ambrosia2007 ........90.............................izinli
Bonus.................. 91.4..........................90.3..............................1.1
BEYZUS................ 91,8...........................90.7..............................1.1
bursa16...................99........................izinli
capriice................103. 8...........................izinli28
citol...................izinliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Cisu......................95...............................izinli
cherry_pie,............97,7................................96.5..........................1.2
candy_candy...........104,9.................................izinli
derin...................118....................................117.7........................0.3
Dilenciii ..............77.3.....................................izinli
denklem444.............98................................
egedeniz03..............90,3...........................91
emrahelif...............121 ............................?
ekim2009...............................................izinli
Guide....................94.9..............................izinli
GAMZELİ.....................92 .............................?
halley......................112.0................................
kitkurdu................95,6..............................izinli
maviş83................112................................112
mimu88....................89...................................
mmuti................... 88....................................izinli
Nur1835 ..................67...................................
pregant.....................82.5...........................
seferan.................138.5............................
Seçil00..................82.1...........................izinli
ŞİMAL ................... 99.3............................izinli
tursari...................85..................................izinli
tebessum77...............89.7..............................89.4 ...........................0.3
YENA................... 91.5 ...........................91.1.................................0.4
YURDUSUM.............85............................izinli
Yağmurgözlü........... 107............................izinli
xhüzünx.................104.1.............................izinli
zalimi.....................84.6...............................izinli
bitki çayımıda içseydim demek 2 kg garanti giderdi bu tempo ile ya candycim cherycim bursa beysuz özledim ama valla çak yoğunum en kısa zamanda sohbete gelcem
bu sabah yediklerim haşlama yumurta domates salatalık taze nana 2 zeytin 1 dilim kepek ekmek su çayla aram yok fazla
canım hemen küsme,kızı hasta citolün pek dikkatli bakmamıştır..
Yoksa neden eklemesin..bu arada tebrikler iyi kilo veriyosun..ha gayret 70 leri görmene az kaldı..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok be yenoşum ben herzaman yazmam böyle şiir ben düz yazı yazmayı daha çok seviyorum ama geldimide ilham kaydirigubbakcemile3 biyere kkaydetmek hoşuma gidiyor
demee asıl mesele durmakta işte ogünü durmamaya ayarlıyalım o zaman yoksa makina değiliz demee :lepi::lepi::lepi:
geçmişolsun şekerr olumunekankayizsmile
küsme hemen anacım yaa bak herkes eminim gidersen üzülecek ki citolunde seninle bi alıp veremediği yokki özellikle yazmasın seni dimi olumunekankayizsmilekırk yıllıkları bile bazen gözden kaçırır ve hakikaten bu arada çok iyi gidiyorsun hedefine az kalmışş :lepi:
Buyrun benim..:))
YENACIĞIM bakıyorum yeni avatar yapmışsın.Bayıldım.Uzun süre kaldırma lütfen.Çok motive edici ve sevimli
[
Hoş geldin aramıza.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5merabalar ben izmirden sinem şu an 91 kiloyum. Dün diyetisyene başladım nasıl olucak bilmiyorum ama adım adım tüm gelişmeleri sizlerle paylaşıcam arkadaşlar
KENAN olsunda gölgesi olsun yeterrrr.....bayanssulusmileopuyorumnanaktanbayanssulusmileDün gece Ejder kapanı'nı izledim..
Güzelmiydi..Yorum pek yapmak istemiyorum,Uğur Yücel seviyorsanız,onun için izlenir..
Kendini tekrarlamış sanki..Daha önceki bi kaç çalışmasına çok benziyodu..
Kenan İmirzalıoğlu yine muhteşemdi,bu sefer şivede yapmış arada bozsada ben beğendim..Birde NEjat İşler vardı her açıdan beğendiğim biri kendisi..:))
Fakat rolü çok azdı..:)
Birde Sanırım Uğur Yücel, Kenan İmirzalıoğlu'nun yatak performansını çok beğeniyor..:))
Her filminde aynı pozisyonda sevişirken görüntü alıyor.. ( Yazı-Tura ) filminde tıpkısının aynısı vardı..:))tursari öptüm seni,abim gile yumurtalı küfte yimeğe gidiyem..kaydirigubbakcemile3
Tıpkı çiğköfte gibi yoğrularak yapılıyor içine et yerine yumurta yağda pişirilip katılıyor..
