Tatlım eşinin sabotajına gelme.Onlar hem kilo vermemizi isterler hemde hınzır bir şekilde sabote ederler.Belkide bize üzülüyorlar diyet yaptığımızda kendilerince ödül veriyorlar belkide.Neyse fazla kaçırmamışsın üstelik kilo vermişsin çok sevindim.İnşallah yarın sabah 2 kiloya tamamlarsın.
Bende dayanamadığım besinleri eve almıyorum.İsimlerini yazmayayımda gece gece bozmayalım kendimizi.Sırf yememek için reçel bile yapmıyorum.Misafir gelince hazır reçel alıp koyuyorum sofraya.Yabancı biri olsa senelerin kadını bir reçel yapmayı bilmiyor der.Boşverrrrr.Biz kilo vereceğiz değilmi.Cızzzz yapanlardan yemiyoruz.
bravaa süppersin aplammmmmmm :lepi::lepi:Bu günkü menüm:
SABAH: 2 dilim kepek ekmeği,peynir,salatalık,domates,maydonoz
ARA: 2 Kepek bisküvisi,1 su bardağı süt
ÖĞLEN: Avuçiçi büyüklüğünde ızgara tavuk.Bol yeşil salata(yağsız),1 su bardağı ayran,1 orta boy haşlanmış patates
ARA: 1 Havuç
AKŞAM(Plan) Bol salata,1 tabak sebze yemeği,1/2 kase yoğurt
ARA: Bilmiyorum....
1 haftadır her öğle tatilinde 1 saat yürüyüş yapıyorum.
hoşgeldinn olumunekankayizsmilemerhaba arkadaslar ben yenı kayıt oldum.
emosun akrabasıyım.
sızden bana cok bahsettı.
bende sızın gıbı kılo problemı yasıyorumkaydirigubbakcemile3
benıde aranıza alırmısınız..olumunekankayizsmile
Almazmıyız canım.Hoşgeldin sefalar getirdin.Başarılar.a.s.a.s.a.s.
Aşkolsun Emoşum.Bizler potansiyel normal kilolularız.Her an zayıflayabiliriz.Bak mesela yarın sabah tartı var diye çayı bile korka korka içiyorum ya ödem olurda tartıya yansır diye.Kafayı yemesem iyidir.:roflol::roflol:
İyileştiğine sevindim canım;çayda işe yaramış ona da sevindim.Geçmiş olsun.Keteleri,nutellaları bırak kızzzzz.Bak atlar gelirim saçını çekerim haaaa...
Akçayda (kızılkeçilide) evimiz var.Her an gelebilirim.Sonra oylum oylum fidan boylum.....
Sen bilirsin vallahi.Nutella kavanozunu eline alınca aklına ben geleyim.....klava:
Haklısın canım yürüyüş kendimi dinç hissetmemi sağlıyor.Şimdiiiiiii ceviz,fındık ve badem ara öğün olarak alabilirim;üstelik vücut için gerekli ve diyette öneriliyor ama;ben bunları listeme koyunca aldığım tüm paketi yiyesim geliyorrrrrrr.Kendimi tutamıyorum canım.Bu yüzden eve sokmuyorum.:roflol::roflol:
Listen müthiş.Maaşllah diyorumda başka bir şey demiyorum.Çikolata konusunda takdire şayansın canım:lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi:.
Seni de simit ve kurabiye konusunda çok takdir ediyorum canım ama;nutellayı unutmadım.kötükedihüsokötükedihüso
Ayyyyy bayılazaaaaaaam şimdi.İkide gofret varmış.Perşembe günü yapılacak şeymi.Cuma günü tartı ağlar sonra....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Sağol canım.Genellikle 1 kase yoğurt yiyorum ama bu gün haşlanmış patates vardı menüde bu nedenle olsa gerek yorurt biraz az.Akşamlarıda yoğurt yiyorum.
Sana da kolay gelsin canım işlerin çabuk biter inşallah.Bende bu poşet sarma işine hep heves ediyorum ama allerjim var anında sardığım yerler kabarıyor.Yapamıyorum ya ;sanki yapabilsem çok faydası olacakmış gibi geliyor.İnsanoğlu böyle işte.
