Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ehemmm şincik sizlere acizane duyguasal kutup ayusunun bir iki şiirini takdim etmek istiyorum ciddi yorumlarınızı bekliyorum (sanki ileride kitap yazacam yaaa :roflol: :roflol: :roflol:

Martılar ben geldim;
Yeniden tutunmak istiyorum hayata
Alın benide kanatlarınıza.
Denizim mavisi gibimi gözleriniz?
Yoksa benim yaşar görünen süretim gibi yalanmı?.
Bilemedim ne yöne gitsem içimde büyük bir acı
Şiddeti sarsarken beni deprem gibi
Bir yandanda boğuluyorum maviliklerinde
Evet evet! oraya çıkmak yanınıza gelmek istiyorum
Bekleyin bırakmayın beni yine yanlızlığımın kucağına
Nolur; nolur alın benide kanatlarınıza
Bende geleyim nolur sizinle yanlızlıkların sonuna.....

Yazan: duygusal K.Ayusu

Ne zor değilmi? ne kadar zor seni yanımda görmek
Halbuki kalkmamışsın daha oturduğun banktan
Hala pencere önündesin kapı eşiğindesin
Bana bakıyorsun, gülümsüyorsun
Elinde sigara cabinde hayallerin çıkıyorsun yine yağmurda sokağa

Ben sana demiştim gitme üsküdara diye
Ama sen inatçı yinede gittin
Şimdi bak gidemiyorum artık o çok sevdiğim semte
Biliyorum hala ordasın;ordasın ama ya yoksan?

Öldürüyor beni bu kuşku beynimi kemiriyor!
Ya yoksan!
Ya bulamazsam seni deniz kenarındaki o çok sevdiğin bankta
Ya yürümüyorsan çamlıcaya çıkan yolun kaldırımlarında
Ya içine çekemiyorsan mis gibi havayı
Ya göremiyorsan baharın geldiğini.
Yok yok ben sana gitme demiştim,
Bak gidemiyorum üsküdara
Senin o çok sevdiğin sahil kenarındaki bankın
Tam karşısından bakıyorum yokluğuna ...........

D.K.A

sondaki kısaltmaları anladınız siz onu boshayallersmile

Son düzenleme:

öhöm. birden ciddileştim ben. çok güzel yazmışsın arkadaşım. kendine d.k.a demesene kız. yalnız bu şiiri ne zaman yazdın? yaşamışsın sen bu duyguları

çok güzel

sabahtan akşama yemeden nasıl durdun canım? çok aç bırakma kendini.
unuttum yazmayı dışarıdaydım oğluşumada şu tadımın fındıklı fıstıklı barları varya içinde üzümde var işte ondan almıştım yarısını ben yedim oda beni kesti aklınızda bulunsun içindeki kuru üzüm kanşekerini hemen dengeliyor hem kalorisi çok değil hemde ara olarak yapılabilir çokta lezzetli ben bunu yapıyorum arada boshayallersmile

öhöm. birden ciddileştim ben. çok güzel yazmışsın arkadaşım. kendine d.k.a demesene kız. yalnız bu şiiri ne zaman yazdın? yaşamışsın sen bu duyguları

bugün yazdım :kedi:yaşamadım bazen kaptırıyorum kendimi yoğun duygular içerisine giriyorum böyle şeyler çıkıyor ortaya tabiki araya yaşanan şeylerde giriyor ama hepsi değil yorumlarınız için teşekkürler kızlar dahada yazasım vardıda geç oldu bir şiire daha başladım kırmızı balon diye yarım bıraktım çok geç oldu iyice dellendim bu gece insan yanlız olunca eşim işinden dolayı gece sabaha karşı geliyor hatta bazen sabah namazına o uyandırıyor kendini yazarak rahatlatıyor ben genelde düz yazı yazarım ama arada böyle şeylerde çıkıyor

