı bina da giriş ve bahçe farklı...
Özetle aynı,okul değişmedi...
4 leri karıştırıp yerleştiriyorlar ama veliler öyle müdahil ki olaya gruplar ayrılsın istemiyorlar dün delirdim ya okul da..
Isı gücü olmayan kadınlar topluluğu resmen... benim kızım onun kızıyla iyi anlaşıyor aynı sınıfta olsun hocaam. . onun oğlu onunla iyi ama degismesin diye diye ordan oraya dolanip duruyorlar.kendileri yetmemiş gidip kocalarini cagirmislar trajikomik yahu.. dehşetle izledim olayları ve halen devam ediyormuş .. bi salın ya bi rahat bırakın çocukları da kişilikleri gelissin...çok kızginim
Bayat mi bilmiyorum,bimin cig findigi. Tevafuk oldu seninle,ben de bugun pazardan yas ceviz aldim.Kolay gelsin hosgeldin yeniden ..
Fındık bayatsa rahatsız eder. .
Taze ceviz var piyasada çok güzel onu al :)
Bak listeyi de unutmuşsun :))
Hay maşallah kuzuya.Geri kalan sıkıntılar da biran once gecer insallah.
Hadi hayırlı olsun, inşallah uyum sağlar..
Tamam ablacım, sen yine de sık gel..
Hasibecim sarılığı atlattıysa kilo da alır inşallah, maşallah kuzuna..
Solgar B12 vitamin takviyesi al canım şişede 100 adet var günde 3 kez ikişer adet iç banada çocuk Dr söyledi baya sutumu arttirmisti
YENA az kaldi evt :) okulların açılmasına bir yaz msji kadar msj birikmiş bu 2 haftada Masallah.
Bulamiyorum gozunuzaydın Saglikla büyüsün bebeğiniz. Rabbim Hayirli uzun ömürler versin canim
@yeni yaşına girenlere saglikli huzurlu mutlu yaşlar
Amethyst_1 çok geçmiş olsun canım. Ucuz atlatmışsın yine, üniversitede arkadaşın yüzüne sıçramıştı yağ izi kaldı kızın yüzünde. Nasıl üzülmüştü..
Kızlar sonuçlarım çıktı gözlerime inanamadim
Homa 3.69
Homa hr 16.09
Glikoz 93
12saatlik açlık sonucu çıkan rakam
Öncesi
Homa 24
Homa hr 50.30
Glikoz 98
Sonuçlara inanamıyorum 6 ayda oluşan değişim 15 gün sonra bidaha yaptıracağım
Başardım mi şimdi ctesi doktor ne diyecek acaba o 25 e düşmesini beklerken 16.09 ben bile inanamadim. Sanirim yediğim protein yaptı bunu bide kolayı bırakmam dondurmayı ay çok mutluyum
Teşekkür ederim canim. Butun ogrencilerimiz icin basarili,saglikli bir yil olur insallah.
1-5- ve ozel okullar basliyor. 9 lar basliyor mu onu bilmiyorum,her sene degisiyor durum. İki sene once 1 iken biz hep beraber baslamistik,mesala,degisiyor yani
Hosgeldin,ne iyi etmissin spora baslamakla,insallah bebeginizi de saglikla alirsiniz kucaginiza. Ne guzel esin de destek olmus,gerisi kolay olacak ins
Siniflar karma derken ,ayni binada mi devam ediyorlar,ilkokul, ortaokul binalari ayri degil mi,burda hep karma olur.
Alisir en kisa zamanda merak etme,basarilar
Gecmis olsun kuzu. Yanik acisi kotudur,iz kalmaz insallah
Diyetini birakma,emeklerini bosa goturme lutfen
Çok sagol canim,ulkemiz,milletimiz ve cocuklarimiz icin hayırlı bir egitim yili olsun ins.
3 u bir aradayi icme,saglikli degil. Oglen iyi,aksami az buldum biraz. Spor yapmalisin mutlaka
Kuzum okul zamani,sık giremem,bir de benim beslenme konusundaki bilgim yeterli degil diye dusunuyorum. Mazallah yanlis yonlendiririm arkadaslari sonra.Birde eli bollardanim,bol puan veririm,insanlari uzmeyim diye oda olmaz heralde
Cok sevindim cakil. Masallah bak dikkat etmen nasil ise yaradidevam et lutfen
Sayın sipsak,az beslenmissinvur dediysek oldur demedik. su,spor bunlari da artir
Geçmiş olsun canım yanığın acısıda olur şimdi nasıl oldu su filan topladı mı ?
Merhabalar
hergaf bizim okul büyük bir bina 2 öğretim aynı bina da giriş ve bahçe farklı...
4 leri karıştırıp yerleştiriyorlar ama veliler öyle müdahil ki olaya gruplar ayrılsın istemiyorlar dün delirdim ya okul da..
Isı gücü olmayan kadınlar topluluğu resmen... benim kızım onun kızıyla iyi anlaşıyor aynı sınıfta olsun hocaam. . onun oğlu onunla iyi ama degismesin diye diye ordan oraya dolanip duruyorlar.kendileri yetmemiş gidip kocalarini cagirmislar trajikomik yahu.. dehşetle izledim olayları ve halen devam ediyormuş .. bi salın ya bi rahat bırakın çocukları da kişilikleri gelissin...çok kızginim
Sagolasin canim,arkadaşina üzüldüm
Benim de tenimde koyulaşma var iz kalmaz inşallah..
Bence gayet ölçülü bi menü olmuş, sadece akşama yoğurt da ekleyebilirmişsin, daha doyurucu olurmuş. Keşke suyun da bol olsaymış.
Menü 5
Su 0
Spor 0
Puanın 5 :)
Merhabalar
Isı gücü olmayan kadınlar topluluğu resmen... benim kızım onun kızıyla iyi anlaşıyor aynı sınıfta olsun hocaam. . onun oğlu onunla iyi ama degismesin diye diye ordan oraya dolanip duruyorlar.kendileri yetmemiş gidip kocalarini cagirmislar trajikomik yahu.. dehşetle izledim olayları ve halen devam ediyormuş .. bi salın ya bi rahat bırakın çocukları da kişilikleri gelissin...çok kızginim[/QUOTE
Çıldırmışlar ablamı
Veliler tuhaf yaa Allah yardımcınız olsun
YENA abla alıntıyı curcuna yapmışım :)
Allah yardımcın olsun dediydim birde ablamı delirttiler çıldırttılar dediydim :)
kzılar tavuk bageti haşladım, baharatlı limitim ne kadardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?