Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

candycim sen masallah baya vermissin nekadar birzamanda verdin bu kadarkiloyu???? darisi basima

cok iyi fikir mesaj atarim galiba bende girmem lazim yarisa ama benim menüm pek zayif sizin yediklerinizin yaninda onu düzeltmem lazim biraz

ben 1 yılda verdim yarım yıldırda yerimde sayıyorum.. ama bu hafta 3 kilo verdim..

107,5 la kadınlar kulübüne girdim 1,5 ay oldu daha.. 104,6 ya kadar düştüm fakat sonra iştahımı kontrol edemediğim için 108 e çıktım.. şimdi yine 104 leri gördüm.. bugün tartıldığımda 103 ü görseydim bildirim yapacaktım ama görmediğim için önceki listedeki kilomu geçmesini söyledim citole yani 104,9.. haftaya inşallah en az 102 olmak istiyorum ama 101 e 100 e de ümidim var..

ben sağlıklı zayıflayamıyorum anladım.. bünyem farklı demek ki

evet ama bu farklı.. çünkü bunun yöntemi diğer şok diyetler gibi değil.. yani kalori hesabı yapmıyorsun.. öyle 500-600 cal diyet değil ki ilerde günde 1500 cal aldığımda kilo alayım.. sadece bir haftada yemem gereken yiyecekleri günlere tasnif etmiş.. genele bakarsan bu diyet çok sağlıksız görünmedi bana o yüzden..

bıraktığımda alırım diye benimde içim içimi yiyo ama yine de denemek istedim.. tuz hariç tüm kurallarına uyuyorum.. bakalım hep birlikte görücez sonuçlarını..

haftasonları diyetin serbest günleri.. bu da beni mutlu etti.. ve diyet boyunca yiyemediğim zeytin, tuzlu peynir ve kepek ekmeğini çok özledim.. eskiden yaptığım diyetlerde hep patatesi cipsi çikolatayı özlerdim.. bu da hoşuma gitti benim..

ben denemek istiyorum..

zayıflarsınnn sen daha bebişsin yaaaa bir iki hafta belki yerinde sayarsın ama kilon ondan sonra düşmeye başlar bidaha yapma sağlıksız diyetler sonra çok pişman olursun canım yaa valla :1no2:seni düşündüğüm için söylüyorum gerçekten

balık etlı hatunlar nasılsınız bakım
pc bozuldu zor gırıyorum.
ama hep okuyorum
benı merak etmeyın

arkadaslar ben geldim szn58 kendime yeni nik aldim :) yine yeniden umutlu ve mutluyum kilomu simdi rahatlikla söylemek istiyorum oh be dünya varmis kilom 110 :kedi:laelaelaelaelae

eksikler çok listede saat de 12 ye geliyor
bak erken yaptın deme cany
bu hafta kilosunu bildirmeyenlerin yanına ceza1 diyorum haftayada bildirimde bulunmas ise diskalifiye olunacak
ve listenin en altına diskalifiyeleri yazıcam bundan sonraki
birdaha listeye geldiginde güzel bir mazereti yoksa malesef almıcam
çünkü
adını yazdırıp hiç ugramayanlar var

işte listemiz

incesaz..................... 96..................................yeni
iksir.........................92.............................?
ikiy .......................91,5.............................yeni
izsinem................... 91 .............................yeni
maviş83................112.............................?
mimu88....................89,2................................87,5......................1.7
Nur1835 ..................67...................................?
pregant.....................81 .............................80................................1
Penbe .....................103..............................?
seda1986................... 92 .............................yeni
s.d.34.....................99 .............................?
sevda 4040.................?...................................yeni
sanemmm.................... 93.............................yeni
sutem .................110.....................................yeni
.şekerkızcandy ...............91 ............................yeni
tursari...................85..................................86
tebessum77...............89.4 ...........................88.5 ............................0.9
YENA................... 91.1.................................90.5..........................0.6
yasafat ................115,5 .............................yeni
zeynep957 .............96,5 .............................yeni

Son düzenleme:
arkadaslar ben geldim szn58 kendime yeni nik aldim :) yine yeniden umutlu ve mutluyum kilomu simdi rahatlikla söylemek istiyorum oh be dünya varmis kilom 110 :kedi:laelaelaelaelae

iyi yaptın canım sanırım sitede tanıdığın var ondan açıklayamıyordum hemen citolee yazayım listeye eklesin seni .. a.s.

bunlarda izinli listemiz izni biteni yeniden lsiteeye geçiricem

izinlilerr

ambrosia2007 ........90.............................izinli
bursa16...................99........................izinli.
capriice................103. 8...........................izinli28
citol...................izinliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Cisu......................95...............................izinli
candy_candy...........104,9.................................izinli
ekim2009...............................................izinli
Guide....................94.9..............................izinli
Dilenciii ..............77.3.....................................izinli
egedeniz03..............91..............................izinli
kitkurdu................95,6..............................izinli
mmuti................... 88....................................izinli
seferan.................138.5............................izinli
Seçil00..................82.1...........................izinli
ŞıMAL ................... 99.3............................izinli

