kızlar geçen hafta da listeye kaydedilmemiştim. citole söyledim kusura bakma görmedim dedi. bu hafta da özellikle tembih ettim ama hala yazılmamışım. verdiğim 2.5 kilo var ama sıralamada gözükmüyor. artık istemiyorum. bu bölüme girip rahatsız etmem kimseyi. hoşçakalın
Buyrun benim..:))
YENACIĞIM bakıyorum yeni avatar yapmışsın.Bayıldım.Uzun süre kaldırma lütfen.Çok motive edici ve sevimli
Hoş geldin aramıza.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
KENAN olsunda gölgesi olsun yeterrrr.....bayanssulusmileopuyorumnanaktanbayanssulusmile
Accuk ta baağa vir......klava:cokacimcoookcokacimcoook
O zaman sen kesin izle BEYZUS'um enişteyle birlikte alın meyvelerinizi oturup izleyin..
Merhaba. Bende 91,5 kilo olarak aranıza katılıyım.Ama ümitsiz vaka olarak. Arada 89,5 oluyorum sonrası yine aynı.
Merhaba..
ayy yok anam yokkk bendede bi tuhaflık var bu sene gevşedi bütün vidalarım Allah Allah yaaa bu senede hiç yemediğim kadar portakal ve greyfurt yedim yaa geldi eşim bir saat önce ben ona bişey dememiştim dün gece yine baş ağrısı ve hapşırmalar başladı bu sabah kalktım burnum tıkanmış genzim acıyor sesimi çıkartmadımki bu ne lan yetere demesin diye adam bana baktı baktı sen gene hastasın dedi gitti koca bir bardak portakal suyu sıktı getirdi ilaç aldım şimdide bize bişeyler oldu bu sene çok önemli değil bu seferki ama sinüziti azdırıyor başağrısı çok oluyor bazen yanaklarım bile ağrıyor şimdi gözlerimin kenarında ve burnumda ağrı var ilerlemez inşallah. yaa varya okadar dert yandımki hastlaıktan sizlerde hastalık hastası zannetceksiniz beni yaa :kedi:kaydirigubbakcemile3ama gerçekten bu sene bi farklı herkeste aynı dert geçmiyor bitürlü bu hastalık diyen diyene şaşılacak şey doğrusubilmiyorumkismile
yumurtalı küfte ye geçer..kaydirigubbakcemile3
ben bildirim yapmıştım citol ama yine yokum listede
neyse beni kimsenin göreceği yok listeden silin lütfen.
yawrum bn toikten izinliyim
msj ları takip etmiyorum
ve kilolar bana özel msj yolu ile bildiriliyor
bunu kaç kere belirttik
eger uymuş olsaydın
ben de yazardım
kesinlikle bilerek yazmamak olmaz
neden olsunkii hem
sen özel le bildirmedigin ve bende geçmiş msj ları takip etmedigim için böyle oldu bilmiyorumkismile
ayy yok anam yokkk bendede bi tuhaflık var bu sene gevşedi bütün vidalarım Allah Allah yaaa bu senede hiç yemediğim kadar portakal ve greyfurt yedim yaa geldi eşim bir saat önce ben ona bişey dememiştim dün gece yine baş ağrısı ve hapşırmalar başladı bu sabah kalktım burnum tıkanmış genzim acıyor sesimi çıkartmadımki bu ne lan yetere demesin diye adam bana baktı baktı sen gene hastasın dedi gitti koca bir bardak portakal suyu sıktı getirdi ilaç aldım şimdide bize bişeyler oldu bu sene çok önemli değil bu seferki ama sinüziti azdırıyor başağrısı çok oluyor bazen yanaklarım bile ağrıyor şimdi gözlerimin kenarında ve burnumda ağrı var ilerlemez inşallah. yaa varya okadar dert yandımki hastlaıktan sizlerde hastalık hastası zannetceksiniz beni yaa :kedi:kaydirigubbakcemile3ama gerçekten bu sene bi farklı herkeste aynı dert geçmiyor bitürlü bu hastalık diyen diyene şaşılacak şey doğrusubilmiyorumkismile
merhaba arkadaslar ben yenı kayıt oldum.
