Diyetisyenler 150 gr yazıyo sanırım tavuğu falan, bonusun listelerden öyle hatırlıyorum. Ne kadar olur kestiremedim ama 2-3 makul bence de..kzılar tavuk bageti haşladım, baharatlı limitim ne kadardır
Okaliptus da mi konuluyor,hic bilmiyordum.Selamlar
Dişçiye gittim bugün dolgumu sökmeye çalıştı olmadı okaliptus koydu geçici doldu yaptı erisin biraz kolay açılsın diye cuma tekrar gidicem. İlk kez bu kadsr korktum dişçiden 20lik dişimi çektirirken bu kadar tırsmamıştım.
Okaliptustan dolayı mı ne agrımda hafifledi biraz :)
Annemde diyetime baş düşman olacak valla sütlaç istedi kalktım sütlaç yaptım bu yemek programlarını izleyip izleyip iştahını açıyor her şeyi canı istiyor işimiz var valla :)
Gecmis olsun sana ve minigeHayırlı akşamlar, epey hastayım, boğaz ağrısı, öksürük vs. Grip oldum sanırım. Yarın bi doktora gideceğim. Betül de aynı benim gibi, dün gece toplasan 3 saat anca uyumuşumdur. Bugün onu doktora götürdüm, soğuk algınlığı için ilaç verdi, toparlarız inş. Menüm dengesiz oldu bugün. Vakitsizlikten saçma oldu..
Menümü yazayım
10:00
1 kupa yeşil çay
13:00
2 dilim ekmek
2 kk süzme peynir
16:00
2-3 üzüm
1 mandalina
1 muz
19:00
1 kase kıymalı şehriye çorbası
2-3 lokma çikolatalı ekmek
1 çay bardağı mandalina-limon suyu(biraz şekeri vardı)
Spor yok
Su 1 lt ancadır..
Hayırlı akşamlar, epey hastayım, boğaz ağrısı, öksürük vs. Grip oldum sanırım. Yarın bi doktora gideceğim. Betül de aynı benim gibi, dün gece toplasan 3 saat anca uyumuşumdur. Bugün onu doktora götürdüm, soğuk algınlığı için ilaç verdi, toparlarız inş. Menüm dengesiz oldu bugün. Vakitsizlikten saçma oldu..
Menümü yazayım
10:00
1 kupa yeşil çay
13:00
2 dilim ekmek
2 kk süzme peynir
16:00
2-3 üzüm
1 mandalina
1 muz
19:00
1 kase kıymalı şehriye çorbası
2-3 lokma çikolatalı ekmek
1 çay bardağı mandalina-limon suyu(biraz şekeri vardı)
Spor yok
Su 1 lt ancadır..
Evet formalite imiş diyorlarHacizlik olaylari varmis,ondandir
Okanla demet apar topar boşanmış :)
Ilginc ..
Her yer onların haberi
Sağol ablacım. Yarın aile hekimine gideceğim ben toplum sağlığı merkezine. Betülü çocuk doktoruna götürdük ağlaya zırlaya, kendimi düşünemedim o an..Geçmiş olsun canım
Sen de görünseydin keşke doktora
malları kurtarmak içindir
gucciler aşkına
Sağol ablacım. Yarın aile hekimine gideceğim ben toplum sağlığı merkezine. Betülü çocuk doktoruna götürdük ağlaya zırlaya, kendimi düşünemedim o an..
Sağol canım moral oldu valla bide ise yaramasına sevindimÇakılcım o kadar sevindimki senin adınakolayı bırakmanın çok etkisi oldu sana, daim olsun inşallah şimdi yeni başlangıcınla kilo da vereceksin bol bol, moralini yüksek tut ve önüne bak artık Herşey çok güzel olacak
Sağol canım çok şükürTeşekkür ederim canim. Butun ogrencilerimiz icin basarili,saglikli bir yil olur insallah.
1-5- ve ozel okullar basliyor. 9 lar basliyor mu onu bilmiyorum,her sene degisiyor durum. İki sene once 1 iken biz hep beraber baslamistik,mesala,degisiyor yani
Hosgeldin,ne iyi etmissin spora baslamakla,insallah bebeginizi de saglikla alirsiniz kucaginiza. Ne guzel esin de destek olmus,gerisi kolay olacak ins
Siniflar karma derken ,ayni binada mi devam ediyorlar,ilkokul, ortaokul binalari ayri degil mi,burda hep karma olur.
Alisir en kisa zamanda merak etme,basarilar
Gecmis olsun kuzu. Yanik acisi kotudur,iz kalmaz insallah
Diyetini birakma,emeklerini bosa goturme lutfen
Çok sagol canim,ulkemiz,milletimiz ve cocuklarimiz icin hayırlı bir egitim yili olsun ins.
3 u bir aradayi icme,saglikli degil. Oglen iyi,aksami az buldum biraz. Spor yapmalisin mutlaka
Kuzum okul zamani,sık giremem,bir de benim beslenme konusundaki bilgim yeterli degil diye dusunuyorum. Mazallah yanlis yonlendiririm arkadaslari sonra.Birde eli bollardanim,bol puan veririm,insanlari uzmeyim diye oda olmaz heralde
Cok sevindim cakil. Masallah bak dikkat etmen nasil ise yaradidevam et lutfen
Sayın sipsak,az beslenmissinvur dediysek oldur demedik. su,spor bunlari da artir
Hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?