- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
Birlikten kuvvet doğar yediklerini paylaşırsın bizimle.
Cuma günleri liste yapıyoruz kim Kaç kilo verdi diye birde spor listemize var. 1.leri seçiyoruz
Ilk dogumdan sonra bende epey incelmistim gobek kalmamisti imrenen arkadaslar olmustu sonradan costumMerak etme hepimiz ayni gorunuyoruz ama duzeltmek icin elimizden geleni yapcaz
Dogumdan sonra gobegim gitti onden bakinca dumduz gorunuyorum cok hosuma gidiyor vucuduma oranla belim ince benim en azindan bel oyuntum var diyelim aynada yan donunce butun buyu bozuluyor sanirsin bir tane cocukta arkada unuttum onuda dogursam super olacak
Kilon cok degilmis canim 122 kiloyumtatlım ben dogum bile yapmadım bende anne olmak cok istiyorum
31 yasıma 3 ay kaldı
kilo sebebiyle sanırım polikistik over , çok adet görme , hiç görememe vs gibi şeyler oluyor
boyum 163 kilom 89 .
fıstık gibi bir kızdım simdi tombul bir kadınım
Yürüyerek gidilebilir aslında ama gidiş iyide dönüş yokuş yukarı olduğu için servise yazdiriyorum kizlariYakin mi eve okul yuruyerek gidebiliyomusunuz. Annemlerin evin orda baya ozel kres var ☺ eskiden huzur evi doluydu sonra krese cevirdiler cogunu
Ayy benim boyum benim kilomtatlım ben dogum bile yapmadım bende anne olmak cok istiyorum
31 yasıma 3 ay kaldı
kilo sebebiyle sanırım polikistik over , çok adet görme , hiç görememe vs gibi şeyler oluyor
boyum 163 kilom 89 .
fıstık gibi bir kızdım simdi tombul bir kadınım
Orda disari adim attin mi yokus zaten biz bi ara evka6da oturmustuk son duraginin orda sehit cevikten eve yuruyerek cikiyordum spor oluyodu o zamanlarda siskoydumYürüyerek gidilebilir aslında ama gidiş iyide dönüş yokuş yukarı olduğu için servise yazdiriyorum kizlari
YENA Barış niye bu hafta basladi. Kacinci sınıf oldu
menü yazıp kaçayım ÇARŞAMBA
sabah 9 :
kk peynir
haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
ara anneme uğramıştım yarım krep - 1/2 çay kaşığı nutella
öğlen 14: 1 kase yulaf - muz - tarcın - 1 bardak süt - ceviz karışımı
ara 1 şeftalı
akşamm 18:
5 kaşık sebzeli bulgur pilavi
yarım kase yoğurt
bol salata
1 avuç çekirdek
su 2lt spor yok
Günaaaydııın
Bu gün perşembe bugünki beslenmemizi daha sıkı tutabilirsek eksi bildirme olanağımızda artar herhalde:)
Hafta içi hiç tartılmadım bilmiyorum kaçamaklarımda var. Biraz önce kahvaltı olarak kızımdan kalan bir tost ile yeşil çay içtimSen patlat bi protein kesinlikle eksi gelirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?