bu ara banus garusu sardı bunu başımıza bende arada karalarım sizinle paylaşayım dedim
bonus gıı sayfanın linkini baaa da yolla arada yazdıklarımı orayada yazayım renk olsun :roflol:
Elimde sigara otururken cam kearında,
Aklımdan geçen şarkılarla ve gecenin ışıklarıyla
ıçime çekerken sigara dumanını
Dinliyordum bir yandanda yüreğimin sızısını
Yüreğim elimden ha düştü ha düşecek
Zor tutunuyor bu hayata anıların ucuyla
Bu kadar zormu seni düşlerimde görmek
Adını unutamadığım yüzün bile terketti beni,
Ama sen tutunduğum anıların en sağlam kıyısında.........
ben bu işi bırakayım en iyisi :roflol:ne kadar çok kişilikli bi karakterim halaa ben bile çözemedim bazen içimden içimden bir herüf fırlayıp çıkarken bazende böyle duygusal bir kutup ayusu çıkıveriyor :roflol: şu an bu yazıyı yazan bi herüfff şiiri yazan duygusal kutup ayusuyduu :roflol: :roflol::roflol::roflol: en iyisi ben bi doktora görüneyimmmakannehirkaydirigubbakcemile3
yenacım kete pohaça büyüklüğünde idi ama tabii yine ne gereği vardı değilmi. benim kv yolluk yaptı kendine banada çıkarmış sabah artık en küçüğünü seçtim. cumartesi gidiyorlar çok şükür 1 ay daha rahat rejim yapacağım
bende bugün pazarda okadar tuttumki kendimi bizim buraya ait çok güzel kurabiyeler olur onlar üç sefer karşıma çıktı ama çokda büyükler almadım zoru başardım pazara gidince simit yemedende dönmezdim onuda yapmadım epeyce tuttum kendimi düğün uğruna hepsi o gece sinir olmamak için
senide tebrik ederim yenacım menülerin çok güzel ve çikolatayı yememişsin baravooo
Aman aman boşver.Ööööğğğğğ kaka onlar.Derin de yemiyor artık.
Her kaşık nutella,her çatal tatlı,her dilim börek bizi hedefimizden uzaklaştırıyor.
Yaaa biz neden başaranlardan olmayalım.
BAŞARACAĞIZ......ışte o kaa.....
Sonrada.....bayanssulusmileopuyorumnanaktanhihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi::lepi::içelim::içelim::içelim:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
yok canım olurmu öyle şey ben diyetteyim zararlı şeyleri vücuduma sokmam. sağlıklı yiyecekleri seviyorum ben.şaka bir yana evet yaptım o hatayı senelerdir eve almıyordum hatta yemedim bile eşim alınca dün dayanamadım iki tatlı kaşığı yedim zaten benş bu hale tatlılar çikolatalar getirdiderin aman naptın ne dedin öğle
nutella dedi nutella dedin
doğrumu duydum ayyyybuyrunnnnnnnnn
beynimden vurulmuşa döndüm:mymeka:
Ama çok güzel,ve anlamlı,ve duygu yüklü..
Sadece devamı varmış gibi noktalamşısın..Varsa devamınıda yazarmısın lütfen,eğer Bonus'a eklersen haber verirmisin bende okumak isterim..
Veya sende bir sayfa açsan ya kendine..
Derin'cim bende sabahları bir çaykaşığı muhakak tatlı bişeyler yerim,biliyorumki yemezsem sonraki saatler geri dönüşümü çok kötü olur..
Öyle böyle değil tatlı besinleri acaip seviyorum..