emosun akrabasıyım.
sızden bana cok bahsettı.
bende sızın gıbı kılo problemı yasıyorumkaydirigubbakcemile3
benıde aranıza alırmısınız..olumunekankayizsmile
Tatlım eşinin sabotajına gelme.Onlar hem kilo vermemizi isterler hemde hınzır bir şekilde sabote ederler.Belkide bize üzülüyorlar diyet yaptığımızda kendilerince ödül veriyorlar belkide.Neyse fazla kaçırmamışsın üstelik kilo vermişsin çok sevindim.İnşallah yarın sabah 2 kiloya tamamlarsın.
Bende dayanamadığım besinleri eve almıyorum.İsimlerini yazmayayımda gece gece bozmayalım kendimizi.Sırf yememek için reçel bile yapmıyorum.Misafir gelince hazır reçel alıp koyuyorum sofraya.Yabancı biri olsa senelerin kadını bir reçel yapmayı bilmiyor der.Boşverrrrr.Biz kilo vereceğiz değilmi.Cızzzz yapanlardan yemiyoruz.
çok hastayım yena.. bi de annem balıkesire gitti hafta başından beri orada.. ben çok hasta olduğum için yemek yapamadık hep dışardan yedik kardeşimle.. bi de akşam yemek yiyip 6 6buçuk gibi yatıp sabah yedide kalkıp işe gittim.. hiç kolumu bile kıpırdatmadım.. hep uyudum.. hala da geçmedi rahatsızlığım çoktan geçmesi gerekirdi..
alt tarafı faranjit.. antibiyotik de aldım ama..
yani bahanesi çok.. ortam caymaya müsaitti ben de caydım..
bugün lahanaya başladım bakalım.. annem de geliyo bugün
neyse beni kimsenin göreceği yok listeden silin lütfen.
evet baktım öyle fena değilmiş yaa güzel aklinialirimsmileyağsız tuzsuz diyetimi inceledinmi tursari
olarr bende yapayım şunu toparlamam lazım kendimi inşallah tam uyarım çünkü haftaya hastanede yine işimiz var gerçi ben gitmicem eşim raporları gösterecek ama bakalım inşallah bidaha gitmek gerekmez:Saruboceq:[/U]tursari;bu arada bekleriz bende senin gibiydim ama öyle bir uyuluyorki cnm ilk başladım akşam bozdum ekmeklere dayanamadım sonra başladım güne gittim dünyaları yedim dün başladım artık dedim bir sonunu göreyim bakalım ne olcak yeterrrrrrrrrrrrrrrrr aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu ne cnm dedim ve daha bozmadım başladım yine bozma düşüncelerine ama bozmucama eminim chatlaxx beni kovalar herhalde beni bekle beraber başlayalım haftaya ben bitireyim şimdi bidakinde yani beraber ilerliyel,m annemde başlıcak bidakinde benimle
Nasıl istersen canım,teklif var ısrar yok.yerimseniben.
dimiii geçer uzun zamandırda yimemiştim geçen kardeşim yalvardı aplaaammmm nolurr yap die ama malesef hiç halimyoktu yapmaya (ya bu arada sıktım sizide dimi bu konuyla kusura bakmayın diye diye herkes illahllah dedi artık)ama paylaşmamın sebebi birileri akıl versin diye valla başka sebep yokk:kedi:O zaman sen kesin izle BEYZUS'um enişteyle birlikte alın meyvelerinizi oturup izleyin..