YURDUSUM.............85............................izinli
Yağmurgözlü........... 107............................izinli
xhüzünx.................104.1.............................izinli
zalimi.....................84.6...............................izinli

oh be dünya varmis :)) aslinda tanidiklarim cok yoksa ne bilyiim böyle bi yeni sayfa acmis oldum icim rahat sadece bu konuya odaklanmak istiyorum evet kilom 110 haftaya cuma bildircem citol sana kilomu insallah düsük bi sayi cikar :)))

1.cilerimiz :hooray:
mimu88.......1.7

2.lerimiz
pregant........1

nazarlıklarımız

tebessum77...............0.9
YENA.......................0.6
BEYZUS..................0.2

merhaba tombişşşşşş bayanlar ben biraz saldım kendimi 3 gündür reglll oldum ondan heralde ama hala 92 kilodayım bi 8li rakamları görsemmm
bugün hava güsel kızçemle azcık gezeyim arkadaşıma gidicem
bu arada herkezin cuması mübarek olsun...

canım buralardayım...okuyup çıkıyorum yazmaya pek vakit bulamıyorum..işler yoğun bu ara..
yoğurda şekermi?kafamçokkarıştı diyet topiğinde olduğunu unuttun galiba hatun hatun oldu olacak pasta yap bariaklinialirimsmile bal koyabilirsin...

1.cilerimiz :hooray:
mimu88.......1.7

2.lerimiz
pregant........1

nazarlıklarımız

tebessum77...............0.9
YENA.......................0.6
BEYZUS..................0.2
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Melih Cevdet'e sormuşlar 'evlilik nedir' diye.Eskiden demiş, kız tarafının ve oğlan tarafının ailesi bir araya gelir, yeni çiftin kuracağı yuva için beraber hazırlık yapılır, beraberce yeni ev düzülürdü. Tabi o zamanlar evler genelde bahçe içinde müstakil evlerdi. O yüzden buna 'evlenmek' denirdi. Şimdi ise yeni evliler apartman dairelerinde yani katlarda oturuyorlar, bu yüzden artık evlilik 'katlanmaktır' demiş.'

EVLİLİK

1- Bir adam gazeteye ilan vermiş: ''Eş arıyorum''. Ertesi gün yüzlerce mektup almış. Hepsi aynı şeyi söylüyormuş.
''Benimkini alabilirsin.''

2- Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz. ''Ya arabası yenidir ya da karısı!..''

3- Bir genç babasına sorar; ''Baba evlenmek kaça mal olur? ''Baba cevap verir: ''Bilmiyorum oğlum, ben hala ödüyorum.''

4- Evli erkeklerin psikolojisi arkadaşlarla lokantaya gitmeye benzer. İstediğin yemeği sipariş edersin, sonra yanındakinin istediği yemeği görüp ''Keşke onu isteseydim'' dersin.

5- Evliliğin ilk yılında adam konuşur kadın dinler, ikinci yılında kadın konuşur adam dinler, üçüncü yılında her ikisi de konuşur, komşular dinler.

6- Bir kavgadan sonra kadın kocasına bağırır: ''Seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım.''
Adam cevap verir: ''Evet aşıktım, fark edemedim.''

7- Bir davette bir kadın arkadaşına sorar; ''Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun?'' Diğer hanım cevap verir;
''Evet yanlış adamla evliyim de ondan.''

YAŞINA GÖRE ERKEK

*20 yaşında erkek FİAT gibidir. Küçük ama hızlı.

*20-30 yaş arasında PORSHE gibidir. Hızlı ve konforlu.

*30-40 arası erkek VOLVO gibidir. Biraz sıkıcı ama teknik olarak mükemmel.

*40-50 arası erkek OPEL gibidir. Yapabileceğinden fazlasını vaat eder.

*50-60 arasında ise eski bir FORD gibidir. Harekete geçirmek için karbüratöre biraz alkol koymak gerekir.

YAŞINA GÖRE KADIN

*15-25 arasında kadın AFRİKA gibidir. Yarı keşfedilmiş, yarı bakir.

*25-35 arasında AMERİKA gibidir. Tamamı keşfedilmiş ve bilimsel olarak mükemmel.

*35-45 yaşları arasında HİNDİSTAN ve JAPONYA gibidir. Çok ateşli, bilge ve güzel.

*45-55 arasında FRANSA gibidir. Savaştan hasarlı çıkmış ama hala çekici.

*55-60 arasında kadın ALMANYA gibidir. Savaşı kaybetmiştir ama umutları vardır.

*60-70 arasında kadın RUSYA gibidir. Geniş, sakin ama kimsenin gitmediği.

*70’inden sonra kadın TÜRKİYE gibidir. Şanlı bir geçmiş ama .............

ben HİNDİSTAN VE JAPONYA oluyorum yani yanlış anlaşılmasın yaşıma göre..)))))))))

:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
ne Fransası hala keşfedilmemiş kıta gibiyim.kocam bir iyileşsinde??canım benim evvelden kitap gibisin ,oku oku bitmez diyordu..
arkadaşlar şaka bir yana,bir sitede ayşe armanın dr.ozan tuncerle yaptığı röportajı okudum ve çok etkilendim.sonra dr.ozan tucerin sitesine girip ücretsiz e-kitaplarını okudum.bir okuyun derim.zayıflama kitapları çöpe diyor.bayağı zihnimde aydınlanma oldu..haydi sizde okuyun belki tüm inanç sistemimizi değiştiririz zayıflamayla ilgili..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…