Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba güzeller.

Bu günde işyeri pc den alıntı yapamıyorum.Toptan yzanıcada bir şeyler gözümden kaçıyor.Kusura bakmayın.....
Kilo verenleri çoooook kutluyorum.Gayrette olanlarıda kutluyor ve kolaylıklar diliyorum.

TURSARİ ;
Ne müthiş duygular ve ne muazzam yazıya döküş......Hayran oldum hayatım şiirlerine.Yürekten kutluyorum......Martı şiirin beni çok etkiledi.Diğeri de tabiiii.Kırmızı balonu bekliyorum......
Yaruna çok sevindim.Gözünaydın.Allah kimsenin evladını sağlığından ayırmasın inşallah....
ZEYNEP;
Bu gezegendenim canım ama benim hesap sistemimde bir değişiklik oldu bu sene her yaşımı 1-3 sene kullanmaya karar verdim.İsrafa gerek yok.Tutumlu olalım.Sanada tavsiye ederim canım.
YAĞMURGÖZLÜM;
Seni daha sık görmek istiyorum canım.Bir geliyorsun pir geliyorsun ama.Özletme kendini.
DERİN;
Yavruna bayıldım.Çok tatlı maaşllah.....
YENACIĞIM;BURSA....VE DİĞER ARKADAŞLAR HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.
Alıntı yapamamak çok kötü atladığım arkadaşlarım oldu lütfen kusura bakmayın hanımlar.Akşam evden daha rahat yazışırız.

canım ya geçmiş olsun.bende bu durumla çok karşılaşıyorum.bende çok gaz var.bende rezene çayı.biberiye çayı içerek halletmeye çalışıyorum.bu arada çoçuk nasıl oldu?inşallah kısa zamanda düzelir.zaten onların etrafı meleklerle dolu.rabbim daha beterinden sakınıyor.
arkadaşlar dün sağlık ocağına giderken sitedeki bir bayan yanıma oturdu.bir ara bana ''hamilemisiniz?diye sordu..bende şok olmuş bir halde 'ne hamileliği ben 52 yaşındayım,emekli olalı 10 sene oldu'dedim.çok genç gösteriyormuşum da inanamamış.
herhal kilolardan cildim fazla gergin..size de öyle oluyormu?guclubacismile

arkadaslar ben geldim szn58 kendime yeni nik aldim :) yine yeniden umutlu ve mutluyum kilomu simdi rahatlikla söylemek istiyorum oh be dünya varmis kilom 110 :kedi:laelaelaelaelae
aman beee hem kilo yazıyorum hemde acaba acaba kırılırmı diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3çok kiloluymuşsun aaa ne ayıp:umursamaz: Allah allah yaa gayette iyisin Allah beterinden korusun inşallah verilmicek bişey değil kesinlikle yeterki sen kararlı ol yerimseniben

ayy aplammm gerçekten beğendinmi çok sevindim amatörce karalama işte ama böyle beğenilmeside bana daha çok güven veriyor sağol aplammm ŞenizŞenizŞeniz

tursari ve Beyzus hah şimdi gördüm sizi..hayırlı cumalar..ben çıkayım.eşimin yemek ve ilaç zamanı.canım benim.dün 56 yaşına girdi.50 yim diyor.hala çok yakışıklı..

bende amerika olmuşum artık tuuu banaa :kedi:heryeri keşfetmişler :kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

di mi yahu.. dedim kaç çıkacak acaba.. ben 133 kiloydum vaktiyle bilmiyorumkismile utandım şimdi :kedi:

Son düzenleme:
bu arada Beyzus son anda fakettim.haklısın devir ekomi devri.her yaşı en az 3-4 sene kullanmadan yenisini almamalı...hahhhhhh
sevdim seni..zeki kadınsın

tursari ve Beyzus hah şimdi gördüm sizi..hayırlı cumalar..ben çıkayım.eşimin yemek ve ilaç zamanı.canım benim.dün 56 yaşına girdi.50 yim diyor.hala çok yakışıklı..

ahh ah ne aşk bakalım biz 20 senelik evli olduğumuzda nolcek boshayallersmile20 sene sonrasından bir kesit
Herüffff Allah iyiliğini versin beni duymuyormusun
herüf tv başında sevgili tursarisinin sesini duymamak için tv nin sesini dahada yükseltir
tursari mutfaktan gelir elleri bulaşıklı sevgili herüfüne hitaben
ya sen nassıl adamsın neden benim bitarafımı parçalattırıyorsun bana......................bıdıbıdıbıdı........
herüf tursari ya derki ayy hanım kusura bakma tv nin sesini çok açmışım
tursari hmm anladım der ve gider
arkadan herüf bıdı bıdı bıdı diye taklidini yapar ve tv sinin yine sesini açarrrrrrrrr :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne hayal demeee

Hem şair hemi de tiyatoracı.Yetenekli yavruşum benim......

valla süpersin!70 dakika yürüyüş,80 mekik..amanın utandım..:kedi::kedi:

Hem şair hemi de tiyatoracı.Yetenekli yavruşum benim......
ay aplam asıl sen beni şmartıysun :kedi:[/COLOR]
Şımardım amaaaaaaa......

Teşekkürler.

Bu arada tek tek alıntı yapabiliyorum.Yavaş yavaş düzeliyor galiba.Bizim teknoloji kurcaladı gene sistemimizi......

kilo verenleri tebrik ediyorum....
nerelerdesin aplam görünmüyon hiç ya bu arada ben yurduşum aplamıda çok özçedim gitti gelmedi cancazımız :gitme:

ya bende bu hafta egzerzis yaptın ortalama hergün bir saat hafta başından itibaren 280 dak oluyor aslında dün daha çok yaptın çünkü oğluşumun peşinden çguclubacismileoookkk koşturdum

valla tursari 27 seneyi şubat 22 devirdik.hayal gücünü sevdim.ama tam tersini kur.çekim gücü diye bir şey var.sen daha iyi bir senaryoyu çek..alkisalkisalkis

kızlar bana diyetinizi özel mesaj atabilirmisiniz

ben kendi adıma özel mesaj atamıyorum.daha 50 mesajı doldurmadığımdan.ama iki gündür yeni bir teknik ilgimi cekti.dr.ozan tuncerin.acıkınca doyana kadar yiyorsun.doyduktan sonra bir şey yemiyorsun.beyin doymayınca gece yarısı seni buzdolabı kapısına sürüyor.birde bunu deneyeceğim..hihoyyyt

bu arada 80 kiloyum artık. haftaya 70li rakamlara düşücem kızlar. çok mutluyum.

darısı başımıza,ahh nerde ogünler diyeceğimi hiç düşünmezdim.emekli olduğumda 64 kiloydum.55 kilo olmam gerek diye düşünüyordum.düşüncede kaldı üstüne 30 kilo eklendi.:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…