Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Daha cuma gelmedi,cabuk havlu attin:)
Her zaman olabiliriz canim,yenilen pehlivan gurese doymazmis
YENA @ISILDURU yu kutlamışın beni de kutla yaklaşık 2 yıldır aynı kilodayım ve istanbul ve +1 az önce tartıldım 90 olmuşum.

Bonus duymasın
Korumakta onemli elbet ama bir 5 kilo verseydin iki yilda daha iyi olmazmiydi
Yav şu bimin şokun fındıklarıda hiç iyi değil aslında bende alıyorumda yarısına yakını acımtırak bozulmuş gibi çıkıyor : (

Tamam bıgün daha dikkatli olim ama ofiste makarna var herhalde
Efferin sana,buyuk sozu dinle. Makarna yerkende beni boylehayal et tepende
Velilerin istekleri bitmez,idsre kararli durmali bu noktada. Halbuki iyi anlasmak demek bir nevi derste kaynatmak demektir,orasi sinif,disarda iyi anlasmaya devam edebilirler.bir de siniflar karistirilirki seviye farklari en aza insin.

Kolay gelsin hosgeldin yeniden ..

Fındık bayatsa rahatsız eder. .
Taze ceviz var piyasada çok güzel onu al :)

Bak listeyi de unutmuşsun :))
Bayat mi bilmiyorum,bimin cig findigi. Tevafuk oldu seninle,ben de bugun pazardan yas ceviz aldim.

Slm kizlar

E eboe liste yorumlamis eline saglik insallah menu verenlerimiz artar bizlere ornek olur

Bonus E eboe birisi vardi hemsire istanbuldandi galiba o da emziriyordu hatirlayamadim nickini siz hatirliyomusunuz onun menuleride iyiydi

Benim menu saatleri dogal olarak alt ust bugun mesela 4bucukta bir uyandi 7ye kadar ayaktaydik 7 bucukta anca uyudu bende uyudum 10a dogru uyandik emzirme mama diger kizlar derken 12de anca kahvalti yaptim zamanla duzene oturcaz insallah

Hay maşallah kuzuya. Geri kalan sıkıntılar da biran once gecer insallah.

Amin insallah

Hadi hayırlı olsun, inşallah uyum sağlar..

Tamam ablacım, sen yine de sık gel..

Hasibecim sarılığı atlattıysa kilo da alır inşallah, maşallah kuzuna..

Insallah cnm

Solgar B12 vitamin takviyesi al canım şişede 100 adet var günde 3 kez ikişer adet iç banada çocuk Dr söyledi baya sutumu arttirmisti

Bi arastirayim

Amin cnm sagol

Gözün aydin canim,degerlerden pek anlamadım ama iyi sanırım:)hep böyle devam eder inş.

Çok zormuş abla iki gün oldu ama aciyor halazamanla geçer inş.
İnat etmeyip doktora gitsem iyi olucakti ama neyse..

Ne garip insanlar var yahuu,babalarinin çiftligi sanki..

Bence gayet ölçülü bi menü olmuş, sadece akşama yoğurt da ekleyebilirmişsin, daha doyurucu olurmuş. Keşke suyun da bol olsaymış.
Menü 5
Su 0
Spor 0

Puanın 5 :)

Tenk yuuuu :))

Selamlar

Dişçiye gittim bugün dolgumu sökmeye çalıştı olmadı okaliptus koydu geçici doldu yaptı erisin biraz kolay açılsın diye cuma tekrar gidicem. İlk kez bu kadsr korktum dişçiden 20lik dişimi çektirirken bu kadar tırsmamıştım.
Okaliptustan dolayı mı ne agrımda hafifledi biraz :)
Annemde diyetime baş düşman olacak valla sütlaç istedi kalktım sütlaç yaptım bu yemek programlarını izleyip izleyip iştahını açıyor her şeyi canı istiyor işimiz var valla :)

YENA abla alıntıyı curcuna yapmışım :)

Allah yardımcın olsun dediydim birde ablamı delirttiler çıldırttılar dediydim :)

Haha sorma dün izinliydim şaşkınliktan gözlerim beeele bakiyordum herkeşlere :))

Sana da geçmiş olsun ne çektin dislerinden.

Annenle iletisminizede hastayim He :)
Telviye hanim vardı bilirmısın o geliyor aklıma seni okurken :)

Hayırlı akşamlar, epey hastayım, boğaz ağrısı, öksürük vs. Grip oldum sanırım. Yarın bi doktora gideceğim. Betül de aynı benim gibi, dün gece toplasan 3 saat anca uyumuşumdur. Bugün onu doktora götürdüm, soğuk algınlığı için ilaç verdi, toparlarız inş. Menüm dengesiz oldu bugün. Vakitsizlikten saçma oldu..

Menümü yazayım

10:00
1 kupa yeşil çay

13:00
2 dilim ekmek
2 kk süzme peynir

16:00
2-3 üzüm
1 mandalina
1 muz

19:00
1 kase kıymalı şehriye çorbası
2-3 lokma çikolatalı ekmek
1 çay bardağı mandalina-limon suyu(biraz şekeri vardı)

Spor yok
Su 1 lt ancadır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…