delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenayy ben niye bu kadar sevinçliyim elim ayağıma dolanıyor içim içime sığmıyor diyorum tabiki eşime doktor hiçbişeye gerek yok demiş delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi::lepi:Allahım Elhamdülillahhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
.......<
canımsın kusura bakma bugün tüy gibiyim aklım başımda değil valla Allah bidaha göstermesin böyle bişey ömrüm gitti:Saruboceq: düz yazılarıda belki paylaşırım ama genelde günlük ve içeriklerinde benle ilgili pek düşünmem herhalde bakarız artık siz beğenin bn söylerim arada kutupa bişeyler çıkarır yine beyle ama gerçekten benim için sizlerin beğenmesi çok önemli anlıyorsun sen edebiyattan o yüzden sen ve diğer edebiyattan anlıyanların fikri benim için çok önemli boshayallersmile ya bu arada resim yüklicem sinir oldum yapamadımm şu senin resim yüklediğin sitenin adresini versene yenoş sana zahmet
Bence aç tursari..Değerlendir yazdıklarını..Onları okuman seni nasıl gururlandırır,dolayısla bizide..:)
Ben hep takip ederim,biliyorsun edebiyata düşkünlüğümü..
Keşke düz yazılarınıda paylaşsan..
Aşk olsun neden söylemiyosun..İnan merak ediyordum..
Gözünüz aydın..Ödül olarak yanaklarından hafif acıtarak öp..:))
ayyy süper ya çok sevindim valla allahım umarım başka dert göstermesin :lepi:delikafadulden
Neden mesajını sildin,merak ettim şimdi..:))
Ben çıkıyorum iyi geceler,Allah rahatlık versin..
Yarın misafirim var,çok yorulucam ve boğazıma nasıl hakim olucam şimdiden onu düşünüyorum..Eğer menümü paylaşmamışsam bilinki çok abartmışımdır..:)))
iyi geceler herkeze :)))
güya resim yükledim yenoşda ondan dolayı sildim çıkmadı akannehir
Hey Allahım gözlüklere bak..:)) Tam ısırrmalık bunlar ya...
Delikanlı olmuş artık..Yakında kız istemeye gideriz tursari..Ablamın lafı,Barış'ı severken öyle diyo..:)))
Canım kaçıyorum artık...
Mucukksss..
kızlar bana diyetinizi özel mesaj atabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?