Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim...çiçeğin bu yıl aldığım ilk çiçek....

derin, tursari...sizlerede teşekkür ederim..
burada olan herşeyi rahatça paylaşabildiğimiz ve birbirimize destek olduğumuz tüm dostlara teşekkür ederim..
yalnızlığımı unutturuyorsunuz..
sağolun hepiniz...

Son düzenleme:
kızlar ben yemeğimi evden getirdiğim için hemen yazıyorum..
bugünki menüm...

SABAH
1 bardak su+tiroid ilacı
YOLDA
4 kuru kayısı + 2 kepekli bisküvi

KAHVALTI
1 kk peynir
1 domates
1 dilim ekmek
çay

ARA
5,1 çay + elma

ÖĞLE
3 köfte
1 kase cacık ( bol dereotlu )....:))
1 dilim ekmek

ARA
galeta+ yeşilçay

AKŞAM
z yağlı barbunya
cacık
ekmek

ARA
elma+portakal

dün akşam yaprak dökümüne bakarken 50 dk bantta yürüdüm..:lepi:

selaaaam. tartıldım sabah. bu hafta 1500gr verdim ve 81 oldum hihoyyyt. citol bu hafta beni unutma tamam mı?

ya niye kimse yok hiç paylaşım yok şimdi kendi yazdıklarımı yorumlayacağım

bugün dünkü bozumun ardından tekrar patates gününden çok kararlı bir şekilde başladım

annem destek olsa mutlu olcam ama hep laf söylüor

sanki göbeğimiz bir kesilmiş aynı şeyleri yicez de

sen yemiyon canım istemiyor diyo

allahım yaaa

nesini paylaşayım berbat yeme düzenimin mafoldumben

yarın lahana çorbasına başlıyorum hayırlısıynan

Bu günkü menüm:

SABAH: 2 dilim kepek ekmeği,peynir,salatalık,domates,maydonoz
ARA: 2 Kepek bisküvisi,1 su bardağı süt
ÖĞLEN: Avuçiçi büyüklüğünde ızgara tavuk.Bol yeşil salata(yağsız),1 su bardağı ayran,1 orta boy haşlanmış patates
ARA: 1 Havuç
AKŞAM(Plan) Bol salata,1 tabak sebze yemeği,1/2 kase yoğurt
ARA: Bilmiyorum....

1 haftadır her öğle tatilinde 1 saat yürüyüş yapıyorum.

1bardak ölç yoğurdu yarım kase çok az iyi bir listen var beyzuscum

ay poşet sardım karnıma belime iş yapıyorum bende

3orta boy pataes hüplettim

mutfakla savaşıp çıktım

1bardak ölç yoğurdu yarım kase çok az iyi bir listen var beyzuscum

ay poşet sardım karnıma belime iş yapıyorum bende

3orta boy pataes hüplettim

mutfakla savaşıp çıktım

Sağol canım.Genellikle 1 kase yoğurt yiyorum ama bu gün haşlanmış patates vardı menüde bu nedenle olsa gerek yorurt biraz az.Akşamlarıda yoğurt yiyorum.

Sana da kolay gelsin canım işlerin çabuk biter inşallah.Bende bu poşet sarma işine hep heves ediyorum ama allerjim var anında sardığım yerler kabarıyor.Yapamıyorum ya ;sanki yapabilsem çok faydası olacakmış gibi geliyor.İnsanoğlu böyle işte.
Umarım sen çok faydasını görürsün.Seni merak ediyorum kilo verince hemen yaz tamammı.Gerçi ben 5 günlük diyet topiğinide arada okuyorum.Başaranlar var mesela biri 5 kilo verdi.İnşallah sende verirsin hemde istediğin kadar.

kız ayser hosgeldün
kızlar ayser esımın halasının gelını.
oda bızım gıbı kılolu zayıflamak ıstıyor..
sankı ben cok zayıfladımda onada burayı tavsıye ettüm.
aysercıgım umarım sen bu ısı basarırsın..
hosgeldın:lepi:

selam kızlar dr kiloma kızdığından beri daha dikkatliyim üç gündür birde düğüne az kaldığı için hırslandım bir anda.neyse idrar tahlillerim temiz çıktı çok hafif bir iltihap varmış.sevindim korkuyordum kötü birşey çıkmasından .
sabah tartıyada yansıdı zaten dikkat etmelerim inşallah yarın daha güzel olur ama bugün iki gofret ve 2 kaşık nutella kaçamağı yaptım . keşke onlarıda yapmasaydım
sabahk menü
1 minik kete
dom sal
kk peynir
kaşık marulu
1 bardak süt
çağla çilek 2 ceviz
öğle
2 kepçe semizotu yoğurtlu
5 yada 6 aten yaprak sarması
ekmeksiz
az önce içim kıyıldı bir dilim kepek ekmeğiile bir parça peynir yedim
akşamada kabak yemeği bir dilim ekmek oğurt salata düşünüyorum

tabiki gün içindede beyzus ablamın verdiği zencefil tarçın karanfile ek olrak ben ıhlamurda atıyorum onları kaynatıp içiyorum içerkende bardağın içine bir sallama yeşil çay atıyorum . çok sağol beyzus abla işe yaradı hakikatten ki ben 3 yada 4 günden önce bağırsaklarım çalışmazdı

Maşallah BEYZUS'uma,yürüyüş çok iyi hissettiriyor diimi..
bende birşey diicem,ara öğünlerinde arada ceviz veya fındık tercih edebilirsin diimi,hani yasak değiildir sanırım..
Bende tavuk yapmıyorum hiç, dikkat ettimde şimdi sende okuyunca hatırladım..
Böyle menü paylaşırsak fikir oluyo bizim için..

