sanada günaydın zalimi
şu elma sirkesini içiyormusunuz kızlar, işeyarıyormu?
emzirirken içen varmı?
ne çok soru sordum :)
valla ben hergün bazen günde bir iki kere tartılıyorum ben tartılınca motive oluyorum iyi çıkarsa seviniyorum dahada gaz geliyor kötü çıkarsa bak dikkat et diyorum yada sporu biraz fala yapıyorum.
merhaba arkadaşlar herkez burda ne güzel şu sirkeli sudan bende içtim bugün benimde kabızlık problemim var buna iyi geliyomu bilen var mı?
doğadan form içiyorum hiç bi işe yaramıyor
şu 3 gündür sporda yapmak istemiyo canım yaaaaaaaaa
seda1986 albümüne baktım..:) Mutluluğunuz daim olsun,çok güzel pozlar..
Kızında çok şeker,Allah ömür versin canım..
canım su içmeyi de abartmamak gerekiyor...kanal D de doktorum programında duymuştum..içilen fazla su böbrekleri yoruyormuş...yeterli su içtiğimizi wc de idrarımıza bakarak anlayabilirmişiz..idrarımızın rengi çok açık suya yakın renkse yeterli su içtiğimizi gösterirmiş..çok koyu sarı renkteyse az içtiğimizi anlayabilirmişiz..geçen gün FİSUN arkadaşımızın yazdıklarını hepimiz okuduk..fazla dolup boşalmaktan mesanesi ( idrar torbası ) ne hale gelmiş ALLAHIM şifa versin..:Saruboceq:maviş83 aklıma geldi bende diyete ilk başladığımda doynuyordun sürekli midem kazınıyordu beyaz lahana varya sertlerinden aldım acıktıkça ondan yedim mideni şişiriyor doyuruyor. ben severim çiğ lahanayı yiyebilirsen dene
birde kendine bol yağsız salata yap yağ yoksa bir leğen ye
bol su iç 3 litre içmen lazım kilolu olanlara 2litre yetmiyormuş dr. söyledi. çay su yerine geçmiyor bilesin
ara öğünlerde 2 tane meyve yiyebilirsin. ara öğünleri atlama şekerin düşmesin miden kazınmasın.
bende çileği çok seviyorum ama beni acaip derecede şişiriyor..sizede oluyormu kızlar??bu günlerde çilekli yoğurda dadandım...)) 1 kase yoğurda 6,7 çilek doğruyor öyle yiyorum...nefis oluyor..))
Ara:çileeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkk (ya bende biraz manyaklık derecesinde çilek hastalığı var ama kendimi çilek yemeğe başladığımdan beri çok zinde hissediyorum netten okudum antioksidan etkisi varmışp ve hastalıklarada savaş açıyormuş tam bana göre okuyunca anladım yenoşş ve diğer bebiş sahipler bolbol yedirin çilek çoçuklarınıza dipnot:çilekte hormon olmazmış işte makaleden bir parça
Emiralem Belediye Başkanı Birol Kahraman, çilek ve kivinin çekirdeklerinin dışarda olduğu tek meyve olduğunu belirterek, 'Zaten bu yüzden çileğe hormon uygulamak imkansız' dedi. Bilimadamlarına göre İzmir'de yetiştirilen çilekte hormon yok. Çukurova Üniversitesi'nden Prof. Dr. Nurettin Kaşka, Prof. Dr. Aksen Özgüven, Doç.Dr. Nurgül Türemiş ve Prof. Dr. Sevgi Paydaş imzalı bildiride, 'Akdeniz ve Ege Bölgesi'nde yaygın olarak yetiştirilen çilek çeşidi, meyve eti sert, koyu kırmızı renkli ve oldukça iri meyveler oluşturan Camarosa çilekleridir. Bu özellikler bu çeşidin kendi özelliğidir. Verimi arttırmak ya da meyve tutumunu sağlamak için de kesinlikle hormon kullanılmamaktadır' dendi
neyse çok uzattım işte beyleeee )not çilek hastası
bir ara bende bakıyım onlara ama bir sorunum var ben avatar resmi mi değiştiremiyorum...napsam olmuyor..Çok üzgünüm çoook
Nasıl bişey istiyosun..??
Baktınmı, kk.da güzel avatarlar oluyor..
Bende avatar hastalığı var..Sürekli değiştirmek isterim..MSN avatarımda öyleydi,şimdi uzun zamandır ben ve iki meleğim varız..Eşim bazen bozuluyor ama çaktırmıyor,arada sadece ikimizi ekliyorum...yerimseniben
merhaba arkadaşlar herkez burda ne güzel şu sirkeli sudan bende içtim bugün benimde kabızlık problemim var buna iyi geliyomu bilen var mı?
doğadan form içiyorum hiç bi işe yaramıyor
şu 3 gündür sporda yapmak istemiyo canım yaaaaaaaaa
canım su içmeyi de abartmamak gerekiyor...kanal D de doktorum programında duymuştum..içilen fazla su böbrekleri yoruyormuş...yeterli su içtiğimizi wc de idrarımıza bakarak anlayabilirmişiz..idrarımızın rengi çok açık suya yakın renkse yeterli su içtiğimizi gösterirmiş..çok koyu sarı renkteyse az içtiğimizi anlayabilirmişiz..geçen gün FİSUN arkadaşımızın yazdıklarını hepimiz okuduk..fazla dolup boşalmaktan mesanesi ( idrar torbası ) ne hale gelmiş ALLAHIM şifa versin..:Saruboceq:
bende çileği çok seviyorum ama beni acaip derecede şişiriyor..sizede oluyormu kızlar??bu günlerde çilekli yoğurda dadandım...)) 1 kase yoğurda 6,7 çilek doğruyor öyle yiyorum...nefis oluyor..))
bir ara bende bakıyım onlara ama bir sorunum var ben avatar resmi mi değiştiremiyorum...napsam olmuyor..Çok üzgünüm çoook
kabızlığa iyi gelmez
kabızlık için kuru erk yiyip üstüne su içeceksimn yada kuru kayısı
evet fazla su iyi değil haklısın ama bnizim gibi tombişerede 2 litre yetmiyormuş marankin konuşurken dinlemiştim.sempatiksalakcinni
amin..darısı başıma.bu arada ayağın nasıl?YA çocuklar benim internet çok yavaş.bu vodafon başıma bela oldu.hiç çekmiyor.yarın eşimin doğum günü.inşallah bir mucize olur da iyileşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?