Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende menmü yazayım tuhaf dengesiz bir gündü yine

Sabah 7:30 1 dilim ekmek yarım kk, peynir

Ara 2 fındık attım ağzıma

Öğlen 13:30 : 3 dilim ekmekle, peynir, zeytin, az domates, bir tatlı kaşığı kadar şeftali reçeli ve tereyağı ( kahvaltı biraz abartı oldu evet)

Ara: 10 adet kadar siyah üzüm, 10 adet kadarda fındık

18:00: bir salkım üzüm

21:30 gibi 7,8 tane kadar bağdem

Yeterince su içmişimdir, öğlenBiraz fazla kaçırdım diye akşam yemeği yemek istemedim ama şu an karnım aç

gündüz dikkat etsem bile akşamları fazla kaçırıyorum bunun nasıl önüne geçebilirim acaba
Akşamları benim içinde sıkıntı eve 7 den sonra geliyorum ve yemek istemiyorum çok geç oluyor

Biraz makarnan fazla kaçmış aslında başla fazla abartı bişey görünmüyor

Makarna yemedim bugün onum yerine şeftali reçeli ve tereyağı yidim reçel bir dolu yemek kaşığı vardır

Makarna yarın için dolapta beni bekliyor : (

Meyve barın tarifini alabilirmiyim.. Çok severim kahveyle tüketilen kuru meyveleri...
üzüm pestili ve dut kurusu aldım antepten. Özellikle pestil sahaneymiş keşke daha fazla alsaydım diye çok pişman oldum :)

Sağol canım moral oldu valla bide ise yaramasına sevindim

ÇAkılcım değerlerin nasıl düzelmiş öyle çok sevindim...

gündüz dikkat etsem bile akşamları fazla kaçırıyorum bunun nasıl önüne geçebilirim acaba

Akşam atıştırmalığı bana göre alışkanlıktan ibaret..
yeme yerine içmeyi koyabilirsin.. ben misal limonlu ılık su hazırlayıp yudum yudum içiyorum ..

Bir de akşam yemeğinden 2 saat sonra ara öğün ekle fulyacım. Çok acıkıp zararlı yiyeceklere saldırmaktansa meyve veya süt/türevleri daha masumane

Ayşe Arman'ın röportajın da 130 kiloluk diyetisyen vardı...
1 sene de 60 kilo vermiş..
Az ve sık beslendiğini kaçamak yapsa dahi hemen rutin beslenmesine döndüğünü söylemiş.. birde 100 kiloodan sonra spor salonuna yazılmış...
Ne büyük azim hayran kaldım valla...

Yena bi liste konuşuluyordu 5 mi 7 mi diye hani ekim sonuna kadar acaba o bu listemi diye şey ettim di

Eboe bi konuşulan liste vardi senin yapcan o mu diye sordum

Cakil homa ne testi tam bilmiyorum ama değerlerin iyi çıkmasına sevindim

hergaf keşke verebilseydim bi 5 hayatımda cok şey değişirdi.

tripmi atıyosun yoksa?
öpimmi

davina hazırlıycaktı ama o da vakit bulamıyor sanırım...

Bu arada sen uyurdur bu saate kalmazdin
Ben malum dizinin sezonunu tamamlamaya calisiyom derken asuman geldi aklima gelmiyor mu yeni sanatlarmi buldu kendileri yoksa

Çok uykum var ama balkon da oturmak hoşuma gitti tatlı tatlı esiyor... birde kızımı bekliyorum arkadaşlarıyla konsere gitti fuar açıldı ya bilirsin...

Asu tatil de kızgın kumlardan serin sulara atlıyor :)
Ve evet uğramıyor bayağı kilo da aldı aramızda kalsın :)

tabiki
20 adet kuru kayısı
20 adet kuru erik
Bu ikisini rondoda parçalıyoruz. İçine 4-5 yk kakaolu fındık ezmesi ve 1/2 çk tarçın koydum. Uzun baton şeklinde derindondurucuya attım. Kesip yiyorum. İstersen top şeklinde yaparsın.

Fındık ezmesini ben yapmıştım. İçinde şeker yok. Biraz agave şurubu, ham kakao vardı. Fındık ezmen yoksa yerine 30 adet falan fındık, kaju ya da ceviz atabilirsin. Kakao eklersin.

ceviz ve kako düşündüm ben... Bir de kuru erik yerine çeyrek ölçü kuru incir de olabilir dimi...
Sağol bu arada..

ceviz ve kako düşündüm ben... Bir de kuru erik yerine çeyrek ölçü kuru incir de olabilir dimi...
Sağol bu arada..
Erik tercih ederim ben. Çünkü kayısı ve incir tatlı. İkisi bir arada bayabilir. Ama erik hafif mayhoşluk vererek o çok tatlı tadı kırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…