O da güzel olurBen de ikisi var hemen deneyeyim :)
Yer fıstığı eklemeye karar verdim yazarım sonucu :)
Dolapta bayağı bir hurma, incir, kayısı ve erik stoğum var. Eritmem gerekyapıp yapıp size göndereyim
Ben yazın buzdolabına koyuyorum hepsini. Dışarda bozulur.Ben de hurma vardı epey ama bi kısmı bozulmuş çekmecem de
Üzülerek çöpe gittiler..
O da güzel olurtamam haber bekliyorum senden
Ben yazın buzdolabına koyuyorum hepsini. Dışarda bozulur.
Doğrudur.Hediye geldi bana bi kısmını yerim diye çekmecede bıraktım bi kısmını ev de dolaba sakladım.. Çekmece de olanlar kelebeklendi üzüldüm ama yapacak bişey yok..
Ödemdir o ödem
Çok geçmiş olsun canım, bende inat etmeyip belim için bir dr.gitseydim iyi olacaktiÇok zormuş abla iki gün oldu ama aciyor halazamanla geçer inş.
İnat etmeyip doktora gitsem iyi olucakti ama neyse..
Sezeryan izi için kullanmıştım bende doğumdan sonra, yanığı hiç bilmiyorum işe yarar mi, hani bir bitki vardı adını çıkaramadım onu surseniz oda hemen acısını falan alıyorTopraam siminin dediği merhem çok iyi geliyor kullan.. Ameliyat izin de çok etkili yaniktada öyledir muhtemelen
@Amethyst_1
Yaw ne 150 Gr ben doyana kadar yiyorum, KARATAY da serbestDiyetisyenler 150 gr yazıyo sanırım tavuğu falan, bonusun listelerden öyle hatırlıyorum. Ne kadar olur kestiremedim ama 2-3 makul bence de..
Haha sorma dün izinliydim şaşkınliktan gözlerim beeele bakiyordum herkeşlere :))
Sana da geçmiş olsun ne çektin dislerinden.
Annenle iletisminizede hastayim He :)
Telviye hanim vardı bilirmısın o geliyor aklıma seni okurken :)
Diş dolgusunda bilinemeyen cisim var galiba :) yumusatırmış onu öyle dedi doktor. Banada tuhaf geldi :)Okaliptus da mi konuluyor,hic bilmiyordum.
Annen kilolu mu, ona da diyet yaptir:)
Yena bi liste konuşuluyordu 5 mi 7 mi diye hani ekim sonuna kadar acaba o bu listemi diye şey ettim di
Eboe bi konuşulan liste vardi senin yapcan o mu diye sordum
Cakil homa ne testi tam bilmiyorum ama değerlerin iyi çıkmasına sevindim
hergaf keşke verebilseydim bi 5 hayatımda cok şey değişirdi.
Günaydın
Bal-zencefil-limonlu çay içtiğime göre kış benim için başlamıştır
Günaydın
Bugün böyle biraz derin başladım.
Ah santur sesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?