Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım. o böreği yersem hep şişko kalıcam gibi geldi. 40 bedene düşmem lazım benim 3 ay içinde

sahiden de zor anne olmak yada anne ve baba olmak.emeklisi olmayan en yüce görev.ben sabahları ilk içtiğim nes kafeye iki şeker atıyorum.ondan sonra hiç şeker kullanmıyorum.daha evvel bankada çalışırken çok çay içerdim.ağzma attığım kuru üzüm şekeri aratmazdı.

Hoşbulduk arkadaşlar
Bende yediklerimi yazayım
sabah:1 bardak süt
öğlen:1 simit
ara:1 dilim ekmek
akşam:1 tabak taze fasulye
ne yazıkkı30 da 2 bucuk kucuk pogca

efemmm gelelim yedilklerimize
Sabah: kahvaltıdan önceki rutin kahvaltıda kızarmış kepek ekmeği biraz tereyağı peynir bolbol roka maydonoz domates ve salatalıktan oluşan salata vede üç bardak yeşilçay
Öğlen: dışarıdaydık bişey yiyip içmedim helee bir pizzaların yanından geçtim ama hem maddi hemde manevi yönden tuttum kendimi
Akşam:sirke ve su sonra bir tabak bbolll bolll ıspanak ve bir kase yoğurt
Ara:tabiki çilek :dilcikar: başka ne olabilirdi bu mevsimde :roflol:
şimdide sütümü içecek ve yatmadan öncede bir bardak su ve sirke
sirke midene zarar vermiyormu diye soranlara cevabım henüz değil :roflol:şaka bi yana benim problemim yok sağlık açısından tüketmek gerekiyormuş zatennot: ben oğlum hastayken bir tatlı kaşığına iki üç damla damlatıp balla beraber vermiştim öksürüğünü bile kesti çocuk kendine geldi birden tabi suratı ekşidikten sonra:roflol:özellikle enfeksiyonlara karşı kullanılması öneriliyor) tabi herşey dozunda

yok gız bu sefer özel mesajattım citole. buraya niye yazmıoz ki anlamadım

tursari başında deprm gibi gidip geliyor diyordun nasıl oldun?

arada sırada oluyor zaten ama iki gündür yok maşallah diyelim herhalde yine stresten oldu ben öyle tahmin ediyorum sağol canım hatırladın ben bile unutmuştumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amaniiin aplam naptın. neyse biz görmemiş olalım sen de yediklerinin tadını unut. yarın da bisürü yürü bişeycik olmaz a.s.

hoşgeldin canım.

yasafatcanım gündüz yersen gece krize girip o saçma ve bi o kadarda leziz ve mezizzz şeylericokacimcoook yemek durumunda kalmazsın arkadaşlar bide herkes önceki yemek durumuna göre yemek yemeli ve zamanla azaltmalı birden kesmemeli bu çok yanlış bencelmaz: bak canım benim sakın bidaha böyle yapma mazallah bayılır kalırsın biyerdeohaoldumsmile bırak gece yemeleri sana zararçok prof gördüm kendimi:roflol: :roflol:

Son düzenleme:
evet az yiyorum ama aksam dayanamadım:sinifsinif:Su sıralar yuruyus yapamıyorum hareketsızım yuruyus bandım tamırde o gelırse daha fazla kılo verebılecegım ıyısallah

Hoşbulduk arkadaşlar
Bende yediklerimi yazayım
sabah:1 bardak süt
öğlen:1 simit
ara:1 dilim ekmek
akşam:1 tabak taze fasulye
ne yazıkkı30 da 2 bucuk kucuk pogca

bugün bu ikinci. bu bir diyet değil canım. bu bozuk bir beslenme. bence diyetisyene git. ben gittim. az yemek kilo verdirmiyor inan. ilk başlarda hızlı veriyosun ama sonra duruyor. açlığa dayanamayıp yemeklere saldırıyor insan.yani menünü zenginleştirmelisin bence. takıma gelir gelmez moralini bozmak istemem ama burda birbirimizi motive etmeliyiz. yine de kırıcı olduysam beni ciddiye alma yerimseniben

normalde asam 8 den sonra yemıyordum ama bugun annem getırınce hayır dıyemedım bır ılac kullanıyorum fx 15 o genelde tok tuttugu ıcın normal ogunlerımı yıyorum ama arada cukulata gıbı abur cubur ısteklerım olmuyo eskısı gıbı .Noralde daha fazla yıyorum bugun bıraz gec kalktım ve ogleden sonra cok kosusturdum o yuzden yemeye vakıt bulamadım

sabahtan akşama yemeden nasıl durdun canım? çok aç bırakma kendini.

canım kırıcı degılsın bugunluk az yedm dedıgım gıbı bugun gec uyandıgım ıcın cok yıyemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…