Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben yazın buzdolabına koyuyorum hepsini. Dışarda bozulur.

Hediye geldi bana bi kısmını yerim diye çekmecede bıraktım bi kısmını ev de dolaba sakladım.. Çekmece de olanlar kelebeklendi üzüldüm ama yapacak bişey yok..

Ben zaten hurma almıştım. Vardı dolapta. Evvelki ay teyzem bize gelirken Migros'tan dondurma almış. Yanında hurma vermişler iki paket. Yani dolap hurma dolu. Ama onları bar yapmayacağım. Fit Kurabiye ve muffinlerimde tat olarak kullanacağım. Özellikle hediye hurmaları.

YENA ISILDURU yu kutlamışın beni de kutla yaklaşık 2 yıldır aynı kilodayım ve istanbul ve +1 az önce tartıldım 90 olmuşum.

Bonus duymasın
Ödemdir o ödem
Çok zormuş abla iki gün oldu ama aciyor halazamanla geçer inş.
İnat etmeyip doktora gitsem iyi olucakti ama neyse..
Çok geçmiş olsun canım, bende inat etmeyip belim için bir dr.gitseydim iyi olacakti
Topraam siminin dediği merhem çok iyi geliyor kullan.. Ameliyat izin de çok etkili yaniktada öyledir muhtemelen
@Amethyst_1
Sezeryan izi için kullanmıştım bende doğumdan sonra, yanığı hiç bilmiyorum işe yarar mi, hani bir bitki vardı adını çıkaramadım onu surseniz oda hemen acısını falan alıyor
Diyetisyenler 150 gr yazıyo sanırım tavuğu falan, bonusun listelerden öyle hatırlıyorum. Ne kadar olur kestiremedim ama 2-3 makul bence de..
Yaw ne 150 Gr ben doyana kadar yiyorum, KARATAY da serbest

Bende diş çürüğü bir başladı sonu gelmiyor daha ne kafar çürüyecek acaba

Bir demet tiyatrodaki mi :) benim çalışmam lazım ben evde olunca annem oluyor kaynana. Sütlacı yaptırdı güzel oldu begendi bu sefer konu evliliğe geldi gene sütlaçtan bağladı olayı. nasıl oldu deme bende anlamadım :)

Okaliptus da mi konuluyor,hic bilmiyordum.
Annen kilolu mu, ona da diyet yaptir:)
Diş dolgusunda bilinemeyen cisim var galiba :) yumusatırmış onu öyle dedi doktor. Banada tuhaf geldi :)

Annem kilolu 80 civarı. Ameliyattan sonra sigarayı bıraktı dahada aldı ama diyet ve annem aslaaaa :) şekeri yüksek aslında yapması lazım doktoru ekmegi tam bugday ye dedi annem “bunun tadını sevmiyorum yenmiyor bu” dedi beyaz ekmege döndü. Yedirmesin daha iyi dimi yok ekmeksiz doymayanlardan. Makarnayla bile ekmek yer. Birde benim önüme koyar sende ye der illa. Ana işte kendi doymuyor evladıda doymuyor sanıyor:)
Spora alıştırayım dedim ben yapıyorum dedi ayaga kalkınca bacaklarını titretiyor mezdeke oynar gibi ( 10 saniye filan) onu spor sayıyor canım anam :)
Bunun gibi sayacagım pek çoook örnek var :) anacıgım benim diyet miyet yapamaz

O listeyi ben yapcaktımda yalan oldu azıcık geçen hafta bilgisayarım yoktu. Erteledim. Bu haftada bu hastane mevzuları filan derken kaldı. Toparlıyım kendimi bir şeeedicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…