- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
candycim sen masallah baya vermissin nekadar birzamanda verdin bu kadarkiloyu???? darisi basima
cok iyi fikir mesaj atarim galiba bende girmem lazim yarisa ama benim menüm pek zayif sizin yediklerinizin yaninda onu düzeltmem lazim biraz
iyi yaptın yavrukuşda inşallah dönüşü muhteşem olmaz diyeti bıraktığında kiloların ben devam etmedim çünkü hepsi ayı bu tip diyetlerin dönüşleri ve bir daha çok zor kilo vermek ben mahvoldum bu yaşta zarzor kilo veriyorum yediklerime bak ancak geçen haftalarda aldığım kilonun birazını verebildim :gitme:
ben 1 yılda verdim yarım yıldırda yerimde sayıyorum.. ama bu hafta 3 kilo verdim..
107,5 la kadınlar kulübüne girdim 1,5 ay oldu daha.. 104,6 ya kadar düştüm fakat sonra iştahımı kontrol edemediğim için 108 e çıktım.. şimdi yine 104 leri gördüm.. bugün tartıldığımda 103 ü görseydim bildirim yapacaktım ama görmediğim için önceki listedeki kilomu geçmesini söyledim citole yani 104,9.. haftaya inşallah en az 102 olmak istiyorum ama 101 e 100 e de ümidim var..
ben sağlıklı zayıflayamıyorum anladım.. bünyem farklı demek ki
arkadaslar ben geldim szn58 kendime yeni nik aldim :) yine yeniden umutlu ve mutluyum kilomu simdi rahatlikla söylemek istiyorum oh be dünya varmis kilom 110 :kedi:laelaelaelaelae
iyi yaptın canım sanırım sitede tanıdığın var ondan açıklayamıyordum hemen citolee yazayım listeye eklesin seni .. a.s.
canım buralardayım...okuyup çıkıyorum yazmaya pek vakit bulamıyorum..işler yoğun bu ara..yağmurgözlü nasılsın..? görünmüyosun pek..:)
Du bende deniyeyim çilekli yoğurdu,şekerde koyucazmı..:roflol:kayısılı güzel oluyor onu yapıyorum..
Senin neden avatarın değişmiyoki...CADIARZU
alkisalkisalkisalkisalkisalkis1.cilerimiz :hooray:
mimu88.......1.7
2.lerimiz
pregant........1
nazarlıklarımız
tebessum77...............0.9
YENA.......................0.6
BEYZUS..................0.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?