Merhaba..
yumurtalı küfte ye geçer..kaydirigubbakcemile3
sağolasın canımbenim bu ara hastaneye gitmedik hafta başından beridir yani ben oğluşum sağlam büyüyor çok hasta olmuyor dedim bikaç kere özellikle çocukların yanında sigara içen anneleri görünce ondan oldu bence hay dilimesık hastaneye gidiyorsunuzya ordan kapıyorsundur
geçmiş olsun
nazar bozsun inşallah Allah korusun bebeişlerimizi (koruyor gerçi)o caddeye fırlama beni hep korkutur bir keresinde kaldırımda oynarken babasıda yanında iki adım attı bende çığlık attım çocuk bömböm suratıma bakıyor noldu anneme der gibikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 acayip kokuyrumbu senaryodan Allah göstermesin:Saruboceq::bbo:bugün başıma gelmeyen kalmadı önce kızım elimi bırakıp yola fırladı diye koştum aniden eğildim yakalayım diye belimi incittim.
sonraaaa kızımın biberonu tezgahta devrildi 2 parçaya kırıldı parç ayak baş parmağıma düştü kesildi abaya 1 saat bastırdım kan durmadı zorla hastaneye gittik dr. dikiş atsammı atmasammı diye karar veremedi. özel yara kaynaştıran bantla yaıştıralım 2 günde bir pansumana gel antibiyotik iç 15 gün ıslatma üzerine basma dedi.
offff sporada gidemiyecem kilo veremem verdiğim kiloları almasam barimafoldumben
1ssat kan durmadımı allahım inanamıyorum bende bir kere parmağımı makasla kestim çok kanadı sonra zeytinyağı döktüm kan durdu aniden annanemden öğrenmiştim bende 14yaşında peynir bıçağıyla elini derin kesmiş zeytinyağı dökmüş beze üzerine kapamış kapadıktan sonra hiç kanamamış ben bide yaraya biberiye yağı sürüyorum yakmıyor ve yarayı çabuk iyileştiriyor geçmiş olsun
evettt zeytinyağı bir mucize ben heryerde kullanıyorum yanıklarda bilhassa süper aklınızda bulunsunn önce bıraz sızlatıyor ama hemen sonra yanmış olduğunu bile anlamıyorsunuz Allahü teala Kuranı kerimde zeytin ve incir üzerine yemin ediyor arıdan bahsdiyor ve nasıl bal yaptığından hatta peteklerin şekline varıncaya geniş çaplı bir anlatımı var Peygamberimizin Efendimiz (sav) sadece ölüme çare değildir gibi bir hadisi şerifindede çörekotundan bahsediyor zaten tefsiride var bal ve çörekotunun çok fayddalı bunlar Rabbim çok merhametli hem yaratıyor şifayı hemde doğrudan adres gösteriyor bizi aratmıyor sübhanallah sen nelere kadirsin Rabbim:Saruboceq:
kızlar ben özelden mesaj atılacağını bilmiyordum. yoksa küsmeyi sitem etmeyi filan hiç sevmem. bu aralar çok azimle kilo vermeye çalışıyorum. ve çok yol katettim. o yüzden başarımın görülmesini istiyorum belki de. bana mesaj yazanlara teşekkür ederim.
kızlar ben özelden mesaj atılacağını bilmiyordum. yoksa küsmeyi sitem etmeyi filan hiç sevmem. bu aralar çok azimle kilo vermeye çalışıyorum. ve çok yol katettim. o yüzden başarımın görülmesini istiyorum belki de. bana mesaj yazanlara teşekkür ederim.
bugün başıma gelmeyen kalmadı önce kızım elimi bırakıp yola fırladı diye koştum aniden eğildim yakalayım diye belimi incittim.
sonraaaa kızımın biberonu tezgahta devrildi 2 parçaya kırıldı parç ayak baş parmağıma düştü kesildi abaya 1 saat bastırdım kan durmadı zorla hastaneye gittik dr. dikiş atsammı atmasammı diye karar veremedi. özel yara kaynaştıran bantla yaıştıralım 2 günde bir pansumana gel antibiyotik iç 15 gün ıslatma üzerine basma dedi.
offff sporada gidemiyecem kilo veremem verdiğim kiloları almasam barimafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?