Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tursari öptüm seni,abim gile yumurtalı küfte yimeğe gidiyem..kaydirigubbakcemile3

Tıpkı çiğköfte gibi yoğrularak yapılıyor içine et yerine yumurta yağda pişirilip katılıyor..
Bir kase yemeyi düşünüyorum..Bu yazıyı okumadınız tamammı..:)))kaydirigubbakcemile3

Akşama avatardaki hatun gibi çalışma yapıcam..:))
:roflol:

Tebrikler kızlaaaaaarrrr.alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Teşekkürler;ellerine sağlık CİTOL......

Sen bebişine bak canım.Biz seni bekleriz.Özleriz tabii ama buradayız;bekliyoruz.Allah iyilik sağlık versin.

canım hemen küsme,kızı hasta citolün pek dikkatli bakmamıştır..

Yoksa neden eklemesin..bu arada tebrikler iyi kilo veriyosun..ha gayret 70 leri görmene az kaldı..

kızlar geçen hafta da listeye kaydedilmemiştim. citole söyledim kusura bakma görmedim dedi. bu hafta da özellikle tembih ettim ama hala yazılmamışım. verdiğim 2.5 kilo var ama sıralamada gözükmüyor. artık istemiyorum. bu bölüme girip rahatsız etmem kimseyi. hoşçakalın

Merhaba. Bende 91,5 kilo olarak aranıza katılıyım.Ama ümitsiz vaka olarak. Arada 89,5 oluyorum sonrası yine aynı.

neyse beni kimsenin göreceği yok listeden silin lütfen.

yapma kuşum ( avatarınla da uydu bak bu) ben yazdım citole foruma da yazdım pregant 1.5 kilo verdi dedim.. birinci olması lazım dedim.. ama daha siteye girmedi ondan güncelleyemedi.. girince bakıcak o da.. sabah da benden istedi foruma yazanların ismini.. a.s

ve ben de geçen hafta sana özelden atmanı söylemiştim yani sen citolü uyarmış olabilirsin ama ben de seni uyardım sen özelden atmadın lmaz: herkes özelden atıyor.. çok fazla kişi olduğumuzdan çok fazla sayfa atlıyor artık günler arası.. biraz onu da düşünerek hareket edersek birbirimizi kırmayız.. listede 25 kişi var herkes özelden atıyor citole, bi tek sen foruma yazıyorsun kilonu uyardığım halde..

yine de ben foruma yazacağım diyorsan yaz canım.. bundan sonra aksilik olmayacak takip edeceğim ben foruma yazanları.. olumunekankayizsmile

kuşum benim şunun şurasında adam akıllı kilo veren kaç kişisiniz gözünü seveyim gitme

nefis bir patlıcan yedim doğrayıp üzerine patates le domates koymuştum patateslerini bırakıp kalanını yedim ımmmm mis gibide kokuyordu yaa

nefis bir patlıcan yedim doğrayıp üzerine patates le domates koymuştum patateslerini bırakıp kalanını yedim ımmmm mis gibide kokuyordu yaa

ben de yarın nefis bi patlican ve nefis bi patates yapıcam.. yanına da nefis bir haşlanmış sebze salatası ve nefis bi yeşil salata yapıcam yicem bütün gün :lepi:

baa mı anlıyon sen onuuu karşında ustası duruyorr kısııımm bu kiloları değirmende almadık hareldaaa:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
ah be kuzuummm citolumeolumunekankayizsmile kızma asla kimseyi hor görmezki görsede bu topik onun malı değilki be anacımm o gönüllü bizim kaptanlıımızı yapıyor ne çıkarı varki canım bu işten sadece bizi seviyor o kadar kuzuu bak çok güzel kilo veriyorsun ayrıcada bizede gaz veriyon olumunekankayizsmilebak beni dellendirme yolarımm o kilolarnı senin heeee alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 seeninde işine gelir tabii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
inş. cnm yağsız tuzsuz şekersiz ekmeksiz diyet iyi gidiyor dün başlarken almış görünüyordum düne göre 2 kilo verdim sonuna kadar devam etcem inş. yaza çıtır çıtır gircem herkesin çenesi kapancak etrafında görüştüğüm insanların benimle alay edemicekler onları oyuncaksız bırakacam ama napayım onlarda nasıl zayıfladı acaba diye sorarlarsa çok mutluyum mutluluktan eridim dicem çatlasınlar sinirlerinden umarım istemeye gelirler tez vakitte adam gibi adam olan biride gerçekten mutluluğm daha da artar

herhalda baa diyon o canomı demee olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3 bu arada yağzıs tusuz diyet nekine laa:kedi:çok cahaalll gördüm kendimi bu arada ohaoldumsmile

herhalda baa diyon o canomı demee olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3 bu arada yağzıs tusuz diyet nekine laa:kedi:çok cahaalll gördüm kendimi bu arada ohaoldumsmile

maviyle yazan yeri anlamadım ama eeet sana yazmıştım diyet yöntem ve deneyimlerimiz bölümünde 5günde 5kilo diyeti var onu yapıyorum ve çok güzel gidiyor bu hafta birinciyim kesin o kadar diyom yani ama izinliyim burada neyse

Son düzenleme:
kıs nbr ben diyetin getirilerini sayayım bari

benm tek sorunum üşüme dünden beridir üşüyorum çok annem yemeyen insan üşür sen daha çok üşücem diyo

ama oda yapacakmış kilo verdiğimi görünce diyete yönelmeye başladı

dün sabah 8. çıkıyordum bugün yani şimdi -2

gerisini var sen düşün guzum ben çok sevdim ayrıca açta değilim bol tuzlu yeme alışkanlığımdan da kurtuldum

daha önümde çok var umarım daha çok kilolar veririm

tabi ayrıca yeşil çay içiyorum

sirkeli su

sarmısak

ve hafif hazırlanmış kekik suyu

evde kendim yapıyorum bir bardağa azcık kekik

acı çehre de var onada başladım

ayy yok anam yokkk bendede bi tuhaflık var bu sene gevşedi bütün vidalarım Allah Allah yaaa bu senede hiç yemediğim kadar portakal ve greyfurt yedim yaa geldi eşim bir saat önce ben ona bişey dememiştim dün gece yine baş ağrısı ve hapşırmalar başladı bu sabah kalktım burnum tıkanmış genzim acıyor sesimi çıkartmadımki bu ne lan yetere demesin diye adam bana baktı baktı sen gene hastasın dedi gitti koca bir bardak portakal suyu sıktı getirdi ilaç aldım şimdide bize bişeyler oldu bu sene çok önemli değil bu seferki ama sinüziti azdırıyor başağrısı çok oluyor bazen yanaklarım bile ağrıyor şimdi gözlerimin kenarında ve burnumda ağrı var ilerlemez inşallah. yaa varya okadar dert yandımki hastlaıktan sizlerde hastalık hastası zannetceksiniz beni yaa :kedi:kaydirigubbakcemile3ama gerçekten bu sene bi farklı herkeste aynı dert geçmiyor bitürlü bu hastalık diyen diyene şaşılacak şey doğrusubilmiyorumkismile

ayy fardonn yaff görmemişim helhalde bana diyorsun canım diye dimii demek istemiştimm bilmem anlatabildimmi biraz Türkçe katletmişim orda ama sanalalem dili biliyon sen onuuu olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…