Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyetler olsun..bu izvinya otu nedirki acep?
cahallığıma ver...bilmiyorumkismile
ablacım altınoluktan bahsettin bende ayvalıkta oturuyorum altınolukbir saat bize .bu izvinya otu dediğim uzun uzun olur tek bir dal düşün yani diğer isimleride sarmaşık bir tane daha vardı ama unuttum şimdi hafif yağda kavurup yumurta kırar yersin çok severiz bizler onuşimdi 1 ay boyunca olur pazarlarda .altınoluktada vardır muhakkak ama yazın geliyorsan biter ozamana kadar .
yenacım sağol canım inan daha inmedi şişliğim eşim bile sabah dedi hala inmemiş karnın diye . inan tartılmaya korkuyorum bu saat oldu. çünki dün pazardı kuafördü derken ne yeşil çay içebildim nede beyzuş ablanın çayından .
sanada derincim koşkoş hemen uyuuu uykusuzlukta kilo yapıyor haberin olsunnn eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3ahtunun ödü patlıcak bişey değilkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tursari evet canım biliyorum fazla uykuda uykusuz kalmaktakiloyapıyormuş. ben o saate mümkün değil oturmazdımdadün kızımın resimleriniçektim facebooka koydum oyüzden
iyi geceler yerim ben senin nazını ya çok şeker allahım korusun nazarlardan saklasın. maşallahh
sağol canım allah hepimizin evladını korusun inşallah seninkide çok tatlı her halleri ayrı bir güzel bu cimcimelerin
Ayyy Derin o ne tatlılıktır ya...Maşallah..Hem cadı hemde cici,Allah bağşlasın canım..:))
yenacım sağol canım evet hem çok tatlı hemde çok cadı bir saattir alıntı yatım cevaplayamadım mıkır mıkır en sonunda uyuttum
kısss derinn halaa burdamısın al pıtırcığınıda git yat artıkk gözüm kör olucak yakında burdaki bebekleri sevip incelemekten yaa opuyorumnanaktan
tursaricimdoğru vallahi bebekkaynıyor topik doğurup burda alıyoruzsoluğu
maşallah kırkbir kere canım çok güzelsin oğlunda çok tatlı maşallah allah nazarlardan korusun yavrularımızı

kilo bildirimini özelden yapıyoruz da Citole listede görüyo herkes herkesin kilosunu.. zemuszemus

hamile hamile vurmayım diyorum ama
benim erkekimi etlamışınn alsanaalsanasmile ,,

al sana çomak :roflol:

kilo bildirimini özelden yapıyoruz da Citole listede görüyo herkes herkesin kilosunu.. zemuszemus
hımmm eskiden kaldım ben bura yazıyoduk ta ondan merakla bekliyom listeyi o zaman allah banada listede yer almayı nasip etsin tez zamanda vereyim doğum kilocuklarımıı
hamile hamile vurmayım diyorum ama
benim erkekimi etlamışınn alsanaalsanasmile ,,
al sana çomak :roflol:

kız citol 2 sinide sana mı versem dicem amma kızıma acıdım şimcikk daha şimdiden çomak neyimmm aaaaaa büyünce pek fena olur bu senin oğlan
maşşallah ikisinede allah uzun mutlu ömür versin herkezin evladına

canım allah bağışlasın.başka oğlum yokki talip olayım.ayvalıkta 15 gün kalmıştım tatilde ama çok oldu.bizim buralarda ona acı filiz diyorlar.yumurtayla pişiriyorlar birde içine bol bol arap saçı denilen bir bitki var onuda ilave ediyorlar. (rezene) tadı biraz buruk ama ben sevmiştim.zeytin ağaçlarına yakın bitiyor.
Yasafat sağ olasın.

günaydın çıkmamış resim neyse kahve gününe gidiyorumgelince artık kilomu bildirdim çıkıyorum tamda bildirim günübu yapılırmıydı bana hala şişim bütün ot kök kaynattım içiyorum şimdi inşallah faydasıolur davul gibiyim resmen yoksa tam 1.kilo vermiştim düne kadar

Beyzusum cok sağol.birazcık moral geldi.bu arada anlamadım.iki senedir 48 yaşındasın.arkadaşım siz başka gezegendemisiniz.kahh.kahh.kah.şaka şaka
aklıma annem geldi.nüfus kağıdımı ortada bıraktığım için bana çok kızmıştı.arkadaşı görmüş.gerçi aramızda 14 sene var ama anacığım onu unutmuş herhal..bende anne hiç olmazsa 7 ay ekleseydin dedim.ben 7 aylık olmuşum da,adımın anlamını da senden duydum.çok güzelmiş.
Kızlar ben alıntı yapamıyorum.çok beklemek zorunda kalıyorum.

