Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sanada günaydın zalimi
şu elma sirkesini içiyormusunuz kızlar, işeyarıyormu?
emzirirken içen varmı?
ne çok soru sordum :)

Merhaba millet,

Umarım iyisiniz hepiniz..İzmir havasının dengesizliğinden hastalıktan kurtulmuyoruz biz..

Günde 4 mevsim yaşıyoruz resmen,poffff...

sanada günaydın zalimi
şu elma sirkesini içiyormusunuz kızlar, işeyarıyormu?
emzirirken içen varmı?
ne çok soru sordum :)

Bence emzirdiğin süre içinde hiç bir şey içme..
Sık biraz dişini,sonuçta emzirmek gibi harika bir eylemde bulunuyorsun,bunun keyfini çıkar..

Anne ve çocuk arasındaki tek ve inanılmaz bir bağ..ayrıca bu kadar stress yapman sütünüde etkiler..

Ben Kızımı bir yıl emzirdim,zar zor hiç istemiyodu,reddediyodu memeyi uyurken falan bi şekilde kandırarak emziriyordum,oğlumu 19 ay emzirdim..
O kadar özlüyorumki şu an...Çünkü bana göre çok büyülü anlar...:)

Sadece ölçülü ye ve spora vakit ayırmaya çalış..

Veya doktora git,süt üretimini etkilemiycek liste verir sana...pregant ve tebessüm gibi..

Allah bağışlasın bebeğini...

valla ben hergün bazen günde bir iki kere tartılıyorum ben tartılınca motive oluyorum iyi çıkarsa seviniyorum dahada gaz geliyor kötü çıkarsa bak dikkat et diyorum yada sporu biraz fala yapıyorum.

valla bende sabah öğle akşam, yemeklerden önce ve sonra tartılıyorum 100gr fazla gösterse bişi yemiyorum ama az gösterirse yani bir önceki tartıya göre daha az olursa acayip sevinip gaza geliyorum.:sm_cool:

yena teşekkür ederim canım,
diyet yapmıyorum zaten, dikkat etmeye çalışıyorum
anne sütü çok önemli, mucize zaten, Allah tarafından o bebecik için özel üretiliyor
başarabilirsem 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum

merhaba arkadaşlar herkez burda ne güzel şu sirkeli sudan bende içtim bugün benimde kabızlık problemim var buna iyi geliyomu bilen var mı?
doğadan form içiyorum hiç bi işe yaramıyor
şu 3 gündür sporda yapmak istemiyo canım yaaaaaaaaa

Kabızlık çok kötü,benimde en büyük derdim..

Ben kefir içiyorum arada,birde aç karnına sıcağa yakın ılık suyun içine bal koyup içincede faydasını görüyorum..

gün içinde ılık su içerim,uyumadan önce ılık su içerim,kısacası çok dikkat ediyorum,çünkü hemoroid sorunum var..

BEYSUZ zencefilli bir tarif vermişti,onlıne olduğunda yapılışını öğrenirsin ondan,sonuç çok iyi demişti..

seda1986 albümüne baktım..:) Mutluluğunuz daim olsun,çok güzel pozlar..

Kızında çok şeker,Allah ömür versin canım..

Son düzenleme:
canım su içmeyi de abartmamak gerekiyor...kanal D de doktorum programında duymuştum..içilen fazla su böbrekleri yoruyormuş...yeterli su içtiğimizi wc de idrarımıza bakarak anlayabilirmişiz..idrarımızın rengi çok açık suya yakın renkse yeterli su içtiğimizi gösterirmiş..çok koyu sarı renkteyse az içtiğimizi anlayabilirmişiz..geçen gün FİSUN arkadaşımızın yazdıklarını hepimiz okuduk..fazla dolup boşalmaktan mesanesi ( idrar torbası ) ne hale gelmiş ALLAHIM şifa versin..:Saruboceq:
bende çileği çok seviyorum ama beni acaip derecede şişiriyor..sizede oluyormu kızlar??bu günlerde çilekli yoğurda dadandım...)) 1 kase yoğurda 6,7 çilek doğruyor öyle yiyorum...nefis oluyor..))
bir ara bende bakıyım onlara ama bir sorunum var ben avatar resmi mi değiştiremiyorum...napsam olmuyor..Çok üzgünüm çoook

yağmurgözlü nasılsın..? görünmüyosun pek..:)

Du bende deniyeyim çilekli yoğurdu,şekerde koyucazmı..:roflol:kayısılı güzel oluyor onu yapıyorum..

