Yaw ne 150 Gr ben doyana kadar yiyorum, KARATAY da serbest
Alamadim daha canim bugun gidip bakicam insallah bu kilolarla pek bir yere bakilmiyor zaten lcw var yakinda kizlarla gitmeyi deneyeceğimBereketli olsun canım güle güle yiyin naptın pantulon işini haledebildin mi mevsim dönüşü insan giyecek bişey bulamıyor doğrusu
Ne bilim ihmalkarlık ağrı kesici,kas gevşetici aldım eczaneden geçer dedim uzun sürdü , kardeşim iğne getirdi vurduralim hadi diye onada üşendimGün için de doyana kadar yenir ama Şipşak arkadaşımız toplamda 6 dilim ekmeğe es değer karbonhidrat tüketmiş :)
Sen Karatay usulü beslendiğin için sorun olmuyor cınım :)
İvit iyikide olmuyor :)))
Bu arada belin için neden doktora gitmiyorsun
Geçmiş olsun tekrar
Geçmişi okumadım ama Contractubex gel izleri geçiriyor. Eczaneye bir sor istersen..
@fantastikaaa hemşire olan bu arkadaştı
Okanla demet apar topar boşanmış :)
Ilginc ..
Her yer onların haberi
Ufaklık uyandı kahvemi içip cikicaz okul alistirma oryantasyon dönemindeyiz gidek bariii
Gunaydin hanimlar epey birikmis anca okudum nasilsiniz
Ne bilim ihmalkarlık ağrı kesici,kas gevşetici aldım eczaneden geçer dedim uzun sürdü , kardeşim iğne getirdi vurduralim hadi diye onada üşendim
Ufaklık uyandı kahvemi içip cikicaz okul alistirma oryantasyon dönemindeyiz gidek bariii
Gunaydin kizlarrr
Bende yandiktan sonra kullanmistim yaklasik 5.5 yil once o zamanlar sadece plastik cerrahi dru recete edebiliyordu ben ucretli almistim simdi nasil bilmiyorum elimde sadece bir iki kahverengi leke kaldi dikkatli bakinca belli oluyor kirisiklik kalmadi bacagimda biraz kirisiklik kaldi ama orasi cok derin yanmisti simdiki hali iyi bile
Yazmiyo sanki artik
Oyle olmus. Dun annem soyledi yalan haberdir o dedim. Sonra dogru oldugunu ogrendik. Yazik oldu yuva kolay kurulmuyo. Hic ayrilmazlar gibime geliyordu
Yorgunum kuzum bu aralar halim yok psikolojik galiba aynada ayiii gibi bisey goruyorum artikDelüü
Iyiyiz sen nasılsın
Gerci doktorda aynı şeyleri yazar ama altta ki sebebi bilmek lazım
Barışta 8.30-10 arası okulda
Şimdi de öyle canım sgk karşılamıyor bayagi pahallı
En son aldığımızda 100 e yakın di
Yorgunum kuzum bu aralar halim yok psikolojik galiba aynada ayiii gibi bisey goruyorum artik
Yorgunum kuzum bu aralar halim yok psikolojik galiba aynada ayiii gibi bisey goruyorum artik
kızlar merhabalarrr benim de motivasyona gaz a ihtiyacım var cok kiloluyum beni cok engelliyor
Merak etme hepimiz ayni gorunuyoruz ama duzeltmek icin elimizden geleni yapcaz
Dogumdan sonra gobegim gitti onden bakinca dumduz gorunuyorum cok hosuma gidiyor vucuduma oranla belim ince benim en azindan bel oyuntum var diyelim aynada yan donunce butun buyu bozuluyor sanirsin bir tane cocukta arkada unuttum onuda dogursam super olacak
Hoşgeldin
O zaman kendinden bahset tanisalım kaynasalim
tatlım ben dogum bile yapmadım bende anne olmak cok istiyorum
31 yasıma 3 ay kaldı
kilo sebebiyle sanırım polikistik over , çok adet görme , hiç görememe vs gibi şeyler oluyor
boyum 163 kilom 89 .
fıstık gibi bir kızdım simdi tombul bir kadınım
Çok değil kilon.
Doktora gittinmi
Ilac kulaniyormusun
Dengeli ve sağlıklı beslenerek yürüyüş yaparak muhakkak kilo verirsin
ilaç kullanıyorum antidepresan . ama dusuk dozlarda. kiloyu o degil benim nefsime dur diyememem aldırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?