Bir kase yemeyi düşünüyorum..Bu yazıyı okumadınız tamammı..:)))kaydirigubbakcemile3
Akşama avatardaki hatun gibi çalışma yapıcam..:)):roflol:
Accuk ta baağa vir......klava:cokacimcoookcokacimcoook
neyse beni kimsenin göreceği yok listeden silin lütfen.
kızlar geçen hafta da listeye kaydedilmemiştim. citole söyledim kusura bakma görmedim dedi. bu hafta da özellikle tembih ettim ama hala yazılmamışım. verdiğim 2.5 kilo var ama sıralamada gözükmüyor. artık istemiyorum. bu bölüme girip rahatsız etmem kimseyi. hoşçakalın
nefis bir patlıcan yedim doğrayıp üzerine patates le domates koymuştum patateslerini bırakıp kalanını yedim ımmmm mis gibide kokuyordu yaa
baa mı anlıyon sen onuuu karşında ustası duruyorr kısııımm bu kiloları değirmende almadık hareldaaa:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:tursari öptüm seni,abim gile yumurtalı küfte yimeğe gidiyem..kaydirigubbakcemile3
Tıpkı çiğköfte gibi yoğrularak yapılıyor içine et yerine yumurta yağda pişirilip katılıyor..
Bir kase yemeyi düşünüyorum..Bu yazıyı okumadınız tamammı..:)))kaydirigubbakcemile3
Akşama avatardaki hatun gibi çalışma yapıcam..:)):roflol:
ah be kuzuummm citolumeolumunekankayizsmile kızma asla kimseyi hor görmezki görsede bu topik onun malı değilki be anacımm o gönüllü bizim kaptanlıımızı yapıyor ne çıkarı varki canım bu işten sadece bizi seviyor o kadar kuzuu bak çok güzel kilo veriyorsun ayrıcada bizede gaz veriyon olumunekankayizsmilebak beni dellendirme yolarımm o kilolarnı senin heeee alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 seeninde işine gelir tabii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar geçen hafta da listeye kaydedilmemiştim. citole söyledim kusura bakma görmedim dedi. bu hafta da özellikle tembih ettim ama hala yazılmamışım. verdiğim 2.5 kilo var ama sıralamada gözükmüyor. artık istemiyorum. bu bölüme girip rahatsız etmem kimseyi. hoşçakalın
beyzus aplammmm sen iste ben saa yaparım ayırmama gerek yok yanııı yenoş gibinnn :dilcikar::1closedeyes:edeleli kollarımnan yoğurtturur kardeşceğizin saa iste bir tepsi olsun aplamm nasıl olsa bulgur bişeycik olmaz (bu arada etlisi bana çiğ et kokuyor gibi geliyorda ama oda itina ile yapılır ama iki saaatte ancak kokusu çıkıyor etin)Buyrun benim..:))
YENACIĞIM bakıyorum yeni avatar yapmışsın.Bayıldım.Uzun süre kaldırma lütfen.Çok motive edici ve sevimli
[
Hoş geldin aramıza.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
KENAN olsunda gölgesi olsun yeterrrr.....bayanssulusmileopuyorumnanaktanbayanssulusmile
Accuk ta baağa vir......klava:cokacimcoookcokacimcoook
hoşgeldinn :lepi:Merhaba. Bende 91,5 kilo olarak aranıza katılıyım.Ama ümitsiz vaka olarak. Arada 89,5 oluyorum sonrası yine aynı.
