karnım acayip şiş sanki 9aylıkhamile gibiyim 1 saattir kıvranıyorum ne dokundu bilemiyorum.şimdi biberiye kaynatıp içtim belki iyi gelir .az önce yediklerimi yazdım araları yazmamışım 1 muz 250 gr çilek 2 ceviz ara ara olmak üzere
aman beee hem kilo yazıyorum hemde acaba acaba kırılırmı diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3çok kiloluymuşsun aaa ne ayıp:umursamaz: Allah allah yaa gayette iyisin Allah beterinden korusun inşallah verilmicek bişey değil kesinlikle yeterki sen kararlı ol yerimsenibenarkadaslar ben geldim szn58 kendime yeni nik aldim :) yine yeniden umutlu ve mutluyum kilomu simdi rahatlikla söylemek istiyorum oh be dünya varmis kilom 110 :kedi:laelaelaelaelae
Merhaba güzeller.
Bu günde işyeri pc den alıntı yapamıyorum.Toptan yzanıcada bir şeyler gözümden kaçıyor.Kusura bakmayın.....
Kilo verenleri çoooook kutluyorum.Gayrette olanlarıda kutluyor ve kolaylıklar diliyorum.
TURSARİ ;
Ne müthiş duygular ve ne muazzam yazıya döküş......Hayran oldum hayatım şiirlerine.Yürekten kutluyorum......Martı şiirin beni çok etkiledi.Diğeri de tabiiii.Kırmızı balonu bekliyorum......
Yaruna çok sevindim.Gözünaydın.Allah kimsenin evladını sağlığından ayırmasın inşallah....
ZEYNEP;
Bu gezegendenim canım ama benim hesap sistemimde bir değişiklik oldu bu sene her yaşımı 1-3 sene kullanmaya karar verdim.İsrafa gerek yok.Tutumlu olalım.Sanada tavsiye ederim canım.
YAĞMURGÖZLÜM;
Seni daha sık görmek istiyorum canım.Bir geliyorsun pir geliyorsun ama.Özletme kendini.
DERİN;
Yavruna bayıldım.Çok tatlı maaşllah.....
YENACIĞIM;BURSA....VE DİĞER ARKADAŞLAR HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.
Alıntı yapamamak çok kötü atladığım arkadaşlarım oldu lütfen kusura bakmayın hanımlar.Akşam evden daha rahat yazışırız.
Melih Cevdet'e sormuşlar 'evlilik nedir' diye.Eskiden demiş, kız tarafının ve oğlan tarafının ailesi bir araya gelir, yeni çiftin kuracağı yuva için beraber hazırlık yapılır, beraberce yeni ev düzülürdü. Tabi o zamanlar evler genelde bahçe içinde müstakil evlerdi. O yüzden buna 'evlenmek' denirdi. Şimdi ise yeni evliler apartman dairelerinde yani katlarda oturuyorlar, bu yüzden artık evlilik 'katlanmaktır' demiş.'
EVLİLİK
1- Bir adam gazeteye ilan vermiş: ''Eş arıyorum''. Ertesi gün yüzlerce mektup almış. Hepsi aynı şeyi söylüyormuş.
''Benimkini alabilirsin.''
2- Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz. ''Ya arabası yenidir ya da karısı!..''
3- Bir genç babasına sorar; ''Baba evlenmek kaça mal olur? ''Baba cevap verir: ''Bilmiyorum oğlum, ben hala ödüyorum.''
4- Evli erkeklerin psikolojisi arkadaşlarla lokantaya gitmeye benzer. İstediğin yemeği sipariş edersin, sonra yanındakinin istediği yemeği görüp ''Keşke onu isteseydim'' dersin.
5- Evliliğin ilk yılında adam konuşur kadın dinler, ikinci yılında kadın konuşur adam dinler, üçüncü yılında her ikisi de konuşur, komşular dinler.
6- Bir kavgadan sonra kadın kocasına bağırır: ''Seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım.''
Adam cevap verir: ''Evet aşıktım, fark edemedim.''
7- Bir davette bir kadın arkadaşına sorar; ''Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun?'' Diğer hanım cevap verir;
''Evet yanlış adamla evliyim de ondan.''
YAŞINA GÖRE ERKEK
*20 yaşında erkek FİAT gibidir. Küçük ama hızlı.
*20-30 yaş arasında PORSHE gibidir. Hızlı ve konforlu.
*30-40 arası erkek VOLVO gibidir. Biraz sıkıcı ama teknik olarak mükemmel.
*40-50 arası erkek OPEL gibidir. Yapabileceğinden fazlasını vaat eder.
*50-60 arasında ise eski bir FORD gibidir. Harekete geçirmek için karbüratöre biraz alkol koymak gerekir.
YAŞINA GÖRE KADIN
*15-25 arasında kadın AFRİKA gibidir. Yarı keşfedilmiş, yarı bakir.
*25-35 arasında AMERİKA gibidir. Tamamı keşfedilmiş ve bilimsel olarak mükemmel.
