Nasıl bişey istiyosun..??
Baktınmı, kk.da güzel avatarlar oluyor..
Bende avatar hastalığı var..Sürekli değiştirmek isterim..MSN avatarımda öyleydi,şimdi uzun zamandır ben ve iki meleğim varız..Eşim bazen bozuluyor ama çaktırmıyor,arada sadece ikimizi ekliyorum...yerimseniben
Kesinlikle katılıyorum,özellikle bizim gibi obezler kesin profesyonel yardım almalılar..
Tek başına yada komşu teyzenin tarifleriyle olmuyor...
En azından işin tekniğini alıyosun,kalori hesabı yapmayı öğreniyosun,neyi neyle yemen ne kadar yemen gerektiğini öğreniyosun...
Ben mesela listeme birebir uymuyorum..Ama dengelemeyi öğrendim..
Birde hiç lıght ürün yok listemde, sadece süt gruubum yarım yağlı,ben sadece sütü yarım yağlı içiyorum onun dışında peynirim ve yoğurdum eve alınandan..
bıraz daha iyi canım sağol bugünde pansumana gittim 2 gün sonra yine gel bakalım dediler valla dr. un dediği gibi 15 günü bulacak iyleşmesi sanırım.
hastaneden çıkışta kızım elimden tuttu koşalım dedi ben koşama annem koşamayalım dedim dinlemedi elimi bırakıp fırladı ve çakıllı yerde düştü dizleri yüzüldü. iyleşşin artık ayağım sıkıldım.
Benim menüm..
SABAH: 3 lıght etimek,bir dilimi 35 cal.miş,bayağı iyi 3 dilimi 2 dilim kepek ekmeğinden bile daha az..
Peynir,yumurta,5 zeytin..
ARA: Yeşilçay,10 çilek
ÖĞLEN:6 kaşık tavuklu kabak,salatalık,2 dilim çavdar ekmek,4 kaşık yoğurtlu biber..
ARA: Kahve,1 galeta
AKŞAM: Bir tabak yoğurtlu biber,1 kaşık bulgur
ARA: Yeşil elma.
70 dk. yürüyüş
80 mekik
Kabızlık çok kötü,benimde en büyük derdim..
Ben kefir içiyorum arada,birde aç karnına sıcağa yakın ılık suyun içine bal koyup içincede faydasını görüyorum..
gün içinde ılık su içerim,uyumadan önce ılık su içerim,kısacası çok dikkat ediyorum,çünkü hemoroid sorunum var..
BEYSUZ zencefilli bir tarif vermişti,onlıne olduğunda yapılışını öğrenirsin ondan,sonuç çok iyi demişti..
slm... sizlerin neler yediklerini okuyunca baya sasirdim :) benim menüye ne dersiniz?
Sabah: saat9bucuk gibi 2dilim siyahekmek üstüne krem peynir bir bardak kahve
Öglen: 2bucukgibi ne pisirdiysem ondan bir tabak bol salata
tabi proteinle karbonhidrati karistirmamaya calisiyorum
aksama bise yok bu yediklerimle günü bitiriyoru
sizce nasil????
Merhaba arkadaşlar benide grubunuza alır mısnız?Yeniyim daha ve diyete 2 hafta önce başladım diyette sayılmaz sağlıklı besleniyorum ve 4.5 kilo verdim ve beraber zayıflamak istiyorum önümde daha verecek çook kilom var 115.5 kiloyum ve 55 e kadar pes etmeyecegım ıyısallah hihoyyyt
slm... sizlerin neler yediklerini okuyunca baya sasirdim :) benim menüye ne dersiniz?
sizce nasil????
ewet cnm bizim evdede aynı sorun var benim dışımda pek su içen yoksempatiksalakcinni
Çok geçmiş olsun canım.Umarım çabuk iyelişirsin.
Küçümenlerde enerji dolu ne yapsınlar...Düşe kalka büyüyecekler.Ona da geçmiş olsun....a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
bugün
sabah
1 kk peynir
1 yumurta
2 salatalık
1tk reçel
4 zeytin
1 dl ekmek
sade nescafe
1 elma
ara
3 kaysı
öğlen
haşlanmış tavuk
1 bardak ayran
salata
ara
5 etiform
1 bardak süt
akşam
kabak yemeği
1 sb yourt
salata
ara
3 meyve
bugün eşime börek yaptım. kendim yemedim
bu arada 80 kiloyum artık. haftaya 70li rakamlara düşücem kızlar. çok mutluyum.
2 kesme şeker büyüklüğünde soyulmuş zencefil ince ince doğranır
1-2 veya 3 isteğe bağlı limon dilimi
1 kabuk tarçın
3-4 karanfil.......
2 büyük nescafe kupası sıcak su eklenip çok kısık ateşte 5 dak demlenecek....
Ben çok faydalandım.Ara ara içiyorum.Özellikle gece içip ağzımı oyalıyorum zararlı bir şeylerde yememiş oluyorum.
sizce nasil????
Merhaba arkadaşlar benide grubunuza alır mısnız?Yeniyim daha ve diyete 2 hafta önce başladım diyette sayılmaz sağlıklı besleniyorum ve 4.5 kilo verdim ve beraber zayıflamak istiyorum önümde daha verecek çook kilom var 115.5 kiloyum ve 55 e kadar pes etmeyecegım ıyısallah hihoyyyt
bence zayıf canım. az ve sık yemezsek metabolizmamız zayıflar.
selam herkeze
şu anda hem kepekli makarnamı yiyorum bol salatamla beraber hemde geçmişi okuyorum kimsecikler yoksabah klasik kahvaltım hergünkinden kep ekm dom salt kk peynir öğlendede izvinya otu yumurtalı menemen ve 2 dilim k ekm
afiyetler olsun..bu izvinya otu nedirki acep?
cahallığıma ver...bilmiyorumkismile
Çok yoruluyorum ondan,hastalanma gibi bir lüksüm yok maalesef..(
Kızım 6.sınıfta ona ayrı koştur, oğlum zaten Allah ömür versin şu an en hiper,bencil vede laf anlamayan döneminde..
Allah güç veriyor sanırım,yoksa dayanamaz insan...
valla bende sıcak suyla içince bayaa iyi geldi ama hemde bayaa bi iyi geldi gerçi benim problemim yok ama dene bence boshayallersmilemerhaba arkadaşlar herkez burda ne güzel şu sirkeli sudan bende içtim bugün benimde kabızlık problemim var buna iyi geliyomu bilen var mı?
doğadan form içiyorum hiç bi işe yaramıyor
şu 3 gündür sporda yapmak istemiyo canım yaaaaaaaaa
bak genemi unuttun bacuuuuummm özelden atacaksın kilonu bize söylemekaydirigubbakcemileolumunekankayizsmilebu arada 80 kiloyum artık. haftaya 70li rakamlara düşücem kızlar. çok mutluyum.
sen bişeymi yemişsin ablammm aa ben gördemim hani nerde sempatiksalakcinniben yediklerimi yazsam da siz okumazasanız olurmu?
sabah elma sirkeli ballı ılık su
akşam bir tabak limonlu sarmısak soslu karışık kızartma
5 köfte neyseki yağsız kıymadan
bir porsiyon kısır
bir dilim tramisu
biraz kuru yemiş bir iki bardak kola
bugün eşimin doğum günüydü.ne zamandır oğlum ve gelinimle bir araya gelemiyorduk.biraz da ondan oldui
ohhh...çok şükür bahane de tamam..:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?