Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

birinci gelen arkadaşlarımızı kutluyorum
citolcanım birincilik önemli değil yalnış anlama . ben geçen hafta pc bozuk olduğu için kilo bildirimi yapamamıştım . kilom 119.5 tu bir hafta önce 118 dim zatenm bir aydır ben 118 120 arası gidip geliyorum her hafta değişiyor . hatta bu pazartesi günü 120 olmuştum.sana özeldende belirttim bunları zaten bugün hatta 117 Yı bile gördüm baskülde ama ben en çok çıkanı yazdım 117.7

citol özelden de yazdım buraya da attım.. yenileri haftaya mı listeye alacaksın.. bi de pregant 81 kilo olarak 1,5 kilo vermiş gözüküyor..

yeni arkadaşlarımızı da hafya verdikleri kilolarla listeye alalım.. onlarında kilosunu belirtenleri yazdım belirtmeyenleri de yazdım bakarsın sen..

mimu88 89,2 kilo olmuş.. onu da ekle bak..

zalimi de izinli.. listeyi güncelle bunlara göre canım a.s.

1.lerimiz :hooray:
cherry_pie................1.2
BEYZUS....................1.1
Bonus.....................1.1

nazarlıklarımız

yena......................0.4
tebessum77................0.3
derin.....................0.3

Birincileri canııı gönülden kutluyorum :kedi: haftaya birinci olcam ben de naniknanik

kızlarr biliyorum geç kaldım benim kız diş çıkarıyor düzenimiz bozuldu iice gece uyumuyor tam 12 e uyandık bugün o yüzden geç kaldım özür ve 1 kg daha vermişim bu hafta ama inanın kızım benim zayıflatıcım bu hafta peşinde gezmekten başka bişey yapamıyorum bitki çayı bile içemedim doğru dürüst ve 97 yi gördüm bu sabah ayy çık mutluyum ya

bitki çayımıda içseydim demek 2 kg garanti giderdi bu tempo ile ya candycim cherycim bursa beysuz özledim ama valla çak yoğunum en kısa zamanda sohbete gelcem
bu sabah yediklerim haşlama yumurta domates salatalık taze nana 2 zeytin 1 dilim kepek ekmek su çayla aram yok fazla

YENA ceeee :)) Şeniz olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Buyrun benim..:))

Ayy inanmıyorum bende öyle, çayı şekersiz içmeyi hamileliğimde alışkanlık edindim,öncesi defalarca denememe rağmen başaramamıştım..Ki günde 10-15 fincan içerim..:)

Geçmiş olsun,faranjit illet bişey ben ve kızımda çok sık oluruz..

Geçmiş olsun,merak ettiydim kızını sonucunu bildir bizede..

1.lerimiz :hooray:
cherry_pie................1.2
BEYZUS....................1.1
Bonus.....................1.1

nazarlıklarımız

yena......................0.4
tebessum77................0.3
derin.....................0.3

Birincileri tebrik ediyorum..BEYZUS ve Bonus bakalım haftaya kim daha çok verecek,hadi sizi rakip ilan ediyorum..:roflol::roflol:

gerçekten listenin neredeyse yarısı izinli kaydirigubbakcemile3

merabalar ben izmirden sinem şu an 91 kiloyum. Dün diyetisyene başladım nasıl olucak bilmiyorum ama adım adım tüm gelişmeleri sizlerle paylaşıcam arkadaşlar

geçmiş olsun canım acil şifalar

ben bildirim yapmıştım citol ama yine yokum listede

neyse beni kimsenin göreceği yok listeden silin lütfen.

merabalar ben izmirden sinem şu an 91 kiloyum. Dün diyetisyene başladım nasıl olucak bilmiyorum ama adım adım tüm gelişmeleri sizlerle paylaşıcam arkadaşlar

Merhaba...

Aaaaaa İzmirli bir şişman daha..:)))

canım hemen küsme,kızı hasta citolün pek dikkatli bakmamıştır..

Yoksa neden eklemesin..bu arada tebrikler iyi kilo veriyosun..ha gayret 70 leri görmene az kaldı..

Tursari seni duygusal kutup ayusu seni :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok be yenoşum ben herzaman yazmam böyle şiir ben düz yazı yazmayı daha çok seviyorum ama geldimide ilham kaydirigubbakcemile3 biyere kkaydetmek hoşuma gidiyor

Ben birazcık tadını alınca daha çok yiyesim geliyor canım ondan şeettim;yoksa tabii ki belirli aralarda olması gerekir.Makinamıyız değilmi canım.

]
demee asıl mesele durmakta işte ogünü durmamaya ayarlıyalım o zaman yoksa makina değiliz demee :lepi::lepi::lepi:

geçmişolsun şekerr olumunekankayizsmile

küsme hemen anacım yaa bak herkes eminim gidersen üzülecek ki citolunde seninle bi alıp veremediği yokki özellikle yazmasın seni dimi olumunekankayizsmilekırk yıllıkları bile bazen gözden kaçırır ve hakikaten bu arada çok iyi gidiyorsun hedefine az kalmışş :lepi:

Dün gece Ejder kapanı'nı izledim..

Güzelmiydi..Yorum pek yapmak istemiyorum,Uğur Yücel seviyorsanız,onun için izlenir..

Kendini tekrarlamış sanki..Daha önceki bi kaç çalışmasına çok benziyodu..

Kenan İmirzalıoğlu yine muhteşemdi,bu sefer şivede yapmış arada bozsada ben beğendim..Birde NEjat İşler vardı her açıdan beğendiğim biri kendisi..:))
Fakat rolü çok azdı..:)

Birde Sanırım Uğur Yücel, Kenan İmirzalıoğlu'nun yatak performansını çok beğeniyor..:))

Her filminde aynı pozisyonda sevişirken görüntü alıyor.. ( Yazı-Tura ) filminde tıpkısının aynısı vardı..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…