günaydin hanimlar hayirli cumlara siz haftada bir kezmi tartiliyosunuz? ben hersabah uyanir uyanmaz cikiyorum tartiya duramiyorum cikmadan birde regl oldum $i$mi$im 2kilo fazla gösteriyo (((

Günaydınn nursena öpüyorum seni komacan Şeniz

citol al sanada alsanaalsanasmile o çomak ne öle nan :roflol:

Bu hafta yerimde saydım ama haftaya ben 1. olucam şimdiden duyurayım. Biliyorum pek inandırıcı değil emme cuma günü görüşürük :jeyyar:

Sevgili D.K.A özendim hee bende oğlumla resmimi çeksemde koysammı ne -tatlicadiarzu-

selam arkadaslar
ben de aranıza katılsım yeni
su an 105 kıloyum
hamilelik oncesi 92 kılo idim o kıloya dusmek istiyorum once
siz neler yapuyorsunuz tavsiyeleriniz neler

tesekkurler

haftaya birinci olman mümkün değil.. sengözlerimebaksanab

bu hafta üç kilo verip listemdeki kiloya geri döndüm.. 104,9 a yani.. haftaya da vericem 3 kilo dayanıcam 100 ün kapısına guclubacismile

Son düzenleme:
selam arkadaslar
ben de aranıza katılsım yeni
su an 105 kıloyum
hamilelik oncesi 92 kılo idim o kıloya dusmek istiyorum once
siz neler yapuyorsunuz tavsiyeleriniz neler

tesekkurler

aahhahh ben 90 olsam öpüp ba$Ima koyarim insallah adim adim ilerlicem cünki nefret ettim bu halimden

aahhahh ben 90 olsam öpüp ba$Ima koyarim insallah adim adim ilerlicem cünki nefret ettim bu halimden

canım sen de her cuma 12 ye kadar kilo değişimini citole bildir.. kilomu söylemek istemiyorum diye de belirt gir listemize.. böyle uzakta durma olumunekankayizsmile bakarsın dereceye girersin motivasyon olur sanada.. mesela her cuma tartıl atıyorum geçen cuma 105 çıktın bu cuma da 103,2 çıktık.. Citole özel mesaj at "ben bu hafta 1,8 kilo verdim" diye.. o da seni sıralamaya alsın

candycim sen masallah baya vermissin nekadar birzamanda verdin bu kadarkiloyu???? darisi basima

cok iyi fikir mesaj atarim galiba bende girmem lazim yarisa ama benim menüm pek zayif sizin yediklerinizin yaninda onu düzeltmem lazim biraz

oo demek bir kızımız daha oluyor sen hele bi doğur ben hazırlıyom çikolata şekeri başlık istemiyorsunuz demee :roflol:

canım sağol Allah hepimizin evladını kendisine bağışlasın inşallah hayırlı evlatlardan eylesin :Saruboceq:hayırlı cumalar (bu arada derincim alıntıdaki resmi sil sana zahmet sonra kaldırıcam bende)

çektirrrrrr:1closedeyes::1closedeyes:

haftaya birinci olman mümkün değil.. sengözlerimebaksanab

bu hafta üç kilo verip listemdeki kiloya geri döndüm.. 104,9 a yani.. haftaya da vericem 3 kilo dayanıcam 100 ün kapısına guclubacismile
efferiiiiiiiimmmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

5 günde 5 kilo diyeti ile verdim :kedi:

hayırlı cumalar.ben nerdeyse iki saatte bir tartılıyorum.:bbo:
aplamm bu tartılma sakıncalı sakın yapma haftada en az iki kere tartıl gün içerisinde kilo verecek değilsinya sabah kalkığında lavobaya gittikten sonra çık tartının üzerine ve en fazlla 3 olsun haftada başka zaman tartılırsan moralin bozulur

candycim sen masallah baya vermissin nekadar birzamanda verdin bu kadarkiloyu???? darisi basima

cok iyi fikir mesaj atarim galiba bende girmem lazim yarisa ama benim menüm pek zayif sizin yediklerinizin yaninda onu düzeltmem lazim biraz

canım benim 500 kilo olsan ne farkeder kilo kilodur hepimiz aynı dertten muzdaribiz kilonu söyleyesin diye demiyorum ama utanmanada gerek yok helede bizden çünkü bu senin seçimin değil hiçbirimizin seçimi değilkiyerimsenibenolumunekankayizsmile bizi küçük görmek isteyenler utansın asıl insanlıklarındanhepimiz kankayık deeellmmiiiolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

5 günde 5 kilo diyeti ile verdim :kedi:

iyi yaptın yavrukuşda inşallah dönüşü muhteşem olmaz diyeti bıraktığında kiloların ben devam etmedim çünkü hepsi ayı bu tip diyetlerin dönüşleri ve bir daha çok zor kilo vermek ben mahvoldum bu yaşta zarzor kilo veriyorum yediklerime bak ancak geçen haftalarda aldığım kilonun birazını verebildim :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…