Son düzenleme:
elma sirkesi için bir uyarı taylan kümelinin bir yazısında okudum uzun süreli elma sirkesi kullanımı kemiklere ve dişlere zarar veriyormuş aklıma geldi bilesiniz

iyigeceler yena tursari
hoşgeldin yasafat
geçmişi okuyayım dedim ama çok kaynatmışsınız inşallah sabaha benim kız 10 dan beri uyuyor yatayım bende uyuyayım 6 da ezanla bir kalkıyor çünki 5 saat uyuyayım tabii kaç kere bölünecek bakalım mamaydı emzikti derken . tekrar iyi geceler umarım sabaha tartıda herkezin yüzü güler

elma sirkesi için bir uyarı taylan kümelinin bir yazısında okudum uzun süreli elma sirkesi kullanımı kemiklere ve dişlere zarar veriyormuş aklıma geldi bilesiniz

laf aramızda ben pek diyetisyenlere inanmıyorum çok çıkarcı geliyorlar bana :kedi:çok araştırdım ben netten kemik erimesinede iyi geldiği yazıyordu ayrıca uzakdoğuda herkes sabaha bir kaşık elma sireksiyle başlıyormuş bunuda bir yazıdan okumuştum.boshayallersmile

Son düzenleme:

Derin'cim rezenede iyi geliyor şişliğe,geçmiş olsun canım..

seninki gibi espirili şişko kadınlı bişey daha var mı :) bu arada 2 meleğin ikiz mi yoksa

Bakayım canım bulabilirsem iletirim sana..
Yok canım iki meleğimin arasında 10 yaş var.:)).Kızım 12 yaşında oğlum 2 yaşında..Allaha emane
t...

bu arada 80 kiloyum artık. haftaya 70li rakamlara düşücem kızlar. çok mutluyum.

süper ya...Eee iki kilomu verdin bu hafta..?

Bence çok az canım, akşam neden yemiyorsun..??

Hoşgeldin aramıza..a.s.

Afiyet olsun..Güzel bir gün geçirmişsiniz belli..Bugün yemiyeceksinizde ne zaman yiyeceksiniz..
Tramisu nasıldı,güzelmiydi..??:roflol: cokacimcoook

Birde çok iyi bir tonik görevi görüyormuş..Sabah akşam bir parça pamuğa damlatıp cild temizlendiğinde,ışıl ışıl bir cilde sahip olunurmuş..

Ben beğendim..yolun açık olsun.:)).

sanada derincim koşkoş hemen uyuuu uykusuzlukta kilo yapıyor haberin olsunnn eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3ahtunun ödü patlıcak bişey değilkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi geceler yerim ben senin nazını ya çok şeker allahım korusun nazarlardan saklasın. maşallahh

valla haklısın ben okuyunca biraz korktumda

Ayyy Derin o ne tatlılıktır ya...Maşallah..Hem cadı hemde cici,Allah bağşlasın canım..:))

pıst tursari,nasılsın..?? varmı bir haber senin kuzunun sonuçlarıyla ilgili..

yenoş gıı senin ve beyzus aplamın bide kim vardı hatılamadım şimdi bir iki kişi daha var onların yorumları çok önemli benim için belki bende bi sayfa açarım geçen söylediğin aklıma geldide bu baharr aylarında gönül yaylarım gevşemişken değerlendireyim barimm :roflol:

pıst tursari,nasılsın..?? varmı bir haber senin kuzunun sonuçlarıyla ilgili..

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenayy ben niye bu kadar sevinçliyim elim ayağıma dolanıyor içim içime sığmıyor diyorum tabiki eşime doktor hiçbişeye gerek yok demiş delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi::lepi:Allahım Elhamdülillahhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kısss derinn halaa burdamısın al pıtırcığınıda git yat artıkk gözüm kör olucak yakında burdaki bebekleri sevip incelemekten yaa opuyorumnanaktan

Bence aç tursari..Değerlendir yazdıklarını..Onları okuman seni nasıl gururlandırır,dolayısla bizide..:)
Ben hep takip ederim,biliyorsun edebiyata düşkünlüğümü..

Keşke düz yazılarınıda paylaşsan..

Aşk olsun neden söylemiyosun..İnan merak ediyordum..

Gözünüz aydın..Ödül olarak yanaklarından hafif acıtarak öp..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…