Umarım sen çok faydasını görürsün.Seni merak ediyorum kilo verince hemen yaz tamammı.Gerçi ben 5 günlük diyet topiğinide arada okuyorum.Başaranlar var mesela biri 5 kilo verdi.İnşallah sende verirsin hemde istediğin kadar.
beyzusum sanaydı:teselli:
bu ara banus garusu sardı bunu başımıza bende arada karalarım sizinle paylaşayım dedim
bonus gıı sayfanın linkini baaa da yolla arada yazdıklarımı orayada yazayım renk olsun :roflol:
Elimde sigara otururken cam kearında,
Aklımdan geçen şarkılarla ve gecenin ışıklarıyla
İçime çekerken sigara dumanını
Dinliyordum bir yandanda yüreğimin sızısını
Yüreğim elimden ha düştü ha düşecek
Zor tutunuyor bu hayata anıların ucuyla
Bu kadar zormu seni düşlerimde görmek
Adını unutamadığım yüzün bile terketti beni,
Ama sen tutunduğum anıların en sağlam kıyısında.........
ben bu işi bırakayım en iyisi :roflol:ne kadar çok kişilikli bi karakterim halaa ben bile çözemedim bazen içimden içimden bir herüf fırlayıp çıkarken bazende böyle duygusal bir kutup ayusu çıkıveriyor :roflol: şu an bu yazıyı yazan bi herüfff şiiri yazan duygusal kutup ayusuyduu :roflol: :roflol::roflol::roflol: en iyisi ben bi doktora görüneyimmmakannehirkaydirigubbakcemile3
derin aman naptın ne dedin öğle
nutella dedi nutella dedin
doğrumu duydum ayyyybuyrunnnnnnnnn
beynimden vurulmuşa döndüm:mymeka:
Aman aman boşver.Ööööğğğğğ kaka onlar.Derin de yemiyor artık.
Her kaşık nutella,her çatal tatlı,her dilim börek bizi hedefimizden uzaklaştırıyor.
Yaaa biz neden başaranlardan olmayalım.
BAŞARACAĞIZ......İşte o kaa.....
Sonrada.....bayanssulusmileopuyorumnanaktanhihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi::lepi::içelim::içelim::içelim:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Aman aman boşver.Ööööğğğğğ kaka onlar.Derin de yemiyor artık.
Her kaşık nutella,her çatal tatlı,her dilim börek bizi hedefimizden uzaklaştırıyor.
Yaaa biz neden başaranlardan olmayalım.
BAŞARACAĞIZ......İşte o kaa.....
Sonrada.....bayanssulusmileopuyorumnanaktanhihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi::lepi::içelim::içelim::içelim:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Süpersin sen canım benim.10 parmakta 10 marifet....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Herkese günaydın güzel hanımlar.
Yeni gelen arkadaşlarımızdan atladığım varsa kusura bakmasın.Hepiniz hoş geldiniz,
sefalar getirdiniz.Allah kolaylıklar versin hepimize......
YENACIĞIM ; senin kilo takılma noktasına geldi galiba;bazen böyle oluyor.Üstelik
beyinden gelen sinyalleride göz ardı etmeyelim.İyi sinyaller yay kilolara doğru.Mesela
onlara bu hafta 1 kilo azalmaları gerektiğini telkin et...Şaka değil vallahi....
Ben ne zaman bu hafta kilo veremeyeceğim,gram oynamadı eyvah ne yapmalı dediğimde
gerçekten veremiyorum.Biraz sakin ve sabırlı olmalıyız ama yıllardır hep aynı dertle
uğraşmak bizi sabırsız yaptı galiba.Gerçi Rabbim dermansız dert vermesin.
AZ YİYECEĞİZ
KISA GİYECEĞİZ ( Sadece bu satır şaka diğerlerinde ciddiyim)ÇOK HAREKET EDECEĞİZ
HEPİMİZ ZAYIFLAYACAĞIZ.
bak ya bak ya beyzus burda açık msn de yok
ekledin hemen kapadınmı ileti teslim edilmedi diyo niyeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?