:roflol::roflol: hihoyyyt hihoyyyt :teytey::lepi:
Ben birazcık tadını alınca daha çok yiyesim geliyor canım ondan şeettim;yoksa tabii ki belirli aralarda olması gerekir.Makinamıyız değilmi canım.aplamm hedefimizden bizi zaklaştıran şeylerdennn arada bir yesek daha iyi olmazmı acababilmiyorumkismilesıksık değil mesela ben çooooooookkkkkkk özür diliyorummmm ama iki ayda bir hamburger bazen daha fazla bile olabiliyor tırtıklıyorum ama bu benim sadece nefsimi köretiyor ve bedenime diyorumki bak arada da olsa bu tip yiyecekler gelecek deliripte sakın stok yama sen kıtlıkta değilsin diye mesajlar gönderiyorumm kaydirigubbakcemile3yeterince açık oldum herhalde bu durumda buna izin olur herhalde ama asla buraya ne yediğimi yazmadım ki kimsenin canı çekmesin şimdi hariç :kedi:
BEYZUS ablam biliyonmu ben evlendiğim ilk sene güzel olduğumu bilerekten biraz giyiyodum kısa bişeyler sonradan boyları uzadı :) bir tek mini etek giyemedim...
Kimbilir belki ilerde giyeriz
Ohhh kimbilir ne kaa yakışıyordur.Giyeriz tabii canım.Üzerinede bir astarsız pardesü olsun ama ben başka türlü giyemem 13-14 yaşımdan beri giymedim.
Günaydın herkeslere...2 gündür annemdeydim giremedim...Rahatsızdı baya bugün dr a gitti...sürekli başı dönüyor :çok üzgünüm:
Geçmiş olsun canım.Doğum günü geçenlere tekrardan hepi börtdey diyim :1rolleyes:
Zalimi...Benden önce çok güzel yorumlar yapılmış...bende hepsine katılıyorum...
Ne sıkıntın olursa olsun seni mutlaka koruyup gözeten bir Rabbin olduğunu,
Sana verdiği her sıkıntıda mutlaka senin için saklı bir güzellik olduğunu,
Sana herşeyin en güzelini nasip edeceğini hiç unutma hiç aklından çıkarma :1hug:
Allahım güzel bir gelecekte güzel bir insan nasip etsin inşallah...
Herkesten önce kendine en büyük yol arkadaşı yine kendinsin...
herkese günaydın ben nihayet eve döndüm yine aranızdayım bana msj atmışsınız fakat ben msjı alana kadar yola çıkmıştım o yüzden kilomu geçen hafta bildiremedim biraz geçmişe baktım birşeyler konuşulmuş değişiklik falan mı var yoksa yine aynı şekilde citole kilomuzu özelden atacakmıyız ben aynı kilodayım 1 gr bile veremedim 2 haftadır biraz stresten oldu sanırım ama yemedim dersem de yalan olur dikkat edemedim fazla ama şimdi evdeyim umarım başka sorunlarla karşılaşmam ve diyetime düzenli bir şekilde devam ederim şurda hazirana kaldı 2 ay 10 kilo verebilsem ona bile göbek atıcam pöffffffff
Neden bozuldu yeme düzenin, Kilo vermeyede başlamıştın..
çok hastayım yena.. bi de annem balıkesire gitti hafta başından beri orada.. ben çok hasta olduğum için yemek yapamadık hep dışardan yedik kardeşimle.. bi de akşam yemek yiyip 6 6buçuk gibi yatıp sabah yedide kalkıp işe gittim.. hiç kolumu bile kıpırdatmadım.. hep uyudum.. hala da geçmedi rahatsızlığım çoktan geçmesi gerekirdi..
alt tarafı faranjit.. antibiyotik de aldım ama..
yani bahanesi çok.. ortam caymaya müsaitti ben de caydım..
bugün lahanaya başladım bakalım.. annem de geliyo bugün
lahana dediğin ne lahana suyu falanmı içeceksin bi deyiversen bizde yapalım
slm kızlar
sabah erkenden doktora gittim
kızımı götürdüm
karnım agrıyo diyip duruyodu
şimdi yayınlıcam listeyi
candy geçmişe bakmam şu an için zor
yeni girenler varsa
yada kilosunu buraya yazanlar bana özel atarmısın?
Candyyy tikkat et la çabuk iyileş :mymeka: accukta sevgi gösterim :teselli: :1hug: laelaelaelaelae
candy geçmiş olsun canım bende faranjit olmşum ilaçlarımı kullanıyorum bebeğim olduğu için ayakta geçiriyorum
1.lerimiz :hooray:
cherry_pie................1.2
BEYZUS....................1.1
Bonus.....................1.1
nazarlıklarımız
yena......................0.4
tebessum77................0.3
derin.....................0.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?