Akşamları benim içinde sıkıntı eve 7 den sonra geliyorum ve yemek istemiyorum çok geç oluyorgündüz dikkat etsem bile akşamları fazla kaçırıyorumbunun nasıl önüne geçebilirim acaba
Akşamları benim içinde sıkıntı eve 7 den sonra geliyorum ve yemek istemiyorum çok geç oluyor
Biraz makarnan fazla kaçmış aslında başla fazla abartı bişey görünmüyor
Makarna yemedim bugün onum yerine şeftali reçeli ve tereyağı yidim reçel bir dolu yemek kaşığı vardırDaha cuma gelmedi,cabuk havlu attin:)
Her zaman olabiliriz canim,yenilen pehlivan gurese doymazmis
Korumakta onemli elbet ama bir 5 kilo verseydin iki yilda daha iyi olmazmiydi
Efferin sana,buyuk sozu dinle. Makarna yerkende beni boylehayal et tepende
Velilerin istekleri bitmez,idsre kararli durmali bu noktada. Halbuki iyi anlasmak demek bir nevi derste kaynatmak demektir,orasi sinif,disarda iyi anlasmaya devam edebilirler.bir de siniflar karistirilirki seviye farklari en aza insin.
Bayat mi bilmiyorum,bimin cig findigi. Tevafuk oldu seninle,ben de bugun pazardan yas ceviz aldim.
Akşamları benim içinde sıkıntı eve 7 den sonra geliyorum ve yemek istemiyorum çok geç oluyor
Biraz makarnan fazla kaçmış aslında başla fazla abartı bişey görünmüyor
sabah 08.40
2 adet küçük tuzlu muffin (fındık unu, karabuğday unu, keçi loru, kapya biber, maydanoz, z.yağ, yoğurt, yumurta)
1 dilim keçi peyniri
domates salatalık
1 porsiyon kavun
öğlen 12.45
1 kase terbiyeli sulu köfte
2 küçük salatalık
ara 16.00
1/2 kk ev yapımı meyve barı (kuru kayısı, kuru erik, fındık, kakao)
akşam 19.30
1 karnıyarık
1,5 servis kaşığı makarna
cacık
1/2 kk ev yapımı meyve barı
ara 21.00
1 porsiyon kavun
1 bardak dukan birası
yatana kadar 2 lt su
20 dk tempolu yürüyüş
Sağol canım moral oldu valla bide ise yaramasına sevindim
gündüz dikkat etsem bile akşamları fazla kaçırıyorumbunun nasıl önüne geçebilirim acaba
Yena bi liste konuşuluyordu 5 mi 7 mi diye hani ekim sonuna kadar acaba o bu listemi diye şey ettim di
Eboe bi konuşulan liste vardi senin yapcan o mu diye sordum
Cakil homa ne testi tam bilmiyorum ama değerlerin iyi çıkmasına sevindim
hergaf keşke verebilseydim bi 5 hayatımda cok şey değişirdi.
O kadar ayri gecen zamandan sonra hakkım yok sanirsam ama 88 e giderken 90 ı neden tekrar gördüğümunfarkindayim. Gec yenen aksam yemekleritripmi atıyosun yoksa?
öpimmi
davina hazırlıycaktı ama o da vakit bulamıyor sanırım...
Bu arada sen uyurdur bu saate kalmazdintripmi atıyosun yoksa?
öpimmi
davina hazırlıycaktı ama o da vakit bulamıyor sanırım...
Bu arada sen uyurdur bu saate kalmazdin
Ben malum dizinin sezonunu tamamlamaya calisiyom derken asuman geldi aklima gelmiyor mu yeni sanatlarmi buldu kendileri yoksa
tabikiMeyve barın tarifini alabilirmiyim.. Çok severim kahveyle tüketilen kuru meyveleri...
üzüm pestili ve dut kurusu aldım antepten. Özellikle pestil sahaneymiş keşke daha fazla alsaydım diye çok pişman oldum :)
Akşam atıştırmalığı bana göre alışkanlıktan ibaret..
yeme yerine içmeyi koyabilirsin.. ben misal limonlu ılık su hazırlayıp yudum yudum içiyorum ..
Bir de akşam yemeğinden 2 saat sonra ara öğün ekle fulyacım. Çok acıkıp zararlı yiyeceklere saldırmaktansa meyve veya süt/türevleri daha masumane
tabiki
20 adet kuru kayısı
20 adet kuru erik
Bu ikisini rondoda parçalıyoruz. İçine 4-5 yk kakaolu fındık ezmesi ve 1/2 çk tarçın koydum. Uzun baton şeklinde derindondurucuya attım. Kesip yiyorum. İstersen top şeklinde yaparsın.
Fındık ezmesini ben yapmıştım. İçinde şeker yok. Biraz agave şurubu, ham kakao vardı. Fındık ezmen yoksa yerine 30 adet falan fındık, kaju ya da ceviz atabilirsin. Kakao eklersin.
Erik tercih ederim ben. Çünkü kayısı ve incir tatlı. İkisi bir arada bayabilir. Ama erik hafif mayhoşluk vererek o çok tatlı tadı kırıyor.ceviz ve kako düşündüm ben... Bir de kuru erik yerine çeyrek ölçü kuru incir de olabilir dimi...
Sağol bu arada..
Bir dahaki sefer incir ile erik deneyeceğim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?