Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy süper ya çok sevindim valla allahım umarım başka dert göstermesin :lepi:delikafadulden

Neden mesajını sildin,merak ettim şimdi..:))

Ben çıkıyorum iyi geceler,Allah rahatlık versin..

Yarın misafirim var,çok yorulucam ve boğazıma nasıl hakim olucam şimdiden onu düşünüyorum..Eğer menümü paylaşmamışsam bilinki çok abartmışımdır..:)))

canımsın kusura bakma bugün tüy gibiyim aklım başımda değil valla Allah bidaha göstermesin böyle bişey ömrüm gitti:Saruboceq: düz yazılarıda belki paylaşırım ama genelde günlük ve içeriklerinde benle ilgili pek düşünmem herhalde bakarız artık siz beğenin bn söylerim arada kutupa bişeyler çıkarır yine beyle ama gerçekten benim için sizlerin beğenmesi çok önemli anlıyorsun sen edebiyattan o yüzden sen ve diğer edebiyattan anlıyanların fikri benim için çok önemli boshayallersmile ya bu arada resim yüklicem sinir oldum yapamadımm şu senin resim yüklediğin sitenin adresini versene yenoş sana zahmet
ayyy süper ya çok sevindim valla allahım umarım başka dert göstermesin :lepi:delikafadulden

sağolasın canım hiçbir anneye vermesin inşallah :1no2:anneleri başlarında olan hasta yavrucaklarada şifalar versinn :Saruboceq:

güya resim yükledim yenoşda ondan dolayı sildim çıkmadı akannehir

tursari söylüyorum TİNYPİC

Ayyy canım benim,nasıl güzel çıkmışsınız..Allah sizi ayırmasın..:Saruboceq:
İnan zayıflamışsın,yüzün süzülmüş resmen..Dahada bi fıstık olmuşsun..Güzel gözlü kadın...

Ya yanındakine ne demeli..Allahım ne şeker gülmüş..Bir an barış'a benzettim sanki..:))

Hey Allahım gözlüklere bak..:)) Tam ısırrmalık bunlar ya...

Delikanlı olmuş artık..Yakında kız istemeye gideriz tursari..Ablamın lafı,Barış'ı severken öyle diyo..:)))

Canım kaçıyorum artık...

Mucukksss..

Hey Allahım gözlüklere bak..:)) Tam ısırrmalık bunlar ya...

Delikanlı olmuş artık..Yakında kız istemeye gideriz tursari..Ablamın lafı,Barış'ı severken öyle diyo..:)))

bizdede kullanılır bu tabir yukarıda gülen resime bayıldım ben gerçi ben yine fotojenit olmadığımı ortaya koymuşum ama olsun oğlumun gülüşü herşeyi bastırıyor yüzüm küçülmüşmü bana hiç öğle gelmiyor yaa:kedi: Allah allah gerçi karşıdan bakan daha iyi anlar tabiki bana bakılırsa khiç kilo vermedim ama kaydirigubbakcemile3tartıma güveniyorumkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar hamilelirin duası kabul olurmuşşşş allah tez zamanda size kuvvet versinnnn zayıflayın inşallahhhh hayırlı cumalar olsun herkezeee
tursari maşşşalllah büyümüş oğlan ben daha doğuracam diye debeleniyommm anammm bende 2 kız olacek inşallah 2 ay sona birini tursari sana verem birinide yenanın yakışıklısına veremmm bonusadaa doğururm gariii seneye bidaaa::)))))bu gün cuma bi bakem dedim herkez uyuyo sanırım kilo bildirimi yapanınız yokmuuuu şekerlerr iyi günler herkezeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…