Senin neden avatarın değişmiyoki...CADIARZU

kabızlığa iyi gelmez
kabızlık için kuru erk yiyip üstüne su içeceksimn yada kuru kayısı

evet fazla su iyi değil haklısın ama bnizim gibi tombişerede 2 litre yetmiyormuş marankin konuşurken dinlemiştim.

hmm ballı yourt denemitim güzel oluyordu etrafımda kimse beğenmesede ama çilekte yoğuda yakışır

burada daha önce söylemişmiydim acaba sarmısağı soyun yutun suyla kokusuz tatsız hap gibi iç ben çok severim sarmısağı ama bende gaz yapıyor benim problemim gaz canlar ya sürekli karın ağrısı çektiğimi bilirim ama yutunca böyle problem olmuyor çok içersen tansiyonunu biraz düşürüyor ama günde sarmısak sayısını abartırsan kiminde duydum 8-10tane içiyormuş sabah öğle akşam için kabızlık olmaz hem zayıflatıyorda

selam herkeze
şu anda hem kepekli makarnamı yiyorum bol salatamla beraber hemde geçmişi okuyorum kimsecikler yoksabah klasik kahvaltım hergünkinden kep ekm dom salt kk peynir öğlendede izvinya otu yumurtalı menemen ve 2 dilim k ekm

ewet cnm bizim evdede aynı sorun var benim dışımda pek su içen yoksempatiksalakcinni

Benim menüm..

SABAH:
3 lıght etimek,bir dilimi 35 cal.miş,bayağı iyi 3 dilimi 2 dilim kepek ekmeğinden bile daha az..
Peynir,yumurta,5 zeytin..

ARA: Yeşilçay,10 çilek

ÖĞLEN:6 kaşık tavuklu kabak,salatalık,2 dilim çavdar ekmek,4 kaşık yoğurtlu biber..

ARA: Kahve,1 galeta

AKŞAM: Bir tabak yoğurtlu biber,1 kaşık bulgur

ARA:
Yeşil elma.

70 dk. yürüyüş
80 mekik

karnım acayip şiş sanki 9aylıkhamile gibiyim 1 saattir kıvranıyorum ne dokundu bilemiyorum.şimdi biberiye kaynatıp içtim belki iyi gelir .az önce yediklerimi yazdım araları yazmamışım 1 muz 250 gr çilek 2 ceviz ara ara olmak üzere

amin..darısı başıma.bu arada ayağın nasıl?YA çocuklar benim internet çok yavaş.bu vodafon başıma bela oldu.hiç çekmiyor.yarın eşimin doğum günü.inşallah bir mucize olur da iyileşir.

Zeynep hoşgeldin canım.Ne güzel iki Zeynebimiz oldu.

Zeynep ismini çok severim.Eşimin kız torunu olduğunda isim düşünüyorlardı.Benim

dediğim olsun diye değil ama fikir olsun diye Zeynep ismi çok güzel anne ve babasının

mücevheri demekmiş dedim.Sağolsunlar torunun adını Zeynep koydular çok onurlandım.

Zeynepciğim bu arada yaşıt sayılırız tatlııııım.Ben 2 senedir 48 yaşındayım.İyi ki geldin

topiğin yaş ortalamasını tek başıma yükseltmiş olmak sorumluluğunu paylaşmış oluruz.

Bu arada eşin için çok üzüldüm canım.Allahtan ümit kesilmez.Kimbilir ona nekadar güzel bakıyorsundur.Çocuğum gibi diyorsun.Mutlaka evladından daha özenli oluyorsundur.Hepimizin bir imtahanı var canım bu da seninkiymiş.Allah yüz akıyla çıkmak nasip etsin.Hepimizde ne dertler var.Hepsi Rabbimden deyip kabulleneceğiz yapacak bir şey yok.Belki daha kötü şeyler olacaktı da Allah bununla savuşturdu.
Neyse çok uzun yazdım.HADİ ZAYIFLAYALIM KIZLARRRRRRRRR....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…