Hoşgeldin aramıza...

Tebrik ederim Derin'cim iyi beslenmişsin,kete dışında..:))

Artık bozmayalım kendimizi,yine yaz geliyor bu yazıda obez olarak geçirmeyelim..
En azından şişman olalım barii..:)))

Bugün yediklerim..

Bugün ve dün sürekli açlık çektim.. Özellikle bugün kaç kez çikolata yemekten döndüm bilseniz..:))
Büyük mücadele örneği gösterdim kendimde ,uzun bir aradan sonra irademle gurur duyuyorum,inşallah bozulmaz ve devamı gelir ve inşallah tartuyada yansır ödül olarak..

SABAH:2 dilim tam buğday ekmek, birbuçuk dilim peynir.bir çaykaşığı reçel..

ARA: Yarım galeta,bir küçük muz,yeşilçay

ÖĞLEN:Bir tabak sulu köfte,yeşil salata,bir dilim ekmek,ayran..

ARA:8 fındık,türk kahvesi

AKŞAMolu bir kase şehriye çorbası,bir dilim ekmek,salata,ayran..

ARA:Armut..

Bir saat yürüyüş

yenacım kete pohaça büyüklüğünde idi ama tabii yine ne gereği vardı değilmi. benim kv yolluk yaptı kendine banada çıkarmış sabah artık en küçüğünü seçtim. cumartesi gidiyorlar çok şükür 1 ay daha rahat rejim yapacağım
bende bugün pazarda okadar tuttumki kendimi bizim buraya ait çok güzel kurabiyeler olur onlar üç sefer karşıma çıktı ama çokda büyükler almadım zoru başardım pazara gidince simit yemedende dönmezdim onuda yapmadım epeyce tuttum kendimi düğün uğruna hepsi o gece sinir olmamak için
senide tebrik ederim yenacım menülerin çok güzel ve çikolatayı yememişsin baravooo

Almazmıyız canım.Hoşgeldin sefalar getirdin.Başarılar.a.s.a.s.a.s.

Aşkolsun Emoşum.Bizler potansiyel normal kilolularız.Her an zayıflayabiliriz.Bak mesela yarın sabah tartı var diye çayı bile korka korka içiyorum ya ödem olurda tartıya yansır diye.Kafayı yemesem iyidir.:roflol::roflol: İyileştiğine sevindim canım;çayda işe yaramış ona da sevindim.Geçmiş olsun.Keteleri,nutellaları bırak kızzzzz.Bak atlar gelirim saçını çekerim haaaa...
Akçayda (kızılkeçilide) evimiz var.Her an gelebilirim.Sonra oylum oylum fidan boylum.....
Sen bilirsin vallahi.Nutella kavanozunu eline alınca aklına ben geleyim.....klava:

Haklısın canım yürüyüş kendimi dinç hissetmemi sağlıyor.Şimdiiiiiii ceviz,fındık ve badem ara öğün olarak alabilirim;üstelik vücut için gerekli ve diyette öneriliyor ama;ben bunları listeme koyunca aldığım tüm paketi yiyesim geliyorrrrrrr.Kendimi tutamıyorum canım.Bu yüzden eve sokmuyorum.:roflol::roflol:
Listen müthiş.Maaşllah diyorumda başka bir şey demiyorum.Çikolata konusunda takdire şayansın canım:lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi:.

Seni de simit ve kurabiye konusunda çok takdir ediyorum canım ama;nutellayı unutmadım.kötükedihüsokötükedihüso
Ayyyyy bayılazaaaaaaam şimdi.İkide gofret varmış.Perşembe günü yapılacak şeymi.Cuma günü tartı ağlar sonra....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

gel ablacım ghel sevindim akçay çok yakın bize yarım saat çok severim ablam senelerdir eve sokmam almam markette zor tutarım kendimi almam babamız pazar günü almış bak annesi ben kızıma ne aldım diyor hem nutella hemde eti puf almış:roflol: öldüm gülmekten sen onları annesine almışsın 9 aylık bebek yermi onlarıalsanaalsanasmile hemen eşime bitir onu çabuk dedim ben görmüyeyim yinede tuttum kendimi

gofret konusundada anneme sinirlendim bebeğim çok huysuzlandı ona sinirlendim gofretten aldım hıncımı sanki iyilik ettim yok yok ablacım ben yarın kendime güveniyorum sabah ki tartıda bile 1.5 kilo vermiştim inşallah sabaha yarım daha gitmiş olur . pazardada çok yürüyüş yaptım çünki.:lepi:zemuszemus

Tatlım eşinin sabotajına gelme.Onlar hem kilo vermemizi isterler hemde hınzır bir şekilde sabote ederler.Belkide bize üzülüyorlar diyet yaptığımızda kendilerince ödül veriyorlar belkide.Neyse fazla kaçırmamışsın üstelik kilo vermişsin çok sevindim.İnşallah yarın sabah 2 kiloya tamamlarsın.
Bende dayanamadığım besinleri eve almıyorum.İsimlerini yazmayayımda gece gece bozmayalım kendimizi.Sırf yememek için reçel bile yapmıyorum.Misafir gelince hazır reçel alıp koyuyorum sofraya.Yabancı biri olsa senelerin kadını bir reçel yapmayı bilmiyor der.Boşverrrrr.Biz kilo vereceğiz değilmi.Cızzzz yapanlardan yemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…