Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tursari;bu arada bekleriz bende senin gibiydim ama öyle bir uyuluyorki cnm ilk başladım akşam bozdum ekmeklere dayanamadım sonra başladım güne gittim dünyaları yedim dün başladım artık dedim bir sonunu göreyim bakalım ne olcak yeterrrrrrrrrrrrrrrrr aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu ne cnm dedim ve daha bozmadım başladım yine bozma düşüncelerine ama bozmucama eminim chatlaxx beni kovalar herhalde beni bekle beraber başlayalım haftaya ben bitireyim şimdi bidakinde yani beraber ilerliyel,m annemde başlıcak bidakinde benimle

Nasıl istersen canım,teklif var ısrar yok.yerimseniben.

ben bildirim yapmıştım citol ama yine yokum listede

neyse beni kimsenin göreceği yok listeden silin lütfen.

yawrum bn toikten izinliyim
msj ları takip etmiyorum
ve kilolar bana özel msj yolu ile bildiriliyor

bunu kaç kere belirttik
eger uymuş olsaydın
ben de yazardım
kesinlikle bilerek yazmamak olmaz
neden olsunkii hem
sen özel le bildirmedigin ve bende geçmiş msj ları takip etmedigim için böyle oldu bilmiyorumkismile

a.s

asistan da uyuyordu hastaydı :gitme: biraz anlayış nütfen :)

sık hastaneye gidiyorsunuzya ordan kapıyorsundur
geçmiş olsun

bugün başıma gelmeyen kalmadı önce kızım elimi bırakıp yola fırladı diye koştum aniden eğildim yakalayım diye belimi incittim.

sonraaaa kızımın biberonu tezgahta devrildi 2 parçaya kırıldı parç ayak baş parmağıma düştü kesildi abaya 1 saat bastırdım kan durmadı zorla hastaneye gittik dr. dikiş atsammı atmasammı diye karar veremedi. özel yara kaynaştıran bantla yaıştıralım 2 günde bir pansumana gel antibiyotik iç 15 gün ıslatma üzerine basma dedi.

offff sporada gidemiyecem kilo veremem verdiğim kiloları almasam barimafoldumben

hoşgeldin umarım güzel kilolar verirsin

ahh aynı benimki ben diyete başlayınca önümde çikolata cips tatlı. ne bulursa yer birde sen istermisin der

geçmiş olsun .
sakın cayma devam
neyse beni kimsenin göreceği yok listeden silin lütfen.

canım alınama özelden citol a atman lazım girmiyor izinli o görmemiştir

1ssat kan durmadımı allahım inanamıyorum bende bir kere parmağımı makasla kestim çok kanadı sonra zeytinyağı döktüm kan durdu aniden annanemden öğrenmiştim bende 14yaşında peynir bıçağıyla elini derin kesmiş zeytinyağı dökmüş beze üzerine kapamış kapadıktan sonra hiç kanamamış ben bide yaraya biberiye yağı sürüyorum yakmıyor ve yarayı çabuk iyileştiriyor geçmiş olsun

kızlar ben özelden mesaj atılacağını bilmiyordum. yoksa küsmeyi sitem etmeyi filan hiç sevmem. bu aralar çok azimle kilo vermeye çalışıyorum. ve çok yol katettim. o yüzden başarımın görülmesini istiyorum belki de. bana mesaj yazanlara teşekkür ederim.

yağsız tuzsuz diyetimi inceledinmi tursari
evet baktım öyle fena değilmiş yaa güzel aklinialirimsmile

olarr bende yapayım şunu toparlamam lazım kendimi inşallah tam uyarım çünkü haftaya hastanede yine işimiz var gerçi ben gitmicem eşim raporları gösterecek ama bakalım inşallah bidaha gitmek gerekmez:Saruboceq:[/U]

haklısın canım benim tabiki başarı takdir bekler ama ben sana didim dimi citol bizim için liste yapıyor kimseyide kayırmaz diye neyse unutalım bunu ve önümüzdeki maçlara bakalımm:roflol::roflol::roflol:

aaaaaaa ne kadar şaşırdımmm kimsecikler gelmemiş bugün erkenden akannehirneysee ilk selamları ben göndereyim günaydınlarrrrrrrrrra.s.opuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)

zalimi

7.takımda da böle

:roflol::roflol::roflol:

tamam canım bundan sonra özelden atarsın problem olmaz ben özelden de forumdan da bildirdim herkese.. foruma da yazdım sana öyle hatırlıyorum canım.. ama sitede bi alemdi o aralar..

sen motivasyonunu bozma çok güzel gidiyorsun..

kupanı ben takdim edeyim :hooray:

Geçmiş olsun..bayağı olay atlatmışsınız,ama beni en çok etkileyen kızının elini bırakması oldu..
Benim oğlumda öyle, o kadar seri hareket ediyorki çok sıkı ve dikkatli olmak lazım,anlık yani..Allah korusun..

Kalorisiz güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…