nefis bir patlıcan yedim doğrayıp üzerine patates le domates koymuştum patateslerini bırakıp kalanını yedim ımmmm mis gibide kokuyordu yaa
afiyet şeker olsun kuzuuu top top kilolardan kurtarsın seni işşşalllhhh:Saruboceq::lepi:
baa mı anlıyon sen onuuu karşında ustası duruyorr kısııımm bu kiloları değirmende almadık hareldaaa:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
ah be kuzuummm citolumeolumunekankayizsmile kızma asla kimseyi hor görmezki görsede bu topik onun malı değilki be anacımm o gönüllü bizim kaptanlıımızı yapıyor ne çıkarı varki canım bu işten sadece bizi seviyor o kadar kuzuu bak çok güzel kilo veriyorsun ayrıcada bizede gaz veriyon olumunekankayizsmilebak beni dellendirme yolarımm o kilolarnı senin heeee alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 seeninde işine gelir tabii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
beyzus aplammmm sen iste ben saa yaparım ayırmama gerek yok yanııı yenoş gibinnn :dilcikar::1closedeyes:edeleli kollarımnan yoğurtturur kardeşceğizin saa iste bir tepsi olsun aplamm nasıl olsa bulgur bişeycik olmaz (bu arada etlisi bana çiğ et kokuyor gibi geliyorda ama oda itina ile yapılır ama iki saaatte ancak kokusu çıkıyor etin)
hoşgeldinn :lepi:
afiyet şeker olsun kuzuuu top top kilolardan kurtarsın seni işşşalllhhh:Saruboceq::lepi:
Sağol canım.Yaparsın bilirim.Ben sonunda sana bizim sitede bir ev bulacağım vallahi.Asla kendi çıkarım için değil.Köfteyi yoğururken yardım şeettireyim diye.:roflol:
inş. cnm yağsız tuzsuz şekersiz ekmeksiz diyet iyi gidiyor dün başlarken almış görünüyordum düne göre 2 kilo verdim sonuna kadar devam etcem inş. yaza çıtır çıtır gircem herkesin çenesi kapancak etrafında görüştüğüm insanların benimle alay edemicekler onları oyuncaksız bırakacam ama napayım onlarda nasıl zayıfladı acaba diye sorarlarsa çok mutluyum mutluluktan eridim dicem çatlasınlar sinirlerinden umarım istemeye gelirler tez vakitte adam gibi adam olan biride gerçekten mutluluğm daha da artar
herhalda baa diyon o canomı demee olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3 bu arada yağzıs tusuz diyet nekine laa:kedi:çok cahaalll gördüm kendimi bu arada ohaoldumsmile
baa mı anlıyon sen onuuu karşında ustası duruyorr kısııımm bu kiloları değirmende almadık hareldaaa:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
ah be kuzuummm citolumeolumunekankayizsmile kızma asla kimseyi hor görmezki görsede bu topik onun malı değilki be anacımm o gönüllü bizim kaptanlıımızı yapıyor ne çıkarı varki canım bu işten sadece bizi seviyor o kadar kuzuu bak çok güzel kilo veriyorsun ayrıcada bizede gaz veriyon olumunekankayizsmilebak beni dellendirme yolarımm o kilolarnı senin heeee alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 seeninde işine gelir tabii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sağol canım.Yaparsın bilirim.Ben sonunda sana bizim sitede bir ev bulacağım vallahi.Asla kendi çıkarım için değil.Köfteyi yoğururken yardım şeettireyim diye.:roflol:
bul aplamm bul vallaa ben köfte şeettirirken sente kenardan daduna bakarsun hani olmuşmu olmamışmı diye yanii yoksa ben nasıl anlıcam kıvamını tek başıma yaa kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanyaa zaten bizim herüfe gıcığım bu yüzden tıakdı bizi güneş görmeyen bahçelievlerin ücraa bir köşesine en sonunda resti çekecem sırf çocuk için valla güneş görse bu kadar sık hastalanmazda belki ama nerdee işine uzak kalıyor diye kaldım buralardaa aşkım çaresiz boshayallersmileama Allah nasip ederse bu sene taşınacamm kafaya koydum mümkün olursa bahçeli bir eve hattaa Allahım nerde varsa isteyen herkesede banada nasip ett inşallahhhhh :Saruboceq:
maviyle yazan yeri anlamadım ama eeet sana yazmıştım diyet yöntem ve deneyimlerimiz bölümünde 5günde 5kilo diyeti var onu yapıyorum ve çok güzel gidiyor bu hafta birinciyim kesin o kadar diyom yani ama izinliyim burada neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?