Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende almıyorum ikram bile yapacak olsam misafir geldiğinde en az zararlı olnalardan yapıyorum . ve az yapıyorum evde kalmasın yoksa yerim ben uyumam yerim yanidelikafadulden yada anneme gönderirim evde tutmam.bende reçel turşu yapmam yapsam yiyeceğim turşuyuda kırk yılda bir canım isterse alırım . yinede bu kilodayız demekki bu kadar dikkat etmesek kapılardan sığmayacağız vallahicokacimcoook

bravaa süppersin aplammmmmmm :lepi::lepi:
hoşgeldinn olumunekankayizsmile

ay sen bayılmaaaaa aplammmm :roflol::roflol:

bu ara banus garusu sardı bunu başımıza bende arada karalarım sizinle paylaşayım dedim
bonus gıı sayfanın linkini baaa da yolla arada yazdıklarımı orayada yazayım renk olsun :roflol:

Elimde sigara otururken cam kearında,
Aklımdan geçen şarkılarla ve gecenin ışıklarıyla
ıçime çekerken sigara dumanını
Dinliyordum bir yandanda yüreğimin sızısını
Yüreğim elimden ha düştü ha düşecek
Zor tutunuyor bu hayata anıların ucuyla
Bu kadar zormu seni düşlerimde görmek
Adını unutamadığım yüzün bile terketti beni,
Ama sen tutunduğum anıların en sağlam kıyısında.........

ben bu işi bırakayım en iyisi :roflol:ne kadar çok kişilikli bi karakterim halaa ben bile çözemedim bazen içimden içimden bir herüf fırlayıp çıkarken bazende böyle duygusal bir kutup ayusu çıkıveriyor :roflol: şu an bu yazıyı yazan bi herüfff şiiri yazan duygusal kutup ayusuyduu :roflol: :roflol::roflol::roflol: en iyisi ben bi doktora görüneyimmmakannehirkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
derin aman naptın ne dedin öğle

nutella dedi nutella dedin

doğrumu duydum ayyyybuyrunnnnnnnnn

beynimden vurulmuşa döndüm:mymeka:

ah ah benim aklım başıma yendi geldi

allahım benim kadar yiyen varmıydı acaba

:sm_confused::sm_confused:sen beni mutfağı temizledimmi zannettin:asigim:

keşke öyle yapabilseydim odamla uğraştım orası kaldı

mutfakla savaşım yiceklerleydi o kadar batıyorlardıki gözüme kör olacaktım yani :roflol::roflol::roflol:

Süpersin sen canım benim.10 parmakta 10 marifet....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

derin aman naptın ne dedin öğle

nutella dedi nutella dedin

doğrumu duydum ayyyybuyrunnnnnnnnn

beynimden vurulmuşa döndüm:mymeka:

Aman aman boşver.Ööööğğğğğ kaka onlar.Derin de yemiyor artık.
Her kaşık nutella,her çatal tatlı,her dilim börek bizi hedefimizden uzaklaştırıyor.
Yaaa biz neden başaranlardan olmayalım.
BAŞARACAĞIZ......İşte o kaa.....

Sonrada.....bayanssulusmileopuyorumnanaktanhihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi::lepi::içelim::içelim::içelim:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

çok güzel bunlar

ben başka bir yöntem buldum

annemler küçükken yemin ederlermiş

şunu şu gün yemicem

1hafta şu kadar dilim ekmek yicem falan diye

bende yemin etmesemde annem caydırıyor ya beni

akşam ona da dedim ben yemin etcem hergün yemicem yediremicek kimsede bana diye

bak ya bak ya beyzus burda açık msn de yok

ekledin hemen kapadınmı ileti teslim edilmedi diyo niyeki

aplamm hedefimizden bizi zaklaştıran şeylerdennn arada bir yesek daha iyi olmazmı acababilmiyorumkismilesıksık değil mesela ben çooooooookkkkkkk özür diliyorummmm ama iki ayda bir hamburger bazen daha fazla bile olabiliyor tırtıklıyorum ama bu benim sadece nefsimi köretiyor ve bedenime diyorumki bak arada da olsa bu tip yiyecekler gelecek deliripte sakın stok yama sen kıtlıkta değilsin diye mesajlar gönderiyorumm kaydirigubbakcemile3yeterince açık oldum herhalde bu durumda buna izin olur herhalde ama asla buraya ne yediğimi yazmadım ki kimsenin canı çekmesin şimdi hariç :kedi:

BEYZUS ablam biliyonmu ben evlendiğim ilk sene güzel olduğumu bilerekten biraz giyiyodum kısa bişeyler sonradan boyları uzadı :) bir tek mini etek giyemedim...

Kimbilir belki ilerde giyeriz

Günaydın herkeslere...2 gündür annemdeydim giremedim...Rahatsızdı baya bugün dr a gitti...sürekli başı dönüyor :çok üzgünüm:

Doğum günü geçenlere tekrardan hepi börtdey diyim :1rolleyes:

Zalimi...Benden önce çok güzel yorumlar yapılmış...bende hepsine katılıyorum...

Ne sıkıntın olursa olsun seni mutlaka koruyup gözeten bir Rabbin olduğunu,

Sana verdiği her sıkıntıda mutlaka senin için saklı bir güzellik olduğunu,

Sana herşeyin en güzelini nasip edeceğini hiç unutma hiç aklından çıkarma :1hug:

Allahım güzel bir gelecekte güzel bir insan nasip etsin inşallah...

Herkesten önce kendine en büyük yol arkadaşı yine kendinsin...

herkese günaydın ben nihayet eve döndüm yine aranızdayım bana msj atmışsınız fakat ben msjı alana kadar yola çıkmıştım o yüzden kilomu geçen hafta bildiremedim biraz geçmişe baktım birşeyler konuşulmuş değişiklik falan mı var yoksa yine aynı şekilde citole kilomuzu özelden atacakmıyız ben aynı kilodayım 1 gr bile veremedim 2 haftadır biraz stresten oldu sanırım ama yemedim dersem de yalan olur dikkat edemedim fazla ama şimdi evdeyim umarım başka sorunlarla karşılaşmam ve diyetime düzenli bir şekilde devam ederim şurda hazirana kaldı 2 ay 10 kilo verebilsem ona bile göbek atıcam pöffffffff

bak ya bak ya beyzus burda açık msn de yok

ekledin hemen kapadınmı ileti teslim edilmedi diyo niyeki

Merhaba canım.
Hemen ekledim msn e;fakat ben verdiğin msn adresindeki isim değil de farklı bir isimle kayıt gelince bir yerde hata yaptığımı düşünüp;sildim ve tekrardan ekledim.Eeeee sende benimi bekleyeceksin msn den çıktın.Anlık ileti gönderdim bu gün görürüsün zaten.
Ben bu işlerde pipirikliyim.Yanlışlık yaptım Zalimiyle konuşuyorum zannedip başka biriyle yazışıyor olmayayım dedim.Durum budur canım.

Günaydın hatun kişiler..:))

Umarım tartıda yüzünüz güler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…