*35-45 yaşları arasında HİNDİSTAN ve JAPONYA gibidir. Çok ateşli, bilge ve güzel.
*45-55 arasında FRANSA gibidir. Savaştan hasarlı çıkmış ama hala çekici.
*55-60 arasında kadın ALMANYA gibidir. Savaşı kaybetmiştir ama umutları vardır.
*60-70 arasında kadın RUSYA gibidir. Geniş, sakin ama kimsenin gitmediği.
*70’inden sonra kadın TÜRKİYE gibidir. Şanlı bir geçmiş ama .............
ben HİNDİSTAN VE JAPONYA oluyorum yani yanlış anlaşılmasın yaşıma göre..)))))))))
:roflol::roflol::roflol:
aman beee hem kilo yazıyorum hemde acaba acaba kırılırmı diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3çok kiloluymuşsun aaa ne ayıp:umursamaz: Allah allah yaa gayette iyisin Allah beterinden korusun inşallah verilmicek bişey değil kesinlikle yeterki sen kararlı ol yerimseniben
tursari ve Beyzus hah şimdi gördüm sizi..hayırlı cumalar..ben çıkayım.eşimin yemek ve ilaç zamanı.canım benim.dün 56 yaşına girdi.50 yim diyor.hala çok yakışıklı..
bu arada Beyzus son anda fakettim.haklısın devir ekomi devri.her yaşı en az 3-4 sene kullanmadan yenisini almamalı...hahhhhhh
sevdim seni..zeki kadınsın
bu arada Beyzus son anda fakettim.haklısın devir ekomi devri.her yaşı en az 3-4 sene kullanmadan yenisini almamalı...hahhhhhh
sevdim seni..zeki kadınsın
ahh ah ne aşk bakalım biz 20 senelik evli olduğumuzda nolcek boshayallersmile20 sene sonrasından bir kesit
Herüffff Allah iyiliğini versin beni duymuyormusun
herüf tv başında sevgili tursarisinin sesini duymamak için tv nin sesini dahada yükseltir
tursari mutfaktan gelir elleri bulaşıklı sevgili herüfüne hitaben
ya sen nassıl adamsın neden benim bitarafımı parçalattırıyorsun bana......................bıdıbıdıbıdı........
herüf tursari ya derki ayy hanım kusura bakma tv nin sesini çok açmışım
tursari hmm anladım der ve gider
arkadan herüf bıdı bıdı bıdı diye taklidini yapar ve tv sinin yine sesini açarrrrrrrrr :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne hayal demeee
ahhh ahhh hemde ne zekidir :asigim::asigim:
1.cilerimiz :hooray:
mimu88.......1.7
2.lerimiz
pregant........1
nazarlıklarımız
tebessum77...............0.9
YENA.......................0.6
BEYZUS..................0.2
Benim menüm..
SABAH: 3 lıght etimek,bir dilimi 35 cal.miş,bayağı iyi 3 dilimi 2 dilim kepek ekmeğinden bile daha az..
Peynir,yumurta,5 zeytin..
ARA: Yeşilçay,10 çilek
ÖĞLEN:6 kaşık tavuklu kabak,salatalık,2 dilim çavdar ekmek,4 kaşık yoğurtlu biber..
ARA: Kahve,1 galeta
AKŞAM: Bir tabak yoğurtlu biber,1 kaşık bulgur
ARA: Yeşil elma.
70 dk. yürüyüş
80 mekik
ay aplam asıl sen beni şmartıysun :kedi:[/COLOR]Hem şair hemi de tiyatoracı.Yetenekli yavruşum benim......
Şımardım amaaaaaaa......
Teşekkürler.
Bu arada tek tek alıntı yapabiliyorum.Yavaş yavaş düzeliyor galiba.Bizim teknoloji kurcaladı gene sistemimizi......
nerelerdesin aplam görünmüyon hiç ya bu arada ben yurduşum aplamıda çok özçedim gitti gelmedi cancazımız :gitme:kilo verenleri tebrik ediyorum....
ahh ah ne aşk bakalım biz 20 senelik evli olduğumuzda nolcek boshayallersmile20 sene sonrasından bir kesit
Herüffff Allah iyiliğini versin beni duymuyormusun
herüf tv başında sevgili tursarisinin sesini duymamak için tv nin sesini dahada yükseltir
tursari mutfaktan gelir elleri bulaşıklı sevgili herüfüne hitaben
ya sen nassıl adamsın neden benim bitarafımı parçalattırıyorsun bana......................bıdıbıdıbıdı........
herüf tursari ya derki ayy hanım kusura bakma tv nin sesini çok açmışım
tursari hmm anladım der ve gider
arkadan herüf bıdı bıdı bıdı diye taklidini yapar ve tv sinin yine sesini açarrrrrrrrr :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne hayal demeee
kızlar bana diyetinizi özel mesaj atabilirmisiniz
bu arada 80 kiloyum artık. haftaya 70li rakamlara düşücem kızlar. çok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?